Хокенхайм
Модератор: Sharo
14 мнения
• Страница 1 от 1
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Хокенхайм
Не могъл да вземе пол-позишън незнам си кво си незнам си що си и сега кво! Пак ви показа Кой доминира на пистата приятели,не пак ,а отново и отново,и отново! Каде го Монтоя че не го видях изобщо? А мога да ви уверя че М.Шумахер от пилотите е по в час дори най в час от всички пилоти с техническите неща. А там не е важно като нас българите да разбираме от всичко:)
Виждам че сте фенове на Монтоя нямам нищо против, вашият пилот не печели и плювате по победителя типично българска работа.
Виждам повечето мразите Шумахер лошо нема те и повечето пилоти във Ф1 не го обичат единствен Еди Ървайн казва:"Как да него харесвам винаги залагам за негова победа! Да ви призная изкарвам добри пари.":)
HateMercedes нещо не четеш както трябва - винаги съм казвал че моят нов идол е КИМИ Райконен и той е по-добрият пилот на McLaren-Mercedes! Да не засягам и други четящи това но е доста по-добър и от повечето титуловани пилоти. За сега е зад М.Шумахер пак казвам за сега
. Доста впечатляващо кара но му липсва обиграност,твърдост и хладнокръвност. Трудно е да караш и в огледалата си да виждаш връхлитащо Ферари управлявано от петкратен световен шампион трудно е за нервната му система. Това е като да караш Опел и отдзат да връхлита БМВ:)
Видях споменаваш задното окочване на Уйлямс е по-кофти така е то пречи,е какво да ти отговоря - е аз ли да им го оправя:):) малки ли са! На Ферари SACHS прави аморт. и други неща немска фирма ами да направи нещо и за Уйлямс. Но както съм казвал Парата прави борбата:)
DaWolf залогът беше Р.Шумахер преди Монтоя в крайното класиране,НО вие почнахте италянски номера:):) Видяхме ЦЯЛО състезание каде караше Ралф каде беше Монтоя. Какво беше това спиране 5 обиколки преди финала, аре стига италянски номера! нали??
MegOff така ли е?
Мисля че прозряхте правилно от каде дойде преднината на Монтоя а именно от бокса!
BMW-DIESELPOWER
Виждам че сте фенове на Монтоя нямам нищо против, вашият пилот не печели и плювате по победителя типично българска работа.
Виждам повечето мразите Шумахер лошо нема те и повечето пилоти във Ф1 не го обичат единствен Еди Ървайн казва:"Как да него харесвам винаги залагам за негова победа! Да ви призная изкарвам добри пари.":)
HateMercedes нещо не четеш както трябва - винаги съм казвал че моят нов идол е КИМИ Райконен и той е по-добрият пилот на McLaren-Mercedes! Да не засягам и други четящи това но е доста по-добър и от повечето титуловани пилоти. За сега е зад М.Шумахер пак казвам за сега
. Доста впечатляващо кара но му липсва обиграност,твърдост и хладнокръвност. Трудно е да караш и в огледалата си да виждаш връхлитащо Ферари управлявано от петкратен световен шампион трудно е за нервната му система. Това е като да караш Опел и отдзат да връхлита БМВ:)
Видях споменаваш задното окочване на Уйлямс е по-кофти така е то пречи,е какво да ти отговоря - е аз ли да им го оправя:):) малки ли са! На Ферари SACHS прави аморт. и други неща немска фирма ами да направи нещо и за Уйлямс. Но както съм казвал Парата прави борбата:)
DaWolf залогът беше Р.Шумахер преди Монтоя в крайното класиране,НО вие почнахте италянски номера:):) Видяхме ЦЯЛО състезание каде караше Ралф каде беше Монтоя. Какво беше това спиране 5 обиколки преди финала, аре стига италянски номера! нали??
MegOff така ли е?
Мисля че прозряхте правилно от каде дойде преднината на Монтоя а именно от бокса!
