ГП на Бразилия-край на сезона
Модератор: Sharo
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
ГП на Бразилия-край на сезона
Мисля,че е време да има тема вече
.Давайте да нищим финала на тазгодишния шампионат.За място на гледане няма да споменавам щото така или иначе не моем се организираме... 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
аз като пърле пред майка си вчера си наковах видеото да запише,че бех на митков ден и да си гледам записа,а то било другата седмица....
то май нема кво да говориме-рон денис ше го огрее тая година!! требва хиляда чудеса да се случат,та черното да не земе титлата...!!! ше я гледам с мъка тая бразилия,ма ше я гледам.

то май нема кво да говориме-рон денис ше го огрее тая година!! требва хиляда чудеса да се случат,та черното да не земе титлата...!!! ше я гледам с мъка тая бразилия,ма ше я гледам.
- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
И аз ще съм на линия пред екрана за последния старт за тази година, надявам се на Хамилтън да му изпуши мерца
време му е, Ковалайнен вече има това удоволствие. Иначе ако не се получат някакви форсмажорни обстоятелства искаме или не Хамилтън ще си вземе титлата. Друг е въпроса дали я заслужава! Според мен не 

- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Ако игнорираме успеха на МакЛарън може да се каже, че сезона си беше супер!
Толкова народ тъпка почетната стълбичка, че май само Форс Индия не ги огря, нищо догодина
Малко ме е жал за Кубата, че отбора прекрати развитието на колата, та бая зор видя да дотътря до финала разбалансирания болид ама догодина ще сме Първи, Дай Боже!
В Бразилия, ще стискам палци за Масиньо, да измести Тъмния нахалник, макар нищо шампионско да не виждам в него!
Толкова народ тъпка почетната стълбичка, че май само Форс Индия не ги огря, нищо догодина

Малко ме е жал за Кубата, че отбора прекрати развитието на колата, та бая зор видя да дотътря до финала разбалансирания болид ама догодина ще сме Първи, Дай Боже!
В Бразилия, ще стискам палци за Масиньо, да измести Тъмния нахалник, макар нищо шампионско да не виждам в него!

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
- plradev
- старши ентусиаст
-
То и на мен ще ми е меко казано неприятно ,ако брикета вземе титлата (което е на 95% сигура),ама вие правите ли сметка,че това може да един от последните истински сезони за спорта
.Последните новини от кервана не са никак обнадеждаващи с идеите на ФИА за стандартизиране на двигателите.Не ми се мисли на каква боза ще заприлича тогава формулата и какъв ще е келепира на големите автомобилопроизводители...К'во ще доказват тогава... 

- SKISA
-
-
на черньо тате му е размазал едно карера гт....!!има снимки в новият топ гиър!! ако я карат така по семейному може и да не станем свидетели в един сезон на печка-президент на щатите и печка-призьор във формулата....!!гадно е да му го пожелавам ,въпреки че е маймуна,ма айде се пак правдата да възтържествува...
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Почваме ли да храним мангала?
Иначе мисля че този път Хамилтън ще има късмет и ще спечели колкото и да не ми се иска.

Иначе мисля че този път Хамилтън ще има късмет и ще спечели колкото и да не ми се иска.

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
прогнозите са 60% вероятност за дъжд през събота и неделя,което е придимство за цигането....но на дъжд всичко е непридвидимо
Както Монтоя го предупреди цигането - пази се от МАСА

Както Монтоя го предупреди цигането - пази се от МАСА

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- plradev
- старши ентусиаст
-
madpetio написа:прогнозите са 60% вероятност за дъжд през събота и неделя,което е придимство за цигането....но на дъжд всичко е непридвидимо![]()
Както Монтоя го предупреди цигането - пази се от МАСА![]()
![]()
Нема го Накаджима,иначе щехме да ликуваме

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Така или иначе аз ще ликувам Дойчланд,Дойчланд юбер алес
Фетел е моят фаворит на дъжд 

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- plradev
- старши ентусиаст
-
madpetio написа:Така или иначе аз ще ликувам Дойчланд,Дойчланд юбер алесФетел е моят фаворит на дъжд
Верно Фетел показа невероятен характер при дъждовни условия

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
ба си -нема един от малкото негро
значи съм сам срещу всички
Малкото негро ще спечели колкото и ви да ви се иска тва да не стане...Стига с тоа Маса и оня Меката пишка -изменника дето отиде в конкуренцията -от Мерца в Ферари-пущиняк
чакал
вече си мечтая да им видя отровените физиономии.Само Негърчето-много е млад и има много леб в него.Меки пишки и тем подобни педразчета-вънн от палатката

- SKISA
-
-
фенче ,ти си чернофил!!!! къде ги нареди сичките у палатката....!!?
тва по-лошо от дгугите фили ,бе!!
ка те заплени тоя марокански мавър.....

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Млад е-и кара гадно и брутално кат оня измекяр ШумахераSKISA написа:фенче ,ти си чернофил!!!! къде ги нареди сичките у палатката....!!?тва по-лошо от дгугите фили ,бе!!
![]()
![]()
ка те заплени тоя марокански мавър.....

АЙДЕ НЕГРЕЕЕ ТИ СИ ШАМПИОНААА

Назад към BMW и моторните спортове