ГП на Сингапур...2008 + Място за групово гледане на Ф1
Модератор: Sharo
- Новини
-
ja написа:Абе тия тренировки излъчват ли ги някъде пряко?
Иначе от времената ми прави впечатление, че Кубица сваля времето някъде с 300 стотни а Хайфелд Е по бавен с около 800, което ме навежда на мисълта че пак има някакви грижи с настройките. Дано утре да е наред всичко за квалификациите.
И аз търсих из нета да гледам онлайн тренировките но ми писна да зареждам каналите докато открия къде ги дават и се отказах.
Иначе за резултатите - за цял сезон така и не я настроиха тая кошница и т`ва си е. Шибаните немци я направиха да може да победи и Ферари и Макларън, но се оказа, че просто не може да се настрои за да го направи. Затова е фраш с тия смешни аеродинамични елементи - иначе не ще да седи в пътя.

Догодина обаче...

sonny написа:Ша умра от кеф ако нескафето ги утепа, може си го тва момче и ше ги бие като маче у дирек и тва е, само един минус има, кара за МерцедесУтре няма да гледам, щот ше гледамписта София, ама телевизора вкъщи ще е включен, аз шси го сваля после от нета
Нескафето е добър, ама в някой друг живот.

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Тука!!Asen_X написа:ja написа:Абе тия тренировки излъчват ли ги някъде пряко?
Иначе от времената ми прави впечатление, че Кубица сваля времето някъде с 300 стотни а Хайфелд Е по бавен с около 800, което ме навежда на мисълта че пак има някакви грижи с настройките. Дано утре да е наред всичко за квалификациите.
И аз търсих из нета да гледам онлайн тренировките но ми писна да зареждам каналите докато открия къде ги дават и се отказах.

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ja написа:Утре на квалификацията ще си покаже. Времената тук по скоро показват кой е набарал правилните настройки и кой се лута напред - назад
SKISA, той Маса нали е човек на Михаел Шумахер а и Екълстоун нещо го определя за фаворит, нищо чудно да натискат Кими да стане помагащия пилот до края на този сезон, по стар Ферарски обичай
то е така ,ма точно кими ,въпреки ,че тоя сезон няма нещ омерак много не е нит обаричело,нито ървайн и едва ли ше се навие да му кляка на тоя...нодарасляк маса. аз не врявма да се разберат и ония от маранело ше се побият на глава...
Formula1.bg написа: 27 Септември 2008
Кубица ядосан от липсата на напредък
БМВ изостава от Ферари и Макларън
Роберт Кубица потвърди, че наскоро е говорил с шефовете на БМВ-Заубер за състоянието на тима за възможностите да вземат титлата при пилотите. Разговорите са резултат от гласните критики, които Кубица отправи за прекалено многото внимание, което се отделя на Ник Хайдфелд и за възможността му да стане шампион. Освен това полякът се оплаква и за техническите трудности, с които отборът на БМВ не може да се пребори през втората половина на сезона.
"Говорихме, но нищо не се промени", оплака се 23-годишният Кубица. "Наскоро разликата стана значителна. В началото на сезона можехме да се съравноваваме с Ферари и Макларън, но те станаха по-силни, Рено се приближават до нас, както и Торо Росо. Не знам защо стана така. Направихме някои грешки с някои части, но после много бързо се поправихме. Реакцията на тима беше великолепна. Някак си не успяхме да открием какво кара болида наистина да лети по пистата", завърши пилотът на БМВ.
На тоя пак му е дошъл цикъла ...
In Ban We Trust!
Прав е да се нервира, да се ядосва, ама не и да храни отбора пред медиите. Едва ли не - аз, горкия, те ми пречат да стана шампион ... Сякаш не му плащат заплата, или пък някой в БМВ нарочно не си върши работата ...
Много мразя човечета, дето седят и тропат с крак, все едно целия свят им е длъжен ... Тоя е типичен пример...
Малко ОнТопик - Фетел за сега с най-добро време в 3тата свободна тренировка - 1,45.679
ПС Сигурно колата на торо-россо е по-добра от тази на БМВ-Заубер ...
Много мразя човечета, дето седят и тропат с крак, все едно целия свят им е длъжен ... Тоя е типичен пример...
Малко ОнТопик - Фетел за сега с най-добро време в 3тата свободна тренировка - 1,45.679
In Ban We Trust!
eraziel написа:Прав е да се нервира, да се ядосва, ама не и да храни отбора пред медиите. Едва ли не - аз, горкия, те ми пречат да стана шампион ... Сякаш не му плащат заплата, или пък някой в БМВ нарочно не си върши работата ...
Абе тропат си с крачета повечето пилоти и са прави да ти кажа щото си имат договори с отборите които задължават от една страна отбора от друга пилота. Когато пилота не си върши работата отбора му тропа с краче нали, даже и по масата удря често

Свърши третата свободна тренировка, Алонсо 1ви, явно Рено ще се намърдат на стълбичката, трасето изглежда доста предразполагащо към инциденти и зрелищно състезание
На Кими пак не му е ден и получи неква повреда в скоростната май
))
Кубица - нищо впечатляващо, 7ми или нещо такова ... Хамилтън 2ри, Маса 3ти.

