Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х

Мнение от M-coupe » 17 Юли 2014, 15:33

hpnotic2 написа:
mili4uk написа:Колеги, гледам тази муцунка известно време
http://www.cars.bg/c716824
Някой има ли информация за състоянието и гледал ли я е и т.н. ?
Цената е наистина много дорба

Американка, която е обсъждана по-назад в темата.Мисля, че един колега беше казал, че е наводнявана, но да не те излъжа.Разрови се просто 10-15 страници :)

Тя може и да е наводнявана, но ми кажете как такава кола може да е оставена със гориво за 5км! :kuku:
..Bayerische Motoren Werke..
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: -ше G20 320d

Мнение от kraska » 17 Юли 2014, 15:45

M-coupe написа:
hpnotic2 написа:
mili4uk написа:Колеги, гледам тази муцунка известно време
http://www.cars.bg/c716824
Някой има ли информация за състоянието и гледал ли я е и т.н. ?
Цената е наистина много дорба

Американка, която е обсъждана по-назад в темата.Мисля, че един колега беше казал, че е наводнявана, но да не те излъжа.Разрови се просто 10-15 страници :)

Тя може и да е наводнявана, но ми кажете как такава кола може да е оставена със гориво за 5км! :kuku:

Сигурно докато е снимал му е изгаснала колата...... :lol:
Последна промяна kraska на 04 Авг 2014, 21:05, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW120

Мнение от BMW120 » 17 Юли 2014, 16:32

Kubrat7 написа:
BMW120 написа:Колеги какво ще кажете за този автомобил? Това, че е от БМВ може ли да е някакво успокоение за качество или да не се надам много....?

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=6zrnu4

Колта изглежда много запазена. Ходи и я виж. Ако, наистина е от БМВ тези км са реални, а 170хил. км са нищо за този автомобил.
Виж и историята в БМВ.
Давай им 16к кеш и давай газ.

абе пичове къде е тва ауто бавария ....адреса е бул. д-р Петър Дертлиев ама ич не се сещам къде пък там има БМВ.....да скокна да я видя
ЛУД УМОРА НЕМА

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E46 320D
Мечтае да кара: 850

Мнение от el lobo » 17 Юли 2014, 17:57

BMW120 написа:
Kubrat7 написа:
BMW120 написа:Колеги какво ще кажете за този автомобил? Това, че е от БМВ може ли да е някакво успокоение за качество или да не се надам много....?

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=6zrnu4

Колта изглежда много запазена. Ходи и я виж. Ако, наистина е от БМВ тези км са реални, а 170хил. км са нищо за този автомобил.
Виж и историята в БМВ.
Давай им 16к кеш и давай газ.

абе пичове къде е тва ауто бавария ....адреса е бул. д-р Петър Дертлиев ама ич не се сещам къде пък там има БМВ.....да скокна да я видя

влизаш в люлин след тунела на омв веднага вдясно на светофара и на 100 метра отдясно , аутобавария и пежо са залепени

Потребител
Аватар

Мнение от roadkil » 18 Юли 2014, 1:13

Здравейте,
Днес отидох да видя тази кола
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=70dd30
Изглежда доста запазена без забележки, двигателя звучи добре, не видях някъде ръжда. Имам чувството че стои от доста време в автокъщата но човека каза че няма сервизна книжка. Увери ме че е купена от тук и ми даде да снимам някакъв номер на рамата да я проверя, но не знам как. Вие какво мислите за автомобила? От форума разбрах че имат някакъв проблем с коляновия вал, това вярно ли е? Също имам идея да и сложа газова уредба, възможно ли е и ако е задължително ли трябва да е газов инжекцион? Въобще съотношението цена/автомобил добро ли е?
Благодаря предварително!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW120 » 18 Юли 2014, 1:27

