e60 m54b22
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- radoslav1911
- Потребител
-
e60 m54b22
Здравейте имам проблем с моето бмв е60 2004г 2.2 проблема е трудно палене като постои 5-6 часа.
Примерно стояло е цяла вечер влизам почвам да въртя 4-5сек не запалва нито един цилиндър след това почва да ги нарежда, като запали припушва леко черен дим.
Сменени са дюзи свещи бобини датчик разпределителен вал, на диагностика няма никакви грешки не смуче въздух бензиновата помпа още като отвориш вратата вдига 3.7бара
Колата има газ но не съм я карал повече от година на газ и май даже няма газ в бутилката, единственото нещо което не работи е онази прахосмукачка която се пуска като е студена колата.
Примерно стояло е цяла вечер влизам почвам да въртя 4-5сек не запалва нито един цилиндър след това почва да ги нарежда, като запали припушва леко черен дим.
Сменени са дюзи свещи бобини датчик разпределителен вал, на диагностика няма никакви грешки не смуче въздух бензиновата помпа още като отвориш вратата вдига 3.7бара
Колата има газ но не съм я карал повече от година на газ и май даже няма газ в бутилката, единственото нещо което не работи е онази прахосмукачка която се пуска като е студена колата.
- philip_vd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 LCI 535i
- Мечтае да кара: 1970 Dodge Charger 500
Re: e60 m54b22
Залагам на бензиновата помпа. Когато започне да умира точно това е симптома, трудно първо палене или дълго въртене след по-дълъг престой.
2 мнения
• Страница 1 от 1