:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Re: :: Случаи на некоректност ::
Във всеки сервиз при закупуването на масло се предлага и безплатна смяна,и зануляване на инспекшъна,това вече си е политика на съответния сервиз.
- ясен николов
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: само бмв та
- Детайли за колата: много бърза
климатичен /30лв.разглобява се жабката/,горивен 20 лв.под колата ,масло с маслен 10 лв,въздушен +инспекция 10 лв =70
- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
ясен николов написа:климатичен /30лв.разглобява се жабката/,горивен 20 лв.под колата ,масло с маслен 10 лв,въздушен +инспекция 10 лв =70
Нямам нищо против, толкова си взимаш, добре.И сега основния въпрос - каква е цената на "Фрам" филтрите, монтирани в мойта кола, за да направя сметка платил ли съм повече, или не

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Само да попитам,след като колегата твърди че маслата продавани от колегите във форума са китайски,значи ли това че колегите Митака7 ,Кик666 са ми "набутали" китайски масла и аз вече 3 смени съм с китайски,както и не само аз,ами взех че взех и за приятели масла,пък и препоръчвах маслата на гореспоменатите колеги,за които имам мнение че са точни и доста коректни,а цените повече от перфектни???
Освен това аз ходя в един сервиз под моста чавдар,дето ми взимат по 12 лева за смяна на масло и филтри(маслен,горивен и въздушен)
Освен това аз ходя в един сервиз под моста чавдар,дето ми взимат по 12 лева за смяна на масло и филтри(маслен,горивен и въздушен)
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Е.Димитров написа:Само да попитам,след като колегата твърди че маслата продавани от колегите във форума са китайски,значи ли това че колегите Митака7 ,Кик666 са ми "набутали" китайски масла и аз вече 3 смени съм с китайски,както и не само аз,ами взех че взех и за приятели масла,пък и препоръчвах маслата на гореспоменатите колеги,за които имам мнение че са точни и доста коректни,а цените повече от перфектни???
Значи ли това, че нещата в твойта тема също са китайски копия..., защото и ти продаваш неща на БМВ, които са на половин цена...
- ясен николов
- ентусиаст
-
маслен .въздушен.горивен ,купе,85лвraduslaf написа:ясен николов написа:климатичен /30лв.разглобява се жабката/,горивен 20 лв.под колата ,масло с маслен 10 лв,въздушен +инспекция 10 лв =70
Нямам нищо против, толкова си взимаш, добре.И сега основния въпрос - каква е цената на "Фрам" филтрите, монтирани в мойта кола, за да направя сметка платил ли съм повече, или неПрипомням, в случай, че има значение - моторът е м42б18 от 95 г.
- ясен николов
- ентусиаст
-
Е.Димитров написа:Само да попитам,след като колегата твърди че маслата продавани от колегите във форума са китайски,значи ли това че колегите Митака7 ,Кик666 са ми "набутали" китайски масла и аз вече 3 смени съм с китайски,както и не само аз,ами взех че взех и за приятели масла,пък и препоръчвах маслата на гореспоменатите колеги,за които имам мнение че са точни и доста коректни,а цените повече от перфектни???
менте бмв масло има ,но конкретни имена не съм посочвал

- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
ясен николов написа:маслен .въздушен.горивен ,купе,85лвraduslaf написа:ясен николов написа:климатичен /30лв.разглобява се жабката/,горивен 20 лв.под колата ,масло с маслен 10 лв,въздушен +инспекция 10 лв =70
Нямам нищо против, толкова си взимаш, добре.И сега основния въпрос - каква е цената на "Фрам" филтрите, монтирани в мойта кола, за да направя сметка платил ли съм повече, или неПрипомням, в случай, че има значение - моторът е м42б18 от 95 г.

