Проблем с навигацията за БМВ E53 X5
Модератор: Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- NikoStrave
- Потребител
-
- Кара: BMW E53 X5 3.0d
Проблем с навигацията за БМВ E53 X5
Здравейте приятели!Както си настроивах маршрута на навигацията и ми заби когато избирах номера на улицата.Сега като избера от менюто "Navi" ми блокирва и немога да местя нищо ( Стои си на този ред на които се избира номера на улицата ) ,а когато му дам на меню мога да си местя борд компютъра и др. .Опитах се да извадя диска от СД -то,но не иска.По късно ми отказа и чейнджъра и радиото.Копчетата блокираха.Моля ви помагайте от какво може да е проблема. 

Re: Проблем с навигацията за БМВ E53 X5
Подлегни под обзавеждането в багажника ,нещо да не се е наводнило 

- muleshkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е87 118Д
Re: Проблем с навигацията за БМВ E53 X5
NikoStrave написа:Здравейте приятели!Както си настроивах маршрута на навигацията и ми заби когато избирах номера на улицата.Сега като избера от менюто "Navi" ми блокирва и немога да местя нищо ( Стои си на този ред на които се избира номера на улицата ) ,а когато му дам на меню мога да си местя борд компютъра и др. .Опитах се да извадя диска от СД -то,но не иска.По късно ми отказа и чейнджъра и радиото.Копчетата блокираха.Моля ви помагайте от какво може да е проблема.
Колега пробвай да разкачиш само навито ако си с мк3 дето не е двд важно е да изчакаш да изгасне диода, разкачаш буксите поичакай да заспи колата аз лично чаках 12 часа и след това пробвай дали другите неща са тръгнали ако тръгнат значи търсиш нави и така,Аз имах сходен проблем след подаване на ток един модул допълнително слаган беше ошашкал работата и като тебе почнаха д ами изчезват разни неща но при мене първо бешше визуализацията от тв модула
3 мнения
• Страница 1 от 1