Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
ShoxXx написа:b_u_b_o написа:За много години, харесал съм тази колица. Проблема ми е че е в Шумен и продавача каза че нямал време да ходим до Варна карс за диагностика. Твърди ми, че същата диагностика може да ми направи някой на място или да си намеря сервиз в Шумен и тн. Съмнителен ми е, дали наистина толкова няма време или не иска да се ходи в БМВКак мислите? И дали няма някой шуменски сервиз който да може да направи хубава диагностика? Утре ще ми прати ВИН, само с него мога ли поне сервизна история да взема от БМВ?
На пръв поглед не е толкова зле. Не е особено високо оборудване за 330-ка. Няма темпомат, парктроника е присаждан. Има ксенон, нави и люк. Не знам как очакваш продавача да ходи до Варна, като колата е снимана без номера. Отделно моят съвет е да се ориентираш към автоматична скоростна кутия. Също така ми се струва, че 18 си е множко за тази кола, която със сигурност няма да излезе на тези километри. Ще имаш само още 1000лв за каско, регистрация и т.н. Масло, филтри, гуми евентуално, защото най-вероятно ще е с летни. То ще стъпи на 20 000лв и то без основни и сериозни драми, а все пак е на 10 години и с ръчни скорости.
Казал съм му, че за моя сметка ще извадим транзитни номера ама пак не иска. Цената ми е ясна и ще гледам поне 1к да сваля ако не излезнат някакви драми за оправяне. И е със летни гуми да, което също ме притеснява в тва време да я докарам до София си е риск.
Sent from my ONE A2003 using Tapatalk
Здравейте , колеги за тази кола какво ще кажете http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11445002177922397&slink=bzjg0t и искам малко съвети като гледам за кое най-вече да се оглеждам ще ми е 1вата е9х 

- batzlati
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 530d
- Мечтае да кара: карах почти всичко
Doky написа:Колеги, дайте мнение за тази, струва ми се прекалено ниска цената. Постна е, но е доста рядко 320 х драйв, а не искам големия мотор, така че ме устройва. Изглежда запазена доста..
http://m.cars.bg/c1384320
"Всички екстри за модела"

- xen0s
- Потребител
-
- Кара: BMW 130i
- Мечтае да кара: R35 GTR
Здравейте колеги, скоро мисля да си взимам автомобил и ми направи впечатление че се намират 318/320 е90 2005г, седан за 11-12к, с базово ниво на оборудване разбира се. Понеже не съм запознат се чудя това нормални цени ли са за модела или по скоро да очаквам да са кошници с проблеми и да отпиша тоя модел в диапазона до 12к макс? Имама предвид и допълнително едни 3к за регистрации, застраховки и ако трябва да се прави нещо по автомобила.

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Мисля, че ако нямамаш особени претенции, с този бюджет можеш да намериш прилична кола.
Never mistake motion for action...
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
xen0s написа:Здравейте колеги, скоро мисля да си взимам автомобил и ми направи впечатление че се намират 318/320 е90 2005г, седан за 11-12к, с базово ниво на оборудване разбира се. Понеже не съм запознат се чудя това нормални цени ли са за модела или по скоро да очаквам да са кошници с проблеми и да отпиша тоя модел в диапазона до 12к макс? Имама предвид и допълнително едни 3к за регистрации, застраховки и ако трябва да се прави нещо по автомобила.
Ами просто не гледай високо ниво на оборудване, за да няма драми - изглеждат примамливо за 11-12к ама не са ралистични, ще се наковеш на някой кошник на 400-500к дето и 3к няма да ти стигнат да го направиш кола
Привет,
След като изгледах сумати 3-ки с цени до към 15к и всички са по на 300-400к км реших да прегледам и по-скъпите.
Моля за мнение за този екземпляр http://www.mobile.bg/11450964803060397 ?
Изглежда доста добре, но този фейслифт има ли мотор 163 коня?
Поздрави!
След като изгледах сумати 3-ки с цени до към 15к и всички са по на 300-400к км реших да прегледам и по-скъпите.
Поздрави!
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
manahilov написа:Привет,
Поздрави!
Няма как фейслифт 320д да е 163...
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Gqbriel написа:manahilov написа:Привет,
Поздрави!
Ами ако е Efficient Dynamics защо да не е? Или fleet edition...
Sent from my iPhone using Tapatalk
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
manahilov написа:Привет,
Поздрави!
е тая колко пък да е "от скъпите", дет' я гледаш
това е ДОЛНАТА граница за фейслифт

иначе бива, мдаа
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
dextuar написа:Gqbriel написа:manahilov написа:Привет,
Поздрави!
Ами ако е Efficient Dynamics защо да не е? Или fleet edition...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ми да си го напишат...в обявите

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Скъпите значи да гледаш горната граница ПРЕДИ фейса, а не да зяпнеш по най-ниската цена за фейс
Добре, вие се хванахте за думата
. Исках да кажа по-скъпите от тези, които гледах до момента, а именно до 15 000лв. Но благодаря все пак за мненията.

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
manahilov написа:Добре, вие се хванахте за думата. Исках да кажа по-скъпите от тези, които гледах до момента, а именно до 15 000лв. Но благодаря все пак за мненията.
Цената си е идеална,в немско на по 200к км с такова оборудване са макс 2к лв отгоре...така,отделно тази е скопена сериозно и не изглежда зле...с мнения по форума само ще си останете без коли ,които искате ...
Отиваш ,гледаш,ако всичкое 6 сервиз,ако там е 6 коментар на цена - ако не ти харесва - следващата..ще изпуснете хубава кола,щото някой казал,че били "Евтини" колите....еми мой приятел си взе за 9к Е90 :
*navi pro
*PDC
*dynamic xenon
спортен волан
Колата работеше и изглеждаше много зле,накрая сметката - една маслена помпа ,консумативи,пастиране ,здраво чистене - работи като часовник 1 год!!! Ама гледайте ги по 20 000 щото е нормална цена...

Факт- не всички са такива,НО има и такива,как може да избирате кола по цената и по нея да преценяте колко е добра ,НА СНИМКИ без дори да я видите на живо и да я чуете?
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Снимките са само за ориентир, не я ли видиш на живо и да я покараш да усетиш, зарежи.
А колкото до сервиз и в най добрия сервиз немогат да ти дадът гаранция какво ще и е състоянието след два месеца, така, че всичко е до късмет.
А колкото до сервиз и в най добрия сервиз немогат да ти дадът гаранция какво ще и е състоянието след два месеца, така, че всичко е до късмет.