СПА-Белгия 7.09.2008

Formula 1, AMLS и всички други прояви.

Модератор: Sharo

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 07 Сеп 2008, 21:56

Ебати драмата стана,Хамилтън точно се изкефи и го наказаха мангала черен хахахах. :evil:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 07 Сеп 2008, 21:58

Aaaaaaa,чак сега видях по новините как са наказали Брикета :mhihi: :mhihi: :mhihi: .Но това не оправдав Кими де :ranting: А туриста Маса без да иска ще стане сновен претендент за титлата :help:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Individual
Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
Детайли за колата: една сбъдната мечта

Мнение от ИлХиТо » 07 Сеп 2008, 22:30

SKISA напълно съм съгласен с теб, и аз така като теб мисля, че хамилчо си намали макар и малко за да може кимчо да го изпревари, тъй като се е светнал че ще го накажат. В нета чета, че макларън ще подават контестация тъй като скоростта на макларъна е била със 6 км/ч по-ниска :mhihi: :mhihi: :mhihi: , а доводът на съдиите за налагане на наказанието е че хамилчо не е оставил достатъчно разстояние между него и кимчо, и се възползвал от въздушната му струя :roll: . Нека тези неща се решават на пистата, и само тогава когато наистина има нужда от намесата на съдиите това да става.Иначе се губя цялата тръпка.
Та и аз си мисля, че хамилчо си заслужава победата. 8) . За хайдфелд - не му е мястото в тим като БМВ!
КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 07 Сеп 2008, 22:45

Да,аз се радвам че Хамилтън беше дисквалифициран защото Хайтфелд и Кубица дръпнаха едно място,НО не е правилно наистина.
Хамилтън си заслужи тази победа колкото и да не ми се иска то си е така.Според мен съдиите прекаляват вече със наказанията срещу МКларан.Мисля че наказанието на Ковалайнен също бе малко пресилено.Е не че аз разбирам пове4е от хората в Ф1.
За хайдфелд мисля че тва съзтезание не е достатъчно да се реваншира на отбора и наистина мисля че трябва да си ходи.
Минали са 90% от сезона а той не е показал нищо кой знае какво.
Ако примерно Кубица също бе имал резултати като неговите можеше да се предположи че резултатите на Хайтфелд са заради колата.
Но при положение че Кубата трепе наред а съотборникът му го няма в зара значи нещо не е наред.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 07 Сеп 2008, 23:23

Вече се успокоих!! :mhihi: :mhihi:
Многоооооооооо ме е яд за Кими. След грешката на Хамилтън в началото, той се възползва и успя да го изпревари. По време на състезанието не направи никаква грешка, но като че ли му липсваше скорост, защото Хамилтън скъстяваше дистанцията постоянно. И по старо правило, дъждът заваля и стана една.....Лошото е, че Кими рискува / принципно няма лошо да се рискува, де/ и то доста, можеше да остави Хамилтън да спечели и можеше да вземе 2 или 3 място, ама...уви, а и не беше стабилен на мокрото. Жалко, наистина.....щях да счупя телевизора от яд...заедно с кревата :mhihi: :mhihi:

Колто до БМВ, Хайфелд се представи добре в състезанието, бореше се, докато Кубица гледаше как да си запази позицията и ако му се отдадеше възможност тогава напираше някой.

Като цяло си беше интересно състезание, въпреки крайния резултат, все пак беше СПА!!!!!

Сега анучавам добрите новини, че Хамилтън е аут....не знам дали решението е правилно или не, ама от егоистична гледна точка, ще кажа, че многооо се радвам :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от His Shadow » 08 Сеп 2008, 11:53

и мен много ме е яд за кими... нямате си представа как скочих като си върна мястото и после замръзнах като го видях как се размазва... а за наказанието на негърчето съм абсолютно съгласен че трябваше да си го накажат... съкрати завоя... пропсуна кими но след това какво направи ЗАЛЕПИ СЕ на 10см от колата ест че беше ясно че ще го изпревари... при такива ситуации се изчаква мин 1 завой преди следващата атака !

