:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Re: :: Случаи на некоректност ::

Мнение от Mollov » 06 Авг 2011, 23:36

Писах му ЛС, ще видим какво ще каже...

@ angel_lalov - ти няма да пишеш повече тук, но за мен темата не е приключена. Утре ще прочета внимателно всичко, което е написано и според изхода от ситуацията ще видим кой какво ще трие или не, и кой ще получава BAN...

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 07 Авг 2011, 0:11

Айде и аз да се оплача, въпреки, че и аз сбърках.

Става въпрос за колегата @brankovv

Въртя ме 3 седмици с една пратка, всеки път като му казвах, да не я праща, ми пишеше, че вече я е пратил, и познайте дали е било така. Преди 2 дни беше последното дали да ми я праща, дори ми намали и цената, викам си писна ми да търся и да ми я праща. На другия ден пак нямаше нищо ! Вечерта му писах, че не ми се занимава с него и да не праща нищо, а той каза, че уж ги бил пратил и верно днес получих СМС от Еконт.

Та той ми прати кора под волана, барче до ръчната спирачка и малка М-кова топка, всичко за Е30. Дори и на смешна цена , топката е за тапициране, но все пак бива. А другите 2 неща направо ги изхвърлих, защото кората под волана беше брутално начупена а барчето нечовешки разлепено и оръфано. Ми като цяло е бахти и некоректното всичко, ама както казах и аз мисля, че съм си виновен, просто хората да имат едно на ум.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

Аватар
Кара: е36 318ис М-пакет
Мечтае да кара: e30 V10

Мнение от angel_lalov » 07 Авг 2011, 1:28

Mollov написа:Писах му ЛС, ще видим какво ще каже...

@ angel_lalov - ти няма да пишеш повече тук, но за мен темата не е приключена. Утре ще прочета внимателно всичко, което е написано и според изхода от ситуацията ще видим кой какво ще трие или не, и кой ще получава BAN...

Нямаш никъв проблем знам, че отдавна чакаш момента да ми дадеш БАН е сега ти се отдава тази възможност!Мен това не ми е проблем нямам какво да губя!и пак казвам неисках да правя разправии и цигански номера затова не казах на място!гумите ок нищо че едната е на тел!писах защото имахме уговорка и му казах че отивам и той каза ок и уговорката ни беше както написах по горе!Той не ми е звънял докато пътувах към София дори да съм изгубил обхват някаде трябваше да получа известие което не получих!и след като му звъня че влизам в София и да ме упъти ми сервира това че друга дава 600!и това което казва в колко е свалял джантите аз нямам вина!попитах го преди да тръгна дали ще му е удобно или ще е възпрепятстван и той каза че няма проблем!
Живи и здрави да сте всичките и дори да ми се даде БАН не ми пука защото знам за себе си че съм прав!
Продавам М-Техник окачване за 4 цилиндрово за отпред!аморт и пружини като нови са!120Лв!

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: c220 diesel
Мечтае да кара: e30 m50b25

Мнение от brankovv » 07 Авг 2011, 1:50

Spit-Fire написа:...

eто снимки на изпратените от мен неща - нямам само на барчето, може да му щракнеш 1 снимка да го видят колегите, който иска може да му покажа и кореспонценцията, за забавянето ти се извиних, няколко пъти, цената на 3те неща беше 20лв. и колегата е получил фотосите ако има нещо, знаете къде да ме намерите ЛС скайп или телефон
Изображение
Изображение

Аватар

Мнение от acho2000 » 07 Авг 2011, 7:12

първо диференциала му няма нищо и не си ми казвал 4е му има нещо второ исчакай да стане понеделник еконт да отвори и тогажа казвай дали не сам го зел дебитомера трето мисля че ти си мизерника незнам как ги правиш тея работи да сменяш диференциал и да не му смениш маслоото

