Е61 Touring - Често срещани проблеми и техните решения
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d
E46 3.0i
Е60 545i
Re: Е61 Touring - Често срещани проблеми и техните решения
choio написа:h0r4ex написа:Biogame написа:choio написа:Здравейте отново,гледам ,че темата замира ама аз пак ще си питам,имам проблем със softclose на пасажерксата врата( предна дясна) ,машинката като цяло работи но няма сила да затвори вратата ,дърпа я прибира я но не я затваря и след свкунда я връща отворена,някой някакви идеи,някой прави ли ги тея машинки,нова цвната е 985 лв ,втора ръка няма,има една фирма в Хасково дет предлагат ма точно за е60/61 няма ,иначе цените са супер прилични,в един клип един пич разправяше че от х5 е70 ако не се лъже били същите а такива на пазара има...всякакво инфо ще ми е полезно,благодаря.
Моите машинки са от Е70, така че пасват. Ако намериш купувай и слагай.
Доста хора споделят, че и от F10 ставали така, че
Благодаря,и на двама ви,а да сте наясно как или по точно ,трябва да купя за да се справя с проблема с подгрева,че там информацията е кът,който и да питам вдига рамене
За подгрева се разшива седалката,махат се изгорелите реотани ,и се слагат нови. При мен на Е46 бяха изгорели и на двете седалки,купих от емаг едни реотани седалките на тапицер да ги разшие ,да смени реотаните и пак да зашие.
Като цяло си е занимание,ако намериш направо седалка и да я смениш по добре.

- choio
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 335i n55
- Мечтае да кара: Това, което кара;)
- Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j
Това ми е ясно,че трябва да го направи тапицер,говорих с такъв,каза,че няма ядове стига да си купя подгрев и тук вече идва това което не разбирам,по вин питах в дару и мкар,едните ми казват продава се заедно с тапицерията и няма наличност,другите казват твойта кола няма подгрев....аз ровейки в реаоем през моя вин намирам подгреви за всякакъв вид седалки но не знам коя е за мойта,намерих и такава с тапицерия,цената е прилична,друга седалка не е опция защото едва ли някой ще ми даде само шофьорска седалка,черна с подгрев опора,памет надуване и т.н . Исках ако някой в купувал за е61 да ми каже какъв е подгрева като част,за да видя какво да си поръчам.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Реалоем ти показва всички опции, не за твоята кола, затова ги виждаш. В BMW им излиза по твоята кола, която няма явно подгрев. Трябва с готов номер да си поръчаш.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d `21 Tesla 3 Perfomance
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d `21 Tesla 3 Perfomance
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- choio
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 335i n55
- Мечтае да кара: Това, което кара;)
- Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j
Имаш ли достъп до оригинална програма,знам как работят в представителствата,работил съм 25;години в б.стар,с.стар,в дару ми казаха че подгрева ми върви с тапицерията номер 52107075365 това е номера,озадачи ме че в мкар твърдят ,че нямам подгрев а колата е взета от германия от мен ,не ми се вярва някой да я е ретеофитнал там...ако дам вин можеш ли да ми го провериш? Wbapy51050cx16116 всъщност знам ,че можеш,не е като да не съм бил при вас с другата ми кола
ще съм много благодарен ако удариш едно рамо.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
е щом знаеш..
по вин ти излиза 0494 Seeat Heating driver/passenger
по вин ти излиза 0494 Seeat Heating driver/passenger
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите