Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х

Мнение от Dextuar » 06 Авг 2016, 14:19

vld написа:
dextuar написа:Аз като казвам, че само балъци дават по 15к за 2006 320-ка, глей човека си взел под 15к 2008 с ЦИЦ, рекаро и сменена верига. Сега ако се окаже и че не е издирвана или някаква финансова измама със застрахователи, всички балъци с при фейсови кошници, цакали по и над 14-15 к да си направим едно съвместно харакири :D

П.с: Не познавам момчето и дано няма някакви скрити екстри по комбито :yes:
П.с2: Не съм гледал цени на по-стари БМВ-та от Е90, но щом читаво фейсово такова вече е под 15к, е36 сигурно ги раздават със зрънчо...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Колега на тебе Е36ците са ти трън в очите, ама аз понеже съм сменил нялколко, мога да ти кажа че за времето си бяха страхотни коли!
Никога не ме е било страх да я запаля и да мина 5-6к километра по европа, докато с по новите за всяка лампа си бегом в сервиза.
За протокола читава Е36 под 5 бона трудна работа, ма те са толкова нарядко вече, че просто няма намиране.

Въпросната Е91ца си има своите неща за които е глътнала пари, ама я ми кажи коя стара кола ги няма?
Факт е че за 11-12 можеш да вземеш прилична 320д пре фейс, дали ще я вземеш за тия пари или за 15, все ще глътне 2-3к лв. за вкарване в релси, важното е да е кола с история и поддържана навреме.
И да не е съдрана от някой мърляч вътре.

Сигурен съм, че си прав колега, просто като гледам връстниците ми какво правят с е36-ците, неприазъма ми към тях явно се прехвърля върху модела. Не мисля, че читав при фейс с нави, рекаро и ксенон може да се намери за 11-12 к, но всеки с мнението си. Аз повече за цени няма да коментирам, защото съм предубеден и не е редно да подлъгвам евентуални бъдещи колеги. :bchug:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 06 Авг 2016, 14:56

За тия пари визирам по постничките, без нави и кожа, ако пък е и без ксенон аз и 10к не бих дал например, да речем че ако има всичко 13-14 е ОК за момента.
Просто модела си навъртя десет години и повече и цените се сриват.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325d 2008

Мнение от motofan » 06 Авг 2016, 18:12

Така и не разбрах, като говорите за цени що гледате българския пазар, при положение че той е с нереално ниски цени. Така или иначе на всички ви е ясно, че бЕла лястовица нЕма, но всеки се надява да не изтегли късата клечка, а то няма дълги. :mhihi:
Да знам че е трудно да се намери нещо наистина свястно на български пазар, но всеки иска еФтино и колкото може по ново :dunno: .....е няма!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sincheto » 06 Авг 2016, 18:46

motofan написа:Така и не разбрах, като говорите за цени що гледате българския пазар, при положение че той е с нереално ниски цени. Така или иначе на всички ви е ясно, че бЕла лястовица нЕма, но всеки се надява да не изтегли късата клечка, а то няма дълги. :mhihi:
Да знам че е трудно да се намери нещо наистина свястно на български пазар, но всеки иска еФтино и колкото може по ново :dunno: .....е няма!

Е как защо? Защото на няколко пъти в темата се твърди, че за 11к може да си купиш читаво Е90, че дори и с някои екстри...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318td compact '03
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: с две порти

Мнение от vvasilev1 » 06 Авг 2016, 22:28

И тук има читави...с повече желание, търпение и естествено с малко пипи, изкачат прилични автомобили.

Sent from my HTC One using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Колело и B58

Мнение от julkata1 » 08 Авг 2016, 10:15

1. Търговеца е очевидно неграмотен: "визоално" "акомулатор " аз бих пропуснах да си купя кола от човек който не може да пише даже!
2. Изглежда добре и има рекаро, което си е рядкост за тази цена, иначе е без нищо друго като екстри. Волана е претапициран вероятно. Може би съм малко предубеден че мойта кола изглежда по-този начин.
3. Напълно базова, за мен не си заслужава.
4. Напълно базова, за мен не си заслужава.
5. Според мен не е от Швейцария, няма погрев на седалките, за сметка на това има навигация, рекаро+ лумбална опора+ надуване.
6. Търговеца отново пише глупости, "FULL ЧИСТО НОВ"+"НАЙ-ЛУКСОЗНОТО ИЗПЪЛНЕНИЕ"+"ФЕЙС ЛИФТ - НОВИЯ МОДЕЛ " мен лично ме отказват веднага да гледам колата. Този двигател е супер здрав, има подгрев. Сервизната книжка е на английски и написана с един и същи химикал.
7. Най-добрата според мен, голям двигател+ екстри. Цената е малко ниска, задължително преглед на историята.

:OT: Според мен мнения, който не са по темата трябва да бъдат трити, тази тема се напълни с глупости и коментари от хора който никога не са притежавали Е90 и превръщат темата в махленски лаф, от 5 коментара има 1 смислен. :oops:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 08 Авг 2016, 14:53

Колеги направих нова тема, с цел да се продължи дискусията с по-малко спам.
Напоследък тук се разразиха дискусии които се отклоняват от насочеността и идеята на тази тема.
Пък и тук е доста натоварено вече от към постове, време и е вече за почивка на тази.

Това е новата тема:
viewtopic.php?f=112&t=411499
Изображение

Предишна

Назад към E90/E91/E92/E93