Scrapyard user
Аватар

Мнение от Spit-Fire » 07 Авг 2011, 8:20

Колега ти би ли хвърлил 20 лева ? Аз не. За мен са си пари. Както и да е, повече не бих купил нещо от теб. Аз снимки не направих защото ги хвърлих, но кората под волана имаше счупено ухо където се хваща за таблото, беше сцепена при ръчката за капака, беше сцепена и долу под волана където е най-тънката част и на още едно място. Барчето беше брутално отлепено отзад на пепелника, отстрани към пасажерската седалка и беше започнало да се отлепва под ръчната където стои. Аз ти бях казал, че търся перфектни такива. Както и да е.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 07 Авг 2011, 14:19

angel_lalov написа:Никито много добре помня случая!дори пътувах и говорех с теб по телефона!И ти обясних в кво състояние са!дори и снимки се обадих да ти пратят щото искаше а аз пътувах!И ще кажа точно твоите думи какви бяха "прати ги но да знаеш че много джанти съм върнал така като са ми пращали по еконт като не са ми харесвали"
След тези ти думи очакваш да ги пратя и да ги върнат и да си покрия 100 лева разходи в 2 посоки!казах ти тогава че имат мн забележки!и сигурно щеше да ги върнеш!същата вечер дойде момче и ги видя на място и ги взе!
И не ми сравнявай случая изобщо защото няма нищо общо!аз бях в София вече!Пък и пак ти казвам след тези твои думи кой би се навил да ти прати незнам но не и аз!
Към лудия!Не съм казал нито че цената е голяма нито че джантите не струват или че са криви!просто беше гадна постъпката че не ми звънна а аз бях вече в София!телефона не ми е бил изключван!дори и да беше изгубил обхват в някой тунел щях да получа смс известие!
да беше казал че не ти тряват тия 2 железни джанти които струват към 50 лева!само едната платих на момчето без гума на 20 лева!може да го потвърди!ако искаш да си спазим уговорката!на 15 на аванс ми пращаш 2 железарки с наложен платеж 20 лева и си точно на 600 лева пък ще намериш на какво да оставиш колата!

Само недей да ми приписваш неща които несъм казал. Джантите имаха заварки, ти ми прати снимки видях ги и ти казах "искам ги моляте перати ми ги", дори несъм се пазарил за цена, казах ти даже ако искаш да ми ги пратиш без право на оглед за да си сигурен че ще ги взема, така че недей да си измисляш като циганка и да ми приписваш думи които не са излизали от моята уста. Истината е че много исках тези джанти за колата си и затова даже несъм се и пазарил за цена и по телефона като човек те помолих и ти казах "на 100% ще ги взема, прати ми ги без право на оглед, за да си сигурен". И ти какво каза "ок добре, в понеделник ще ти ги пратя". На мен тогава не ми достигаха 200лв. и се наложи да си продам мойте джанти на безценица. Дадох ги на едно момче за 250лв. (4 джанти 17" с 6 гуми, двете от които бяха почти нови), само и само да мога да платя твойте + доставката. И какво стана във вторник ти звъня да те питам прати ли ги и ти мо викаш "ами аз ги дадох вече на едно момче", и от цялата работа теб те боли гъза щото си си взел парите, а аз останах без джанти.
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

Аватар

Мнение от angel_lalov » 07 Авг 2011, 14:50

изобще недей казвай че си ми бил казал да ти ги пратя без право на оглед!другото което излъга е че джантите беха и с гуми!дори това което ми каза колко джанти си върнал съм го обсъждал с колеги тук в Плевен!така че аз нямам вина че ти си си продал джантите на 250 лева!и не си ми се обаждал във вторник ами аз сам ти написах ЛС в форума!
И нещо немога да те разбера защо пишеш тук???бил съм ти казал че ще ти ги продам и си дошъл до Плевен и като си стигнал съм ти казал абе няма да ги дам на 500 ами на 550?
Решил съм и съм ги дал на момчето което дойде да място защото така не рискувах абсолютно нищо доколкото ако ги бях пратил рискувах да загубя пари!И си мери малко приказките за това че съм лъгал като циганка!!!!!!!!!!!!!!!! Това бяха твои думи по телефона и по тази причина точно бях на път и се обадих на приятелката ми да влезе да ти прати снимки щот нямаше търпение!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Продавам М-Техник окачване за 4 цилиндрово за отпред!аморт и пружини като нови са!120Лв!

