ГП Австралия 29.03.2009г.
Модератор: Sharo
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
И на мен нещо резултатите от тренировките не ме кефят
БМВ пак недоволни - Кубица бил много тежък за системата КЕРС,засега само Ник щял да кара със нея.
Утре сутрин ще видим какво е положението,а най добре ще се види в неделя.
Така като гледам не давам големи шансове,пак ще гледам как Ник едвам се влачи и Кубата как си кара щот няма ко да прай
Хич не ми харесва тая ситуация!!!!Започваме от там където свършихме миналия сезон!

БМВ пак недоволни - Кубица бил много тежък за системата КЕРС,засега само Ник щял да кара със нея.
Утре сутрин ще видим какво е положението,а най добре ще се види в неделя.
Така като гледам не давам големи шансове,пак ще гледам как Ник едвам се влачи и Кубата как си кара щот няма ко да прай

Хич не ми харесва тая ситуация!!!!Започваме от там където свършихме миналия сезон!

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
еми супер за кубата... за малко 3-ти, но и четвъртата позиция си е успех... жалко за ник, за една бройка трули го изхвърли от третата квалификация... успех на утрешния старт 

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
БРАУУУУУУУУН СМАААЗВАА!!! напраооо незная кво ше става със Хамчо и компания!!!
БМВ дано подобряд формата,честно казано след всичко което се казваше за тях от миналия сезон още съм разочарован от посредствения тим който виждам,все пак утре е съзтезанието успех на нашите момчета!!
Апък такъв яд ша береме заради тоя Хайтфелд не е истина!!!!
Момчето отслабнало със 2 килограма ама явно че не стаа само с ядене.
БМВ дано подобряд формата,честно казано след всичко което се казваше за тях от миналия сезон още съм разочарован от посредствения тим който виждам,все пак утре е съзтезанието успех на нашите момчета!!
Апък такъв яд ша береме заради тоя Хайтфелд не е истина!!!!
Момчето отслабнало със 2 килограма ама явно че не стаа само с ядене.
Последна промяна Binev_OuT на 28 Мар 2009, 9:47, променена общо 1 път

- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Между първият и 10-я - 1 сек разлика, тва добре, че май ше се получи интрига...незнам що, но нещо не ме кефат формулите, кат Ф 3000 са ми нещо.
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
[quote="Binev_OuT"] напраооо незная кво ше става със Хамчо и компания!!!
quote]
Не си е изял бананите за закуска
Браун сцепиха мрака просто, много добри показатели, сутринта с ей такива очи
гледам и не вярвам. Зле за Ферари, че заеха 9 и 10 място. А Хамилтънчо много зле го раздава като за шампион за 2008....тцтц бива ли така
Доста интересен сезон се очертава, предвид това че вече в челните места няма да гледаме само Ферари и Макларън и битката става доста сериозна.
Честит старт за сезон 2009
quote]
Не си е изял бананите за закуска

Браун сцепиха мрака просто, много добри показатели, сутринта с ей такива очи

Доста интересен сезон се очертава, предвид това че вече в челните места няма да гледаме само Ферари и Макларън и битката става доста сериозна.
Честит старт за сезон 2009

- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
Мале мале гледам и не вярвам на ушите и очите си - Браун ГП мачкат. Само до преди месец не се знаеше какво ще е бъдещото на тима на Хонда, а сега основни фаворити за спечелване на първата ГП за сезон 2009. Ами май Рос Браун наистина знае какво иска и как да го постигне, макар и с малко средтсва. Не знам дали сте обърнали внимание на аеродинамиката на болида на Браун, но само той е с толкова ниско разположен нос, всички останали са с едни много високо вдигнати носове. Може и това да си има своите предимства.Ето малко снимки за сравнение:

Относно представянето на любимия тим БМВ-Заубер ами малко съм разочарован, тъй като имах по-големи очаквания. Но отново Кубица показва че е боец, и си мисля че дори има малко повече гориво от останалите болиди пред него. Така, че развръзката тепърва предстои. Утре в 9.00ч на линия

