Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Leon написа:Като гледам старт-стоп бутона, външния вид и зануления часовник, току-що са върнали километрите
Това и аз като го видя по обявите и направо с побървам.. Поне да си направят труда да сверят часовника и да минат някой друг километър, ама какво да искаш от такива хора..

FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- dehol
- Потребител
-
- Мечтае да кара: e60 M5
pls guys ... по-рано попитах за едно бмв .. важно ми е да знам ,ако виждате някакви забележки ,защото съм на зор за кола и не искам да сбъркам фатално
http://www.cars.bg/c449274

- kraska
- ентусиаст
-
- Кара: -ше G20 320d
Т.к. имам опит с колите от Швейцария, преди половин година си купих моята оттам, ще ти кажа следното , а ти си прецени. Първо кола за да дойде на такава цена в БГ + печалба, трябва да е купена за най-много 12 хил.лв. Такава кола на такава цена няма, освен ако не е на над 250 000км или да е имала някакви проблеми или удари (може и незначителни). Сама по себе си колата изглежда супер, има доста екстри, няма idrive, но не е болка за умиране. Поискай VIN номера от продавача и я провери в сервиз. Колите от Швейцария имат сервизна история, освен ако след гаранцията не е поддържана извъм оторизитраните сервизи, но пак можеш да добиеш представа последно на колко е била и коя година. В предвид, че има теглич и подготовка за горен багажник трябва да ти говори че колата е товарена. Самата тя е доста тежка, имай го впредвид. По отношение на поддръжката е по-скъпа, т.к .имаш раздатъчна кутия и преден диференциал, спирачната система е усилена. Разхода който виждаш на борда е извънградски. Градския е доста-доста нагоре. Но тези неща ти си прецени. С една дума ,карай я в сервиз оторизиран за преглед и тогава прецени. А това че може би е на 250 - 300 000 км. не е проблем, може да е в по-добра кондиция от други карани тука на по 130 000 км., т.к. повечето км. са магистрални. Пследното съдя по моята.
p.s. Ако отидеш да е гледаш сам обърни внимание на гарнитурата на капака на главата на мотора. Ако е омаслен се приготви за 150лв части + труд от 200 до 500лв в оторизиран сервиз. Може да капе и отдолу от картера, а бе трябва да се види, защото подмените на тези гарнитури като труд са доста сложни т.к е 4х4 и диференциал и той има навика да тече. И се ослушай за шумове от раздатъчната кутия също.
p.s. Ако отидеш да е гледаш сам обърни внимание на гарнитурата на капака на главата на мотора. Ако е омаслен се приготви за 150лв части + труд от 200 до 500лв в оторизиран сервиз. Може да капе и отдолу от картера, а бе трябва да се види, защото подмените на тези гарнитури като труд са доста сложни т.к е 4х4 и диференциал и той има навика да тече. И се ослушай за шумове от раздатъчната кутия също.
- dehol
- Потребител
-
- Мечтае да кара: e60 M5
kraska написа:Т.к. имам опит с колите от Швейцария, преди половин година си купих моята оттам, ще ти кажа следното , а ти си прецени. Първо кола за да дойде на такава цена в БГ + печалба, трябва да е купена за най-много 12 хил.лв. Такава кола на такава цена няма, освен ако не е на над 250 000км или да е имала някакви проблеми или удари (може и незначителни). Сама по себе си колата изглежда супер, има доста екстри, няма idrive, но не е болка за умиране. Поискай VIN номера от продавача и я провери в сервиз. Колите от Швейцария имат сервизна история, освен ако след гаранцията не е поддържана извъм оторизитраните сервизи, но пак можеш да добиеш представа последно на колко е била и коя година. В предвид, че има теглич и подготовка за горен багажник трябва да ти говори че колата е товарена. Самата тя е доста тежка, имай го впредвид. По отношение на поддръжката е по-скъпа, т.к .имаш раздатъчна кутия и преден диференциал, спирачната система е усилена. Разхода който виждаш на борда е извънградски. Градския е доста-доста нагоре. Но тези неща ти си прецени. С една дума ,карай я в сервиз оторизиран за преглед и тогава прецени. А това че може би е на 250 - 300 000 км. не е проблем, може да е в по-добра кондиция от други карани тука на по 130 000 км., т.к. повечето км. са магистрални. Пследното съдя по моята.
жив и здрав да си !

- cocosas
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 / e46
Колегата е прав, кола от Швейцария на тази цена е невъзможно. Там колите определено са по-скъпи дори и от тези в Германия.
- adko001
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d '03
- Мечтае да кара: E90 V10 Hartge
cocosas написа:Колегата е прав, кола от Швейцария на тази цена е невъзможно. Там колите определено са по-скъпи дори и от тези в Германия.
подкрепям колегите и аз

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
да и понеже са запазени колите там км се връщат минимум със 150к а понякога и доста повече .. а цената е като за "швейцарка"
- Cosworth
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
- Мечтае да кара: Турбо кола със задно
- Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto
Здравейте, някой гледал ли е тази кола? Тази седмица имам път към Пловдив дали си струва да се гледа ?
- http://www.cars.bg/c474511

- el lobo
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E46 320D
- Мечтае да кара: 850
Cosworth написа:Здравейте, някой гледал ли е тази кола? Тази седмица имам път към Пловдив дали си струва да се гледа ?
колега моля те да споделиш мнение за колата , че и аз я гледам но не съм ходил натам , даже я бяха пуснали на 12500 преди няколко дни
- raddy
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E30 сега:E90 N52B25
el lobo написа:Cosworth написа:Здравейте, някой гледал ли е тази кола? Тази седмица имам път към Пловдив дали си струва да се гледа ?
колега моля те да споделиш мнение за колата , че и аз я гледам но не съм ходил натам , даже я бяха пуснали на 12500 преди няколко дни
Първият прочетен ред - Ксенонови фарове, първата погледната снимка - няма пръскачки, и се отказах дори да разглеждам обявата

Иначе вие си преценете де

така ако избираш кола,цъка ли са наред в обявата.Виж,че колата си е с халогени фарове,а и пръскачките не винаги ги има при ксенона.
Цената е доста евтина.Не са е изпрали като хората даже,но поне по реален вид има,кое е износено и може да прецениш за състоянието.Едвали е на тия км с изтърканите копчета на волана.
Цената е доста евтина.Не са е изпрали като хората даже,но поне по реален вид има,кое е износено и може да прецениш за състоянието.Едвали е на тия км с изтърканите копчета на волана.
- raddy
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E30 сега:E90 N52B25
r0nnie написа:така ако избираш кола

Не, аз избирам кола като отивам в Германия и си я купувам директно от първия и единствен до момента собственик

Ама и цената преди 2 години беше леееекоооо по-различна

Но както са казали хората, за обявата от по-горе - за тия пари - толкова!

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Някой нещо за тези двечките
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11381327754672738&f1=details&slink=4yrxmp
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11382353742555616&f1=details&slink=4yrxmp

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11381327754672738&f1=details&slink=4yrxmp
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11382353742555616&f1=details&slink=4yrxmp
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
За тези пари са чудни, но ме съмнява, че има скрити екстри на тази цена.
Never mistake motion for action...
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Поразгледах и нeмскитe горе долу са еднакви като цена...винаги съм с едно наум при оглед на кола,но и двете са 2005 - най -първите резонно донякъде са цените им (мое мнение) ако са на тези км а изглеждат доста свежо и определено ми грабнаха погледа...
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
Последна промяна Gqbriel на 03 Дек 2013, 19:24, променена общо 1 път
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5