Отново с е60!

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Re: Отново с е60!

Мнение от Nukem » 05 Окт 2025, 22:11

Така и няма звук и моя милост като един виден бмв-ист с опит реших, че проблема е в CCC модула и така викам айде дойде момента да минем на CIC. Ето и комплекта който взех:

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Значи говорим си с колегата от който я купувам е честно няма такъв пич, един път да попадна на такъв готин и точен човек и му споменавам за причината заради която я взимам и той погледна колата и ме пита с Logic 7 ли е и има ли head up. Тя е и с двете колата, но предишния спобственик ми беше споделил, че head up-а му прави проблем и верно като го пусках стой един червен прозорец и нищо друго, сега го пуснахме въобще не тръгна. И човека вика проблема ти е, че като изгори head up-a и колата е с оптика всичко по веригата натам спира и за късмет имаше head up, купих и него и ме прати при брата на жена му защото заради head up-а трябва да се сваля и цялото табло и от Пловдив направо поех към София при Влади и Custom coding. Значи за Влади мога да кажа само няма такъв човек просто всяко движение премерено, като машина доста разглобихме и нищо не счупи и ми обърна внимание в неделя за което само мога да бъда благодаре.

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Тук е момента да направя паралел и да обвържа timeline- a с темата на Кроки, това цялто нещо се случва точно по времето в което четох във феиса драмата как жената на този пич в Бургас дето реже на машина ластните за по-големия контролер е сгазила неговата ластна и са я счупили. Начи бая треперах като пращах другата седмица моята щото този пияно лак няма намиране, опаковах я здраво и стисках палци да не я сгазят. След 2 дни пристигна обратно.

Изображение
Изображение
Изображение
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 05 Окт 2025, 22:41

Тук е времето да питам, че не съм на ясно значи има уж два варианта да осъвременим CIC, решил съм да сменя hdd-то с ssd, уж респонс тима се подобрявал, но това е едно на ръка.
1 вариант - combox от е90 даже мисля че Влади има един.
2 вариянт - Android CarPlay.

Гледах че това второто като натиснеш два пъти menu бутона и се връща обратно в оригиналното меню което е яко, но тия китаици не знам колко ще е надежно и да не разбазика CICa нещо и малко се притеснявам. Ако някой има опит нека сподели.
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 06 Окт 2025, 10:04

Аз съм с вариант 2, мми бокс. Използвам си го и работи добре, за мен беше важно да е решение, което е в допълнение на CIC-а, а не да слагам чист андроид дисплей.. Всичко си е супер!!!! Аз го взех предимно да си гледам waze там, а не да седи долу телефона и да пропускам нещата.. :yes:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 540i G30, 120d F20
Мечтае да кара: M5

Мнение от AlonsoBest » 06 Окт 2025, 15:23

Nukem написа:Продадох зимните джанти, те бяха и с втулки явно не бяха за е60:
Изображение

Джантите са Rial Salerno. Карах такива на моето Е60 и да бяха със втулки. Не бяха топ джанти, ама и не са супер зле. Все пак горе долу всеки сезон изправях поне по една.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: ше: е36,e39,e61..

Мнение от hummer » 08 Окт 2025, 20:24

don_gori написа:Страхотна тема отново, върна ме в добрите стари времена с Е36ците :angel: :bchug: Ако знаеш някой който слага добре фолио (предпазно) на фарове и броня в града мога да мина да пием по кафе :yes:
Съвета ми е на тези нови светулки отпред задължително да им лепнеш едно фолио.

Заповядай,че няма много фенове в тоя град...тряя се сбираме малкото да държим фронта :yes:

Предишна

Назад към Е60/Е61