- ясен николов
- ентусиаст
-
mitaka7 написа:Е.Димитров написа:Само да попитам,след като колегата твърди че маслата продавани от колегите във форума са китайски,значи ли това че колегите Митака7 ,Кик666 са ми "набутали" китайски масла и аз вече 3 смени съм с китайски,както и не само аз,ами взех че взех и за приятели масла,пък и препоръчвах маслата на гореспоменатите колеги,за които имам мнение че са точни и доста коректни,а цените повече от перфектни???
Значи ли това, че нещата в твойта тема също са китайски копия..., защото и ти продаваш неща на БМВ, които са на половин цена...
колега ,когато даден клиен иска цената да е ниска вдигам телефона и имам части от всякакви марки и народности ,мисля да не пиша в темата повече тъи като се обръща внимание повече на /заяждането /,а моята гледна точка беше как да поправиме дадения проблем

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Е да ама се оказа,че проблема не е само с един колега,да не говорим,че може да има и още колеги които по един или друг начин да са потърпевши,на тях как ще им се реваншираш.
Имена няма да споменавам,но има сигнали и случай в които плюеш по колеги от форума,че частите и маслата им не са качествени,което е адски некоректно от твоя страна.
Имена няма да споменавам,но има сигнали и случай в които плюеш по колеги от форума,че частите и маслата им не са качествени,което е адски некоректно от твоя страна.
+1 ... Кажете, че в хола ми седят филтри SCT (купе и горивен), поръчани преди няколко месеца от виден колега, да знам дали да ги монтирам изобщо (чакат обслужването)

- ясен николов
- ентусиаст
-
кои е колегата да се знае ,кои какво правиuCnaHeTcA написа:Е.Димитров написа:Само да попитам,след като колегата твърди че маслата продавани от колегите във форума са китайски,значи ли това че колегите Митака7 ,Кик666 са ми "набутали" китайски масла и аз вече 3 смени съм с китайски,както и не само аз,ами взех че взех и за приятели масла,пък и препоръчвах маслата на гореспоменатите колеги,за които имам мнение че са точни и доста коректни,а цените повече от перфектни???
+1 ... Кажете, че в хола ми седят филтри SCT (купе и горивен), поръчани преди няколко месеца от виден колега, да знам дали да ги монтирам изобщо (чакат обслужването)Извинявам се, че излизам извън съществото на темата, но мисля е добре да се знае
Въпреки, че на тях пише "SCT Germany"
А се говори за китайски
ясен николов написа:кои е колегата да се знае ,кои какво правиuCnaHeTcA написа:Е.Димитров написа:Само да попитам,след като колегата твърди че маслата продавани от колегите във форума са китайски,значи ли това че колегите Митака7 ,Кик666 са ми "набутали" китайски масла и аз вече 3 смени съм с китайски,както и не само аз,ами взех че взех и за приятели масла,пък и препоръчвах маслата на гореспоменатите колеги,за които имам мнение че са точни и доста коректни,а цените повече от перфектни???
+1 ... Кажете, че в хола ми седят филтри SCT (купе и горивен), поръчани преди няколко месеца от виден колега, да знам дали да ги монтирам изобщо (чакат обслужването)Извинявам се, че излизам извън съществото на темата, но мисля е добре да се знае
А се говори за китайски
Няма да споменавам никове, тъй като съм повече от доволен от колегата. Това съм искал - това ми е продал

- ясен николов
- ентусиаст
-
LiTtLeRoCk написа:Е да ама се оказа,че проблема не е само с един колега,да не говорим,че може да има и още колеги които по един или друг начин да са потърпевши,на тях как ще им се реваншираш.
не просто казвам че бмв маслото има два модела

- ясен николов
- ентусиаст
-
uCnaHeTcA написа:ясен николов написа:кои е колегата да се знае ,кои какво правиuCnaHeTcA написа:Е.Димитров написа:Само да попитам,след като колегата твърди че маслата продавани от колегите във форума са китайски,значи ли това че колегите Митака7 ,Кик666 са ми "набутали" китайски масла и аз вече 3 смени съм с китайски,както и не само аз,ами взех че взех и за приятели масла,пък и препоръчвах маслата на гореспоменатите колеги,за които имам мнение че са точни и доста коректни,а цените повече от перфектни???
А се говори за китайски
Няма да споменавам никове, тъй като съм повече от доволен от колегата. Това съм искал - това ми е продалИсках добра цена и получих повече от добра
Просто се интересувах от качеството на тия филтри, но както и да е, много взех да излизам от темата, спирам да пиша и + това на ЛС разбрах това, от което имах нужда
Успех
всеки филтър за мене е добър когато се сменя редовно ,вече всеки си преценява според джоба какво ще сложи на автомобила си
Назад към Авточасти и аксесоари