:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Re: :: Случаи на некоректност ::
Скоро не бях писал в любимата ми тема, та да си поправя грешката.
Да уточня само, че не съм сменял дилъра последните 16 години, не ме боли много щот не ми е сефте, звъннах по телефона, а после и ЛС.
След известно търсене на малък борд с букса, датчик за външна температура и централна духалка, след многото оферти получих една от slo (memberlist.php?mode=viewprofile&u=14368)
Всичко беше наред с борда, буксата и духалката, но за датчик получих снопче кабели
http://img709.imageshack.us/i/13112010001.jpg/
Беше само, че обвито с изолирбанд.
Обясни ми, че не знае как изглежда датчика и къде се намира, но не намерих тема за неграмотност, а само за некоректност, и за това реших да натрупам още едно мнение тук.
ПП: Проблема е, че нещата бяха за колата на брат ми, аз ги поръчах, а той си ги плати, на мен ми е тъпо, той кара с балтон щот все му показва температура -37градуса и има право да ме пише в тая тема за НЕКОРЕКТЕН брат

Да уточня само, че не съм сменял дилъра последните 16 години, не ме боли много щот не ми е сефте, звъннах по телефона, а после и ЛС.
След известно търсене на малък борд с букса, датчик за външна температура и централна духалка, след многото оферти получих една от slo (memberlist.php?mode=viewprofile&u=14368)
Всичко беше наред с борда, буксата и духалката, но за датчик получих снопче кабели
http://img709.imageshack.us/i/13112010001.jpg/
Беше само, че обвито с изолирбанд.
Обясни ми, че не знае как изглежда датчика и къде се намира, но не намерих тема за неграмотност, а само за некоректност, и за това реших да натрупам още едно мнение тук.
ПП: Проблема е, че нещата бяха за колата на брат ми, аз ги поръчах, а той си ги плати, на мен ми е тъпо, той кара с балтон щот все му показва температура -37градуса и има право да ме пише в тая тема за НЕКОРЕКТЕН брат

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Преди да пишеш колега тук,опита ли да се свържеш с него,и да ти върне парите?Писах му и очакваме неговия отговор.
- Lenco
- Старши скрапер
-
LiTtLeRoCk написа:Преди да пишеш колега тук,опита ли да се свържеш с него,и да ти върне парите?Писах му и очакваме неговия отговор.
Да, не ми е за първи път. Веднага звъннах, после писах и сетне изчаках 3 дни.
Единствената ми грешка е, че не ползвах опцията за отваряне преди да платя и не отидох лично до ЕКОНТ-а.
Горещо препоръчвам да не се занимавате с bavaro!!! Изключителен измамник! В момента го разследват от ИП.
Обеща да правим бартер аз дадох моята стока той сякаш забрави, че тр да ми дава нещо чак ме изкара виновен, че си го искам. Пълен мошенник, затова стойте настрана от него!
Обеща да правим бартер аз дадох моята стока той сякаш забрави, че тр да ми дава нещо чак ме изкара виновен, че си го искам. Пълен мошенник, затова стойте настрана от него!
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Писах му!
- Bavaro
- кандидат ентусиаст
-
първо разкажи по точно аз ли сам ти пращал нещо, кво е то и въобще в тоя форум ли е било, тва че имаш зимане даване с мой приятел в някъв др сайт не ти дава никво право да ме оплуваш тука
то мноо лесно " препоръчвам ви да не се занимавате със него '' ИЗМАМНИК ? ИП ? ти въобще наред ли си, нете ли е срам да занимаваш хората с твойте глупости !!!

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
latrel написа:Горещо препоръчвам да не се занимавате с bavaro!!! Изключителен измамник! В момента го разследват от ИП.
Колега опиши подробно случая,да видим за какво става въпрос.
Въпросният колега беше пуснал цд пайнер дех-2200уб за продаване като беше посочил, че е възможен бартер.
