Ралф Шумахер: В Монако напред ще са Ферари и Рено

Formula 1, AMLS и всички други прояви.

Модератор: Sharo

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Ралф Шумахер: В Монако напред ще са Ферари и Рено

Мнение от BMW///M-ma6inata » 28 Май 2003, 15:09

Преди седмото ГП за сезона Ралф Шумахер споделя, че на неговия отбор ще му е много трудно в Монако. "Ако трябва да съм честен аз мисля, че в Монако напред ще бъдат Ферари и Рено. Рено нямат мощен двигател като нас, но имат много добра аеродинамика, която е много важна за това трасе. Не мога да предвидя къде ще бъдем ние на старта."
Шоуто в Щутгарт, в което участва Ралф, и думите на Вили Вебер провокираха слухове, че Ралф може да премине в Макларън. Ето и неговия коментар: "Винаги съм казвал, че след края на 2004 е възможен всеки един вариант, но с предимство за мен ще са партньорите от БМВ Уилямс. Но сега съм зает с други неща, искам най-накрая отново да спечеля състезание."

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 28 Май 2003, 15:56

дъртия Шумахер е старо куче а тази писта му е до болка позната така че май и там ще триумфира червената машина. Незнам обаче Магарцедесите ако извадят новия впряг какво ще излезе.
За рено малко ме съмнява на тази писта да имат сериозни успехи въпреки че те се развиват доста сериозно пък и са фаворити сред малките и не чак толкова малки отбори:) иначе доста точки понасъбраха и те :wink:

Назад към BMW и моторните спортове