Ми кво да ви кажа....видях я колата. Хубава е НО 1. не е на БМВ а на техен клиент, второ е учукана от градушката, трето няма ксенон и халогени което незнам как да си го обесня може би след като видях и напуканата предна броня може да се замисли човек дали колата не е била удряна отпред. Иначе вътре е като нова...наистина хубав автомобил. Ако някой има интерес да ходи да я гледа....аз още умувам
ЛУД УМОРА НЕМА

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е71 30д
Мечтае да кара: Ф06
Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/

Мнение от stankata777 » 18 Юли 2014, 2:36

Предложи им цена от 15к лв и нека те да умуват,според мен ще приемат подобна цена след няколко дни на изчакване...После със спестените 1к лв си ретрофитни фаровете с фейс ксенон...
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW120 » 18 Юли 2014, 5:04

Meжду другото точно това си мислех....15К и ако искат....но трябва да се прави преден капак, таван и заден капан от градушката и предна и задна броня щото се е напукала боята....като сложим халогени и ксенони дали си заслужава? Какво имаш предвид под ретрофит с фейс ксенон?

И едно друго въпросче, 320д влизат ли в графата безплатни данъци винетки и т.н. ако са на инвалид? нали имаше някаква граница на коньовете....
ЛУД УМОРА НЕМА

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 320d

Мнение от banansko » 18 Юли 2014, 8:53

Мене ако ме питаш и под 15 ще я дадат с тия дупки. То всичките им коли са чукнати. А фирмата дето работят с тях за такива неща са във Франция и ще се върнат най-рано след месец. До тогава ще е така. Пробвай ги под 15 заради тия щети.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 530д

Мнение от nikolae » 18 Юли 2014, 9:49

roadkil написа:Здравейте,
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... 70dd30.....

Според мене е много боса за тези пари. Можеш да си намериш много читава 320 - 150кс, която върви прилично,
харчи малко, газта не се слага трудно (но задължително ги), ще бъде с ксенон и навигацийка ;-)

Потребител
Аватар

Мнение от roadkil » 18 Юли 2014, 11:12

nikolae написа:
roadkil написа:Здравейте,
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... 70dd30.....

Според мене е много боса за тези пари. Можеш да си намериш много читава 320 - 150кс, която върви прилично,
харчи малко, газта не се слага трудно (но задължително ги), ще бъде с ксенон и навигацийка ;-)

Гледах в мобилето и нищо не ми хвана окото. Имам лимит на бюджета (15000) а също и на конете (трябва ми кола с горе долу добър разход и по-евтин данък). Тази кола ми хвана окото защото пише че е върната от лизинг.

Потребител
Аватар

Мнение от Kubrat7 » 18 Юли 2014, 21:48

BMW120 написа:Meжду другото точно това си мислех....15К и ако искат....но трябва да се прави преден капак, таван и заден капан от градушката и предна и задна броня щото се е напукала боята....като сложим халогени и ксенони дали си заслужава? Какво имаш предвид под ретрофит с фейс ксенон?

И едно друго въпросче, 320д влизат ли в графата безплатни данъци винетки и т.н. ако са на инвалид? нали имаше някаква граница на коньовете....

Ей човек, трябва да почнеш пазарлъка от 14к и ако искат да говорят, ако не да си я сложат в къщи . Щом няма ксенон и е пострадала от градушката става много трудна за продаване. На 14,800 си стискате ръцете.

Добре го измислих......а?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW120 » 19 Юли 2014, 1:10

тази е доста бедна от към екстри колега...дори няма климатроник, не е автоматик и т.н.
за тея пари можеш да вземеш що годе читава кола.....виж малко по-нагоре тази която коментирахме
ЛУД УМОРА НЕМА

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от roadkil » 19 Юли 2014, 1:54

По-горе ми идва доста над бюджета. А мерси колега че ми подсказа че няма климатроник въобще не съм видял че е климатик само :yes: :dummy:

Потребител
Аватар

Мнение от bmwalpine » 19 Юли 2014, 6:38

Колеги какво ще кажете за този автомобил? http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=70oerq

ПредишнаСледваща

Назад към E90/E91/E92/E93