ПОСЕЩЕНИЕ НА ГП на УНГАРИЯ
Модератор: Sharo
7 мнения
• Страница 1 от 1
ПОСЕЩЕНИЕ НА ГП на УНГАРИЯ
Миналата година като се прибирах преди коледа от Швейцария минах на 3-4 км. от А1 - пистата на която се провежда/ше/ ГП на Австрия. Реших че трябва да посетя това състезание на всяка цена , още повече тази е една от любимите ми писти! Както обаче обикновено става съдбата се намеси , клатейки пръст
Следващото сравнително достъпно ГП остава това на Ухгария и съм решил догодина вече да свърша таз работа пък квото ще да става
Та да ви питам: има ли и други желаещи
Занчи в момента /до 15-ти Януари/ цената на билет за уйкенда на "зелено" / на тревата де/ е 100 ойро и ако си резервираш хотел цената със закуска е 67 ойро за СТАЯ
Значи аз мисля че е най-разумно да пътуваш през ноща и да си на пистата в събота сутринта
гледаш тренировките и 2-рата квалификация
спиш
гледаш състезанието
и бегом в къщи
Е , има ли мераклии

Следващото сравнително достъпно ГП остава това на Ухгария и съм решил догодина вече да свърша таз работа пък квото ще да става

Та да ви питам: има ли и други желаещи

Занчи в момента /до 15-ти Януари/ цената на билет за уйкенда на "зелено" / на тревата де/ е 100 ойро и ако си резервираш хотел цената със закуска е 67 ойро за СТАЯ

Значи аз мисля че е най-разумно да пътуваш през ноща и да си на пистата в събота сутринта

Е , има ли мераклии

СУПЕР ИДЕЯ, БРОЙТЕ МЕ И МЕН
И аz смятах да предложа нещо такова да се органиzираме zа следващата година (било то посещение на Формула или дори WRC ??). Е, има още доста време де. Малко тьпо, че отпадна ГП на Австрия, но...
Но ако се навият повече от 0 човекаzа Унгария и аz ще прескоча
Оффтопик: Кире кефи ме титлата над аватара ти, искам и аz такава (нали с тебе сме от 1 отбор
)

И аz смятах да предложа нещо такова да се органиzираме zа следващата година (било то посещение на Формула или дори WRC ??). Е, има още доста време де. Малко тьпо, че отпадна ГП на Австрия, но...

Оффтопик: Кире кефи ме титлата над аватара ти, искам и аz такава (нали с тебе сме от 1 отбор

ivo написа:СУПЕР ИДЕЯ, БРОЙТЕ МЕ И МЕН![]()
И аz смятах да предложа нещо такова да се органиzираме zа следващата година (било то посещение на Формула или дори WRC ??). Е, има още доста време де. Малко тьпо, че отпадна ГП на Австрия, но...Но ако се навият повече от 0 човекаzа Унгария и аz ще прескоча
![]()
Оффтопик: Кире кефи ме титлата над аватара ти, искам и аz такава (нали с тебе сме от 1 отбор)
Ти ще си котлона

Аз мисля повече от 0 да се сберем за '04 а бирата

- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
ivo написа:Оффтопик: Кире кефи ме титлата над аватара ти, искам и аz такава (нали с тебе сме от 1 отбор)
Ааа, тия работи стават с връзки, нали знаете?

(майтапя се разбира се...)
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Re: ПОСЕЩЕНИЕ НА ГП на УНГАРИЯ
bawareca написа:...Следващото сравнително достъпно ГП остава това на Ухгария...
А дали да не изчакаме до '05 (или'06) и да идем в Истанбул? Там е по-близо, а и лично според мен Унгария не е най-интересното състезание за гледане.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
7 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към BMW и моторните спортове