BMW-DIESELPOWER
- Harry Potter
- кандидат ентусиаст
-
отг::Хокенхайм
Vij bratche-nali znaesh che bulgarina e kompleksirano sushtestvo i mrazi vseki koito e na vurha-po sushtia princip se mrazi i Schumacher tuk.Inache Kimi me kefi vse poveche i poveche-pri pilotite mai toi shte mi e liubimeca sled Schumacher starshi.Vidiahte li kvo napraviha kucia Frank i kompania-kak preebaha Ralfi za onia skapan kolumbiec.Ebasi 5 obikolki predi kraia dvigatelia beshe tolko zle che te vzeha i go opraviha za 6-7 sekundi-ma mnogo dobri be tia mehanici
)Za jalost Frank Williams ne e imal svesten pilot v otbora si ot blizo 10-tina godini koeto sega e jalko za BMW.Inache poslednite dve sustezania zatvurdiha vpechatlenieto za mnoogo po visokata klasa na Schumacher ot vsichki ostanali.Jalkoto e che tuk ne se komentirat hubavite neshta-vij ako montoia uspee da izprevari niakoi po sluchainost shte se izpishat hiliadi dumi -sega traete za tova kak preebaha Ralf naprimer i kak Schumi starshi chupi vsiakakvi rekordi
)
Landshark-ti si dosta inteligenten chovek-smeshno e da pishesh gluposti za Michael.Nikoi niama da ti se smee ako priznaesh che e nai-velikia pilot veche spokoino moga da kaja za vsichki vremena

Landshark-ti si dosta inteligenten chovek-smeshno e da pishesh gluposti za Michael.Nikoi niama da ti se smee ako priznaesh che e nai-velikia pilot veche spokoino moga da kaja za vsichki vremena
Някой знае ли в цялата история на Ф1 да има друг пилот с толкова много противници като Шуми.Защото доколкото ми е известно на мен има международен клуб АнтиШумахер.
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Нека има клуб АнтиШумахер но нали видя публиката 95% какъв цвят беше! Това е истината колкото и горчива да е за някои....
Harry да аз също след Шуми ще съм за Райконен дано се махне от Мерцедес че ще ми е трудно да го подкрепям:):) Той ще №1 ще видиш.
BMW-DIESELPOWER
Harry да аз също след Шуми ще съм за Райконен дано се махне от Мерцедес че ще ми е трудно да го подкрепям:):) Той ще №1 ще видиш.
BMW-DIESELPOWER
I ot kakav zor shte butat Williams 2-ria si pilot (v sluchaia Huan) predi parvia (RAlf) NE SE LI PRAVI OBIKNOVENNO OBRATNOTO A?????? I TO PRI POLOJENIE CHE SA S POCHTI RAVEN BROI TOCHKI??? I TO V GERMANY?!?????? XAXAAXA Pozadaite si gi tez vaproscheta pak posle pishete.....
A obolga si vajiiii ne se otmiatai, az ne sam boss na williams , az zalagam samo (na po-dobriat kon) :-) :-) :-)
DaWolf
'91 E30 318is '83 E28 520iA
A obolga si vajiiii ne se otmiatai, az ne sam boss na williams , az zalagam samo (na po-dobriat kon) :-) :-) :-)
DaWolf
az lichno sledia F1 ot moje bi 15 godini (s pauza mejdu'98 i '01) no otkakto se poiavi Pileto v F1 neprekasnato nanasia udari pod poiasa! tolkova neloialen pilot nikoga ne e imalo i siguren sam nikoga niama i da ima!!! to daski li ne si lepeshe pod kolata , s po-niska kola beshe izlizal v Beneton , s dvigateli izvan pozvolenite normi neznam ,.... zasichshe piloti na edno, neznam otkade da pochna i kade svarshva negovata huliganshtina. E viarno che e got da si champion ama ako gonish pobedata s vsichki pozvoleni i nepozvoleni sredstva i na VSIAKA CENA riskuvaiki jivota na kolegite si e SORRY NO TOVA NE E MOIAT TIP PILOT! Prosto ne e i nikoga niama da bade... Vapreki che kogato se poiavi me kefeshe mnogo sled tova taka vze da se nasi... che veche ne moga da mu gledat fizionomiata , kamo li da mu se kefia.... Sega me kefi Huan i kimmi no ako i te tragnat po negoviat pat, nishto hubavo da ne ochakvat po svoi adres ot mene... :-)
DaWolf
DaWolf
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Виж то тази приказка е от време оно ЦЕЛТА ОПРАВДАВА СРЕДСТВАТА за мен е важно победа на всяка цена това е! Затова М.Шумахер е с пет титли и счупи доста рекорди и за най-голямо съжаление и догодина ще продължи да ги чупи:):):)
До сега не съм видял да е утрепал някой там:)
BMW-DIESELPOWER
До сега не съм видял да е утрепал някой там:)
BMW-DIESELPOWER
Ф1 е доста непредвидим спорт , така че не се обзалагай как ще е за догодина.Обаче за спорта ако решиш да го правиш , аз ще приема облога.