Относно представянето на любимия тим БМВ-Заубер ами малко съм разочарован, тъй като имах по-големи очаквания. Но отново Кубица показва че е боец, и си мисля че дори има малко повече гориво от останалите болиди пред него. Така, че развръзката тепърва предстои. Утре в 9.00ч на линия

Не забравяйте, че в колата на Кубица не е инсталиран КЕРС, така че недейте да хвърляте камъните по Хайдфелд още
Ще видим утре какво ще стане, м/у другото Наказаха Хамилтън, стартира последен

Ще видим утре какво ще стане, м/у другото Наказаха Хамилтън, стартира последен
In Ban We Trust!
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
((:BuKcu:)) написа:Binev_OuT написа: напраооо незная кво ше става със Хамчо и компания!!!
quote]
Не си е изял бананите за закуска![]()
Наистина,мноо банани ще му трябват,ще ми хареса утре да видя как Кубата го затваря с обиколка

Асене, какво да сме доволни, КЕРС-а няма особено предимство на тази писта, по-скоро негативи, както се вижда най-високата позиция на кола с КЕРС е 7мо място. Тези които стартират с КЕРС в това състезание го правят по-скоро с цел да направят изпитания в реални условия, а не защото иначе биха били по-бавни.
А колкото до дифузьорите - аз не мисля, че и апелативния след Малайзия ще ги обяви за нелегални, просто повечето отбори сами са си поставили ограничения, които не присъстват в правилника.
Интересно, Бътън се оплаква от лошо поведение на колата с малко гориво, а Барикело от точно обратното...
EDIT: Дисквалифицираха колите на Тойота, заформя се нов скандал
Данните за теглото на автомобилите след квалификациите(formula1.bg):
1. Jenson Button 664.5kg
2. Rubens Barrichello 666.5kg
3. Sebastien Vettel 657kg
4. Robert Kubica 650kg
5. Nico Rosberg 657kg
6. Felipe Massa 654kg
7. Kimi Raikkonen 655.5kg
8. Mark Webber 662kg
9. Nick Heidfeld 691.5kg
10. Fernando Alonso 680.7kg
11. Kazuki Nakajima 680.5kg *
12. Heikki Kovalainen 690.6kg
13. Sebastien Buemi 675.5kg
14. Nelson Piquet 694.1kg
15. Giancarlo Fisichella 689kg
16. Adrian Sutil 684.5kg
17. Sebastien Bourdais 662.5kg
18. Lewis Hamilton 655kg
19. Jarno Trulli 660kg
20. Timo Glock 670kg
А колкото до дифузьорите - аз не мисля, че и апелативния след Малайзия ще ги обяви за нелегални, просто повечето отбори сами са си поставили ограничения, които не присъстват в правилника.
Интересно, Бътън се оплаква от лошо поведение на колата с малко гориво, а Барикело от точно обратното...
EDIT: Дисквалифицираха колите на Тойота, заформя се нов скандал
Данните за теглото на автомобилите след квалификациите(formula1.bg):
1. Jenson Button 664.5kg
2. Rubens Barrichello 666.5kg
3. Sebastien Vettel 657kg
4. Robert Kubica 650kg
5. Nico Rosberg 657kg
6. Felipe Massa 654kg
7. Kimi Raikkonen 655.5kg
8. Mark Webber 662kg
9. Nick Heidfeld 691.5kg
10. Fernando Alonso 680.7kg
11. Kazuki Nakajima 680.5kg *
12. Heikki Kovalainen 690.6kg
13. Sebastien Buemi 675.5kg
14. Nelson Piquet 694.1kg
15. Giancarlo Fisichella 689kg
16. Adrian Sutil 684.5kg
17. Sebastien Bourdais 662.5kg
18. Lewis Hamilton 655kg
19. Jarno Trulli 660kg
20. Timo Glock 670kg
In Ban We Trust!
- Wolf4
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325i
- Мечтае да кара: M-ка, кво друго?
Да, нескафето последен с наказание, Хайки 14ти. Честито на Кубата и на нас, покрай него! Какво правим с червените болиди с тия места от седмо надолу? Очаквах ги подредени най отпред. Мелбърн си е червена писта. Или поне беше!
Are you M enough...?!
Назад към BMW и моторните спортове