Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х

Мнение от E30driver » 28 Юли 2015, 10:42

Dany Boy написа:Здравейте отново! Един приятел ще пътува вторник или сряда от Белгия за Хамбург и по път му е тази кола http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... eNumber=1#
и може да се отбие да я разгледа. Има нужните екстри,които аз искам. Какво мислите?

Изглежда много добре. Само 2 собственика за 10 години. Да му дава 8 до 8,200 Евро и да я взима.

Аватар
Кара: бавно
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от snaiperist0 » 28 Юли 2015, 11:22

Marcos написа:Никой не е изказал мнение за тази http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=a6n5l3 а за това какво ще кажете http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=a6r0ni карбона фолио ли е ?
Колкото до симауто съм гледал 2 аудита и двете бяха със забележки,но като цяло не е лоша къща.

фолиото те влече май :angel: , комбито е :bang: :bang: :bang: как може да осереш кола така незнам и тази лепенка за 2лв на волана :kuku:
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

Потребител
Аватар

Мнение от Marcos » 28 Юли 2015, 12:05

snaiperist0 написа:
Marcos написа:Никой не е изказал мнение за тази http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=a6n5l3 а за това какво ще кажете http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=a6r0ni карбона фолио ли е ?
Колкото до симауто съм гледал 2 аудита и двете бяха със забележки,но като цяло не е лоша къща.

фолиото те влече май :angel: , комбито е :bang: :bang: :bang: как може да осереш кола така незнам и тази лепенка за 2лв на волана :kuku:

Фолиото ме влече ама в кавички :) Просто търся е90 с нави и кожа(не е задължителна ама поне да е запазен салона),а времето ми за избор намалява.В тоя ред на мисли съм сколен да преглътна някоя селяния,ако всичко друго е ок :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 28 Юли 2015, 13:34

това с навито е лоша идея... освен красотата на таблото :yes:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Мнение от Wolfen » 28 Юли 2015, 13:45

що пък да е лоша идея? :shock:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 325i

Мнение от acho-bacho » 28 Юли 2015, 14:09

фолио е, и то доста зле направено. На средния въздуховод се виждат ръбове.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 28 Юли 2015, 14:13

Wolfen написа:що пък да е лоша идея? :shock:

оти се разваля (редовно) и не върши кой знае каква работа, но пък за сметка на това струва една чанта пари :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wolfen » 28 Юли 2015, 14:21

Абе че се разваля, така е, ама си е шукария, колата изглежда по-модерна ;) навито е много добро.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 28 Юли 2015, 14:31

Wolfen написа:Абе че се разваля, така е, ама си е шукария, колата изглежда по-модерна ;) навито е много добро.

:yes:

не отричам, но като дойде времето ще си търся специално да е БЕЗ нави и ще си монтирам китаец :idea: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 530д

Мнение от nikolae » 28 Юли 2015, 14:41

Китаеца ще трябва да стои долу на мястото на климатик/парно, докато оригиналното е горе.
Изглежда по-красиво /според мене/ има извивка, вижда се удобно и т.н.
Китайците от китай са по 400-600лв , но пък проблем с гаранцията.
Тук са по 1 000лв. и не знам дали има проблем с гаранцията :-)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 28 Юли 2015, 14:47

vicho написа:
Wolfen написа:що пък да е лоша идея? :shock:

оти се разваля (редовно) и не върши кой знае каква работа, но пък за сметка на това струва една чанта пари :yes:

Не бе хич не върши работа ..тва какго измисли бе образ - аз пък си гледам ТВ,айде да кажем на CIC и камерата за задно виждане е там а китаеца при Е46 не е като CIC /CCC при Е90 ;) - само да си знаеш...

Освен че си настроийваш музика и т.н не през шибаното радио - музиката в Е90 не е Harman-a в Е46 :mhihi: много шукарии има и зависи от екстрите на колата - най-малкото си гледаш и грешките(ако имаш такива) контролираш централното,светлините ..
А развалянето - еми за още един китаец правиш upgrade от CCC към CIC и китаеца вече издиша тотална :mhihi:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wolfen » 28 Юли 2015, 14:56

Габи го каза, много по-комплексна е ролята на ЦЦЦ/ЦИЦ модулът. Нито един китаец не може да го замести, нито по качество, нито по функционалност, нито по визия. Аз смених ЦЦЦ към ЦИЦ и съм много доволен. Според мен, Вичка, ще сгрешиш, ако си вземеш е90 без нави.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 28 Юли 2015, 15:02

Gqbriel написа:Не бе хич не върши работа ..тва какго измисли бе образ - аз пък си гледам ТВ,

да бе, ясно ми е, че е next level, ама... к'во ТВ гледаш, никога не ми е трябвало TV в кола, ама щом гледаш BNT - нема ягоди :mhihi: :P

Gqbriel написа:айде да кажем на CIC и камерата за задно виждане е там а китаеца при Е46 не е като CIC /CCC при Е90 ;) - само да си знаеш...

Gqbriel написа:Освен че си настроийваш музика и т.н не през шибаното радио - музиката в Е90 не е Harman-a в Е46 :mhihi: много шукарии има и зависи от екстрите на колата - най-малкото си гледаш и грешките(ако имаш такива) контролираш централното,светлините ..

и на китаеца можеш да си гледаш всичко и т.н. има си CAN ;)

Gqbriel написа:А развалянето - еми за още един китаец правиш upgrade от CCC към CIC и китаеца вече издиша тотална :mhihi:

не моо ме убедиш, та ако ще кво ще да е... :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F10 530d 12'
Мечтае да кара: G30 530d

Мнение от Taruno » 28 Юли 2015, 15:12

Marcos написа:
snaiperist0 написа:

Фолиото ме влече ама в кавички :) Просто търся е90 с нави и кожа(не е задължителна ама поне да е запазен салона),а времето ми за избор намалява.В тоя ред на мисли съм сколен да преглътна някоя селяния,ако всичко друго е ок :confused:

Подмини ги тези и двете изглежда много изтормозени, а на едната отзад капака изглежда усукан.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 28 Юли 2015, 15:19

vicho написа:
Gqbriel написа:Не бе хич не върши работа ..тва какго измисли бе образ - аз пък си гледам ТВ,

да бе, ясно ми е, че е next level, ама... к'во ТВ гледаш, никога не ми е трябвало TV в кола, ама щом гледаш BNT - нема ягоди :mhihi: :P

Gqbriel написа:айде да кажем на CIC и камерата за задно виждане е там а китаеца при Е46 не е като CIC /CCC при Е90 ;) - само да си знаеш...

Gqbriel написа:Освен че си настроийваш музика и т.н не през шибаното радио - музиката в Е90 не е Harman-a в Е46 :mhihi: много шукарии има и зависи от екстрите на колата - най-малкото си гледаш и грешките(ако имаш такива) контролираш централното,светлините ..

и на китаеца можеш да си гледаш всичко и т.н. има си CAN ;)

Gqbriel написа:А развалянето - еми за още един китаец правиш upgrade от CCC към CIC и китаеца вече издиша тотална :mhihi:

не моо ме убедиш, та ако ще кво ще да е... :yes:

Пак ще си говорим

Изображение :mhihi:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

ПредишнаСледваща

Назад към E90/E91/E92/E93