Пак за музиката ....
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- RORO
- младши ентусиаст
- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
Пак за музиката ....
Някой ползвал ли е това :
http://www.ebay.de/itm/Autoradio-USB-SD ... 2023672767
И ако да , какви са отзивите ? На предната си 38-ца бях изкарал кабел завършващ с 3,5 мм жак от касетофона помогна ми един пич от форума .И мога да заявя ,че се чува супер било то от телефон , мп3 и други носители....Сега си взех друга 38-ца но живея в Германия и почти нямам време да рзглобявам касетофони , да запоявам кабели..... Вие как слушате музика ?Поздрави !
http://www.ebay.de/itm/Autoradio-USB-SD ... 2023672767
И ако да , какви са отзивите ? На предната си 38-ца бях изкарал кабел завършващ с 3,5 мм жак от касетофона помогна ми един пич от форума .И мога да заявя ,че се чува супер било то от телефон , мп3 и други носители....Сега си взех друга 38-ца но живея в Германия и почти нямам време да рзглобявам касетофони , да запоявам кабели..... Вие как слушате музика ?Поздрави !
- Sportakus
- кандидат ентусиаст
- Кара: Х5, Е46 330 XI
- Мечтае да кара: X6
Re: Пак за музиката ....
Ползвал съм на громаудио свири перфектно, това което ти си показъл е същото така че невярвам да имаш проблеми с него
http://www.gromaudio-bg.com/index.php?o ... &Itemid=54
http://www.gromaudio-bg.com/index.php?o ... &Itemid=54
- mpp82
- младши ентусиаст
- Кара: 730 d
- Мечтае да кара: X5
Ще следя темата с интерес, че и аз съм с AUX, а това устройство ще е по- прегледно и цената никак не е лоша.
- RORO
- младши ентусиаст
mpp82 написа:Ще следя темата с интерес, че и аз съм с AUX, а това устройство ще е по- прегледно и цената никак не е лоша.
Снощи около 19:00 ч. тукашно (Немско) време съм го поръчал щом пристигне и го монтирам веднага ще пиша в темата.
- Mony 520
- Потребител
- Кара: е38 4.4
- Мечтае да кара: Вече го кара
Колеги ето нещо което ми препоръчаха хора които се занимават само със свързване на музика.
Казаха ми че са пробвали с др. джаджи подобни на тази, но това имало най-добро качество.
Също така ми казаха че имало голямо значение дали колата е с DSP (както е моята) и че точно това си има кабели за него.
Да не прозвучи като реклама, но виждам че може да се вземе и на изплащане.
Та мисля да си направя един подарък.
Ето линк:
http://www.xcarlink.bg/XCarLink-Vsichko ... eis-za-BMW
Казаха ми че са пробвали с др. джаджи подобни на тази, но това имало най-добро качество.
Също така ми казаха че имало голямо значение дали колата е с DSP (както е моята) и че точно това си има кабели за него.
Да не прозвучи като реклама, но виждам че може да се вземе и на изплащане.
Та мисля да си направя един подарък.
Ето линк:
http://www.xcarlink.bg/XCarLink-Vsichko ... eis-za-BMW
- RORO
- младши ентусиаст
Много съм разочарован устройството не сработи на моята кола !!! Но аз дори нямам и СД ченджер може би заради това .....Сега минавам на варианта с кабелчето .....А това най вероятно ше го пусна за продаване след тест дали ще сработи с друга кола .
- ivailo0
- младши ентусиаст
- Кара: E39 530dA M-Tech ///M-Pack
За навицията ако записваш диска както трябва и всичко е ок. значи ти е заминал лазера. Нов лазер барабар с механиката към 180лв. от дилър. Вариант е да смениш и само лазера, но рискуваш.
Относно музиката, най-вероятно си с BM54 и модула ти е за ремонт, пак често срещан проблем. Кабел да е проблема е много малък шанса.
ПС: Снимките не съм ги поглеждал.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Относно музиката, най-вероятно си с BM54 и модула ти е за ремонт, пак често срещан проблем. Кабел да е проблема е много малък шанса.
ПС: Снимките не съм ги поглеждал.
Sent from my HTC One using Tapatalk
- ivan_shikerov
- Потребител
Колеги аз си купих скоро yoture дигитален чейнджър.Свири перфектно, качеството е супер, но проблемът ми е , че ми пада акумулатора.Като го изключа няма проблем. Много ми е интерестно какво толкова прави това устройство за да бутне 100 А акумулатор на 3 месеца за една вечер
- Станко стола
- Потребител
Здравейте! Използвах трансмитер за да слушам музика. Настройвам си честотата. В началото всичко беше супер. Един ден, обаче ми падна акумулатора. След като го заредил , честотите се бяха разбързала. Настроих ги отново както бяха. Музиката ми тръгва за малко и след това радиото дава някаква грешка и започва да пищи. Сменя станциите. Същият проблем. Смених трансмитера. Пак ми идва някаква грешка. Бих се радвал ако някой може да ми помогне
- RORO
- младши ентусиаст
Защо да сменяш трансмитера , проблема не е в него . Откачи акумулатора и завърти ключа все едно да палиш , и след това я остави с откачени клеми малко да постои и пак пробвай .Това като за начало !Снимай грешката и постни тук снимката за да могат повече хора да ти помогнат .
10 мнения
• Страница 1 от 1