Изображение

Потребител
Аватар
Кара: e60 530d

Мнение от xteem » 07 Авг 2011, 18:15

Ами как да ги правя acho2000 доверявам се на такива като тебе като казваш перфектен значи сичко е 6 по него ! За дифа не съм ти казал че вие, защото има ли смисъл едва ли ще си удържиш на думата че ако има нещо ще си го земеш! Пък за дебитомера ми написа на лц да не си чакам парите затова сам го писал! Пък и не се знае да дойде понеделник да видим ти от миналата седмица сам го пратил във вторник от тогава го зимаш
Последна промяна xteem на 09 Авг 2011, 14:15, променена общо 1 път

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 07 Авг 2011, 20:33

acho2000 написа:първо диференциала му няма нищо и не си ми казвал 4е му има нещо второ исчакай да стане понеделник еконт да отвори и тогажа казвай дали не сам го зел дебитомера трето мисля че ти си мизерника незнам как ги правиш тея работи да сменяш диференциал и да не му смениш маслоото

Играч, не ти одобрих мнението което написа защото:
1.Беше написано с главни букви.
2. 4 и 6 са цифри не букви.
3.Сдържай си тона и си подбирай думите, които употребяваш във форума!

Още едно такова мнение и ще четеш форума за известно време!

Scrapyard user
Аватар

Мнение от Spit-Fire » 07 Авг 2011, 21:30

Колега Бранков, снимки на кората си качил след като си ми я пратил, а преди това нямаше, но хората нека видят колко е начупена, а барчето днес го разгледах и като цяло е разлепено цялото, пепелника е под всякаква критика и ушите където се мушка в другото барче около скоростния лост са счупени. Аз имам снимки само на топката и да, тя поне става за претапициране.

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 08 Авг 2011, 9:45

ludia написа:...

Аз имам 2 важни въпроса към теб...

1. Обещал ли си джантите на колегата Ангел Лалов ? Каза ли му "джантите са запазени за теб" преди да получиш другата оферта ?
2. Повиши ли цената след като предварително сте се оговорили за друга цена ?

Относно проблема м/у

Nikito_nn написа:...

angel_lalov написа:...

Докажете думите си по някакъв начин... л.с.-та или скайп хронология... така може да си пишете и да се надлъгвате до безкрай... нали не очаквате да заемем нечия страна защото единия ни е по симпатичен от другия...

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 08 Авг 2011, 11:57

Оги то това е работа от преди година и повече, аз още тогава бях писал че неискам последствия и ще си пия една студена вода. Евала на Ангел че така се зарибява по марката и колата си като цяло, но просто се издразних как за пореден път се държи нагло, защото още един двама колеги са се оплаквали от него тука, как са чакали нещо от него. ЛС-тата не ми се пазят от преди толкова време така че няма как да докажа, а и то тогава работата беше такава, че бързах някой да не ги вземе преди мен и говорихме предимно по телефона. Както и да е мен ме издразни, че се държи нагло и най-вече че се опитва да искара мен виновен като ми приписва думи които несъм казал, а това че исках да ми ги прати без право на оглед, му го казах поне 2-3 пъти защото той се дърпаше и неискаше да ми ги праща, а аз наистина исках да ги купя. Но в крайна сметка всеки си гледа интереса, без значение кой е доволен и кой не е. Аз затова и не го писах като некоректен тогава, но просто като прочетох какво е написал на колегата лудия и не се сдържах.
Както пак казах не искам последствия и без лоши чувства.

П.П. Досега несъм връщал нищо по еконт на когото и да било и страшно много колеги с които съм имал вземане даване могат да го потвърдят. Ако на някой съм върнал нещо нека да каже, така че няма как да съм казал на Ангел че съм връщал много джанти.

Аз повече няма да пиша по въпроса че ще ми замине отпуската :mhihi:
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

Аватар

Мнение от angel_lalov » 08 Авг 2011, 16:39

Никито с теб не мисля се разправям изобщо!Снощи си говорихме с Васко и той дори каза че помни какво му казах тогава че съм говорил с теб по телефона!
Относно лудиа!Имахме уговорка да!говорехме и аз му казах че финансово нямам възможност да дам 600 лева!и той ми каза на 550 може но ми даваш 2 джанти железни с гуми за да има на какво да оставя колата!казах добре,тази вечер идвам към 8 и нещо ще е удобно ли?той каза да няма проблем!Дори Енчо знае колко спешно ми тряваше джантата и ходих и взех от него!

Изображение

Аватар

Мнение от angel_lalov » 09 Авг 2011, 12:21

Аз да питам кво стана последно???Колегата моллов прочете ли хубаво всичко и какво реши съвета?

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари