Навигация

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Навигация

Мнение от monikaandonowa » 18 Сеп 2025, 13:18

Здравейте, колеги!
Карам БМВ е60 218коня 2005г и имам следния проблем:
Навигацията ми започна да прави проблеми като изгасва картината и не се чува звук, правеше го няколко пъти при което ми казаха, че най-вероятно е ССС модула.
Реших, че ще купя една андроид навигация със Car play, която така или иначе повече ми харесва.
Сложихме новия екран свързахме я, но проблема е че все още няма звук.
Въпроса ми е нужен ли е изправен ССС модул за тази Андроид навигация, понеже мислехме че няма да бъде нужно.
Чух че с bypass е възможно да се направи.
Някой имал ли е такъв проблем, и има ли начин да се използва андроид навигацията без да оправям ССС модула?
Благодаря Ви

Sent from my iPhone using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 540i G30, 120d F20
Мечтае да кара: M5

Re: Навигация

Мнение от AlonsoBest » 18 Сеп 2025, 17:28

Да, трябва изправен CCC модул. Андроида сменя само екрана и добавя Андроид, всички оригинални менюта си остават активни. Звука от андроида минава през ауск, така че трябва в оригиналното меню на колата първо да има активиран аукс и второ да е избран като аудио източник.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от monikaandonowa » 18 Сеп 2025, 20:24

Благодаря ти за отговора, знаеш ли нещо за този bypass? Явно ще трябва да направя ССС модула

Потребител
Аватар

Мнение от monikaandonowa » 18 Сеп 2025, 20:36

AlonsoBest написа:Да, трябва изправен CCC модул. Андроида сменя само екрана и добавя Андроид, всички оригинални менюта си остават активни. Звука от андроида минава през ауск, така че трябва в оригиналното меню на колата първо да има активиран аукс и второ да е избран като аудио източник.
Благодаря ти за отговора, ти знаеш ли нещо за този bypass. Явно ще трябва да го рециклирам или да търся друг модул

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 540i G30, 120d F20
Мечтае да кара: M5

Мнение от AlonsoBest » 19 Сеп 2025, 15:47

Не съм чувал за подобно нещо. Може и да има някакъв вариант звука да се пусне дирентно към тонколоните, но така губив всякакви фабрични звуци, включително и парктроник ако има колата. Също се губят и оригиналните менюта и всички настройки. Едно предопреждение за мека гума да излезе, не може да се ресетне.
Изображение

Назад към Е60/Е61