Аз имах няколко неща които не ми трябваха /часовник и малко дека дураболин която нямаше да ползвам/ и му предложих бартер. Той прие и ме попита как ще направим бартера, след което аз му предложих да стане с еконт експрес като за случая да ми пусне цд-то и да пише, че тр да му върна 15 шишенца нандролон деканоат. Той каза, аз да си изпратя деката и да пиша да ми пусне цд-то понеже го било страх да не го излъжа.Каза да ги пратя на СТАНИМИР ВАЛЕНТИНОВ с номер ********** Аз се съгласих и отидох до офис на еконт, където точно описах какво тр да ми прати. Служителката взе пратката и каза няма проблем, само да ми кажеш кой ще плати.. аз викам не съм за 5 лв ще ги платя. Тя още като написа номера в системата и ми каза този номер се ползва от Нейко Димитров. Аз се усъмних и позвънях на номера, но той беше изкл. На доверие пуснах пратката ми. После му писах в скайп, че съм ги пуснал и очаквам коректност без изненади, при което той потвърди, че всичко ще е наред да не се притеснявам. На въпрос защо ти е спрян телефона, той отговори, че не му бил платен и затова. На др ден получих смс, че пратката ми е взета и от любопитство отидох до еконт да попитам дали ми е изпратено нещо. Служителката ми каза, че въпросният Станимир е пуснал цд-то след което е анулирал пратката и си го е взел. Прибрах се вкъщи и му звънях 1000 пъти, но никакъв отговор, в скайп веднага излизаше, и разчитах само на лс. Пробвах да потърся в гоогле дали има др обяви с този номер и ми излезна, че реално това е номер на Нейко Димитров, както и скайпа е на същият човек. Намерих и др номер на въпросният КОЛЕГА и се свързах с него. Попитах го дали може да говоря със Станимир, а той ми каза, че го нямало и ме пита за какво става въпрос на което аз разказах .... Той каза, че ще му звънне и той ще ми се обади. След 2 часа получих стрела от непознат номер и реших да звънна. От другата страна на слушалката ми се развика някакъв тийнейджърски глас /трябва да е бил Станимир, поне него очаквам/, който ме укоряваше, че това което съм му изпратил не било дека. Аз го изчаках да свърши и му обесних откъде е купена и че реално това е продукта за който съм му казал и няма нищо нередно, при което си поисках цд-то, но той отвърна, че нямало никако цд да не съм бил луд. Аз му казах, че ще отида в полицията да подам жалба за измама. На което той отговори, че съм бил ДИЛЪР и те нямало да му направят нищо, по-скоро на мен.Аз му казах, че не съм никакъв дилър,дори пари не съм му взел, но ако не му харесва да ми я върне няма проблем.Той каза, че ще прати цд. По някаква случайност в интернет се сдобих с адреса на господина и му писах, че вече имам подробна информация за него и това къде живее , с което не го плаша просто ще е по-лесно на полияцията
bavaro ме обвини, че съм го бил заплашвал и щял да пусне призовка ... на което аз просто паднах от стола да се смея. Отговорих му, че не го заплашвам дори незнам с кой от двамата говоря ... На следващият ден отидох до еконт да видя дали има нещо изпратено, но служителката ми каза, че няма. Обадих се на Станимир / на номера със стреличката/ и го попитах дали е пратил цд-то, на което той отговори не днес по-късно. Изчаках до 6 часа и звъннах в еконт питах дали има нещо - НИЩО! Звъня му пак и той ми казва пуснах го бе не се притеснявай просто буса беше тръгнал и не можаха да я вземат. Викам ок кажи ми товарителницата ... амииии тя ми остана в колата. Няма как да има товарителница без да е пусната пратката..... Ама викам за вс случай на сутринта пак ще отида до еконт. Разбира се нямаше нищо пуснато, поредната лъжа! Просто ми писна да се занимавам и затормозявам с глупости, да ме правят на глупак, да ме разкарват и излагат пред служителите на еконт. И реших да отида в ИП, като преди това му звънях няколко пъти, но никой не отговори. Пуснах му на смс нещо като последен шанс да ми прати едно от двете неща , но той нищо не ми отговори. Писах на Лс и bavaro дори незнам как се казва вече ми отговори " i kakvo 6te kaje6 v ikonomi4eska policiq pratih mu steroidi tai kato gi razprostranqvam" , което категорично ми показва, че няма никакво намерение да ми върне каквото и да било. Незнам откъде им идват налудничавите идеи, че съм дилър като изобщо нищо не съм им продал и не продавам. На сутринта отидох до ИП и пуснах жалба за измама. Знам, че за 150лв не си заслужава ама не мога да търпя да ме правят на глупак и отсреща да си мислят, че са ме метнали!
