Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
vicho написа:dextuar написа:Хем има заден парктроник, хем няма отдолу нито един бутон. Това не е ли странно?
откога задния парктроник се изключва?
п.с. иначе се обаждаме нон стоп
Ми аз имам и преден, и заден, не знам дали това има значение. Лично мен ме дразни да стигна чак до 20км/ч, за да се изключи автоматично и си го изключвам от копчето. Отделно защо пък да няма копче

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Е, стига де, това са елементарни неща... Копче за изключване имат само колите с преден парктроник, точно за да не пищи по задръствания и маневри с ниска скорост.
Never mistake motion for action...
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
dextuar написа:vicho написа:dextuar написа:Хем има заден парктроник, хем няма отдолу нито един бутон. Това не е ли странно?
откога задния парктроник се изключва?
п.с. иначе се обаждаме нон стоп
Ми аз имам и преден, и заден, не знам дали това има значение. Лично мен ме дразни да стигна чак до 20км/ч, за да се изключи автоматично и си го изключвам от копчето. Отделно защо пък да няма копче
Няма как да имаш копче пък да си само със заден ? Като е само заден е без копче
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Окс, мерси, научих нещо ново

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Провери я по вина в някой български дилър и искай разпечатка на историята, ще рабереш как е карана докато е била гаранционна и ще си сметнеш на какъв километраж трябва да е сега.
Изглежда добре колата на снимките, ако всичко и е здраво си заслужава.
Изглежда добре колата на снимките, ако всичко и е здраво си заслужава.

- FE LIPE
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 320i 150 к.с. N46B20B
- Детайли за колата: arctic metallic
exc написа:Освен това, има ли начин да се провери някъде в интернет срещу заплащане историята на някоя кола?
Сайта е VIN.SU ,аз там проверявах моята кола и съм много доволен.
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=cc2xx0 - Тази някой гледал ли я ?
- vld
- Старши ентусиаст
-
Аз питам дали някой я е гледал не дали ти харесва мотора ... аз не си търся силен мотор пъровото което е
- vld
- Старши ентусиаст
-
onerose написа:Аз питам дали някой я е гледал не дали ти харесва мотора ... аз не си търся силен мотор пъровото което е
Остави конете, като надежност също не става.

Що? Аз вече моята си я карам доста време, а този мотор би трябвало да е същия N46.
A и очевидно е покарала 260х.км. до тук, и още ще изкара
Най-много верига и разни дребни аксесоари по мотора да се сменят, но като цяло... щом не те притеснява, че е толкова слаб двигател, пълната сервизна история и т.н., едва ли е лош избор.
Имай предвид, че вероятно са сменяли маслото на 20+х.км., което е малко драма. Така го дават по сервизен интервал.

Най-много верига и разни дребни аксесоари по мотора да се сменят, но като цяло... щом не те притеснява, че е толкова слаб двигател, пълната сервизна история и т.н., едва ли е лош избор.
Имай предвид, че вероятно са сменяли маслото на 20+х.км., което е малко драма. Така го дават по сервизен интервал.
Поредната:
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=cemdf9
Интересно ми е така ли трябва да изглежда централната конзола(под навито)? Това не е ли при по-нови години на производство? Освен това има ли вероятност М-пакета да е саден? Волана на 700+ х.км не го коментирам, но ми е странно колко е зле донякъде спрямо останалия интериор. Струва ли се въобще да отида я погледна, че е в моя град?
Интересно ми е така ли трябва да изглежда централната конзола(под навито)? Това не е ли при по-нови години на производство? Освен това има ли вероятност М-пакета да е саден? Волана на 700+ х.км не го коментирам, но ми е странно колко е зле донякъде спрямо останалия интериор. Струва ли се въобще да отида я погледна, че е в моя град?
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
160 417 Хиляди Реални Километри
Волана да го бяха претапицирали поне баси

- vld
- Старши ентусиаст
-
kdl написа:Що? Аз вече моята си я карам доста време, а този мотор би трябвало да е същия N46.
Ниско кпд за парите които поглъща, опиши обслужването на 100к което си направил на твоята ако ти се пише.

- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
exc написа:Поредната:
Тая кола е имала доработки, CCC явно е сдало багажа и са го сменили с тези от последните версии, някакъв нелеп накрайник на гърнето, китайски blacklines стопове, саден м пакет, реплики джанти това са неща по снимки, волана е просто уау ахахха, но ако падне цената и колата е в прилично техническо другите неща не са болка за умиране