ГП на Бразилия-край на сезона

Formula 1, AMLS и всички други прояви.

Модератор: Sharo

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

ГП на Бразилия-край на сезона

Мнение от plradev » 27 Окт 2008, 10:00

Мисля,че е време да има тема вече :D .Давайте да нищим финала на тазгодишния шампионат.За място на гледане няма да споменавам щото така или иначе не моем се организираме... :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 27 Окт 2008, 10:15

аз като пърле пред майка си вчера си наковах видеото да запише,че бех на митков ден и да си гледам записа,а то било другата седмица.... :lol:

то май нема кво да говориме-рон денис ше го огрее тая година!! требва хиляда чудеса да се случат,та черното да не земе титлата...!!! ше я гледам с мъка тая бразилия,ма ше я гледам.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Individual
Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
Детайли за колата: една сбъдната мечта

Мнение от ИлХиТо » 27 Окт 2008, 14:34

И аз ще съм на линия пред екрана за последния старт за тази година, надявам се на Хамилтън да му изпуши мерца :mhihi: :mhihi: :mhihi: време му е, Ковалайнен вече има това удоволствие. Иначе ако не се получат някакви форсмажорни обстоятелства искаме или не Хамилтън ще си вземе титлата. Друг е въпроса дали я заслужава! Според мен не 8)
КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 27 Окт 2008, 14:36

Ако игнорираме успеха на МакЛарън може да се каже, че сезона си беше супер!
Толкова народ тъпка почетната стълбичка, че май само Форс Индия не ги огря, нищо догодина :mhihi:
Малко ме е жал за Кубата, че отбора прекрати развитието на колата, та бая зор видя да дотътря до финала разбалансирания болид ама догодина ще сме Първи, Дай Боже!

В Бразилия, ще стискам палци за Масиньо, да измести Тъмния нахалник, макар нищо шампионско да не виждам в него! :mhihi:
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 27 Окт 2008, 19:03

Няма да мога да изтърпя мазната усмивка на Хамилтън, ако стане световен шампион .. :evil:
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от plradev » 29 Окт 2008, 10:36

То и на мен ще ми е меко казано неприятно ,ако брикета вземе титлата (което е на 95% сигура),ама вие правите ли сметка,че това може да един от последните истински сезони за спорта :help: .Последните новини от кервана не са никак обнадеждаващи с идеите на ФИА за стандартизиране на двигателите.Не ми се мисли на каква боза ще заприлича тогава формулата и какъв ще е келепира на големите автомобилопроизводители...К'во ще доказват тогава... :idea:
Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 29 Окт 2008, 21:06

на черньо тате му е размазал едно карера гт....!!има снимки в новият топ гиър!! ако я карат така по семейному може и да не станем свидетели в един сезон на печка-президент на щатите и печка-призьор във формулата....!!гадно е да му го пожелавам ,въпреки че е маймуна,ма айде се пак правдата да възтържествува...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 29 Окт 2008, 21:29

Почваме ли да храним мангала? :mhihi:
Иначе мисля че този път Хамилтън ще има късмет и ще спечели колкото и да не ми се иска. :evil:
Изображение

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 29 Окт 2008, 21:31

прогнозите са 60% вероятност за дъжд през събота и неделя,което е придимство за цигането....но на дъжд всичко е непридвидимо :mhihi:

Както Монтоя го предупреди цигането - пази се от МАСА :mhihi: :mhihi: :mhihi:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от plradev » 29 Окт 2008, 21:45

madpetio написа:прогнозите са 60% вероятност за дъжд през събота и неделя,което е придимство за цигането....но на дъжд всичко е непридвидимо :mhihi:

Както Монтоя го предупреди цигането - пази се от МАСА :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Нема го Накаджима,иначе щехме да ликуваме :mhihi: :mhihi:
Изображение

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 29 Окт 2008, 21:51

Така или иначе аз ще ликувам Дойчланд,Дойчланд юбер алес :bowdown: Фетел е моят фаворит на дъжд ;)
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от plradev » 29 Окт 2008, 22:42

madpetio написа:Така или иначе аз ще ликувам Дойчланд,Дойчланд юбер алес :bowdown: Фетел е моят фаворит на дъжд ;)

Верно Фетел показа невероятен характер при дъждовни условия :twisted: .Но ми е все едно кой ще спечели стига лигльото Маса да вземе над 8 точки,а Бай Мангау да се увърти некаде докато се опитва да върне колата в спортен режим след като погрешка натсне бутона са ограничение на скоростта :mhihi: :mhihi: :mhihi: .При дъжд винаги има условия за коляма касапница с неясен изход,та ако видите димни сигнали над София и неестествено барабанене на варел,занчи съм аз и правя заклинания за дъжд в другото полукълбо :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 29 Окт 2008, 22:57

ба си -нема един от малкото негро :( :( :( значи съм сам срещу всички :mhihi: :mhihi: :mhihi: Малкото негро ще спечели колкото и ви да ви се иска тва да не стане...Стига с тоа Маса и оня Меката пишка -изменника дето отиде в конкуренцията -от Мерца в Ферари-пущиняк :evil: чакал :evil: вече си мечтая да им видя отровените физиономии.Само Негърчето-много е млад и има много леб в него.Меки пишки и тем подобни педразчета-вънн от палатката :mhihi: :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 29 Окт 2008, 23:03

фенче ,ти си чернофил!!!! къде ги нареди сичките у палатката....!!? :mhihi: тва по-лошо от дгугите фили ,бе!! :mhihi: :mhihi: :mhihi: ка те заплени тоя марокански мавър.....

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 29 Окт 2008, 23:08

SKISA написа:фенче ,ти си чернофил!!!! къде ги нареди сичките у палатката....!!? :mhihi: тва по-лошо от дгугите фили ,бе!! :mhihi: :mhihi: :mhihi: ка те заплени тоя марокански мавър.....
Млад е-и кара гадно и брутално кат оня измекяр Шумахера :evil: :evil: само Макларън и после наще БМВтата...всичко друго да отива в реката :mhihi: :mhihi:
АЙДЕ НЕГРЕЕЕ ТИ СИ ШАМПИОНААА
Изображение
Изображение
Изображение

Следваща

Назад към BMW и моторните спортове