Аз имах няколко неща които не ми трябваха /часовник и малко дека дураболин която нямаше да ползвам/ и му предложих бартер. Той прие и ме попита как ще направим бартера, след което аз му предложих да стане с еконт експрес като за случая да ми пусне цд-то и да пише, че тр да му върна 15 шишенца нандролон деканоат. Той каза, аз да си изпратя деката и да пиша да ми пусне цд-то понеже го било страх да не го излъжа.Каза да ги пратя на СТАНИМИР ВАЛЕНТИНОВ с номер ********** Аз се съгласих и отидох до офис на еконт, където точно описах какво тр да ми прати. Служителката взе пратката и каза няма проблем, само да ми кажеш кой ще плати.. аз викам не съм за 5 лв ще ги платя. Тя още като написа номера в системата и ми каза този номер се ползва от Нейко Димитров. Аз се усъмних и позвънях на номера, но той беше изкл. На доверие пуснах пратката ми. После му писах в скайп, че съм ги пуснал и очаквам коректност без изненади, при което той потвърди, че всичко ще е наред да не се притеснявам. На въпрос защо ти е спрян телефона, той отговори, че не му бил платен и затова. На др ден получих смс, че пратката ми е взета и от любопитство отидох до еконт да попитам дали ми е изпратено нещо. Служителката ми каза, че въпросният Станимир е пуснал цд-то след което е анулирал пратката и си го е взел. Прибрах се вкъщи и му звънях 1000 пъти, но никакъв отговор, в скайп веднага излизаше, и разчитах само на лс. Пробвах да потърся в гоогле дали има др обяви с този номер и ми излезна, че реално това е номер на Нейко Димитров, както и скайпа е на същият човек. Намерих и др номер на въпросният КОЛЕГА и се свързах с него. Попитах го дали може да говоря със Станимир, а той ми каза, че го нямало и ме пита за какво става въпрос на което аз разказах .... Той каза, че ще му звънне и той ще ми се обади. След 2 часа получих стрела от непознат номер и реших да звънна. От другата страна на слушалката ми се развика някакъв тийнейджърски глас /трябва да е бил Станимир, поне него очаквам/, който ме укоряваше, че това което съм му изпратил не било дека. Аз го изчаках да свърши и му обесних откъде е купена и че реално това е продукта за който съм му казал и няма нищо нередно, при което си поисках цд-то, но той отвърна, че нямало никако цд да не съм бил луд. Аз му казах, че ще отида в полицията да подам жалба за измама. На което той отговори, че съм бил ДИЛЪР и те нямало да му направят нищо, по-скоро на мен.Аз му казах, че не съм никакъв дилър,дори пари не съм му взел, но ако не му харесва да ми я върне няма проблем.Той каза, че ще прати цд. По някаква случайност в интернет се сдобих с адреса на господина и му писах, че вече имам подробна информация за него и това къде живее , с което не го плаша просто ще е по-лесно на полияцията

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Въпросния е,с заключени обяви,до изясняване на случая,въпреки,че няма какво повече да се изяснява.
- Bavaro
- кандидат ентусиаст
-
обявата е била пусната от мой приятел вав WWW.TUNING.BG а не тук , приятеля ми ти е дал моя гсм номер защото знае че е исклучен и не отговаря, затва после в еконта са ти казали че на тоя номер отговарям аз и ти започна мене да занимаваш , разбери че аз от тая раота нищо несам видял
, от каде на каде ме искарваш измамник , в тоя сайт никои несам излъгал и сам бил коректен винаги
, от каде на каде ме искарваш измамник , в тоя сайт никои несам излъгал и сам бил коректен винаги
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Вместо да дрънкаш глупости и да се обясняваш, да се беше разбрал с приятеля ти да оправите нещата... щом ония те е замесил тебе, твоя работа е да оправиш нещата с него и с latrel... а "бе кво ме изкарваш мене измамник, ония е дрън-дрън-дрън..." е много далеч от оправяне на нещата... и докато продължаваш да се обясняваш. май ще изгориш не само във форума...
P.S. Да ти имам приятелите...
(ако изобщо е истина)
P.S. Да ти имам приятелите...

