Какво става с BMW?
Модератор: Sharo
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- SpeedyMan
- ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 Touring
Какво става с BMW?
Колеги, много съм разочарован от представянето на BMW в различните надпревари последните години. То не бяха разни трагедии във Формула1, не бяха посредствени представяния в WTCC (където и тази година в момента са на последно място), та сега на всичкото отгоре едвам една кола завърши в 24 на Льо Ман! При това 6-та в класа си ако не се лъжа.
Вчера гледам д-р Марио Тайсен се обяснява по Евроспорт как Льо Ман бил начин за промотиране на марката.... Направо тоя като го видя и ми идва да счупя телевизора!!
Как ще промотира марка в състезание, където едвам завършват, а в същото време АУДИ поставя рекорди и тройни победи??? Този да не ходи там за да продава фланелки, шапки и запалки???? По-добре изобщо да не бяха се включвали!
Не съм свикнал да гледам БМВ в такава светлина! На времето имаха славни сезони в DTM, дори и победа на 24 часа на Льо Ман, ама от тогава някак ми се губи представянето на марката в световния моторспорт.
Вчера гледам д-р Марио Тайсен се обяснява по Евроспорт как Льо Ман бил начин за промотиране на марката.... Направо тоя като го видя и ми идва да счупя телевизора!!
Как ще промотира марка в състезание, където едвам завършват, а в същото време АУДИ поставя рекорди и тройни победи??? Този да не ходи там за да продава фланелки, шапки и запалки???? По-добре изобщо да не бяха се включвали!
Не съм свикнал да гледам БМВ в такава светлина! На времето имаха славни сезони в DTM, дори и победа на 24 часа на Льо Ман, ама от тогава някак ми се губи представянето на марката в световния моторспорт.
- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
Re: Какво става с BMW?
Гледах 24 на Льо Ман и разбира се няма как да съм доволен! Но все пак незабравяйте, че това е първо участие на БМВ след дългогодишно отсътвие от тази надпревара
Може би другата година нещата ще са доста по-положителни за нашата марка в тези състезания. Дано да се върнат скоро резултатите от 1999г... 

Вече почвам да се съмнявам,че нещо ще се промени догодина,като гледам к'ва е конкуренцията в гт2 даже може и по-назад да са.

- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Само преди месец същата тази кола,която очаства в Льо Ман,спечели 24ч на Нюрбургринг
Вярно че конкуренцията бе може би малко по-слаба(Пежо ги нямаше),ама все пак това е едно от най-престижните 24ч. състезания,като по мое мнение състезанието на Нордшлайфе е в пъти по-трудно от това в Льо Ман.
Поправете ме ако греша,но не обявиха ли от БМВ че през 2012 се завръщат в DTM?

Вярно че конкуренцията бе може би малко по-слаба(Пежо ги нямаше),ама все пак това е едно от най-престижните 24ч. състезания,като по мое мнение състезанието на Нордшлайфе е в пъти по-трудно от това в Льо Ман.
Поправете ме ако греша,но не обявиха ли от БМВ че през 2012 се завръщат в DTM?

И точно след ринга очаквах да се представят добре на Ле Манс.Само за сведение пежо са в съвсем друг клас.Пък за ДТМ има още време.

- SpeedyMan
- ентусиаст
-
Пежо и Ауди няма как да ги гонят, това е най-горния клас.. Но и в GT2 ще има доста голяма борба, особено ако японските марки се завърнат.
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
вярно е, че сме в бмв и моторните спортове, ама темата не я одобрявам
...
бмв са имали, и ще имат велики моменти в моторните спортове...когато решат да се включат по подобаващ начин...
победите на другите марки няма да променят и на йота мнението ми за бмв като автомобил, нито мнението ми за сегашните победители...
успех в чопленето на "проблемите"...

бмв са имали, и ще имат велики моменти в моторните спортове...когато решат да се включат по подобаващ начин...
победите на другите марки няма да променят и на йота мнението ми за бмв като автомобил, нито мнението ми за сегашните победители...
- SpeedyMan
- ентусиаст
-
Никой не говори ЛОШО за марката, а по-скоро за "промотирането" й. Причината да пусна тази тема е изказването на Марио Тайсен. Просто звучеше адски тъпо не на място.
Владо написа:вярно е, че сме в бмв и моторните спортове, ама темата не я одобрявам...
Точно затова се вайкаме тука,щото харесваме марката и искаме представянето и да е както преди.Дано догодина на ле ман и по-нататък в ДТМ да има успехи.Иначе се чудя защо бмв не вкарат ресурси в даден проек както алди например,а не някакви по-скоро посредствени представяния като това в ле ман(казвам посредствени,щото след нюрборгринг очаквах по-добро представяне)

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
В момента ГТ2 шампионата е с най-голяма конкуренция , и е най-интересно там , гледам и АЛМС , там участват почти същите автомобили и състезатели , и борбата е винаги оспорвана , и БМВ са винаги сред лидерите .... и аз очаквах повече от Льо Ман , но явно нещо не беше както трябва.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Да наистина тос Тайсен да земе да се маха.Вчера,четох че Петер Заубер дава инервю за шасито на БМВ което в момента се състезава във Формула 1.Самия Заубер казва че колата е отвратителна.Добре,че отбора на БМВ се отегли иначе тази година щеше да е пагубна за тях.

