Въпроси и съвети относно избор на X1/X2/X3/X4/X5/Х6
Модератор: Технически модератори
Re: Въпроси и съвети относно избор на Е53, Е70, E71, E83 и Е
Благодаря ви че се отзовахте така бързо колеги-разбира се,че знам,че кола по снимки не се купува и ако реша ще отида на место.Но на мен ли ми се струва или е така, но сякаш Х5 с М пакет е по-ниска от нормалната или това е илюзорно заради броните?
- rafa224
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 G05
mirko72 написа:Благодаря ви че се отзовахте така бързо колеги-разбира се,че знам,че кола по снимки не се купува и ако реша ще отида на место.Но на мен ли ми се струва или е така, но сякаш Х5 с М пакет е по-ниска от нормалната или това е илюзорно заради броните?
Така ти се струва. Между другото на мен лично стандартните брони фейс ми харесват повече. Предната е с по-изрязани решетки и по-агресивна от М.
- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
Колеги,някой има ли впечатления от х1 2.8i с 6цил. мотор и какви е мнението на знаещите?Интересувам се ,но е рядка кола и не намирам много(включае и тук във форума).Като цяло дали си заслужава.
- бабъл
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31
Здравей колега, аз също се заглеждам по този модел и ще съм благодарен, ако някой даде малко информация. В момента карам Х3 2.5 si която е с почти същия мотор и мога да кажа, че съм доволен от колата. Разхода е по - висок и ми липсва турбина, затова 2.8 2000 с туин турбо ми изглежда по добрия вариант. Въпрос на вкус 

- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
Аз съм се спрял на традиционния шестак.Някак по ми харесва от 4цил с турбина.Гледам ускоренията им са почти едни и същи,но звука и здравината на n52b30 мисля че по ми допада.Хубавото е че не е н53 който е спроблемните дюзи.Просто ми е интересно мнението за това тази кола с този мотор как е.
- elf_78
- Потребител
-
- Кара: e46 320d '02
- Мечтае да кара: M5
http://www.cars.bg/c1772853 конкретно за този автомобил съм писал по-назад в темата. Сега е с други джанти, с нови снимки и вече не е от частно лице. Гледах я лично. Имам документи от БМВ - Русе: колата е с тежък удар отзад, в дясно и по-лек в преден калник. На диагностика излезнаха една камара с грешки, които бяха грижливо изтрити/дебитомер, дюзи извън допустимите корекции и др/ Собственикът познава хората от сервиза и ще излъже всеки,въпреки че е от Две могили, а сервиза е в Русе.
Здравейте, някой да има информация за тази кола - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=fkmb1g
Изглежда много прилично, но ми се струва нереално колата да е на 176,000 км.
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
resurrect написа:Здравейте, някой да има информация за тази кола - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=fkmb1g
За километрите едва ли е на толкова, а от IS-пакета липсват веждите на калниците!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Такива автомобили как може да се разбере с колко им е връщан километража?
В официален сервиз могат ли да го проверят това?
И вътре тези елементи около скоростния лост, които са махагонови често, но тук са с някакво друго покритие дали е фолио или е фабрично така?
Поздрави
И вътре тези елементи около скоростния лост, които са махагонови често, но тук са с някакво друго покритие дали е фолио или е фабрично така?
Поздрави

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
resurrect написа:Такива автомобили как може да се разбере с колко им е връщан километража?
Поздрави
В официален сервиз могат да проверят километрите! Има много начини, диагностика, история, ключове! Вътре лайсните са допълнително правени карбон и не е оригинална навигацията!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
- iee
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW X3 3.0D
http://www.bmwdecoder.com/?gclid=CLey_e ... GwodNZgJlg
Тук срещу 3 евра можеш сам да си провериш по рама историята на автомобила. Разбира се до последното влизане в официален сервиз. Поне можеш да си направиш груба сметка.
Колегите са пуснали специална тема в раздела....
Тук срещу 3 евра можеш сам да си провериш по рама историята на автомобила. Разбира се до последното влизане в официален сервиз. Поне можеш да си направиш груба сметка.
Колегите са пуснали специална тема в раздела....
Благодаря за включването. Като почнат да лъжат от км и вече ми минава мерака да звъня дори.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
- rafa224
- старши ентусиаст
-
POL_Starshi написа:resurrect написа:Такива автомобили как може да се разбере с колко им е връщан километража?
Поздрави
В официален сервиз могат да проверят километрите! Има много начини, диагностика, история, ключове! Вътре лайсните са допълнително правени карбон и не е оригинална навигацията!
Ако са превъртени както трябва не могат да разберат. Но могат да видят от историята на колко километри е влизала в официален сервиз, независимо къде.
Попаднах на нещо много примамливо - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=flu82e
Кой човек ще си даде номера на рамата... някак си ми се струва, че няма да го даде.
Кой човек ще си даде номера на рамата... някак си ми се струва, че няма да го даде.
- rafa224
- старши ентусиаст
-
resurrect написа:Попаднах на нещо много примамливо - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=flu82e
Всеки коректен продавач. На мен от Германия преди да я купя ми дадоха рама, двигател и т.н. Друг е въпроса, че в официалните сервизи понякога не искат да дават информация за кола, която не е твоя. А и имат инфо до последно влизане в официален сервиз т.е ако колата в последствие не е обслужвана в официален сервиз няма как да се знаят км. Но пък повечето търговци не си правят труда да проверяват и превъртът здраво. Като видиш кола на 100 хил. км към днешна дата, а по последно влизане в офиц. сервиз 2012 г. например е била на 150 хил. км. ще си направиш извода...