- Bavaro
- кандидат ентусиаст
-
ето част от хронология от днес, кво ми писа след като се опитах да изясня случая, щом на модераторите съм толкова черен нека бъда блокиран, но аз никой несъм излъгал или измамил нито съм нарушил правилата на форума
[12:17:03 PM] lu4ko каза: ami razberete se mejdu vas si kvo me zanimavash men
(_he_gue√ara_______
[3:28:05 PM] (_he_gue√ara______________ каза: [12:17:32 PM] (_he_gue√ara______________ каза: az ti dadoh nomera mu
[12:17:37 PM] (_he_gue√ara______________ каза: opitah se da govorq i s nego
[3:29:12 PM] (_he_gue√ara______________ каза: [12:23:52 PM] (_he_gue√ara______________ каза: ne az sam te izlagal
[12:23:55 PM] (_he_gue√ara______________ каза: no ti
[12:23:56 PM] (_he_gue√ara______________ каза: tai kato
[12:23:57 PM] (_he_gue√ara______________ каза: na nego
[12:24:02 PM] (_he_gue√ara______________ каза: nemoi6 da mu otmasti6
[12:24:08 PM] (_he_gue√ara______________ каза: go pravi6
[12:24:10 PM] (_he_gue√ara______________ каза: na mene
[12:24:12 PM] (_he_gue√ara______________ каза: i ko
[12:24:16 PM] (_he_gue√ara______________ каза: po leko li 6ti stane
[12:24:19 PM] lu4ko каза: toi e 4oveka fantom a ti go zashtitavash
[12:24:28 PM] lu4ko каза: vie dvamata moje da se razbereta
[12:24:29 PM] (_he_gue√ara______________ каза: kvo go za6titavam e
[12:24:30 PM] lu4ko каза: az s nego ne
[12:24:47 PM] (_he_gue√ara______________ каза: i dobre
[12:24:49 PM] (_he_gue√ara______________ каза: tva ko zna4i
[12:25:12 PM] (_he_gue√ara______________ каза: 4e ti me ispolzva6
[12:25:20 PM] (_he_gue√ara______________ каза: 6toto az sam vrazkata ti s nego
[12:25:22 PM] (_he_gue√ara______________ каза: taka li
[3:29:54 PM] (_he_gue√ara______________ каза: [12:25:24 PM] lu4ko каза: ne
[12:25:25 PM] lu4ko каза: nikak daje
[12:25:31 PM] (_he_gue√ara______________ каза: mi taka izliza e 4ovek
[12:25:35 PM] lu4ko каза: ne e taka
[12:25:38 PM] (_he_gue√ara______________ каза: dai da pretiskame neiko
[12:25:40 PM] lu4ko каза: ti go razbirai kakto iskash
[12:25:42 PM] (_he_gue√ara______________ каза: 4e poznava stanimir
[12:25:47 PM] (_he_gue√ara______________ каза: emi kak
[12:25:49 PM] (_he_gue√ara______________ каза: e obqsni mi
[12:25:51 PM] (_he_gue√ara______________ каза: ai
[12:25:59 PM] lu4ko каза: pogledni go ot moq gledna to4ka
[12:27:05 PM] (_he_gue√ara______________ каза: pogledni go ti ot moqta
[3:30:48 PM] (_he_gue√ara______________ каза: [12:28:38 PM] lu4ko каза: az ne otmashtavam
[12:28:40 PM] (_he_gue√ara______________ каза:
[12:28:42 PM] (_he_gue√ara______________ каза: a kvo prai6
[12:28:44 PM] lu4ko каза: absolutno za nishto
[12:28:51 PM] lu4ko каза: prosto kazvam na saforumnicite
[12:28:54 PM] lu4ko каза: da se pazqt ot tozi nik
[12:28:58 PM] lu4ko каза: neznam koi go polzva
[12:29:00 PM] lu4ko каза: i s kakva cel
[12:29:04 PM] (_he_gue√ara______________ каза: mi kato neznae6
[12:29:06 PM] lu4ko каза: qvno e 4e az sam izlagan
[12:29:07 PM] (_he_gue√ara______________ каза: zakvo kazva6
[12:29:15 PM] (_he_gue√ara______________ каза: no ne ot men
[12:29:18 PM] (_he_gue√ara______________ каза: a ot
[12:29:20 PM] (_he_gue√ara______________ каза: dr 4ovek
[12:29:21 PM] (_he_gue√ara______________ каза: v drug sait
[12:29:27 PM] lu4ko каза: sashtiqt nik e
[12:29:29 PM] (_he_gue√ara______________ каза: sas sa6tiq nik
[12:29:30 PM] (_he_gue√ara______________ каза: da
[12:29:37 PM] (_he_gue√ara______________ каза: tva ne e dostata4no
