:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- xteem
- Потребител
-
- Кара: e60 530d
Re: :: Случаи на некоректност ::
acho2000, днес си взех 100-те лева от дебитомера, а какво правим с дифа, ще одържиш ли на думата си, кадето ми писа в ЛС:
Даже тук се вижда че ми казваш една цена а накрая ми го продаде за 300лв.!!! Не е написано на кирилица, защото сам го копирал от съобщенията, както той го е писал!
acho2000 написа:taka jantite sa 17 4erni s 2 gumi 205/50/17 i 2 215/50/17 imat leki zabelejki 300lv 6te ti gi dam DIFA E PERFEKTEN(200lv pri nai malkiq 6um ili kakavto i da e problem vra6ta6 obratno) I STAVA NA TVOQTA razlikata m/u kupe i sedan e v van6nite lamarini interior oka4vane kutiq kardan vs e edno i sa6to
Даже тук се вижда че ми казваш една цена а накрая ми го продаде за 300лв.!!! Не е написано на кирилица, защото сам го копирал от съобщенията, както той го е писал!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
angel_lalov написа:Аз да питам кво стана последно???Колегата моллов прочете ли хубаво всичко и какво реши съвета?
1. Не съм ти колега.
2. Нямам свободно време в момента да се занимавам да ви чета романите... когато успея (ако някой колега не реши преди мен казуса) ще погледна за какво иде реч и ще видим какво и що.
Здравеите, за жалост искам и аз да се оплача от колегата в форума "komarchyyyy" memberlist.php?mode=viewprofile&u=14476
Та търсех си радиатор за климатика на ис-ката и въпросният колега продава такъв с прикачени 3 снимки към обявата. На пръв поглед радиатора си изглежда добре, на въпроса ми здрав ли е радиатора ми се отговаря да ест. пробван е надуван е и т.н. След телефонен разговор колегата ме убеждава, че радиатора е читав и естествено поисках да гарантира за това и какво ще правим ако има някакъв проблем с него.
Обедително "komarchyyyy" или Митко ми гарантира и при някакъв проблем мога да му върна радиатора а той ми връща парите. Прати ми го по Еконт платих го и като се прибрах и го разопаковах се оказа, че стойките по средата са изкривени особенно лявата, която е изкривила и самата рамка.Големият проблем обаче, е че е смачкано едното коляно и дебитът през него е наламен може би 4/5. Званях му веднага и се уговорихме да се консултирам в сервиза и ако не става да го върна.В сервиза казаха да го върна. Вече 4-ти ден званя без отговор не отговаря и на sms и ми затваря постоянно. И сега продължавам да търся радиатор.
Един месец мина, лятото е към края си, а аз съм без климатик, колегата периодично си влиза във форума, някакво развитие има ли?
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Има, да. Премина в режим "само мога да чета".
- todor kerin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: С 45-ти номер
Поредния некоректен в темата и бих казал и крадец дори.
Изпращам едни кори за врати към Плевен и едни кори за под бронята(бумеранги)към Добрич.
От Еконт са объркали пратките и са пратили корите за врати на въпросния господин Николай Петров,който си ги купува за 20 лева,при това съвсем съзнателно,при положение,че знае,че това е грешка и явно защото познава пазарната стойност на корите.И по натам е ясно,не се вдигат телефони,изключени такива и т.н..Та молбата ми е ,ако някой го познава,или види корите да се продават,нека ми пише,или да пише тук.Корите са черни,кожени шити за е36 купе със лява дирекция.Уговорката беше по телефона и му нямам ника.
Данните са му Николай Петров,тел:0898611254 и 0894244914
Изпращам едни кори за врати към Плевен и едни кори за под бронята(бумеранги)към Добрич.
От Еконт са объркали пратките и са пратили корите за врати на въпросния господин Николай Петров,който си ги купува за 20 лева,при това съвсем съзнателно,при положение,че знае,че това е грешка и явно защото познава пазарната стойност на корите.И по натам е ясно,не се вдигат телефони,изключени такива и т.н..Та молбата ми е ,ако някой го познава,или види корите да се продават,нека ми пише,или да пише тук.Корите са черни,кожени шити за е36 купе със лява дирекция.Уговорката беше по телефона и му нямам ника.
Данните са му Николай Петров,тел:0898611254 и 0894244914
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
В кой от 2-та града са взели корите?
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Добрич
ако Еконта са объркали пратките търси отговорност от тях
най малкото да ти намерят получателя
ако Еконта са объркали пратките търси отговорност от тях
най малкото да ти намерят получателя

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- todor kerin
- кандидат ентусиаст
-
Града е Добрич.Днес ходих в Еконт,тъй като човека твърдо е решил да не си вдига телефона.За съжаление,грешката е повече в Еконт,отколкото в този "колега",като неговото е въпрос на морал и себеуважение.От куриерската фирма ще поемат всички разходи по връщане на другата пратка и стойността на корите ще бъде изплатена от застраховката.
