Кой е вашия любим пилот от Формула1?
Модератор: Sharo
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
Кой е вашия любим пилот от Формула1?
Сезона е към своето начало, страстите вече се разгорещяват, реших че е интересно да направим малко проучване, кой на кого е фен.
Като фен на BMW, аз разбира се избирам измежду пилотите на нашият отбор - BMW.WilliamsF1. И честно казано лично на мен повече ми допада Хуан-Пабло Монтоя, не че имам нещо против Ралф, но някакси като дух чувствам Монтоя по-близък до себе си. Като цяло - и поведение и стил на каране. Ралф за мен е по-чужд, малко като типичните немци - студет, безчувстен и... скучен... Няма и интрига в карането му (а и смятам че миналата година пропусна няколко шанса да атакува брат си, просто предпочете да играе на сигурно... и скучно). Предполагам в отбора трябва да има и от двата типа, но моите предпочитания са твърдо за Хуан-Пабло
Като фен на BMW, аз разбира се избирам измежду пилотите на нашият отбор - BMW.WilliamsF1. И честно казано лично на мен повече ми допада Хуан-Пабло Монтоя, не че имам нещо против Ралф, но някакси като дух чувствам Монтоя по-близък до себе си. Като цяло - и поведение и стил на каране. Ралф за мен е по-чужд, малко като типичните немци - студет, безчувстен и... скучен... Няма и интрига в карането му (а и смятам че миналата година пропусна няколко шанса да атакува брат си, просто предпочете да играе на сигурно... и скучно). Предполагам в отбора трябва да има и от двата типа, но моите предпочитания са твърдо за Хуан-Пабло
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
Ralf
На мен ми харесва броят завършени състезания за Ралф
и още това че си познава добре възможностите на колата и настройките й.....
А НАЙ-ВЕЧЕ МИ ХАРЕСВА КАК СТАРТИРА

и още това че си познава добре възможностите на колата и настройките й.....
А НАЙ-ВЕЧЕ МИ ХАРЕСВА КАК СТАРТИРА

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
В БМВ сайт нормално е да се симпатизира на пилотите от отбора БМВ-Уйлямс 

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
i na men mi hareswa impulsiwniqt na4in na karane na Huan-pablo.tozi 4owek kato 4eli kara ne s akul(ako moga taka da se izrazq,kato ralf naprimer,koito prezenqwa purwo i togawa deistwa,a ponqkoga we4e e kusno za deistwie) a s du6a.i mnogo mi hareswa,4e o6te ot na4aloto si w formula-1 ne cepe6e basma nikomu i naprawo se sustezawa6e s michael i smqtam 4e mu pri4ini dosta glawoboliq

- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
ati написа:i na men mi hareswa impulsiwniqt na4in na karane na Huan-pablo.tozi 4owek kato 4eli kara ne s akul(ako moga taka da se izrazq,kato ralf naprimer,koito prezenqwa purwo i togawa deistwa,a ponqkoga we4e e kusno za deistwie) a s du6a.i mnogo mi hareswa,4e o6te ot na4aloto si w formula-1 ne cepe6e basma nikomu i naprawo se sustezawa6e s michael i smqtam 4e mu pri4ini dosta glawoboliq![]()
![]()
ati napalno ti spodelqm mnenieto po princip me kefat si4ki mladi piloti koito nesa davat lesno na starite ku4etaa.A sa6toto beshe i s Montoq mnogo ma iskefi na GP na Brasil kak zavrq M.Shumaher v na ku4itu gazaaaaaa
Андро! Андро! Андро!
Да ви кажа честно, Ралф направо ме изнерви този сезон. Но с риск да се повторя, ще дам два примера:
1. В Бразилия беше по-бърз от брат си, но не се реши да го изпревари. Не знам какви са семейните им уговорки, но направо ми изпили нервите.
2. В САЩ пък кара няколко обиколки след едно Минарди ...
ХПМ - той наистина има какво да учи, но какво ща кажете за борбите му с Кими? Не ви ли кефеха?
Аз съм за Монтоя. Затова съм се регистрирал в:
www.jpmontoya.com
www.montoya.ru - тук има и българска секция.

Да ви кажа честно, Ралф направо ме изнерви този сезон. Но с риск да се повторя, ще дам два примера:
1. В Бразилия беше по-бърз от брат си, но не се реши да го изпревари. Не знам какви са семейните им уговорки, но направо ми изпили нервите.
2. В САЩ пък кара няколко обиколки след едно Минарди ...
ХПМ - той наистина има какво да учи, но какво ща кажете за борбите му с Кими? Не ви ли кефеха?
Аз съм за Монтоя. Затова съм се регистрирал в:
www.jpmontoya.com
www.montoya.ru - тук има и българска секция.
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
ДА ТИ Е
ДА ТИ Е ЧЕСТИТО !!! 

- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
След 01.05.1994 от пилотите нямам фаворит, може би донякъде Френцен и Вилньов, но от тимовете - мисля че няма нужда от коментар. Иначе най-антипатичен ми е Шумахер-старши. А през 1992 имах извести симпатии към него - даже казах: до три години това момче ще е шампион. Тогава познах, но начина по който стана шампион за първи път ме отврати.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
А стига беTurturelo написа:Аз съм фен на "пилето" откато влезе във F1

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към BMW и моторните спортове