[12:29:40 PM] (_he_gue√ara______________ каза: za da kaje6
[12:29:43 PM] (_he_gue√ara______________ каза: ti si izmamnik nali
[3:31:14 PM] (_he_gue√ara______________ каза: [12:30:09 PM] lu4ko каза: nqma da stane
[12:30:13 PM] (_he_gue√ara______________ каза: da ti iskaram
[12:30:16 PM] (_he_gue√ara______________ каза: ot djoba
[12:30:19 PM] (_he_gue√ara______________ каза: da ti gi platq li
[12:30:20 PM] lu4ko каза: ne
[12:30:24 PM] lu4ko каза: az pari ne iskam
[3:31:57 PM] (_he_gue√ara______________ каза: [12:30:31 PM] (_he_gue√ara______________ каза: mi kvo togava
[12:30:34 PM] (_he_gue√ara______________ каза: ot mene
[3:34:03 PM] (_he_gue√ara______________ каза: [12:35:40 PM] lu4ko каза: abe 4ovek
[12:36:05 PM] lu4ko каза: ako beshe 4esten mojeshe da kajesh stanimire puka mi zatova kakvo shte stane taka 4e ne se zanimavai varni mu gi iskam da mi e 4isto imeto
[12:36:21 PM] (_he_gue√ara______________ каза: ti si vidql 4e s nego
[12:36:23 PM] (_he_gue√ara______________ каза: nemoi se razgovarq
[12:36:28 PM] (_he_gue√ara______________ каза: normalno
[12:36:31 PM] (_he_gue√ara______________ каза: kak da mu go obesnq
[12:36:35 PM] (_he_gue√ara______________ каза: kazah mu
[12:36:37 PM] (_he_gue√ara______________ каза: zvanni mu
[12:36:37 PM] lu4ko каза: ne az sam govoril normalno
[12:36:39 PM] (_he_gue√ara______________ каза: na 4oveka
[12:36:41 PM] lu4ko каза: no toi laje
[12:36:41 PM] (_he_gue√ara______________ каза: se razberete
[12:36:44 PM] (_he_gue√ara______________ каза: 6toto mene si namesil
[12:36:51 PM] lu4ko каза: vij
[12:36:53 PM] lu4ko каза: edin savet
[12:37:07 PM] lu4ko каза: neznam kak shte se razvie
[12:37:10 PM] lu4ko каза: no da znaesh
[12:37:15 PM] lu4ko каза: 4e imenata vi nqma da sa 4isti
[12:37:25 PM] lu4ko каза: sashto taka
[12:37:55 PM] lu4ko каза: za teb neznam ama na nego nqma da mu e mn priqtno kato si izkara svidetelstvo za sadimost i da pishe osajdan
[12:38:14 PM] lu4ko каза: ne si go izkarvam na teb
[12:38:17 PM] lu4ko каза: razberi me
[3:35:35 PM] (_he_gue√ara______________ каза: [12:41:08 PM] lu4ko каза: spe4eli i moeto i shte ti mahnat bana
[12:41:10 PM] lu4ko каза: ako ne
[12:41:17 PM] lu4ko каза: shte 4akame
[12:41:18 PM] lu4ko каза:
[12:41:47 PM] (_he_gue√ara______________ каза: ti nesi tozi koito re6ava
[12:41:55 PM] (_he_gue√ara______________ каза: az ako me bannat
[12:42:03 PM] lu4ko каза: ne e taka!
[3:38:15 PM] (_he_gue√ara______________ каза: [12:44:47 PM] lu4ko каза: dobre kaji mi zakakvo go pravi tova i iska nepriqtnosti i razpravii
[12:45:13 PM] (_he_gue√ara______________ каза: kazah ti ve4e
[12:45:23 PM] (_he_gue√ara______________ каза: kato provali6
[12:45:27 PM] (_he_gue√ara______________ каза: akaunta
[12:45:30 PM] (_he_gue√ara______________ каза: mi ni6to nqma da postigne6
[12:45:35 PM] (_he_gue√ara______________ каза: prosto
[12:45:39 PM] (_he_gue√ara______________ каза: postradalite
[12:45:41 PM] (_he_gue√ara______________ каза: nqma da si samo ti
[12:45:42 PM] (_he_gue√ara______________ каза: a i az
[12:45:56 PM] (_he_gue√ara______________ каза: az 6te napravq drug akaunt
[12:45:56 PM] lu4ko каза: 4ovek razberi se s nego
[12:46:06 PM] (_he_gue√ara______________ каза: no da ti varna
[12:46:07 PM] (_he_gue√ara______________ каза: ne6tata
[12:46:08 PM] (_he_gue√ara______________ каза: nemoga
[12:46:13 PM] lu4ko каза: da no toi moje
[12:46:18 PM] lu4ko каза: ti si priqtel s nego
[12:46:20 PM] lu4ko каза: ........
