Ха сега кво стана
Модератор: Sharo
13 мнения
• Страница 1 от 1
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Ха сега кво стана
Пилотът на БМВ Уилямс Хуан Пабло Монтоя призна желанието си да се състезава за тима на Ферари, съобщи списание "F1 Racing". В интервю за изданието колумбиецът заяви, че ако не успее да постигне целта си да стане световен шампион с Уилямс, ще премине в редиците на Скудерията.
"Договорът ми с Уилямс изтича през 2004 година и ако дотогава не спечеля веднъж световната титла ще премина във Ферари", каза Монтоя. "Италианците създадоха перфектна организация и всеки прави каквото трябва", каза още колумбецът.
Междувременно техническият директор на Уилямс Патрик Хед разкритикува Хуан-Пабло Монтоя в интервю пред "Дейли мейл".
"Хуан не обръща внимание на подготовката преди състезанията, липсва му концентрация при тестовете, а по време на надпреварите често не използва главата си", обяви Хед. - Освен това той продължава да си хапва хамбургери, напук на забраната да го прави".
Колумбиецът веднага реагира на думите на шефа си: "Ако от тима искат да ми кажат нещо, нека го направят, но без посредничеството на медиите. Г-н Хед и сър Франк оставиха на мира Ралф и започнаха да се заяждат с мен. Формата ми е чудесна, не изпитвам никакви проблеми при упрвлението на болида. Изпитвам ужас от фитнеса. Аз тренирам с колело и с мотоциклет."
Не се сърдете ма човека ме изненада с изказванията си

"Договорът ми с Уилямс изтича през 2004 година и ако дотогава не спечеля веднъж световната титла ще премина във Ферари", каза Монтоя. "Италианците създадоха перфектна организация и всеки прави каквото трябва", каза още колумбецът.
Междувременно техническият директор на Уилямс Патрик Хед разкритикува Хуан-Пабло Монтоя в интервю пред "Дейли мейл".
"Хуан не обръща внимание на подготовката преди състезанията, липсва му концентрация при тестовете, а по време на надпреварите често не използва главата си", обяви Хед. - Освен това той продължава да си хапва хамбургери, напук на забраната да го прави".
Колумбиецът веднага реагира на думите на шефа си: "Ако от тима искат да ми кажат нещо, нека го направят, но без посредничеството на медиите. Г-н Хед и сър Франк оставиха на мира Ралф и започнаха да се заяждат с мен. Формата ми е чудесна, не изпитвам никакви проблеми при упрвлението на болида. Изпитвам ужас от фитнеса. Аз тренирам с колело и с мотоциклет."
Не се сърдете ма човека ме изненада с изказванията си

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Turturelo написа:Не е лоша идеята братя Schumaher feat Williams BMW
Тази идея ми допада МНООГОООО

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
На мен също ми допада Шумахер да бъде в Williams
малко го мразя,но поне кара по-добре от Монтоя 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
естествено
естествено че ще ги оправдае 

- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
абе то да се озверяват нашите, ама болида ни е пълна трагедия: нищо чудно че Ралф обмисля да бяга при Тойотките, а пък Монтоя при Фераритата. То при тез плачевни резултати, кой не би се замислил? Няма ли най-накрая да изкарат нещо свястно тези от Williams? 

Ехх Франки Франки златни времена бяха
Да кажеш двигателя крив ала бала ама не
дават го най - мощния и издръжливия но тази вътрешно тимова борба ще им изяде главите
Да правиш конкуренция на съотборника вместо да се подкрепяш е тва не го разбирам
Нали затова е ТИМът иначе да хващат всеки за себе си пък тогава гледаш станали 1ви и 2 ри

Да правиш конкуренция на съотборника вместо да се подкрепяш е тва не го разбирам

13 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към BMW и моторните спортове