С благодарности към М-Кар
Модератор: Технически модератори
72 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: С благодарности към М-Кар
Huku написа:Абе майните винаги ше свършат черната работа...
И ще имат работа, и хляб ще имат.
Май софийските дилъри се поразглезиха от продажбите а покрай тех и сервизите ама тепърва кура ше ядат щото поне още година продажби няма да има
- datcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d
Evelin Cotsev написа:Така като слушам за софииските дилъри , маи мкар е с наи добро обслужване , ние също докато чакахме да си вземем колите от там като ги купувахме ни дадоха тяхна кола - нова троика.
Брачед, как така докато ги чакате да си ги купите оборотна кола бе ?

Поздрави
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Evelin Cotsev написа:Ами така , бяхме си продали старата кола и нямахме какво да караме .
И те се съжалиха над вас и ви дадоха количка да си имате малко...
Huku написа:Evelin Cotsev написа:Ами така , бяхме си продали старата кола и нямахме какво да караме .
Не е съжаление а умен търговски ход
По начина по който са структурирани дилърите треа да си по-добър от другия за да привлечеш клиента. С цена няма как да стане защото политиката на отстъпките е една и съща, значи треа да е нещо друго - сервиз, обслужване, глезотии
- Huku
- ПотенЦял
-
X5 E70 написа:Huku написа:Evelin Cotsev написа:Ами така , бяхме си продали старата кола и нямахме какво да караме .
По начина по който са структурирани дилърите треа да си по-добър от другия за да привлечеш клиента. С цена няма как да стане защото политиката на отстъпките е една и съща, значи треа да е нещо друго - сервиз, обслужване, глезотии
Начи сервиза, обслужването и глезотиите се случват след като вече си си купил колата. За да привлече клиента, дилъра трябва да разполага с много налична стока (БМВ-та) за да може да си прави шашмите с цените и така ще си и има много артикули и с нагласени цени.
Т.е. трябва да имаш хубав бюджет за да направиш сичкото тва нещо. За съжаление някои хора са свикнали само да лапат...
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
X5 E70 написа:Huku написа:Evelin Cotsev написа:Ами така , бяхме си продали старата кола и нямахме какво да караме .
Правилно! Мен например много добро впечатление ми направи "София ауто" дилъра на американските коли. Бяха много учтиви и по телефона а като отидох веднага ми уредиха тест драйв на 436кс Corvette. Човека даже ми звъня няколко пъти по телефона да каже че са сменили накладките и маслото спецялно за тест драйва. Да не говорим че я карах с 260 а тоя който беше с мене само ме насърчаваше

- Huku
- ПотенЦял
-
BMW_RIDER написа:X5 E70 написа:Huku написа:[quote="Evelin Cotsev" А като отидох в Камора и се повъртях около М3-ката оня идва и вика тая кола ме била за всеки и сам щял да се отрепя с нея, дори не благоволи да я отключи.... Алооо идвам да ти оставя една торба пари за колата и после пак да идвам да ти наливам, пък дали ше се трепя си е моя работа.
Може би още като си се опитал да отвориш автоматичната врата на входа на Камор с ръка са те преценили, че няма да вземеш М3-ката...
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Huku написа:BMW_RIDER написа:X5 E70 написа:Huku написа:[quote="Evelin Cotsev" А като отидох в Камора и се повъртях около М3-ката оня идва и вика тая кола ме била за всеки и сам щял да се отрепя с нея, дори не благоволи да я отключи.... Алооо идвам да ти оставя една торба пари за колата и после пак да идвам да ти наливам, пък дали ше се трепя си е моя работа.
Може би още като си се опитал да отвориш автоматичната врата на входа на Камор с ръка са те преценили, че няма да вземеш М3-ката...
ти маи се чудиш с кои да се заядеш ?
It`s party time !
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
absix написа:
Ти май не познаваш НиКи и неговия специалиен начин на постване
А ти си Модератор тук и толкова много SPAM оставяш, че... мен като потребител ми отиде кефа от темата заради тия "оффтопици"...

- Man0Lov
- младши ентусиаст
-
- Кара: '13 Bmw F10 520d
absix написа:Evelin Cotsev написа:ти маи се чудиш с кои да се заядеш ?
+1

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
absix написа:Evelin Cotsev написа:ти маи се чудиш с кои да се заядеш ?
Извинявам се тогава

It`s party time !
72 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5