[12:46:22 PM] lu4ko каза: vrazkata
[12:46:29 PM] (_he_gue√ara______________ каза: da no neme slu6a
[12:46:44 PM] lu4ko каза: ami shte doide vreme kogato samo shte slusha
[12:46:49 PM] lu4ko каза: nqma da ima dumata
[12:47:12 PM] (_he_gue√ara______________ каза: taka da bade
[12:47:21 PM] (_he_gue√ara______________ каза: ako e spravedlivo
[12:47:24 PM] (_he_gue√ara______________ каза: no tva deto ti go prai6
[12:47:28 PM] (_he_gue√ara______________ каза: ne e spravedlivo
[3:38:30 PM] (_he_gue√ara______________ каза: [12:48:29 PM] lu4ko каза: namerih mu nika
[12:48:40 PM] (_he_gue√ara______________ каза: kakyv e
[12:48:46 PM] lu4ko каза: riminats
[12:48:55 PM] (_he_gue√ara______________ каза: to4no taka
[12:48:59 PM] (_he_gue√ara______________ каза: tva e
[12:49:32 PM] (_he_gue√ara______________ каза: sega ve4e
[12:49:40 PM] (_he_gue√ara______________ каза: bili bil taka dobar
[12:49:49 PM] (_he_gue√ara______________ каза: da is4isti6 imeto mi
[12:50:05 PM] lu4ko каза: dokato ne se prikliu4i slu4aq nqma da pisha nishto
[12:17:03 PM] lu4ko каза: ami razberete se mejdu vas si kvo me zanimavash men
(_he_gue√ara_______
[3:28:05 PM] (_he_gue√ara______________ каза: [12:17:32 PM] (_he_gue√ara______________ каза: az ti dadoh nomera mu
[12:17:37 PM] (_he_gue√ara______________ каза: opitah se da govorq i s nego
[3:29:12 PM] (_he_gue√ara______________ каза: [12:23:52 PM] (_he_gue√ara______________ каза: ne az sam te izlagal
[12:23:55 PM] (_he_gue√ara______________ каза: no ti
[12:23:56 PM] (_he_gue√ara______________ каза: tai kato
[12:23:57 PM] (_he_gue√ara______________ каза: na nego
[12:24:02 PM] (_he_gue√ara______________ каза: nemoi6 da mu otmasti6
[12:24:08 PM] (_he_gue√ara______________ каза: go pravi6
[12:24:10 PM] (_he_gue√ara______________ каза: na mene
[12:24:12 PM] (_he_gue√ara______________ каза: i ko
[12:24:16 PM] (_he_gue√ara______________ каза: po leko li 6ti stane
[12:24:19 PM] lu4ko каза: toi e 4oveka fantom a ti go zashtitavash
[12:24:28 PM] lu4ko каза: vie dvamata moje da se razbereta
[12:24:29 PM] (_he_gue√ara______________ каза: kvo go za6titavam e
[12:24:30 PM] lu4ko каза: az s nego ne
[12:24:47 PM] (_he_gue√ara______________ каза: i dobre
[12:24:49 PM] (_he_gue√ara______________ каза: tva ko zna4i
[12:25:12 PM] (_he_gue√ara______________ каза: 4e ti me ispolzva6
[12:25:20 PM] (_he_gue√ara______________ каза: 6toto az sam vrazkata ti s nego
[12:25:22 PM] (_he_gue√ara______________ каза: taka li
[3:29:54 PM] (_he_gue√ara______________ каза: [12:25:24 PM] lu4ko каза: ne
[12:25:25 PM] lu4ko каза: nikak daje
[12:25:31 PM] (_he_gue√ara______________ каза: mi taka izliza e 4ovek
[12:25:35 PM] lu4ko каза: ne e taka
[12:25:38 PM] (_he_gue√ara______________ каза: dai da pretiskame neiko
[12:25:40 PM] lu4ko каза: ti go razbirai kakto iskash
[12:25:42 PM] (_he_gue√ara______________ каза: 4e poznava stanimir
[12:25:47 PM] (_he_gue√ara______________ каза: emi kak
[12:25:49 PM] (_he_gue√ara______________ каза: e obqsni mi
[12:25:51 PM] (_he_gue√ara______________ каза: ai
[12:25:59 PM] lu4ko каза: pogledni go ot moq gledna to4ka
[12:27:05 PM] (_he_gue√ara______________ каза: pogledni go ti ot moqta
[3:30:48 PM] (_he_gue√ara______________ каза: [12:28:38 PM] lu4ko каза: az ne otmashtavam
[12:28:40 PM] (_he_gue√ara______________ каза:

[12:28:42 PM] (_he_gue√ara______________ каза: a kvo prai6
[12:28:44 PM] lu4ko каза: absolutno za nishto
[12:28:51 PM] lu4ko каза: prosto kazvam na saforumnicite
[12:28:54 PM] lu4ko каза: da se pazqt ot tozi nik
[12:28:58 PM] lu4ko каза: neznam koi go polzva
[12:29:00 PM] lu4ko каза: i s kakva cel
[12:29:04 PM] (_he_gue√ara______________ каза: mi kato neznae6
[12:29:06 PM] lu4ko каза: qvno e 4e az sam izlagan
[12:29:07 PM] (_he_gue√ara______________ каза: zakvo kazva6
[12:29:15 PM] (_he_gue√ara______________ каза: no ne ot men
[12:29:18 PM] (_he_gue√ara______________ каза: a ot
[12:29:20 PM] (_he_gue√ara______________ каза: dr 4ovek
[12:29:21 PM] (_he_gue√ara______________ каза: v drug sait
[12:29:27 PM] lu4ko каза: sashtiqt nik e
[12:29:29 PM] (_he_gue√ara______________ каза: sas sa6tiq nik
[12:29:30 PM] (_he_gue√ara______________ каза: da
[12:29:37 PM] (_he_gue√ara______________ каза: tva ne e dostata4no
[12:29:40 PM] (_he_gue√ara______________ каза: za da kaje6
[12:29:43 PM] (_he_gue√ara______________ каза: ti si izmamnik nali
[3:31:14 PM] (_he_gue√ara______________ каза: [12:30:09 PM] lu4ko каза: nqma da stane
[12:30:13 PM] (_he_gue√ara______________ каза: da ti iskaram
[12:30:16 PM] (_he_gue√ara______________ каза: ot djoba
[12:30:19 PM] (_he_gue√ara______________ каза: da ti gi platq li
[12:30:20 PM] lu4ko каза: ne
[12:30:24 PM] lu4ko каза: az pari ne iskam
[3:31:57 PM] (_he_gue√ara______________ каза: [12:30:31 PM] (_he_gue√ara______________ каза: mi kvo togava
[12:30:34 PM] (_he_gue√ara______________ каза: ot mene
[3:34:03 PM] (_he_gue√ara______________ каза: [12:35:40 PM] lu4ko каза: abe 4ovek
[12:36:05 PM] lu4ko каза: ako beshe 4esten mojeshe da kajesh stanimire puka mi zatova kakvo shte stane taka 4e ne se zanimavai varni mu gi iskam da mi e 4isto imeto
[12:36:21 PM] (_he_gue√ara______________ каза: ti si vidql 4e s nego
[12:36:23 PM] (_he_gue√ara______________ каза: nemoi se razgovarq
[12:36:28 PM] (_he_gue√ara______________ каза: normalno
[12:36:31 PM] (_he_gue√ara______________ каза: kak da mu go obesnq
[12:36:35 PM] (_he_gue√ara______________ каза: kazah mu
[12:36:37 PM] (_he_gue√ara______________ каза: zvanni mu
[12:36:37 PM] lu4ko каза: ne az sam govoril normalno
[12:36:39 PM] (_he_gue√ara______________ каза: na 4oveka
[12:36:41 PM] lu4ko каза: no toi laje
[12:36:41 PM] (_he_gue√ara______________ каза: se razberete
[12:36:44 PM] (_he_gue√ara______________ каза: 6toto mene si namesil
[12:36:51 PM] lu4ko каза: vij
[12:36:53 PM] lu4ko каза: edin savet
[12:37:07 PM] lu4ko каза: neznam kak shte se razvie
[12:37:10 PM] lu4ko каза: no da znaesh
[12:37:15 PM] lu4ko каза: 4e imenata vi nqma da sa 4isti
[12:37:25 PM] lu4ko каза: sashto taka
[12:37:55 PM] lu4ko каза: za teb neznam ama na nego nqma da mu e mn priqtno kato si izkara svidetelstvo za sadimost i da pishe osajdan
[12:38:14 PM] lu4ko каза: ne si go izkarvam na teb
[12:38:17 PM] lu4ko каза: razberi me
[3:35:35 PM] (_he_gue√ara______________ каза: [12:41:08 PM] lu4ko каза: spe4eli i moeto i shte ti mahnat bana
[12:41:10 PM] lu4ko каза: ako ne
[12:41:17 PM] lu4ko каза: shte 4akame
[12:41:18 PM] lu4ko каза:

[12:41:47 PM] (_he_gue√ara______________ каза: ti nesi tozi koito re6ava
[12:41:55 PM] (_he_gue√ara______________ каза: az ako me bannat
[12:42:03 PM] lu4ko каза: ne e taka!
[3:38:15 PM] (_he_gue√ara______________ каза: [12:44:47 PM] lu4ko каза: dobre kaji mi zakakvo go pravi tova i iska nepriqtnosti i razpravii
[12:45:13 PM] (_he_gue√ara______________ каза: kazah ti ve4e
[12:45:23 PM] (_he_gue√ara______________ каза: kato provali6
[12:45:27 PM] (_he_gue√ara______________ каза: akaunta
[12:45:30 PM] (_he_gue√ara______________ каза: mi ni6to nqma da postigne6
[12:45:35 PM] (_he_gue√ara______________ каза: prosto
[12:45:39 PM] (_he_gue√ara______________ каза: postradalite
[12:45:41 PM] (_he_gue√ara______________ каза: nqma da si samo ti
[12:45:42 PM] (_he_gue√ara______________ каза: a i az
[12:45:56 PM] (_he_gue√ara______________ каза: az 6te napravq drug akaunt
[12:45:56 PM] lu4ko каза: 4ovek razberi se s nego
[12:46:06 PM] (_he_gue√ara______________ каза: no da ti varna
[12:46:07 PM] (_he_gue√ara______________ каза: ne6tata
[12:46:08 PM] (_he_gue√ara______________ каза: nemoga
[12:46:13 PM] lu4ko каза: da no toi moje
[12:46:18 PM] lu4ko каза: ti si priqtel s nego
[12:46:20 PM] lu4ko каза: ........