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Не съм казал,че ще е шампион догодина а че ще чупи рекорди разлика има:) За Шампион за годината преди първите две състезания облози не правя то и тогава е рано!
BMW-DIESELPOWER
BMW-DIESELPOWER
za drugata godina opredeleno e rano da se govori, mnogo voda she izteche dotogava....
DaWolf
DaWolf
toi veche e na pat da izgubi edin oblog , ne zasilvai i ti s drug sia.... ima vreme!1 :-) :-) :-)
DaWolf
DaWolf
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Спокойно не се знае на какъв път съм:) има доста стартове!
BMW-DIESELPOWER
BMW-DIESELPOWER
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
RALF GO VIKNAHA V BIKSA NAROCNO,
ZA DA IZBIAGA MONTOIA NAPRED PRED BARICELO
I SEGA S 40 T. INACE STIAHA DA BUDAT RAVNI S RALF KOETO E RISKOVANO ZA VTOROTO MIASTO STOTO BARICELO STESE DA BUDE BLIZO...
INACE AZ SUM KAZVAL VINAGI CE RALF MI E PO-SIMPATICEN I MAI SAMO AZ OT VSICKI TUK SUM NEGOW FAN. ZA KOETO ME BESE MNOGO IAD ZA NEGOVOTO "PRECAKVANE", NO KAKVO DA SE PRAVI TIMOVA POLITIKA, PONE NE GO NAPRAVIAHA SELSKI KATO TIA DETO OTPRED IM PISE FIAT..
PUK I SAMO AZ IMAM SHAPKA S PODPISA NA RALF..
:)
BMW 325i //M-Technik //M-Dynamics //MegOFF
http://www.megoff.hit.bg
ZA DA IZBIAGA MONTOIA NAPRED PRED BARICELO
I SEGA S 40 T. INACE STIAHA DA BUDAT RAVNI S RALF KOETO E RISKOVANO ZA VTOROTO MIASTO STOTO BARICELO STESE DA BUDE BLIZO...
INACE AZ SUM KAZVAL VINAGI CE RALF MI E PO-SIMPATICEN I MAI SAMO AZ OT VSICKI TUK SUM NEGOW FAN. ZA KOETO ME BESE MNOGO IAD ZA NEGOVOTO "PRECAKVANE", NO KAKVO DA SE PRAVI TIMOVA POLITIKA, PONE NE GO NAPRAVIAHA SELSKI KATO TIA DETO OTPRED IM PISE FIAT..

PUK I SAMO AZ IMAM SHAPKA S PODPISA NA RALF..

BMW 325i //M-Technik //M-Dynamics //MegOFF
http://www.megoff.hit.bg
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Аз също съм фен на Ралф! и мен ме беше доста яд,че го прецакаха така.
Пък и съм заложил за него за второ място!
BMW-DIESELPOWER
Пък и съм заложил за него за второ място!
BMW-DIESELPOWER
14 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към BMW и моторните спортове