ГП Австралия 29.03.2009г.
Модератор: Sharo
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Колата е добра, за съжаение сме само един пилот и то най тежкия в кервана, оня никаквец нек пак не го показваха камерите!
Докторе, изхвърли го вече, дявол да го вземе
Докторе, изхвърли го вече, дявол да го вземе

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
формулата я давали и по тв7
и са взели за водеща няк'фа девойка дето е мноууу зле.
а вие се ебавате с хамилтън (нескафето), но човека е притежател на оранжев макларън ф1 (знаете какъв и е двигателя) и казва, че това му е любимия автомобил

а вие се ебавате с хамилтън (нескафето), но човека е притежател на оранжев макларън ф1 (знаете какъв и е двигателя) и казва, че това му е любимия автомобил

!!Asen_X написа:Снощи забравих да си пратя часовника с един час напред и изпуснах половината състезание.
Кубица си намери най-накрая настройките, но се престара накрая.
Нескафето пак изкара късмет. Браун-ите няма какво да ги коментирам, Ферари пък не си бяха написали домашното.

Колега аз си навих часовника на телефона в 8:00 ,викам ще стана закуска ,кфе и съм готов за шоуто

Пак то ко било

Professional Driver
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Кубииии, любофффф...що така бе
Много ме хвана яд, 3 обиколки...умрях
И Фетел,и Кубица много добре се държаха през цялото състезание....ама пустата му агресия, много гадно се насгънаха на завоя.
От Ферари пак се изложиха, Хамилтън изкара късмет и тоя път. Бруните....хмм..грр..браво...като за дебютен сезон двете първи места..браво. Има хляб в тях, но да видиме как ще продължат нещата през сезона.
Извън състезанието: Коментара много ме изкафи....на Бътън заплатата щяла да се отреже с 40%...и си викам...тоя са ще вземе максимум 500-600 хил...и коментатора вика : От 15 млн. на 9 млн.
Да им имам проблемите с 9 млн. ще живея до края на живота си като царица
П.С Аз проспах първите 4 обиколки
въпреки че бях будна, но ме мързеше да си отворя очите. 

От Ферари пак се изложиха, Хамилтън изкара късмет и тоя път. Бруните....хмм..грр..браво...като за дебютен сезон двете първи места..браво. Има хляб в тях, но да видиме как ще продължат нещата през сезона.
Извън състезанието: Коментара много ме изкафи....на Бътън заплатата щяла да се отреже с 40%...и си викам...тоя са ще вземе максимум 500-600 хил...и коментатора вика : От 15 млн. на 9 млн.

П.С Аз проспах първите 4 обиколки

- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
Wolf4 написа:BMW Malchugan написа:Ето я истината:.Международната автомобилна федерация (ФИА) призна официлано днес, че няма да променя системата за определяне на световния шампион при пилотите във Формула 1. Така познатата система с точки (10,8,6,5,4,3,2,1 според класирането им на финала в топ 8 на всеки старт) от последните години се запазва напълно и за 2009 година и броят на победите няма да е определящ за титлата при пилотите. Системата в шампионата при конструкторите също се запазва.
Koлега, би ли дал източника, за да прочетем и ние, че е официално, защото коментара на Маса от днес е противоречив? Благодаря.
Ето заповядайте

- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
NoA написа:Моето мнение е че най-много загуби себастиан фетел от станалото.
Вина имаха и двамата пилоти но си мисля,че фетел нямеше смисъл да се бори с него ,просто защото Кубица беше в пати по бърз,и така или иначе щеше да го изпревари.
Лудница ще е този сезон
По тази логика, Кубица губи второто място, а Себ 3-то , ха пак кажи кой е загубил повече

Good Luck
баси и аз се прецаках с тва тъпо време , а пък станах точно за сблъсака на фетел и кубсата ...........
а виждах кубата на стълбичката шанс ..
п.п.Нека не забравяме ,че ако се приамат дифузиорите наште може да сложат и предвид сегашното състояние на кубата ,а именно евентуалната му позиция от днес може да очакваме този сезон с
интерес .
а виждах кубата на стълбичката шанс ..
п.п.Нека не забравяме ,че ако се приамат дифузиорите наште може да сложат и предвид сегашното състояние на кубата ,а именно евентуалната му позиция от днес може да очакваме този сезон с
интерес .
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
SlipKnoT написа:формулата я давали и по тв7и са взели за водеща няк'фа девойка дето е мноууу зле.
Е нали Рон Денис беше казал, че ако Хамилтън спечели световната титла за 2008, щял лично да му го подари. И то така стана...
- Wolf4
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325i
- Мечтае да кара: M-ка, кво друго?
BMW Malchugan написа:Ето заповядайтеhttp://formula1.sportal.bg/news.php?id=5814
Благодаря!
Кубица се бори достойно и искам да виждам отбора (целия) с такъв хъс. Фетел се прояви недостойно. Това не беше честно. БМВ-то му стоеше отляво по цялата права, изравниго преди завоя и имаше място и за двамата. Съвсем ядно го отряза, но пък мисля че доста дълго през сезона ще си спомня за глупавата си постъпка. Ще му го напомнят с разминавания...
Are you M enough...?!
- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
((:BuKcu:)) написа:SlipKnoT написа:формулата я давали и по тв7и са взели за водеща няк'фа девойка дето е мноууу зле.
Е нали Рон Денис беше казал, че ако Хамилтън спечели световната титла за 2008, щял лично да му го подари. И то така стана...
Е сега да хванем да си разплетем чорапите,че Нескафето кара един от 5-те такива макларъни в света?! И дали смее да го кара изобщо по улиците като се има предвид к'ъв драйвър е

п.п.Това изобщо няма нищо общо с темата всъщност

Tod написа:NoA написа:Моето мнение е че най-много загуби себастиан фетел от станалото.
Вина имаха и двамата пилоти но си мисля,че фетел нямеше смисъл да се бори с него ,просто защото Кубица беше в пати по бърз,и така или иначе щеше да го изпревари.
Лудница ще е този сезон
По тази логика, Кубица губи второто място, а Себ 3-то , ха пак кажи кой е загубил повече
Ами след случелото се мисля,че и двамата не спечелиха това което искаха.
В случея искам да кажа че компромиса трябваше да бъде от страна на Фетел:) ,просто защото беше по-бавен ,за да са доволни и двамата

Professional Driver
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
((:BuKcu:)) написа:SlipKnoT написа:формулата я давали и по тв7и са взели за водеща няк'фа девойка дето е мноууу зле.
аз говоря за

Назад към BMW и моторните спортове