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Binev_OuT написа:Да наистина тос Тайсен да земе да се маха.Вчера,четох че Петер Заубер дава инервю за шасито на БМВ което в момента се състезава във Формула 1.Самия Заубер казва че колата е отвратителна.Добре,че отбора на БМВ се отегли иначе тази година щеше да е пагубна за тях.
Малко се изказа... Зауберите бяха едни от най-бързите по време на предсезонната подготовка, когато още караха с шаситата разработени от БМВ през 2009 година

пс. Според мен, в Мюнхен трябва да изритат д-р Марио Тайсен и да назначат вас, за да вдигнете на крака БМВ Моторспорт

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- SpeedyMan
- ентусиаст
-
Хахх.. спокойно колеги, никой не иска да заеме мястото на Тайсен, по-скоро взех да си мисля, че ако остане още някоя година със сигурност БМВ няма да направят нищо забележително, както беше и досега.
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
krika написа:Binev_OuT написа:Да наистина тос Тайсен да земе да се маха.Вчера,четох че Петер Заубер дава инервю за шасито на БМВ което в момента се състезава във Формула 1.Самия Заубер казва че колата е отвратителна.Добре,че отбора на БМВ се отегли иначе тази година щеше да е пагубна за тях.
Малко се изказа... Зауберите бяха едни от най-бързите по време на предсезонната подготовка, когато още караха с шаситата разработени от БМВ през 2009 годинаТогава още не бяха пипали по тях и бяха наистина бързи. Сезонът започна, останалите отбори не спират да работят и да стават все по-бързи, а Пешо Заубер-а няма кинти човечеца и болида наистина изостава зверски. Да не коментираме, че в Хинвил му забиха двигател Ферари, с който почти не могат да завършат без повреда...
пс. Според мен, в Мюнхен трябва да изритат д-р Марио Тайсен и да назначат вас, за да вдигнете на крака БМВ Моторспорт
Незнам кога са биле бързи и кога не,но цитирах Заубер кво каза - "Шаситата за 2010 се оказаха неприятна изненада от БМВ"
Сега,че немогат да развиват колатаси рамо до рамо със Маковете и Булите и Феррите но айде видехме през 2009-та ме отказаха да гледам формула 1!
Тука във форума бяха ени теми -"Айде дано тос път наште направят нещо","Днес дано наще влезнат в десетката".Та с една дума Тайсен не го бива!

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Binev_OuT написа:krika написа:Binev_OuT написа:Да наистина тос Тайсен да земе да се маха.Вчера,четох че Петер Заубер дава инервю за шасито на БМВ което в момента се състезава във Формула 1.Самия Заубер казва че колата е отвратителна.Добре,че отбора на БМВ се отегли иначе тази година щеше да е пагубна за тях.
Малко се изказа... Зауберите бяха едни от най-бързите по време на предсезонната подготовка, когато още караха с шаситата разработени от БМВ през 2009 годинаТогава още не бяха пипали по тях и бяха наистина бързи. Сезонът започна, останалите отбори не спират да работят и да стават все по-бързи, а Пешо Заубер-а няма кинти човечеца и болида наистина изостава зверски. Да не коментираме, че в Хинвил му забиха двигател Ферари, с който почти не могат да завършат без повреда...
Незнам кога са биле бързи и кога не,но цитирах Заубер кво каза - "Шаситата за 2010 се оказаха неприятна изненада от БМВ"
Сега,че немогат да развиват колатаси рамо до рамо със Маковете и Булите и Феррите но айде видехме през 2009-та ме отказаха да гледам формула 1!
Тука във форума бяха ени теми -"Айде дано тос път наште направят нещо","Днес дано наще влезнат в десетката".Та с една дума Тайсен не го бива!
Бухаха, ти па как можа да го напишеш точно това в 17.30ч след Гран при на Европа. Ти въобще гледа ли състезанието във Валенсия

Вярно е, че това седмо място не значи много, но аз се изкефих максимално на карането на Кобаяшисан. Де ла Роса също показа, че още го може с десето място, въпреки последвалото наказание.
Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към BMW и моторните спортове