:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Re: :: Случаи на некоректност ::
Аз лично няма да мога да повярвам ,че от ник mzeto не пише Пепо Станчев , който ме излъга
Той може да си е регистрирал няколко ник-а тук и да си действа ... Ще е много жалко всички да бъдем излъгани по един такъв възможен нелеп начин и да оставим Пепо да "продава" части 
Парите няма да си видя а и не искам вече а само едно желая - виновника да си получи твърдо заслуженото и никога повече да не стъпи във форума за единия ник а другия да не продава тук нищо.Благодаря за вниманието
Георги Пенчев

Парите няма да си видя а и не искам вече а само едно желая - виновника да си получи твърдо заслуженото и никога повече да не стъпи във форума за единия ник а другия да не продава тук нищо.Благодаря за вниманието
Георги Пенчев
- angel_lalov
-
-
- Кара: е36 318ис М-пакет
- Мечтае да кара: e30 V10
Може би колегата за когото пиша ще бъде учуден но сигурно имаме различни разбирания за коректност!!!
Колегата е ludia звъня му да взема 4 джанти с гуми от него!мога да копирам какво ми написа че отпред са 6мм грайфер а отзад 5мм!разбираме се по телефона да отида снощи към 8 при него да ги зема!обяви ми цена 600 лева за 4 джанти с гуми!аз му предложих 550 и той ми каза "даваш ми и 2 джанти железарки с гуми да има на кво да оставя колата!"
Аз почвам да търся джанта.. намирам един колега ми услужи!звъня му и сичко точно разбираме се че отивам да ги взема!
Към 8 и нещо влизам в София и му звъня да ме упъти накъде да отида!И тогава той ми заявява, че някой се обадил че бил готов да даде 600 лева!а аз съм в София вече и имаме уговорка!при което му казвам че нали сме се разбрали и съм в София, а той ами съжалявам!Отидох при негои на 580 се разбрахме и пак му дадох джантите!
Мисля че не е коректно да променя цената след като вече съм минал 200км и съм сипал 80 лева бензин!Другото което е гумите уж перфектни според него!Отзад първо ми казва че размера е 245/40/17 а той е 235/40/17!и уж с 5 мм грайфер перфектни а отвътрешната страна изядени до тел!!!мога да ги снимам при желание!и му викам и кво правиме с тия гуми и той ами нищо кво да правим!след това побърза да си поиска парите и така!
Неисках да се правя на циганин там и да се караме и да се разкарвам напразно и да харча пари за тоя дето духа!Но реших че е добре да опиша ситуацията за да имат хората едно наум за този търговец понеже има кола на части!
Не искам нито да му се дава бан нито каквото и да е просто да разбере че постъпи некоректно!А ако модераторите мислят че не съм прав да ми изтрият поста!
Само да добавя че моите джанти вече ги бях уговорил и продал и нямаше с какво да се прибера ако не ги бях взел неговите!просто знаеше че няма как да се откажа и затова беше всичко!Може да каже колегата на когото дадох моите дал всичко е както му казах по телефона!
Колегата е ludia звъня му да взема 4 джанти с гуми от него!мога да копирам какво ми написа че отпред са 6мм грайфер а отзад 5мм!разбираме се по телефона да отида снощи към 8 при него да ги зема!обяви ми цена 600 лева за 4 джанти с гуми!аз му предложих 550 и той ми каза "даваш ми и 2 джанти железарки с гуми да има на кво да оставя колата!"
Аз почвам да търся джанта.. намирам един колега ми услужи!звъня му и сичко точно разбираме се че отивам да ги взема!
Към 8 и нещо влизам в София и му звъня да ме упъти накъде да отида!И тогава той ми заявява, че някой се обадил че бил готов да даде 600 лева!а аз съм в София вече и имаме уговорка!при което му казвам че нали сме се разбрали и съм в София, а той ами съжалявам!Отидох при негои на 580 се разбрахме и пак му дадох джантите!
Мисля че не е коректно да променя цената след като вече съм минал 200км и съм сипал 80 лева бензин!Другото което е гумите уж перфектни според него!Отзад първо ми казва че размера е 245/40/17 а той е 235/40/17!и уж с 5 мм грайфер перфектни а отвътрешната страна изядени до тел!!!мога да ги снимам при желание!и му викам и кво правиме с тия гуми и той ами нищо кво да правим!след това побърза да си поиска парите и така!
Неисках да се правя на циганин там и да се караме и да се разкарвам напразно и да харча пари за тоя дето духа!Но реших че е добре да опиша ситуацията за да имат хората едно наум за този търговец понеже има кола на части!