На Кими пак не му е ден и получи неква повреда в скоростната май

Кубица - нищо впечатляващо, 7ми или нещо такова ... Хамилтън 2ри, Маса 3ти.
In Ban We Trust!
На английски можете да гледате канал 6029 (star sports) през sopcast, излъчват и тренировките
(www.sopcast.com)

(www.sopcast.com)
In Ban We Trust!
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Еееей мнооо красиво на живо бе.Но има доста тесни участъци.А утре май ще е дотса интересно.Трасето на много места има супер неравности ми направи впечатление,което ми напомня едновремешните състезания,когато излизаха искри изпод болидите...
Момчета,казвайте утре дали ще се събираме ,за да ориентирам хората дали да отварят кафето
Момчета,казвайте утре дали ще се събираме ,за да ориентирам хората дали да отварят кафето

Последна промяна plradev на 27 Сеп 2008, 18:01, променена общо 1 път

- His Shadow
- младши ентусиаст
-
пфууу малко остана мангала да е 11-ти
а утре ще е лудница... едва ли ще се мине 1-вия завой без да отпадне циганчето 

На мен ми е чудно с такива бабуни и високи шикани дали колите ще издържат на амортизацията и по-специално окачване и гуми ...
Все пак е първо състезание на пистата и като гледам как всички коли днеска и вчера на тренировките се хлъзгаха по корем на места хич не ми е ясно ...
Все пак е първо състезание на пистата и като гледам как всички коли днеска и вчера на тренировките се хлъзгаха по корем на места хич не ми е ясно ...
Последна промяна eraziel на 27 Сеп 2008, 18:55, променена общо 1 път
In Ban We Trust!
- Новини
-
Стартовата решетка за състезанието:
1 Фелипе Маса
2 Люис Хамилтън
3 Кими Райконен
4 Роберт Кубица
5 Хейки Ковалайнен
6 Ник Хайдфелд
7 Себастиан Фетел
8 Тимо Глок
9. Нико Розберг
10 Казуки Накаджима
11 Ярно Трули
12 Дженсън Бътън
13 Марк Уебър
14 Дейвид Култард
15 Фернандо Алонсо
16 Нелсън Пикет
17 Себастиян Бурде
18 Рубенс Барикело
19 Адриан Сутил
20 Джанкарло Фисикела
Алонсо незнам как не се самоуби ритуално насред пистата след отпадането
Нескафето (лафа на Сони кърти) се вкисна щото пак се оказа, че не е най-добрия (каква изненада, нали). Баща му нещо не го даваха често или поне в тъмницата не се видя
Кими направи каквото можа.
Хайдфелд и Кубица - дежурното представяне. Незнам въобще за какво ги пускат да карат, вместо да ги запишат направо за местата около 5-то на решетката
Утре ще е фън
1 Фелипе Маса
2 Люис Хамилтън
3 Кими Райконен
4 Роберт Кубица
5 Хейки Ковалайнен
6 Ник Хайдфелд
7 Себастиан Фетел
8 Тимо Глок
9. Нико Розберг
10 Казуки Накаджима
11 Ярно Трули
12 Дженсън Бътън
13 Марк Уебър
14 Дейвид Култард
15 Фернандо Алонсо
16 Нелсън Пикет
17 Себастиян Бурде
18 Рубенс Барикело
19 Адриан Сутил
20 Джанкарло Фисикела
Алонсо незнам как не се самоуби ритуално насред пистата след отпадането

Нескафето (лафа на Сони кърти) се вкисна щото пак се оказа, че не е най-добрия (каква изненада, нали). Баща му нещо не го даваха често или поне в тъмницата не се видя

Кими направи каквото можа.
Хайдфелд и Кубица - дежурното представяне. Незнам въобще за какво ги пускат да карат, вместо да ги запишат направо за местата около 5-то на решетката

Утре ще е фън

Назад към BMW и моторните спортове