Навигация
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- monikaandonowa
- Потребител
-
Навигация
Здравейте, колеги!
Карам БМВ е60 218коня 2005г и имам следния проблем:
Навигацията ми започна да прави проблеми като изгасва картината и не се чува звук, правеше го няколко пъти при което ми казаха, че най-вероятно е ССС модула.
Реших, че ще купя една андроид навигация със Car play, която така или иначе повече ми харесва.
Сложихме новия екран свързахме я, но проблема е че все още няма звук.
Въпроса ми е нужен ли е изправен ССС модул за тази Андроид навигация, понеже мислехме че няма да бъде нужно.
Чух че с bypass е възможно да се направи.
Някой имал ли е такъв проблем, и има ли начин да се използва андроид навигацията без да оправям ССС модула?
Благодаря Ви
Sent from my iPhone using Tapatalk
Карам БМВ е60 218коня 2005г и имам следния проблем:
Навигацията ми започна да прави проблеми като изгасва картината и не се чува звук, правеше го няколко пъти при което ми казаха, че най-вероятно е ССС модула.
Реших, че ще купя една андроид навигация със Car play, която така или иначе повече ми харесва.
Сложихме новия екран свързахме я, но проблема е че все още няма звук.
Въпроса ми е нужен ли е изправен ССС модул за тази Андроид навигация, понеже мислехме че няма да бъде нужно.
Чух че с bypass е възможно да се направи.
Някой имал ли е такъв проблем, и има ли начин да се използва андроид навигацията без да оправям ССС модула?
Благодаря Ви
- AlonsoBest
- младши ентусиаст
-
- Кара: 540i G30, 120d F20
- Мечтае да кара: M5
Re: Навигация
Да, трябва изправен CCC модул. Андроида сменя само екрана и добавя Андроид, всички оригинални менюта си остават активни. Звука от андроида минава през ауск, така че трябва в оригиналното меню на колата първо да има активиран аукс и второ да е избран като аудио източник.

- monikaandonowa
- Потребител
-
Благодаря ти за отговора, знаеш ли нещо за този bypass? Явно ще трябва да направя ССС модула
- monikaandonowa
- Потребител
-
Благодаря ти за отговора, ти знаеш ли нещо за този bypass. Явно ще трябва да го рециклирам или да търся друг модулAlonsoBest написа:Да, трябва изправен CCC модул. Андроида сменя само екрана и добавя Андроид, всички оригинални менюта си остават активни. Звука от андроида минава през ауск, така че трябва в оригиналното меню на колата първо да има активиран аукс и второ да е избран като аудио източник.
- AlonsoBest
- младши ентусиаст
-
- Кара: 540i G30, 120d F20
- Мечтае да кара: M5
Не съм чувал за подобно нещо. Може и да има някакъв вариант звука да се пусне дирентно към тонколоните, но така губив всякакви фабрични звуци, включително и парктроник ако има колата. Също се губят и оригиналните менюта и всички настройки. Едно предопреждение за мека гума да излезе, не може да се ресетне.

5 мнения
• Страница 1 от 1