Не искам нито да му се дава бан нито каквото и да е просто да разбере че постъпи некоректно!А ако модераторите мислят че не съм прав да ми изтрият поста!
Само да добавя че моите джанти вече ги бях уговорил и продал и нямаше с какво да се прибера ако не ги бях взел неговите!просто знаеше че няма как да се откажа и затова беше всичко!Може да каже колегата на когото дадох моите дал всичко е както му казах по телефона!
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
angel_lalov написа:Може би колегата за когото пиша ще бъде учуден но сигурно имаме различни разбирания за коректност!!!
Предполагам на мен се пада честа да отговоря въпреки че никога не съм си мислил че точно ти ще напишеш такъв пост след като видя с каква мъка заради теб свалях джанти 2 часа поради ред причини в 22:00 вечерта.
Джантите ги бях обявил за 700лв. 5бр. може да го потвърдиш сам. Писа ми 10 пъти да ти ги дам за 550лв. и всеки път ти писах че немога да ти ги смъкна под 600лв. за 4бр. Последния път когато ми звънна каза " аз имам път към София" за да закарам моите джанти на един колега ще си разделим пътя искам да мина да взема твоите за да го съчетая. Моли ми се половин час по телефона, неискам да казнам какти звучеше гласа но се съгласих ако ми докараш две гуми за да не седи колата на трупчета. Ти каза няма проблем и висчко беше ок. След час и нещо ми звънна телефона и един същия пичака като теб ми вика" трябват ми 4бр. джанти (не 5) давам ти 600лв."
Аз му отговорих твои са само да звънна на "колегата" да му кажа да си продава неговите но на моите да не разчита. Звънях ти два пъти телефона ти беше изключен. След което ти ми звънна и ти отговорих това което си написал по горе.
След като ми се примоли за пореден път склоних да загубя 20лв. но да ти дам джантите на теб понеже започна да ми обясняваш за операции на маика си за здравословни проблеми и нежелая да коментирам всичко понеже не е приятно.
Както и да е видя ме с какъв зор свалях джантите ти (понеже беше изгубен секрета). Още на место след като свалих задна задна джанта видяхме че гумата от страни е протъркана и са изболи леко теловете (а грайфер всички гими имаха, дори предните бяха над 5мм.). Ако нежелаеше да взимаш джантите можеше да ми кажеш и да ти дам аз на теб две желязни 15-ски за 30лв. и когато си утидеш да ми ги пратиш по еконт с наложен платеж 30лв. и да ми ги върнеш,(правил съм го доста пъти с колеги) НО ти хем реши че желаеш джантите хем каза " джантите са много добри без проблеми и деруги идеални са за полиране".
Хората които бяха донас ме попитаха 5 пъти защо ти давам джантите на такава смешна цена и аз им отговорих че си в безизходица и няма какво да правиш, нямаш повече пари и това е.
Сега за жалост не помня кой е номера ти но ако желаеш пати ми джантите до София за същите пари, момчето което ми предложи 600лв. ако му звънна ще ги вземе веднага.
Сега аз ще те попитам, кое е некоректното в ситуацията от моя страна?
Можеби че се мъчех в 22 (заради теб толкова късно) да свалям джанти без секрет.
Или понеже продадох джанти които струват много повече на безценица въпреки че имах по-добри оферти от твоята?
Кажи ми не си ни НАГЪЛ!!!

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
- ludia
-
-
Току що се опитах да ти звънна "колега"
Вдигна майна ти и каза че сега ще ти даде телефона.
Чух ти гласчето - как питаш майка си нещо....
....и познайте какво стана затвори ми телефона
опитах пак да звънна понеже си казах може и да е случайно
.... и познайте телефона на абоната е изключен
Ако ще ми връщаш джантите си вдигни телефона! Ако ще ги запазиш за себеси отнови си вдигни телефона за да ти тегля една благословия да си "..... и здрави " и по живо по здраво.
Вдигна майна ти и каза че сега ще ти даде телефона.
Чух ти гласчето - как питаш майка си нещо....
....и познайте какво стана затвори ми телефона
опитах пак да звънна понеже си казах може и да е случайно
.... и познайте телефона на абоната е изключен
Ако ще ми връщаш джантите си вдигни телефона! Ако ще ги запазиш за себеси отнови си вдигни телефона за да ти тегля една благословия да си "..... и здрави " и по живо по здраво.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- angel_lalov
-
-
Казах ти бъди жив и здрав с тия 30 лева повече си купи 2 квадрата паркет за апартамента!
