Ъпгрейд на музиката?
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: Ъпгрейд на музиката?
Cinder написа:Моята мисля, че е с индивидуал. Не съм особено голям меломан и нямам оплаквания как свири
И моята е индивидуал, вече

- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife
Там "Цеца" пее през отворената генерация. 

"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle
Ако ще нагазваме по-надълбоко имам видео с концерт на Цеца, колегата Atsalov ако дойде да го пуснем докато вкарваме пържолите - на фона на Цеца се спускат по-мазно отколкото на Тинчето Търнър
Боби ще видим каква музика си забъркал, любопитно ми е как ще свири спрямо лоджика

Боби ще видим каква музика си забъркал, любопитно ми е как ще свири спрямо лоджика
- sawion
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530da 04'
- Мечтае да кара: А7 3.0TFSI
- Детайли за колата: China Maina Town Tuning
И аз съм подготвил един "индивидуал"
Focal 130 CA1 за задната кора + 8 инчов Херц на мястото на ски сак-а ,преминати през усилвател обаче... но като приключа с ремонта вкъщи... 

Днес слушах музиката в колата на ГОППЕ, много ми хареса
Сега да видя евентуално от къде ще си намеря комплект да си го бодна и аз 

- wolverinlio
- Потребител
-
И аз да се похваля от една седмица съм с LOGOC 7 уникална работа няма нищо общо с каквито и да е афтър маркет апдейти
Е вярно бая зор беше докато я инсталирам и с любезното съдействие на MadChicken които прекодира усилвателя.
Остана само да се удължи оптиката за усилвателя но и за нея има лек колегата Atsalov е обещал ще го видя тия дни да я направим тази работа. Ако има желаещи съм направил подробен снимков материал на цялата процедура

Остана само да се удължи оптиката за усилвателя но и за нея има лек колегата Atsalov е обещал ще го видя тия дни да я направим тази работа. Ако има желаещи съм направил подробен снимков материал на цялата процедура

- themoldestone
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530xd
Колеги в този форум по-долу казват, че добавянето на Logic7 tweeters към предните врати прави огромна разлика със стандартното оборудване и хората са супер доволни:
http://forums.5series.net/diy-do-yourself-14/easy-standard-stereo-sound-upgrade-73639/
Цените варират м/у 60-100 долара за двете, инсталацията е plugnplay, единствено трябва да се внимава с разглобяването на корите, препоръчват да се изключи акумулатора, за да не светне airbag-а.
Някои напомнят, че добавянето на tweeter-ите прави напрежението около 2ома, но тези, които са го правили, казват, че нямат никакъв проблем вече повече от година.
Дали има ентусиасити тук, които са го пробвали и могат да дадат мнение?
http://forums.5series.net/diy-do-yourself-14/easy-standard-stereo-sound-upgrade-73639/
Цените варират м/у 60-100 долара за двете, инсталацията е plugnplay, единствено трябва да се внимава с разглобяването на корите, препоръчват да се изключи акумулатора, за да не светне airbag-а.
Някои напомнят, че добавянето на tweeter-ите прави напрежението около 2ома, но тези, които са го правили, казват, че нямат никакъв проблем вече повече от година.
Дали има ентусиасити тук, които са го пробвали и могат да дадат мнение?
Аз и колегата Ники сме добавили пищялки, което на практика е същото, само че нашите са Алпайн. Ако си от София няма проблеми да заповядаш да чуеш и да преценип сам.
Здравейте колеги, използвам тази тема, тъй като виждам, че тук тече дискусия. Искам и аз да си понаправя музиката на моята e60-ка. Мисля, че съм с HiFi версията, защото имам tweeter-и и имам и централна колонка отпред. Звукът обаче е меко казано плачевен. Можете ли да ме посъветвате с бюджет от около 600-700лв какво бих могъл да направя без да се налага окабеляване и без да изгърми нещо по системата. Мерси много.
Дай си рамата, защото ако имаш говорител в средата си повече от HiFi, Може да се окаже че е въпрос на настройки.
- nik0las
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535i Msport - Jb4 tunne
Изпаднаха ми фейсови кори и пак прехвърлях музиката та ето как съм го направил аз:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
А пък аз бих искал да попитам за да се сложи буфер с усилвател от къде могат да се дръпнат чинчове ?