[12:46:22 PM] lu4ko каза: vrazkata
[12:46:29 PM] (_he_gue√ara______________ каза: da no neme slu6a
[12:46:44 PM] lu4ko каза: ami shte doide vreme kogato samo shte slusha
[12:46:49 PM] lu4ko каза: nqma da ima dumata
[12:47:12 PM] (_he_gue√ara______________ каза: taka da bade
[12:47:21 PM] (_he_gue√ara______________ каза: ako e spravedlivo
[12:47:24 PM] (_he_gue√ara______________ каза: no tva deto ti go prai6
[12:47:28 PM] (_he_gue√ara______________ каза: ne e spravedlivo
[3:38:30 PM] (_he_gue√ara______________ каза: [12:48:29 PM] lu4ko каза: namerih mu nika
[12:48:40 PM] (_he_gue√ara______________ каза: kakyv e
[12:48:46 PM] lu4ko каза: riminats
[12:48:55 PM] (_he_gue√ara______________ каза: to4no taka
[12:48:59 PM] (_he_gue√ara______________ каза: tva e
[12:49:32 PM] (_he_gue√ara______________ каза: sega ve4e
[12:49:40 PM] (_he_gue√ara______________ каза: bili bil taka dobar
[12:49:49 PM] (_he_gue√ara______________ каза: da is4isti6 imeto mi
[12:50:05 PM] lu4ko каза: dokato ne se prikliu4i slu4aq nqma da pisha nishto
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Избора си е изцяло твой!
[11:57:37 | (11:57:40 — редактирано)] (_he_guevara______________: kvi laina si zabarkal vav foruma
[11:57:54] lu4ko: с кой си пиша?
[11:58:20] (_he_guevara______________: pitam te
[11:58:23] (_he_guevara______________: qsno
[11:58:24] (_he_guevara______________: i to4no
[11:58:29] (_he_guevara______________: problemi li si tarsi6
[11:58:35] lu4ko: (rofl)
[11:58:51] (_he_guevara______________: iska6 vsqka tvoq obqva koqto pusne6 da bade sledena
[11:58:58] (_he_guevara______________: i da pra6ta6 na nesa6testvuva6ti
[11:59:02] (_he_guevara______________: lica
[11:59:10] lu4ko: pi4
[11:59:12] lu4ko: koi si ti be
[11:59:22] (_he_guevara______________: tva e nai lesnoto
[12:04:55 | (12:05:49 — редактирано)] lu4ko: oooo bavaro tova si bil ti
[12:06:19] (_he_guevara______________: (y)
[12:06:25] lu4ko: kakvo te vodi nasam
[12:08:42] (_he_guevara______________: za tva deto po4na s mene 6te sajalqva6
БЕЗ КОМЕНТАР!
[11:57:54] lu4ko: с кой си пиша?
[11:58:20] (_he_guevara______________: pitam te
[11:58:23] (_he_guevara______________: qsno
[11:58:24] (_he_guevara______________: i to4no
[11:58:29] (_he_guevara______________: problemi li si tarsi6
[11:58:35] lu4ko: (rofl)
[11:58:51] (_he_guevara______________: iska6 vsqka tvoq obqva koqto pusne6 da bade sledena
[11:58:58] (_he_guevara______________: i da pra6ta6 na nesa6testvuva6ti
[11:59:02] (_he_guevara______________: lica
[11:59:10] lu4ko: pi4
[11:59:12] lu4ko: koi si ti be
[11:59:22] (_he_guevara______________: tva e nai lesnoto
[12:04:55 | (12:05:49 — редактирано)] lu4ko: oooo bavaro tova si bil ti
[12:06:19] (_he_guevara______________: (y)
[12:06:25] lu4ko: kakvo te vodi nasam
[12:08:42] (_he_guevara______________: za tva deto po4na s mene 6te sajalqva6
БЕЗ КОМЕНТАР!
- Lenco
- Старши скрапер
-
LiTtLeRoCk написа:Преди да пишеш колега тук,опита ли да се свържеш с него,и да ти върне парите?Писах му и очакваме неговия отговор.
Понеже гледам, че някой влиза във форума, но не виждам отговор, ако прецените "колегата" за виновен и понеже на мен не ми се занимава с мишленца, нека изпрати СМС-и по тая тема,
viewtopic.php?f=4&t=227761
колкото реши 1, 2, 3, 5, 10, колкото мисли, че струва един датчик за външна температура.
Извинявам се на всички, на които причиних неудобство.
Назад към Авточасти и аксесоари