не ми е до тях!а до принципи че имахме уговорка а ти не е спази и промени цената когато стигнах в софия!този телефон не е мой вече не звъни на него ако имаш нещо да се разберем ми се обади довечера на 0876694485!
Разбрах що за човек си преди това от форума бях останал с добро впечатления!
Ето какво мисли и друг колега!!!
Ако ще пишеш нещо още напиши защо промени цената след като бях в софия или защо "Перфектните" задни гуми са на тел и съм се прибрал на магия до Плевен!
не ми е до тях!а до принципи че имахме уговорка а ти не е спази и промени цената когато стигнах в софия!този телефон не е мой вече не звъни на него ако имаш нещо да се разберем ми се обади довечера на 0876694485!
Разбрах що за човек си преди това от форума бях останал с добро впечатления!
Ето какво мисли и друг колега!!!
Ако ще пишеш нещо още напиши защо промени цената след като бях в софия или защо "Перфектните" задни гуми са на тел и съм се прибрал на магия до Плевен!
Последна промяна angel_lalov на 06 Авг 2011, 14:46, променена общо 1 път
- angel_lalov
-
-
и още нещо което е грешна информация която си дал!писал си че колата е перфектна без грам ръжди на живо се видя съвсем друго!но явно за теб е перфектна!какато и гумите на тел които според теб струват 150 лева!
- ludia
-
-
1-во ти не дойде до София заради мен а за да си продадеш джантите като си разделиш разходите от Плевен до София с колегата който ти купи джантите.
2-ро Никога не съм ти казвал че ти запазвам джантите за теб и ще ти ги дам задължително на теб!!!
3-то Дали колата е пълен доклук или в топ състояние не мисля че касае много джантите ти.
4-то видя че свалям за първи път джантите пред теб понеже нямах секретен болт и няма как да знам че се е протъркала (супер малко - може да сложиш снимка съжалявам че аз не ги снимах) една от гумите от страни.
5-то казах ти за пореден път когато си пусна телефона и говорихме още преди да стигнеш в София че няма да ти ги продам понеже ми предлагат веднага 600лв. и въпреки това ти ги дадох под 600лв. джанти оригинални стил 24 с 7.5 отпред и 8.5 отзад + гуми за 580лв.
Ако си спомняш ти сам ми каза че си имал същите джанти (фейслифт -полирани) и си ги продал за 1500лв. а купуваш моите за 580лв.
и си недоволен.
Върни ми джантите по еконт с наложен платеж !!!
п.п. за щастие снощи имаше още 3-ма колеги които бяха свидетели на цялото действие и се надявам да видят темата и да споделят мнението си относно продажбата на джантите.
Така ще стане ясно кой крив и кой прав.
Аз за разлика от теб искам да знам какви са санкциите за клевета в този форум понеже в НК (наказателния кодекс) са ясно упоменати.
2-ро Никога не съм ти казвал че ти запазвам джантите за теб и ще ти ги дам задължително на теб!!!
3-то Дали колата е пълен доклук или в топ състояние не мисля че касае много джантите ти.
4-то видя че свалям за първи път джантите пред теб понеже нямах секретен болт и няма как да знам че се е протъркала (супер малко - може да сложиш снимка съжалявам че аз не ги снимах) една от гумите от страни.
5-то казах ти за пореден път когато си пусна телефона и говорихме още преди да стигнеш в София че няма да ти ги продам понеже ми предлагат веднага 600лв. и въпреки това ти ги дадох под 600лв. джанти оригинални стил 24 с 7.5 отпред и 8.5 отзад + гуми за 580лв.
Ако си спомняш ти сам ми каза че си имал същите джанти (фейслифт -полирани) и си ги продал за 1500лв. а купуваш моите за 580лв.
и си недоволен.
Върни ми джантите по еконт с наложен платеж !!!
п.п. за щастие снощи имаше още 3-ма колеги които бяха свидетели на цялото действие и се надявам да видят темата и да споделят мнението си относно продажбата на джантите.
Така ще стане ясно кой крив и кой прав.
Аз за разлика от теб искам да знам какви са санкциите за клевета в този форум понеже в НК (наказателния кодекс) са ясно упоменати.

- angel_lalov
-
-
ОК!поемаш ми разходите дето идвах и ти ги връщам на момента!
а какво означава това че се разбрахме по телефона че идвам с 2 железни и 550 лева!това какво означава че може да дойда до там и ти да си ги продал ли?айде осъзнай се малко!искаш ли тази вечер да снимам колко малко е изядена едната гума?? толкова малко че се вижда телта!пак ти казвам мойте джанти ги продадох за да купя твоите!затова дойдох момчето което ги купи е от Пловдив и беше пратил негов приятел за да спести от еконт и не сме си разделили пътя!може да го потвърди и той!сам си платих сичко щот последно така се разбрахме!щот нямаше да му стигнаат парите!
Аз нямам вина че ти каза че си съгласен на 550 лева и 2 железни джанти!
А малко след това някой ти се е обадил че ще даде 600!извинявай но ако си държеше на думата и беше коректен щеше да му кажеш че вече са продадени щот си имахме уговорка!
който каквото иска да си мисли всеки може сам да прецени кой е прав и кой не за себе си!с теб няма се занимавам повече защото не си човек който си държи на думата!
а какво означава това че се разбрахме по телефона че идвам с 2 железни и 550 лева!това какво означава че може да дойда до там и ти да си ги продал ли?айде осъзнай се малко!искаш ли тази вечер да снимам колко малко е изядена едната гума?? толкова малко че се вижда телта!пак ти казвам мойте джанти ги продадох за да купя твоите!затова дойдох момчето което ги купи е от Пловдив и беше пратил негов приятел за да спести от еконт и не сме си разделили пътя!може да го потвърди и той!сам си платих сичко щот последно така се разбрахме!щот нямаше да му стигнаат парите!
Аз нямам вина че ти каза че си съгласен на 550 лева и 2 железни джанти!
А малко след това някой ти се е обадил че ще даде 600!извинявай но ако си държеше на думата и беше коректен щеше да му кажеш че вече са продадени щот си имахме уговорка!
който каквото иска да си мисли всеки може сам да прецени кой е прав и кой не за себе си!с теб няма се занимавам повече защото не си човек който си държи на думата!
- angel_lalov
-
-
ок нека решат модераторите и ако мислят че е клевета да ми дават бан на момента!нямам нищо против!
- ludia
-
-
Ей лъжец малък. В очите ми каза че си разделяте разходите.
Казах ти ако не си доволен на такава цена защо ги взе!!!!!!!!
Прати ми джантите по еконт за 580лв. и аз ще си поема транспорта. Друго незнам какво искаш ти си повече от нагъллллл.
Жащо не каза нещо снощи !!!!!!!!!!!!
Щях да ти дам две 15-ски и след като се прибереш щеше да ми ги пратиш по еконт, чиста работа. Но ти настояваше да вземеш джантите!
Искам да снимаш гумата да за да я видят хората. Толкова си безочлив че и телефона не си вдигаш. Повече няма да се занимавам с теб ако искаш да ми върнеш джантите с гумите ми знаеш телефона аз не се крия като мишок и си вдигам телефона.
Казах ти ако не си доволен на такава цена защо ги взе!!!!!!!!
Прати ми джантите по еконт за 580лв. и аз ще си поема транспорта. Друго незнам какво искаш ти си повече от нагъллллл.
Жащо не каза нещо снощи !!!!!!!!!!!!
Щях да ти дам две 15-ски и след като се прибереш щеше да ми ги пратиш по еконт, чиста работа. Но ти настояваше да вземеш джантите!
Искам да снимаш гумата да за да я видят хората. Толкова си безочлив че и телефона не си вдигаш. Повече няма да се занимавам с теб ако искаш да ми върнеш джантите с гумите ми знаеш телефона аз не се крия като мишок и си вдигам телефона.

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Продал си му style24 7.5/8.5j полирани с гуми за 580лв
!

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Колега angel_lalov, точно ти пък да казваш за променени уговорки че някой не си държал на думата
Преди около година точно ти ме прецака по подобен начин точно с едни такива джанти моторспорт и бях с около 150-200лв. вътре заради теб. Уж се уговорихме да ми ги пратиш и след 2 дена ти звъня да те питам какво стана, а ти ги беше дал на някой си. А и още 1-2ма човека са те писали тука че точно ти не си държиш на думата, за неща които си обещал. Щото ти като продаваш нещо те боли гъза кой ще го купи ама на мен тез пари нямаше кой да ми ги върне. Момчето поне си е удържал на думата и пак на теб ги е дал, а не както направи ти. Пък и тез джанти че и с гуми на тез пари са си направо подарък, онези които исках да купя от теб на същата цена бяха без гуми и със заварки.