И тук искам да се обърна към "колегата",тъй като съм сигурен ,че ще прочете темата,ако е решил да ги продава,поне да си ги продаде на мен,тъй като има хора,за които тя е важна.Аз ще си ги платя без да търся отговорност от него,благодарение на Еконт,които се оказаха коректни.
И тук искам да се обърна към "колегата",тъй като съм сигурен ,че ще прочете темата,ако е решил да ги продава,поне да си ги продаде на мен,тъй като има хора,за които тя е важна.Аз ще си ги платя без да търся отговорност от него,благодарение на Еконт,които се оказаха коректни.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Ще помоля без повече излишни коментари!Да няма разочаровани!
Кофти случка колега, но в случая не можем да направим нищо.
- todor kerin
- кандидат ентусиаст
-
LiTtLeRoCk написа:Ще помоля без повече излишни коментари!Да няма разочаровани!

LiTtLeRoCk Написа в Темата на Колегата от Плевен ТИ-6000 да споделя как се развиват нещата с пратката ми по негов адрес пратена от мен към него .
-Стъпка 1-Та по същество Виждам обява /купувам бубини за М52 4броя/
-Ктъпка 2-Позвънявам на посоченият телефон и задавам ? какви бубини са нужни Бреми или Бош
-Отговорът е за М52 ,казвам те са два модела ,отговорът е незнам ще попитам моят майстор ,казвам ок попитай твоят маистор ЗА ДА няма грешка!!!!!тъй като ,ако ще се монтират на 4цилиндров мотор По често се изполвзват бубини на бреми и заготовките за монтаж са масово за Бреми а не за бош.Подробно обясних че имам 3 бубини на бреми и 6 на бош ,уточнихме цена която да усройва и двете страни и остана Тежката дума на МАЙСТОРА
-стъпка 3 -След 2часа или малко по малко ,След консултацията с МайстораМи позвъни колегата ТИ-6000 и ми поръчва 4бубини на Бош за Веднага ако мога да ги пратя срещу 80лв наложен платиж и транспортните разходи.
-Стъпка 4-след 30минути съм в офиса на Еконт и потвърждавам ,че бубините са пратени и отбелязвам по молба на получтеля ОТВОРИ ПРЕДИ ДА ПЛАТИШКоето желание още на момента ме узадачи тъй като едвали ще им позволят от еконт освен да ги разглеждат да извършат каквато и да било манипулация с частите на територията на офиса .
-стъпка 5 след 24часа получих телефонно обаждане от колегата ТИ-6000 че видиш ли МИ ТЕ НЕСА СЪЩИТЕ
След което откачих ,някой от вас ме познават други не но тия дето ме познават знаят че тия две момченца ако бяха тука в София а не на 200км в този момент просто щях да ги смажа ,защото това е върха на Глупоста Няма как човек да бъде чак толкова ПРОСТ ,.
-Стъпка 6 -Публикувах мнение в темата на ТИ-6000 за да несе случи и на друг да си разхожда частите из територията на страната за Кеф на някави некадърници .Честно казано не вярвах че ще има толкова бърза реакция от страна на Литъл роК но явно момчето си гледа задълженията и си ги следи нещата.
-Стъпка 7 Става много забавно сега -Отказал Господина пратката НО не я е върнал обратно за софия Ами си хванал шапката и си заминал от Еконт .Платил е транспорта София -Плевен-Поне това
Днес ходих до Еконта на Резбарска и ми казаха че докато частите ми неса наредени от мен лично да патуват навръщане ,След като получателя ги е зарязал без да плати и да нареди връщане на предназначеното за него колетче ,то ще чака и ще натрупва Парички за моя сметка докато сам Неси се оправя с проблема.
Та сега наредих си транспорт навръщане за София ,и ако нещо недай си боже не е наред с частите ще видим какво ще последва.
Като цяло това е ситуацията ,парите са суперсмешни и за транспорта и за Цена на 4бубини но въпросът е в принципа нормално ли е такива хора да ни правят на маймуни тука ,и нармално ли е да ни се налага да се съобразяваме с тяхното невежество ,и не на последно място във този форум има информация за всичко относно Любимата Марка Но Няма кой да чете.