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 08 Сеп 2008, 12:17

за мене на кими му влияе глобалното затопляне и вече не е толкова леден...!!!уж с годините и опита да стане по-мъдър и спокоен,а той прави повече грешки...!!един топ-пилот като него би трябвало да прецени ,че гумите му не държат като на мамуната и да си гледа точките -да задържи второто място...!!а не да прави екшъни и да се размаже...!!!точно в това си личи големият пилот,а не в непремерените рискове...!!
жалко ,че закапа само 3 обиколки преди края ,а не 5 или повече ,че хайфелд както смени гуми мошеше да ги догони тия двамата и да ги подмине като спрели...!!!
шарено състезание...!! :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от His Shadow » 08 Сеп 2008, 12:44

мен пък точно стила на откачен ми допада... всяка точка е важна а не да се примирява

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 08 Сеп 2008, 13:08

His Shadow написа:мен пък точно стила на откачен ми допада... всяка точка е важна а не да се примирява

и понеже всяка точка е важна взе 0 вместо 8....!!!

старши ентусиаст
Аватар

много добре

Мнение от Любо Мегов » 08 Сеп 2008, 13:13

SKISA написа:
His Shadow написа:мен пък точно стила на откачен ми допада... всяка точка е важна а не да се примирява

за сметка на това хайдфелд взе тия 8 точки :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ((:BuKcu:)) » 08 Сеп 2008, 15:53

SKISA написа:

Именно! Както казах, понякога рискът не е преценен и....трябва да се загуби. :help:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от His Shadow » 08 Сеп 2008, 16:24

абе незнам да се отказва и Алонсо да идва във Ferrari тогава ше цепим мрака оня го мразех навремето ама като гледам е най мотивиран от всички пилоти пък галфонсо да не са лакоми за някви си 5 милиона годишно повече...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от plradev » 08 Сеп 2008, 23:23

His Shadow написа:абе незнам да се отказва и Алонсо да идва във Ferrari тогава ше цепим мрака оня го мразех навремето ама като гледам е най мотивиран от всички пилоти пък галфонсо да не са лакоми за някви си 5 милиона годишно повече...

Сакън бате,недей :help: Не ни трябва тоя невротик :mhihi: !!Кими да влезе малко в час и Маса да го пази отзад и всичко ще се нареди.... :mhihi:.Аз така виждам нещата :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ((:BuKcu:)) » 09 Сеп 2008, 6:50

plradev написа:
His Shadow написа:абе незнам да се отказва и Алонсо да идва във Ferrari тогава ше цепим мрака оня го мразех навремето ама като гледам е най мотивиран от всички пилоти пък галфонсо да не са лакоми за някви си 5 милиона годишно повече...

Сакън бате,недей :help: Не ни трябва тоя невротик :mhihi: !!Кими да влезе малко в час и Маса да го пази отзад и всичко ще се нареди.... :mhihi:.Аз така виждам нещата :)

Ами то така се получаваше миналата година, Маса му пазеше гърба постоянно на Кими и той печелеше. Тая година е по-различно, щото както изглежда и Маса се бори за шампион.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от plradev » 09 Сеп 2008, 7:37

((:BuKcu:)) написа:
plradev написа:

Ами то така се получаваше миналата година, Маса му пазеше гърба постоянно на Кими и той печелеше. Тая година е по-различно, щото както изглежда и Маса се бори за шампион.

Няма как да отрека,че Маса много израстна като пилот и явно му е писнало да е #2 във ферари!!Но това не променя мнението ми ,че е турист и под напрежение прави големи глупости(както видяхме ,че и Кими ги сътвори),но влезе ли в ритъм съумява да го поддържа.

Настигането на Кими от срана на Мангала 6-7 обиколки преди края аз си обяснявам със страха на ферари да не гръмнат пак мотора както се случи във Валенсия.И от там нататък видяхме к'во стана.
А за новия сезон силно се надявам БМВ да изпреварят Макларън :1: в крайното класиране при конструкторите!!!
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към BMW и моторните спортове