П.П. Нямам нищо общо със ситуацията и не се познавам с колегата ludia, просто ме издразни това как някой плюе други хора по такъв нагъл начин след като прави същите мизерии.

П.П. Нямам нищо общо със ситуацията и не се познавам с колегата ludia, просто ме издразни това как някой плюе други хора по такъв нагъл начин след като прави същите мизерии.
- angel_lalov
-
-
Никито много добре помня случая!дори пътувах и говорех с теб по телефона!И ти обясних в кво състояние са!дори и снимки се обадих да ти пратят щото искаше а аз пътувах!И ще кажа точно твоите думи какви бяха "прати ги но да знаеш че много джанти съм върнал така като са ми пращали по еконт като не са ми харесвали"
След тези ти думи очакваш да ги пратя и да ги върнат и да си покрия 100 лева разходи в 2 посоки!казах ти тогава че имат мн забележки!и сигурно щеше да ги върнеш!същата вечер дойде момче и ги видя на място и ги взе!
И не ми сравнявай случая изобщо защото няма нищо общо!аз бях в София вече!Пък и пак ти казвам след тези твои думи кой би се навил да ти прати незнам но не и аз!
Към лудия!Не съм казал нито че цената е голяма нито че джантите не струват или че са криви!просто беше гадна постъпката че не ми звънна а аз бях вече в София!телефона не ми е бил изключван!дори и да беше изгубил обхват в някой тунел щях да получа смс известие!
да беше казал че не ти тряват тия 2 железни джанти които струват към 50 лева!само едната платих на момчето без гума на 20 лева!може да го потвърди!ако искаш да си спазим уговорката!на 15 на аванс ми пращаш 2 железарки с наложен платеж 20 лева и си точно на 600 лева пък ще намериш на какво да оставиш колата!
След тези ти думи очакваш да ги пратя и да ги върнат и да си покрия 100 лева разходи в 2 посоки!казах ти тогава че имат мн забележки!и сигурно щеше да ги върнеш!същата вечер дойде момче и ги видя на място и ги взе!
И не ми сравнявай случая изобщо защото няма нищо общо!аз бях в София вече!Пък и пак ти казвам след тези твои думи кой би се навил да ти прати незнам но не и аз!
Към лудия!Не съм казал нито че цената е голяма нито че джантите не струват или че са криви!просто беше гадна постъпката че не ми звънна а аз бях вече в София!телефона не ми е бил изключван!дори и да беше изгубил обхват в някой тунел щях да получа смс известие!
да беше казал че не ти тряват тия 2 железни джанти които струват към 50 лева!само едната платих на момчето без гума на 20 лева!може да го потвърди!ако искаш да си спазим уговорката!на 15 на аванс ми пращаш 2 железарки с наложен платеж 20 лева и си точно на 600 лева пък ще намериш на какво да оставиш колата!
- angel_lalov
-
-
Пиша последно тук и защо ли се захванах даже ако искаш помоли модераторите ако мислят че не съм прав да изтрият всичко!просто доста хора ми писаха за теб че са разбрали същото което и аз!аз целях само това нищо друго нито бан нито пари нито нищо!а да си разбереш постъпките че не са правилни!!
Поне 10 човека ми казаха че имат познати които си прецакал но не им се занимава с дребни тарикати като теб!
Жив и здрав да си!с теб няма се разправям повече!
Поне 10 човека ми казаха че имат познати които си прецакал но не им се занимава с дребни тарикати като теб!
Жив и здрав да си!с теб няма се разправям повече!
- xteem
- Потребител
-
- Кара: e60 530d
Клегата acho2000 е супер НЕКОРЕКТЕН, взех си дебитомер от него които в последствие след като се оказа че проблема на колата ми не е от дебитомера исках да го заменя за друга част от него и така се разбрахме за диференциал които уш беше "ПЕРФЕКТЕН" и ми го даде за 300лв. Вчера ходих да го сменям и се оказа че дифа е без масло, следователно се набутах и купих масло с което перфектния диф се оскъпи, но това не е всичко, след смяната на дифа се чува некво виене от зад което го нямаше със стария!!! Като му казах той почна да оварта че дифа нарочно го пратил без масло да не цапало торбичката СУПЕР ТАПО ОПРАВДАНИЕ! Най-малко можеше да ми каже че дифа е без масло, защото ако не го бяха проверили преди да го сложат щеше да стане леш, и на всичко от горе не си взе дебитомера и така ме набуда доста голям тарикат тос еи ВНИМАВАЙТЕ С НЕГО!!! Пълен мизерник!!
Назад към Авточасти и аксесоари