МАЗАЛО
Модератор: Sharo
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
МАЗАЛО
Макма му тъпия Баричело , кой го е пуснал да кара. Не стига че колата му е една от най-бавните, ами не може да кара....
Простаци...
Да изкарат Ралф...
Дано поне Монтоя да ги размаже!
Простаци...
Да изкарат Ралф...
Дано поне Монтоя да ги размаже!
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
Абе като че ли и Ралф донякъде се набута в мазалото, но е трудно до го обвиняваме, все пак той си беше отпред... И все пак къде можеше да отиде Баричело - от ляво Ралф го затвори, отдясно Кими... Най-много ме яд какъв късмет извади тоя нещастник Мишо Шамара - а именно основните му конкуренти да отпаднат още в началото. Lucky bastard, I despise 'im... Дано поне рената устоят... всъщност едното вече сгафи...
А Монтоя е пич... разцепва ги... само така!
А Монтоя е пич... разцепва ги... само така!
Последна промяна LandShark на 03 Авг 2003, 15:26, променена общо 1 път
- LandShark
-
смирен поклонник
-
А забравих Култард - дано той успее да прецака негово височество "световното шампионченце"...
Монтоя вече 40 сек преднина...
Монтоя вече 40 сек преднина...
Последна промяна LandShark на 03 Авг 2003, 15:27, променена общо 1 път
- LandShark
-
смирен поклонник
-
"Монтоя поддържа просто непосилно темпо за всички останали пилоти!"
"Дори ферарито губи между 1 и 2 секунди на обиколка"
"Дори ферарито губи между 1 и 2 секунди на обиколка"

- LandShark
-
смирен поклонник
-
- LandShark
-
смирен поклонник
-
Дами и Гспода, това е НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО състезание за този сезон!!!
Ама как му се изредиха ВСИЧКИ на Шумахер с КЕФ! :-)
Нека - така му се пада, като мина Трули и му се хилеше на скапаните задни гуми, та накрая неговата да се спука...
И както казаха по тукашната телевизия относно Монтоя:
"В момента това е най-бързата кола в Европа!" Не ги разбрах какво имат предвид, ама звучи хубаво :-)
Ама как му се изредиха ВСИЧКИ на Шумахер с КЕФ! :-)
Нека - така му се пада, като мина Трули и му се хилеше на скапаните задни гуми, та накрая неговата да се спука...
И както казаха по тукашната телевизия относно Монтоя:
"В момента това е най-бързата кола в Европа!" Не ги разбрах какво имат предвид, ама звучи хубаво :-)
- LandShark
-
смирен поклонник
-
MONTOYA шампион!!! Давай Монти!!!
Ей, братя, изкъртихме ги!!! Мачкаме, ей... май ще ги смажем още таз година!!! Малиииии, супер съм изкефен...
Ей, братя, изкъртихме ги!!! Мачкаме, ей... май ще ги смажем още таз година!!! Малиииии, супер съм изкефен...
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
ЗНАЕХ СИ АЗ ЧЕ МИШО ЩЕ Е С ТРИ СПИРАНИЯ!!!:mha:
Хуан излезе втори в шампионата!
Вече го знам със сигурност - И двете титли са наши!
Хуан излезе втори в шампионата!
Вече го знам със сигурност - И двете титли са наши!
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- Tender
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 BMW 525d
- Мечтае да кара: BMW M5
Просто газим повтарям ГАЗИМ!!!! Такова състезание никога не съм гледал през живота си такова смазващо надмощие направо умрях от кеф а Марица Шуми като се прецака 6 обиколки преди финала направо ОРГАЗЪМ
За голямо съжаление не можах да гледам начлото на състезанието а там е било най интересното
Така че моля споделете какво точно се случи на старта?

За голямо съжаление не можах да гледам начлото на състезанието а там е било най интересното

SGV
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
На старта Ралф и Рубиньо се позабавиха, а Кими се изстреля като бит педераст и тръгна вляво. В един момент Ралф и Кими бяха понатиснали Баричело, той се закачи първо за задната лява гума на Ралф, след това се шибна в задната дясна на Кими, завъртяго така че Кими се удари в левия борд на Ралф и резултата беше грозен - Кими и Баричело бяха дотам, а Ралф стигна до бокса, но не можеше да продължи.
Отделно от това отзад хаосът беше не по-малък - Фърман се надена в единия от Зауберите, Вилньов (май) се завъртя, уилсън в опита си да заобиколи колата на Фърман май закачи БАР-а дето се беше завъртял.
С две думи - нямам думи.
Отделно от това отзад хаосът беше не по-малък - Фърман се надена в единия от Зауберите, Вилньов (май) се завъртя, уилсън в опита си да заобиколи колата на Фърман май закачи БАР-а дето се беше завъртял.
С две думи - нямам думи.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- Need For Speed
- Потребител
-
Такова състезание не съм гледал отдавна!На Монтоя дали му беше интересно?!
Съвсем спокойно можеше да спре още 2-3 пъти в бокса - за по-интересно,не за друго! 

- LandShark
-
смирен поклонник
-
Tender написа:За голямо съжаление не можах да гледам начлото на състезанието а там е било най интересното![]()
Така че моля споделете какво точно се случи на старта?
Ами, като се има предвид че Хуан бе първи, до него Ралф, зад него Баричело, а на пета позиция Кими, до който беше М.Шамара, се получи следната ситуация: Хуан стартира отлично, но като че ли Ралф не толкова убедително, също не чак толкоз убедителен бе и старта на Баричело, но все пак беше успял да се понастигне Ралф от лявата му страна, за сметка на това пък Кими направи невероятен старт и се катапултира вляво от Баричело... Ралф изглежда се пазеше основно от атаката на Трули (4-та позиция), който беше отдясно... като че ли Ралф пренебрегна това което беше отляво, за наближаващия десен завой се дръпна малко по вляво, поради което почти закачи Баричело, но той отриагира, дръпна се и той в ляво, и закачи минаващия покрай него Кими... Кими, който беше с най-голяма скорост направо се завъртя, при което удари и Ралф... и му разби страничния борд... Стана пълно мазало, при което отпаднаха Кими и Баричело веднага, Ралф при огледа в пит-стопа, а и някои от стоящите по-назад пилоти се поразмазаха... От 20 коли на пистата останаха 14...
- Tender
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 BMW 525d
- Мечтае да кара: BMW M5
10х Един и LandShark!!!
Горе долу ми се изясни картината а тя е ... че съм изпуснал най-голямото меле
но карай и хепиенда е хубаво нещо
:):)
Горе долу ми се изясни картината а тя е ... че съм изпуснал най-голямото меле

Последна промяна Tender на 03 Авг 2003, 16:28, променена общо 1 път
SGV