Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Намира се в Костинброд или Костенец (не си спомням). Казва, че си я бил купил за него преди 1/2 година
от Германия, технически била 6 (аз не ходих да я гледам). Харчи му средно 12-13/100.
Интересното, е че когато звънях (преди месец) все още нямаше рег. номер както и до днес предполагам.
Карал си там так - никой не прави проблем. Ако искаш да се види автомобила го качва на камионче
директно в дару/камор по желание на клиента. Няма други джанти или гуми, с 3 ключа ми каза, че е.
Цената е намалена с 1000лв. преди седмица някъде по спомен.
от Германия, технически била 6 (аз не ходих да я гледам). Харчи му средно 12-13/100.
Интересното, е че когато звънях (преди месец) все още нямаше рег. номер както и до днес предполагам.
Карал си там так - никой не прави проблем. Ако искаш да се види автомобила го качва на камионче
директно в дару/камор по желание на клиента. Няма други джанти или гуми, с 3 ключа ми каза, че е.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
nikolae написа:Намира се в Костинброд или Костенец (не си спомням). Казва, че си я бил купил за него преди 1/2 година
Хм,купена преди 1/2 година - още без РЕГ

Мерси ,ще видя дали ще стигна до оглед

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- adko001
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d '03
- Мечтае да кара: E90 V10 Hartge
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=6kcsrv
Тази кола гледана ли е от някой колега? Бихте ли споделили някакви впечатления? Като се абстрахирам от факта, че няма екстри, ми харесва визуално.
Тази кола гледана ли е от някой колега? Бихте ли споделили някакви впечатления? Като се абстрахирам от факта, че няма екстри, ми харесва визуално.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Колега, волана е много захабен по снимките, мисля че за това не го е снимал от близко, второто опасени е, че тя е от медлите сДПФ, а ауспуха е чисто черен, което значи, че е имало интервенции.
Имай предвид, че ДПФ почти невъзможно да задръстиш на 140 к и да се наложи да се премахне тъй, че колата най-вероятно е на около 240 с тоя волан
останалото се гледа на живо, но на тези км, които кностатирам аз, а не продавача бих прегледал демферната шайба и всякакви вибрации, които са извън нормите, може да е тръгнам маховик и съединител, което са си стабилни суми пари.
Имай предвид, че ДПФ почти невъзможно да задръстиш на 140 к и да се наложи да се премахне тъй, че колата най-вероятно е на около 240 с тоя волан

Taruno написа:........
Имай предвид, че ДПФ почти невъзможно да задръстиш на 140 к и да се наложи да се премахне ....
Ами на тази собственика казва, че го екупил ново дпф, защото не искал да чистят
старото или нещо от сорта (кола на живо изглежда още по-добре !)
Иначе тези дни ще ходя да гледам (евентуално и преговарям) за тази
Ще пиша отзиви.
- TurboDieselComby
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 320d Sport Line
на мен бензинката ми се струва по-свежа хем е на повече километри и е по-дърта. Това по седалката на драйвъра най-вече.
Като гледам търсиш най-хубавите е90-ки, но ако си заделил тези пари, не е ли по-добре да се огледаш за f30 (с лизинг за остатъка). Гледам вече има предложения между 40000 и 50000.
http://www.cars.bg/c101052. например
или
http://www.cars.bg/c665967
Като гледам търсиш най-хубавите е90-ки, но ако си заделил тези пари, не е ли по-добре да се огледаш за f30 (с лизинг за остатъка). Гледам вече има предложения между 40000 и 50000.
http://www.cars.bg/c101052. например
или
http://www.cars.bg/c665967
Разликата е огромна. Повече от 17 не ми се дават за лек автомобил (и то трябва много да ми хареса, както 330и-то на първо гледане)
330xd на софауто нещо...
протрит волан, на предна дясна гума липсва голямо парче от протектора, може да е имала удар от пред отдясно
десния фар е по-различен от левия, фугата м/у капака и калника нещо се разминава
фугата между десния фар и десния калник пак ми се струва голяма, старт/стоп бутона е изтрит абе ...
Първите Ф-ки са боси от към екстри и 2.5 пъти по-скъпи - не виждам смисъл. Фейса (след 2009) първите са по 23-24 и от тях
малко грабват окото, а ако е авомат с айдрайв - 30к.
Малко ме тревожи мисълта, че догодина навярно ще такова 330и автомат/нави/кожа и т.н. за 13-15к не повече.
330xd на софауто нещо...
протрит волан, на предна дясна гума липсва голямо парче от протектора, може да е имала удар от пред отдясно
десния фар е по-различен от левия, фугата м/у капака и калника нещо се разминава
фугата между десния фар и десния калник пак ми се струва голяма, старт/стоп бутона е изтрит абе ...
Първите Ф-ки са боси от към екстри и 2.5 пъти по-скъпи - не виждам смисъл. Фейса (след 2009) първите са по 23-24 и от тях
Малко ме тревожи мисълта, че догодина навярно ще такова 330и автомат/нави/кожа и т.н. за 13-15к не повече.
- stocky
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E82, E83, E92, F02
- Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
- Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.
Аз се притеснявам да мина в радиус 1км покрай софауто, да не вземат и на мойта кола да и се врътнат километрите на обратно, а вие искате оттам да си купите кола, при положение, че тук във форума се продават коли с доказана история?
От BMW-та от там купени какви мизерии съм виждал след месец - два... бедна ми беше фантазията до тогава!

Здравейте,
А тази някой гледал ли я е да сподели впечатления:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11387443562557356&f1=details&slink=6kwe0k
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11387443562557356&f1=details&slink=6kwe0k
Подкрепям те . И аз съм с много лоши впечатления от Софавто.
- bangelov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, Е90 320d LCI
- Мечтае да кара: M4
- Детайли за колата: MPPSK
nikolae написа:Разликата е огромна. Повече от 17 не ми се дават за лек автомобил (и то трябва много да ми хареса, както 330и-то на първо гледане)
330xd на софауто нещо...
Колега няма как да не и падне цената

Ясно, е че цените на колите ще падат, но си мисля, че догодина ще масово е90 6. цил бензин за по 13-15.
Едно е да поевтинява с 2000лв. на година, друго е с 5000 примерно...
Макар, че на мене все още ми е трудно да повярвам, че след няколко години ще има хубаво Е60/Е90 за 7000лв. примерно...
Едно е да поевтинява с 2000лв. на година, друго е с 5000 примерно...
Макар, че на мене все още ми е трудно да повярвам, че след няколко години ще има хубаво Е60/Е90 за 7000лв. примерно...
- kraska
- ентусиаст
-
- Кара: -ше G20 320d
nikolae написа:............................... Макар, че на мене все още ми е трудно да повярвам, че след няколко години ще има хубаво Е60/Е90 за 7000лв. примерно...
Моето ще е такова, като знам как го пазя (налял съм 8 бона за последната година

Но за съжаление май ще се наложи да се разделя с него заради семейни и финансови причини

Е силно се съмнявам ,че ще видим разлика от 5к лева за една година на хубава Е90/Е60-ка с 3 литров двигател в прилично състояние ... 
По тази логика задръж още 2 годинки и половина и го вземи за 2к -цената на разпаднат голф с газова

По тази логика задръж още 2 годинки и половина и го вземи за 2к -цената на разпаднат голф с газова

- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
afterdarq написа:Здравейте,
Откога М-пакета включва само волан

И 97000км за 8години...при това с газово

Собственика хем не я кара, хем и слага АГУ да му е по евтино...