Шуми в БМВ?
Модератор: Sharo
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Понеже може да си мислите че от пристрастеност съм изтрил нещо Е НЕ СЪМ
Даже сега виждам че има отговори по темата 

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
Много неприятно, определено! Дано наистина проблемът да е технически! Макар че се съмнявам... Напълно се присъединявам към Viper! Някои хора наистина се държат доста странно! Обсъдих проблема с Иво и останах с впечатлението, че това едва ли не е търсена цел - всяко мнение, което леко се отдалечи от тамата, се трие! Не мисля, че е правилно, но това си е ваша работа! Притесни ме обаче възможността да се трият мнения, защото не съвпадат с гледната точка на модератора
УЖАС! Искрено се надявам случаят да не е такъв!

- Новини
-
tsvet40, гарантирам че madpetio не би направил такова нещо и не го е направил. Явно става въпрос за техническа грешка поне в случая с тази тема.
Мнения се трият когато се отдалечат от темата съществено, такива, които целят разпалването на окнфликт между участници, както и такива съдържащи простотий, псувни и обиди.
За останалите неща се присъединявам но нека не ги коментираме тук защото в случая се отдалечаваме съществено от темата а именно това се трие
Мнения се трият когато се отдалечат от темата съществено, такива, които целят разпалването на окнфликт между участници, както и такива съдържащи простотий, псувни и обиди.
За останалите неща се присъединявам но нека не ги коментираме тук защото в случая се отдалечаваме съществено от темата а именно това се трие

- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
Не мисля че сте много прави да нападате всички модератори и админи... Трудна е модераторската фунция, още по-трудна админската... Така че донякъде всички сме задължени на хората, които отделят време за това...
И все пак кофти е че хората са склонни да забравят (примерно че някога и те са били обикновени потребители, и че въобще с нищо не са по-различни от останалите) и да се самозаблуждават...
Но не забравяйте че винаги може да сезирате мен за разни нарушения. Аз се стремя да ги улавям, но за съжаление напоследък особено все по-малка част от форума успявам да прочета...
Така че, когато имате проблеми с модератор/админ - едно ЛС или емейл.
И все пак кофти е че хората са склонни да забравят (примерно че някога и те са били обикновени потребители, и че въобще с нищо не са по-различни от останалите) и да се самозаблуждават...
Но не забравяйте че винаги може да сезирате мен за разни нарушения. Аз се стремя да ги улавям, но за съжаление напоследък особено все по-малка част от форума успявам да прочета...

Така че, когато имате проблеми с модератор/админ - едно ЛС или емейл.

- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Аз ги изтрих.
Май не четете между редовете...
Изтрих ги защото е показ на долни балкански нрави. Изтрих ги защото псувните ви ме отвращават. Изтрих ги защото ме е срам от вас.
Това не е БМВ ентусиазъм, това е простащина. С такива изказвания петните синьо-бялата емблема...
На моменти се радвам, че 99.98% от света не знае български... и като прочета 2-3 такива неща, ми иде да изтрия тоя сайт от букмаркс и никога на де се върна.
Хайде, със здраве. Сега поне знаете кой е, може и мене да напсувате. А дали ще се върна да го прочета - не знам още...
Май не четете между редовете...
Изтрих ги защото е показ на долни балкански нрави. Изтрих ги защото псувните ви ме отвращават. Изтрих ги защото ме е срам от вас.
Това не е БМВ ентусиазъм, това е простащина. С такива изказвания петните синьо-бялата емблема...
На моменти се радвам, че 99.98% от света не знае български... и като прочета 2-3 такива неща, ми иде да изтрия тоя сайт от букмаркс и никога на де се върна.
Хайде, със здраве. Сега поне знаете кой е, може и мене да напсувате. А дали ще се върна да го прочета - не знам още...
Че какви псувни и простащина имаше в МОЯ пост? Беше си точно по темата и доста коректно си бях изказал мнението! Може би не ти е харесало това, което съм написал, като съдържание и защото беше против Шумахер, но това ИЗОБЩО не е причина да се трие! Ето такива неща не трябва да стават в този иначе образцов форум! 

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
просто няма смисъл...
за пореден път се хванахме за гушите за някаква глупост...
ако не е с турбоманяк или някой друг, та то дай по между си да се почваме...;(
всеки от нас има хора, които са му по-приятни и други, не чак до там...
от една страна модераторската функция е ужасно трудна защото винаги трябва да си съдията във всеки спор.
от друга страна не трябва пристрастието да наделява над обективната преценка, но кой човек може да е винаги прав пред себе си и заедно с това и пред всички останали...?!
много е жалко, че пак се почнахме...
:(:(
надявах се, че нещата вървят на добре но уви...

за пореден път се хванахме за гушите за някаква глупост...

ако не е с турбоманяк или някой друг, та то дай по между си да се почваме...;(
всеки от нас има хора, които са му по-приятни и други, не чак до там...
от една страна модераторската функция е ужасно трудна защото винаги трябва да си съдията във всеки спор.
от друга страна не трябва пристрастието да наделява над обективната преценка, но кой човек може да е винаги прав пред себе си и заедно с това и пред всички останали...?!
много е жалко, че пак се почнахме...

надявах се, че нещата вървят на добре но уви...

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към BMW и моторните спортове