Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Taruno написа:famous написа:bmw_machine написа:
Има комфортни седалки![]()
Липсва кората/щората която скрива съдържанието на багажника![]()
Километрите по-вероятно да са 220![]()
Иначе прилична бройка, бих отишъл да я видя
Ясно е че километрите са поне на 250к. Търся комби и да има някоя екстра да не е постна. А за тази какво ще кажете http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=cxzyor .
Коя ви се струва по добре коя си заслужава да се види повече.
1вата тая втората просто НЕ
Какво и е на втората. На първата този салон и волана май са правени нещо.
На мен втората също ми изглежда доста добре. Нищо няма да загубиш, ако видиш и двете.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Втората е от най-първите бройки, те имат повече проблеми с турбо, CCC модул дори вихровите клапи са с по-тънките оси. Километрите са ясни, че са повечко, но пъ наистина да види и двете като се вгледах повече не изглежда зле.
Днес звънях на първата търсих ВИНА. По вин излиза че е с ръчни скорости,а на снимките е автомат възможно ли е да е слаган.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
Възможно е ако на някой му се е занимавало да даде доста хил лв и адски главоболия 

- bmw_machine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 320dA M47
- Детайли за колата: УНИКАТ!!1
По-вероятно е вин декодера ти да не декодира правилно, пробвай друг.
bmw_machine написа:По-вероятно е вин декодера ти да не декодира правилно, пробвай друг.
Кой да пробвам. Кажете някой.
- E30driver
- кандидат ентусиаст
-
Leon написа:Не съм чувал някъде да е задължително подгряването... Да е включено в някакъв пакет, да, но задължително, съмнявам се.
Колите (поне за БМВ и Мерцедес със сигурност) поръчани за първоначална доставка на пазарите в Германия, Австрия, Швейцария и България е невъзможно да се поръчат с пълен кожен салон без подгряване на седалките. Това се вижда лесно при игра с конфигуратора на марките за съответните страни. Дали е задължително в смисъл на някаква законова разпоредба или е политика на самите производители не знам. За пазари като Англия, Холандия, Дания и Италия е възможно да се поръча кожа без подгрев. Аз лично по това познавам още без да гледам ВИН при "нов внос" коя наистина е била от Германия (и Швейцария) и коя е заобиколила през Италия. В момента и в Германия се вкарват обратно доста БМВ-та от Италия за да се продават като "германски".
- awful
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xD LCI 2014
- Мечтае да кара: само BMW
- Детайли за колата: 1 - E91 320D 07, 2 - е91 LCI 318d
E30driver написа:Leon написа:Не съм чувал някъде да е задължително подгряването... Да е включено в някакъв пакет, да, но задължително, съмнявам се.
Колите (поне за БМВ и Мерцедес със сигурност) поръчани за първоначална доставка на пазарите в Германия, Австрия, Швейцария и България е невъзможно да се поръчат с пълен кожен салон без подгряване на седалките. Това се вижда лесно при игра с конфигуратора на марките за съответните страни. Дали е задължително в смисъл на някаква законова разпоредба или е политика на самите производители не знам. За пазари като Англия, Холандия, Дания и Италия е възможно да се поръча кожа без подгрев. Аз лично по това познавам още без да гледам ВИН при "нов внос" коя наистина е била от Германия (и Швейцария) и коя е заобиколила през Италия. В момента и в Германия се вкарват обратно доста БМВ-та от Италия за да се продават като "германски".
Да прав си моята Италянка е със Рекаро кожен салон които си струва доста но няма подгрев и електрически седалки което за мен си подигравка със клиента да си купиш салон за 2900 евро и да няма поне едно от двете, поне при F серите има промяна.
- kvasilev76
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 163PS 160,8кс 2006
- Мечтае да кара: Ф10
Но и много коли се вкарват в Италия от Германия така че няма нищо сигурно.
Къде мога да погледна коя екстра колко е струвала?
Благодаря!
Благодаря!
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Имал съм е90 с пълен спортен кожен салон дакота поръчвана и закупена нова в България и беше без подгрев.. Всичко може.. Едно е конфигуратора, друго е да отидеш и да си я поръчаш. 

FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
Може да е била при дилър в Гърция и от там да е докарана у нас.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
- Taruno
- старши ентусиаст
-
E30driver написа:Leon написа:Не съм чувал някъде да е задължително подгряването... Да е включено в някакъв пакет, да, но задължително, съмнявам се.
Глупости са това от Е60,90,87 насам поръчваните коли можеш да правиш каквото си поискаш, приятелка с чисто нова Х3ка спортен салон без подгрев, но с кожа, F30 кожа без подгрев и съм сигурен, че и при F10 е подобно.
При Е60 и Е90 подгрева е част от ЗИМЕН ПАКЕТ, и няма общо с кожата или салона.
- narkk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320d '02 // 8TA 3.0TDIQ '11
- Мечтае да кара: със служебна нафта
Зпочвам да се отчайвам вече... колеги, кой е двигателят с най-малко проблеми при е9х ?
Drive Fast, but Friendly and Safe!!!