Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Гецата написа:сплитерите и спойлера на багажника вървят принципно с Перформанс пакета
но могат и отделно да се поръчат
малко са прекалили с пълният М пакет/адаптивните светлини и поставките за чаши
а и тонирани задни стъкла честно казано не виждам разлика от предните
Абе минала е покрай Performance Pack -а

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Gqbriel написа:Гецата написа:сплитерите и спойлера на багажника вървят принципно с Перформанс пакета
но могат и отделно да се поръчат
малко са прекалили с пълният М пакет/адаптивните светлини и поставките за чаши
а и тонирани задни стъкла честно казано не виждам разлика от предните
Абе минала е покрай Performance Pack -а,за мен лично ОЕМ М лип-а седи по-добре..
говорех принципно
а дефакто е доста далеч от Перформанса
иначе и този модел на багажника го има ОЕМ

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
Благодаря. Принципно ме интересуваше дали М-пакета е оригинален, иначе всички поразкрасяват доста описанията с екстрите на колите. Тази конкретно няма и спортни седалки, както и предполагам още някои неща от описанието. 

- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
exc написа:Благодаря. Принципно ме интересуваше дали М-пакета е оригинален, иначе всички поразкрасяват доста описанията с екстрите на колите. Тази конкретно няма и спортни седалки, както и предполагам още някои неща от описанието.
тя и почиващ крак няма колега , волана не е М и тавана е сив тайче надали е оригинален М пакет , но въпреки това стой доста добре и е добра основа ако всичко е ОК

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
snaiperist0 написа:exc написа:Благодаря. Принципно ме интересуваше дали М-пакета е оригинален, иначе всички поразкрасяват доста описанията с екстрите на колите. Тази конкретно няма и спортни седалки, както и предполагам още някои неща от описанието.
тя и почиващ крак няма колега , волана не е М и тавана е сив тайче надали е оригинален М пакет , но въпреки това стой доста добре и е добра основа ако всичко е ОК, тоя спойлер се води Мтехник мисля отзад , за ГТ сплитерите се изясни и найстина седят готино не може да се отрече
Абе хора правите ли разлика между M външен и цялостен,после че почти всичко може да го поръчаш отделно..ала бала...можеш да си с М външен и с платнени обикновени седалки с връткли на климатик и най-тъпото радио...
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- mopoto
- Потребител
-
- Кара: BMW E46
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
mopoto написа:Някой да е гледал този автомобил:
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... 3749953985
ебаси офертата

