BMW X3 2.0 i въпрос?
Модератор: Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
BMW X3 2.0 i въпрос?
Здравейте колеги,метнал съм око на един такъв непретенциозен екземпляр 2007 година, 2.0 бензин ,ръчна скоростна кутия,но нямам ни най- малка представа за този мотор.Та въпроса ми е кои са слабите му страни на този двигател,потдръжка?Някой от членовете на форума ако притежава подобна машина да сподели впечатления и не само за мотора разбира се.Всичко като информация от първа ръка ще ми е от полза.Поствам линк към обявата http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=23n8hm
Ако мястото на темата не е тук,моля модераторите да ме извинят и да я преместят ако трябва ,току що се регистрирах .
Благодаря предварително за евентуални мнения от страна на членовете на форума.
Ако мястото на темата не е тук,моля модераторите да ме извинят и да я преместят ако трябва ,току що се регистрирах .
Благодаря предварително за евентуални мнения от страна на членовете на форума.
- cHaunepucTa
- младши ентусиаст
-
Re: BMW X3 2.0 i въпрос?
Здрасти,
Мотора е хубав, но не е за тая кола според мен.
Няма да има динамика, а и ще гори много.
Има колеги, които твърдят, че на купе и седан е тромав, какво остава за СУВ или не знам какво се води Х3.
Иначе колицата изглежда супер въшно и интериора е запазен.
И пак, лично мнение е, ако не искаш дизел(визирам 3.0Д), то поне 3.0 бензин на тази кола ще е супер.
Успех!
Мотора е хубав, но не е за тая кола според мен.
Няма да има динамика, а и ще гори много.
Има колеги, които твърдят, че на купе и седан е тромав, какво остава за СУВ или не знам какво се води Х3.
Иначе колицата изглежда супер въшно и интериора е запазен.

И пак, лично мнение е, ако не искаш дизел(визирам 3.0Д), то поне 3.0 бензин на тази кола ще е супер.
Успех!
- cww
- Д-р Хаос
-
- Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)
Re: BMW X3 2.0 i въпрос?
NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD
3 мнения
• Страница 1 от 1