Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
М-волан и ск.лост не са М-пакет.
Never mistake motion for action...
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Leon написа:М-волан и ск.лост не са М-пакет.
Никой не твърди, че са. Цитирам какво пише в обявата и пак да кажа, това не са ли нереално ниски цени. Иначе визуално на мен първата ми харесва.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
dextuar написа:Прочети първата обява.
прочети някоя книжка

dextuar написа:Цитирам какво пише в обявата и пак да кажа, това не са ли нереално ниски цени.
нереално ниски са, тези са по 15к

сериозно: нищо не плащаш --> нищо не получаваш

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
dextuar написа:Leon написа:М-волан и ск.лост не са М-пакет.
Никой не твърди, че са. Цитирам какво пише в обявата и пак да кажа, това не са ли нереално ниски цени. Иначе визуално на мен първата ми харесва.
Ами не колко да струва съдрана от каране кола?
Виж само в какво състояние са ключовете, волана е претапициран, няма нави.... кофти салон.....

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
vicho написа:dextuar написа:Прочети първата обява.
прочети някоя книжка![]()
Чел съм когато е трябвало, чета дори и когато не трябва, само където не ти влиза в работа и тези коментарчета ги запази за аверчетата в квартала

А по темата по-добре съдрана за 12к отколкото напудрена за 15к и накрая същия кенеф. Въпросът ми беше по-скоро да не са някакви измами, май напоследък много зачестиха застрахователните измами с коли нов внос или такива запорирани тук, just saying...
Последна промяна Dextuar на 05 Яну 2016, 18:49, променена общо 1 път
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Двойници двойници
това е новата любима измама на бг джамбазина (под новата визирам стара ама сега пак нашумява) за съжаление дори имам познат, който изгоря.

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
За много години, харесал съм тази колица. Проблема ми е че е в Шумен и продавача каза че нямал време да ходим до Варна карс за диагностика. Твърди ми, че същата диагностика може да ми направи някой на място или да си намеря сервиз в Шумен и тн. Съмнителен ми е, дали наистина толкова няма време или не иска да се ходи в БМВ
Как мислите? И дали няма някой шуменски сервиз който да може да направи хубава диагностика? Утре ще ми прати ВИН, само с него мога ли поне сервизна история да взема от БМВ?

От това , което казах те нищо не разбрах ...... само ""СПАМ""
Колега тука мнение ,освен за давена,тоталка или тем подобни ,друго няма какво да получиш като отговор.Само в 1% от случейте друг колега я е гледал на живо и човек получава реална информация от 1во лице.Няма как човек да оцени нещо по снимки и да даре реална оценка.
Гледай волана,педалите,копчето за палене,ауспуха,седалката,все неща който се сменят,но издават донякъде състоянието.
Просто трябва да се види на място,има гробници за по 10к и за по 15к.Тези коли имат доста неща който може да са "тръгнали",та това е,от мене късмет,това е 2рото нещо което ще ти трябва след парите
Гледай волана,педалите,копчето за палене,ауспуха,седалката,все неща който се сменят,но издават донякъде състоянието.
Просто трябва да се види на място,има гробници за по 10к и за по 15к.Тези коли имат доста неща който може да са "тръгнали",та това е,от мене късмет,това е 2рото нещо което ще ти трябва след парите

Колеги, дайте мнение за тази, струва ми се прекалено ниска цената. Постна е, но е доста рядко 320 х драйв, а не искам големия мотор, така че ме устройва. Изглежда запазена доста..
http://m.cars.bg/c1384320
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Doky написа:Колеги, дайте мнение за тази, струва ми се прекалено ниска цената. Постна е, но е доста рядко 320 х драйв, а не искам големия мотор, така че ме устройва. Изглежда запазена доста..
Тази кола просто не е ХД, няма такава кола излязла от баварските заводи.
Първото 320хд е 07.2007 и е с N47 двигател, които е 177кс.
Тази на снимките е с М47 и е 2005г.

- Taruno
- старши ентусиаст
-
Doky написа:Колеги, дайте мнение за тази, струва ми се прекалено ниска цената. Постна е, но е доста рядко 320 х драйв, а не искам големия мотор, така че ме устройва. Изглежда запазена доста..
От този двигател х драйв няма на двойка дизел чак след фейса
- bmw_machine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 320dA M47
- Детайли за колата: УНИКАТ!!1
Пасажерската седалка ми се струва по-омачкана от шофьорската

b_u_b_o написа:За много години, харесал съм тази колица. Проблема ми е че е в Шумен и продавача каза че нямал време да ходим до Варна карс за диагностика. Твърди ми, че същата диагностика може да ми направи някой на място или да си намеря сервиз в Шумен и тн. Съмнителен ми е, дали наистина толкова няма време или не иска да се ходи в БМВКак мислите? И дали няма някой шуменски сервиз който да може да направи хубава диагностика? Утре ще ми прати ВИН, само с него мога ли поне сервизна история да взема от БМВ?
На пръв поглед не е толкова зле. Не е особено високо оборудване за 330-ка. Няма темпомат, парктроника е присаждан. Има ксенон, нави и люк. Не знам как очакваш продавача да ходи до Варна, като колата е снимана без номера. Отделно моят съвет е да се ориентираш към автоматична скоростна кутия. Също така ми се струва, че 18 си е множко за тази кола, която със сигурност няма да излезе на тези километри. Ще имаш само още 1000лв за каско, регистрация и т.н. Масло, филтри, гуми евентуално, защото най-вероятно ще е с летни. То ще стъпи на 20 000лв и то без основни и сериозни драми, а все пак е на 10 години и с ръчни скорости.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
bmw_machine написа:Doky написа:Колеги, дайте мнение за тази, струва ми се прекалено ниска цената. Постна е, но е доста рядко 320 х драйв, а не искам големия мотор, така че ме устройва. Изглежда запазена доста..
Пасажерската седалка ми се струва по-омачкана от шофьорскатаИначе за 10к не знам.. вероятно ще погълне още 4-5
Има ли смисъл да се коментира кола която очевидно е яко съмнителна - написано е xdrive, а таково животно няма !!!