Днес ще бъде представен FW26
Модератор: Sharo
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Днес ще бъде представен FW26
Въпреки, че новия Макларън чупи рекорди, в Уилямс са сигурни че са много пред конкуренцията с цялостния пакет, включително и новия двигател на BMW - P84, който беше тестван за първи път още на Монца през септември 2003.
"Отборът свърши отлична работа и съм сигурен ще имаме предимство през 2004" коментира Монтоя.
"Въпреки че пилотите участват при разработването на колата, представянето е нещо специално" добавя Ралф " Чувството е като за коледа - имаш някаква представа какво ще получиш, но не си абсолютно сигурен."
След представянето (в 13:00 наше време) колата ще направи и първи тестове. Очаквайте снимки по късно днес.
"Отборът свърши отлична работа и съм сигурен ще имаме предимство през 2004" коментира Монтоя.
"Въпреки че пилотите участват при разработването на колата, представянето е нещо специално" добавя Ралф " Чувството е като за коледа - имаш някаква представа какво ще получиш, но не си абсолютно сигурен."
След представянето (в 13:00 наше време) колата ще направи и първи тестове. Очаквайте снимки по късно днес.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
каква предница
яка предница а???
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
мене Болидите не ма кефат на външен вид, обаче БМВ ми скриха топката, ненормална е тази кола!!! Супер направо, мноо се кефа, че постоянно създават ШЕДЬОВРИ!!! Отлично...
You said: "Time will change!" What if it changes you?
7 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към BMW и моторните спортове