Поздрави на всички Чавдар Стефанов
-Стъпка 1-Та по същество Виждам обява /купувам бубини за М52 4броя/
-Ктъпка 2-Позвънявам на посоченият телефон и задавам ? какви бубини са нужни Бреми или Бош
-Отговорът е за М52 ,казвам те са два модела ,отговорът е незнам ще попитам моят майстор ,казвам ок попитай твоят маистор ЗА ДА няма грешка!!!!!тъй като ,ако ще се монтират на 4цилиндров мотор По често се изполвзват бубини на бреми и заготовките за монтаж са масово за Бреми а не за бош.Подробно обясних че имам 3 бубини на бреми и 6 на бош ,уточнихме цена която да усройва и двете страни и остана Тежката дума на МАЙСТОРА
-стъпка 3 -След 2часа или малко по малко ,След консултацията с МайстораМи позвъни колегата ТИ-6000 и ми поръчва 4бубини на Бош за Веднага ако мога да ги пратя срещу 80лв наложен платиж и транспортните разходи.
-Стъпка 4-след 30минути съм в офиса на Еконт и потвърждавам ,че бубините са пратени и отбелязвам по молба на получтеля ОТВОРИ ПРЕДИ ДА ПЛАТИШКоето желание още на момента ме узадачи тъй като едвали ще им позволят от еконт освен да ги разглеждат да извършат каквато и да било манипулация с частите на територията на офиса .
-стъпка 5 след 24часа получих телефонно обаждане от колегата ТИ-6000 че видиш ли МИ ТЕ НЕСА СЪЩИТЕ
След което откачих ,някой от вас ме познават други не но тия дето ме познават знаят че тия две момченца ако бяха тука в София а не на 200км в този момент просто щях да ги смажа ,защото това е върха на Глупоста Няма как човек да бъде чак толкова ПРОСТ ,.
-Стъпка 6 -Публикувах мнение в темата на ТИ-6000 за да несе случи и на друг да си разхожда частите из територията на страната за Кеф на някави некадърници .Честно казано не вярвах че ще има толкова бърза реакция от страна на Литъл роК но явно момчето си гледа задълженията и си ги следи нещата.
-Стъпка 7 Става много забавно сега -Отказал Господина пратката НО не я е върнал обратно за софия Ами си хванал шапката и си заминал от Еконт .Платил е транспорта София -Плевен-Поне това
Днес ходих до Еконта на Резбарска и ми казаха че докато частите ми неса наредени от мен лично да патуват навръщане ,След като получателя ги е зарязал без да плати и да нареди връщане на предназначеното за него колетче ,то ще чака и ще натрупва Парички за моя сметка докато сам Неси се оправя с проблема.
Та сега наредих си транспорт навръщане за София ,и ако нещо недай си боже не е наред с частите ще видим какво ще последва.
Като цяло това е ситуацията ,парите са суперсмешни и за транспорта и за Цена на 4бубини но въпросът е в принципа нормално ли е такива хора да ни правят на маймуни тука ,и нармално ли е да ни се налага да се съобразяваме с тяхното невежество ,и не на последно място във този форум има информация за всичко относно Любимата Марка Но Няма кой да чете.
Поздрави на всички Чавдар Стефанов
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Писах му на въпросния.Единственото разрешение на случая е, да си поеме разходите затранспорта и обратно, след като грешката е негова, че е поискал грешните бобини.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
ТИ-6000 Вече не е част от този форум!
viewtopic.php?f=132&t=264199
Голям минус за miloslaff. Пуснал е темата, за джанти които продава потребител StAnIsLaF_ който има 2-3 мнения.
От Нова Загора са момчетата, "идеални са джантите, драскотинка нямат". Не стига че не се съгласи да доплати за моите 17-ки Style 32, които не са в добро козметично състояние, но откъм джанта са много добре, ми и като вдигнах 90 с взетите от тях 16-ки волана щеше да ми избие зъбите от тресене.
Надявам се с изправяне и баланс да се оправят нещата, ама ми е много тъжно, че все още има хора, които се опитват да си играят на прееби другарче на дребно, а после се вайкаме що не се оправяла тая държава...
Голям минус за miloslaff. Пуснал е темата, за джанти които продава потребител StAnIsLaF_ който има 2-3 мнения.
От Нова Загора са момчетата, "идеални са джантите, драскотинка нямат". Не стига че не се съгласи да доплати за моите 17-ки Style 32, които не са в добро козметично състояние, но откъм джанта са много добре, ми и като вдигнах 90 с взетите от тях 16-ки волана щеше да ми избие зъбите от тресене.
Надявам се с изправяне и баланс да се оправят нещата, ама ми е много тъжно, че все още има хора, които се опитват да си играят на прееби другарче на дребно, а после се вайкаме що не се оправяла тая държава...

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
в този ред на мисли...ако купувате джанти от VLADO1 .... плащайте само след прецизен оглед при ваш гумаджия
категорично не му вярвайте на снимки и приказки от 1001 нощ....

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
Назад към Авточасти и аксесоари