т'ва не може да е сериозно отношение

Последна промяна vicho на 17 Фев 2015, 15:47, променена общо 1 път
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- kraska
- ентусиаст
-
- Кара: -ше G20 320d
mopoto написа:Някой да е гледал този автомобил:
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... 3749953985
Поне интериора да беше снимал......
Но като цяло екстри като спортен волан, сензор за дъжд и светлина няма и темпомат няма освен ако не е слагал, пакет за пушачи има - не ми допада...
Но ако колата е запазена отвътре и км са реални то си заслужава според мен.
Ето ти VIN-a да видиш всички екстри - .......... VA22035
08'2005 е производство с DPF
- Meidana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F34 LCI
- Мечтае да кара: същото
- Детайли за колата: Estriol blue
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8vp2el
Колеги по едно мнение за тези без да гледаме цените и това че са от Дупница
Колеги по едно мнение за тези без да гледаме цените и това че са от Дупница
- katronski_br
- ентусиаст
-
- Кара: с кеф...
- Мечтае да кара: МИГ29
- Детайли за колата: Е90 бензин 129 к.с. 2007.
на пръв поглед , до колкото може да се разбере по снимки: - първата стори ми се че има разлика в цвета на вратите но на снимка често се получава така още повече точно за този сив цвят, левите рингове не работят, някаква странна пластмаса стърчи над педала за газта и на екрана се вижда преден парктроник а на предната броня няма сензори, абе съмнителна работа. -Втората- доста по-постна от към екстри но пък на пръв поглед - добре запазена, стори ми се че фаровете са запотени но може само така да изглежда. -Третата... ами горе долу као втората само дето не е толкова запазена, има ожулвания около лоста за ръчната спирачка има едни готини щори на задните врати но пък този махагон... нещо ме дразни мен лично, знам че има хора които му се кефят. Може би с друг салон можеше да изглежда по-добре.
В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''
katronski_br написа:на пръв поглед , до колкото може да се разбере по снимки: - първата стори ми се че има разлика в цвета на вратите но на снимка често се получава така още повече точно за този сив цвят, левите рингове не работят, някаква странна пластмаса стърчи над педала за газта и на екрана се вижда преден парктроник а на предната броня няма сензори, абе съмнителна работа. -Втората- доста по-постна от към екстри но пък на пръв поглед - добре запазена, стори ми се че фаровете са запотени но може само така да изглежда. -Третата... ами горе долу као втората само дето не е толкова запазена, има ожулвания около лоста за ръчната спирачка има едни готини щори на задните врати но пък този махагон... нещо ме дразни мен лично, знам че има хора които му се кефят. Може би с друг салон можеше да изглежда по-добре.
Първата си има сензори на бронята, както и бутон за предния парктроник
- Meidana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F34 LCI
- Мечтае да кара: същото
- Детайли за колата: Estriol blue
Гледах ги и трите на живо и третата изглежда най-запазена. Не открих никакви кусури отвън и отвътре освен охлузванията около скоростния лост. Дори я карах и добре сменя автомата, не пуши. Махагона е супер според мен, има автопилот. Липсва и тази меката връзка в ляво от двигателя - проблем ли е това?
Втората тъмносинята има подвеждаща информация - на таблото пише 229000 км и цената е 13300. Иначе кожата е леко захабена и има една - две драскотини.
Първата ми харесва заради навито и ксенона обаче поради някаква причина багажника не се затваря. Май петлето на ключалката е заяло. Обмислям да ходя с човек с техника да ги закачим на диагностика и ако случайно някоя излезе читава все пак се чудя - възможно ли е да са толкова евтини без да имат по сериозни проблеми? Може би джамбазите са на зор
Втората тъмносинята има подвеждаща информация - на таблото пише 229000 км и цената е 13300. Иначе кожата е леко захабена и има една - две драскотини.
Първата ми харесва заради навито и ксенона обаче поради някаква причина багажника не се затваря. Май петлето на ключалката е заяло. Обмислям да ходя с човек с техника да ги закачим на диагностика и ако случайно някоя излезе читава все пак се чудя - възможно ли е да са толкова евтини без да имат по сериозни проблеми? Може би джамбазите са на зор

- batzlati
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 530d
- Мечтае да кара: карах почти всичко
(h)aman написа:katronski_br написа:на пръв поглед , до колкото може да се разбере по снимки: - първата стори ми се че има разлика в цвета на вратите но на снимка често се получава така още повече точно за този сив цвят, левите рингове не работят, някаква странна пластмаса стърчи над педала за газта и на екрана се вижда преден парктроник а на предната броня няма сензори, абе съмнителна работа. -Втората- доста по-постна от към екстри но пък на пръв поглед - добре запазена, стори ми се че фаровете са запотени но може само така да изглежда. -Третата... ами горе долу као втората само дето не е толкова запазена, има ожулвания около лоста за ръчната спирачка има едни готини щори на задните врати но пък този махагон... нещо ме дразни мен лично, знам че има хора които му се кефят. Може би с друг салон можеше да изглежда по-добре.
Първата си има сензори на бронята, както и бутон за предния парктроник
Е къде ги видя тези "сензори на бронята" ? Бутона - ясно. Има парктроници само на задната броня. На предната... ?
На всичкото отгоре свети и айрбега...

Здравйте, колеги, имам намерение да се сдобия с едно бензиново е90 и искам да видя вашите мнения за тези две коли:
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... kc#contact
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8w8onh
Споделете какви са мненията ви по тези снимки. Хубаво е да се види един страничен коментар.
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... kc#contact
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8w8onh
Споделете какви са мненията ви по тези снимки. Хубаво е да се види един страничен коментар.

- Tsapo
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G32 LCI "22
- Детайли за колата: BMW G32 LCI "22
Първата обява я няма вече.
Втората се продава отново. Преди това беше с регистрация ОВ и се продаваше в Бургас. Аз щях да я купувам но се отказах. На реални километри е ( проверявал съм я по VIN ) Според мен харчи масло и затова отново си търси нов собственик. Казвам го, защото този мотор с това е известен.
Втората се продава отново. Преди това беше с регистрация ОВ и се продаваше в Бургас. Аз щях да я купувам но се отказах. На реални километри е ( проверявал съм я по VIN ) Според мен харчи масло и затова отново си търси нов собственик. Казвам го, защото този мотор с това е известен.