:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Re: :: Случаи на некоректност ::

Мнение от LiTtLeRoCk » 29 Сеп 2011, 17:09

Писах му.

Аватар

Мнение от elmaza91 » 29 Сеп 2011, 18:51

assos написа:Колегата elmaza91 ми прати по еконт табло за Е30, което 1-во е счупено и 2-ро НЕ РАБОТИ :shock: !!
Не отговаря на съобщенията ми оттогава.

:no: що за глупости са тва нито е счупено нито неработещо нито пък си ми писал съобщения на които несъм ти отговарял, днес си ми писал на лс в 17:12 и в 17:15 си писал и в темата за некоректни, като имаше зор да ти го пращам ми звъня по телефона а сега неможа да звъннеш един телефон? на всичкото отгоре таблото ти го пратих още миналия четвартак а ти го взе чак днес, във вторник ми писа че таблото го нямало а то си беше при теб телефона който ми даде също не отговаряше, ако си намерил друго табло кажи че нети трябва това , ама да лъжеш няма смисал бях ти пуснал опция за преглед и тест , както и да е неми се занимава с глупости пращай ми го ще ти върна 20те лева ама ти си некоректния в случая

Потребител
Аватар
Кара: Е53 3.0Д

Мнение от assos » 30 Сеп 2011, 9:01

Радвам се че поне културата ти е на достатъчно ниво да не използваш обидни обръщения.
Знаеш много добре че таблото е спукано точно отпред на стъклото, освен това оборотомера прекъсва. Не искам да се занимавам с тебе - нито да си връщам парите, както ти каза не си заслужава за 30 лева.. Просто исках да те сложа при некоректните където ти е мястото.

Аватар

Мнение от elmaza91 » 30 Сеп 2011, 9:31

колега таблото не е счупено, защото ако беше нямаше да го вземеш от офиса на еконт, освен това прочетох темата ти която си пуснал преди да решиш да си търсиш ново табло viewtopic.php?f=6&t=267089&p=2947296#p2947296
и мисля че броблема ти изобщо не е моето табло понеже то си работеше нормално както ти казах

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 03 Окт 2011, 10:53

Колеги модератори, на 04.09. пуснах некоректния Милен от Пловдив, никой не взе отношение месец по късно. Явно няма нищо да стане, то се видяло, нека си пише във форума и си търси други "шарани" :bang:
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 03 Окт 2011, 12:24

huchkata64 Вече не е част от този форум!

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 03 Окт 2011, 12:49

Ivo_Borisov написа:Колеги модератори, на 04.09. пуснах некоректния Милен от Пловдив, никой не взе отношение месец по късно. Явно няма нищо да стане, то се видяло, нека си пише във форума и си търси други "шарани" :bang:
Като изпищи още някой от "специалиста" ще се вземат мерки :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 03 Окт 2011, 13:20

mitko_n1 написа:
Ivo_Borisov написа:Колеги модератори, на 04.09. пуснах некоректния Милен от Пловдив, никой не взе отношение месец по късно. Явно няма нищо да стане, то се видяло, нека си пише във форума и си търси други "шарани" :bang:
Като изпищи още някой от "специалиста" ще се вземат мерки :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Не сме забравили, нито някога нещо е оставало без последствия.Има случай където не всеки е компетентен да прецни кое е праивлно и кое не.Писал съм на колеги модератори, които според мен са компетентни по този въпрос да вземат отношение.Имайте предвид, че форума не е целияни живот.Ние също си имаме други ангажименти и друг живот различен от форума.Знам, че не е приятно да олекнеш с пари за нищо, но имайте малко търпение и разбиране.

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 03 Окт 2011, 17:24

Ице, сори за късния отговор, но чак сега имам възможност.
Прочетох 2 пъти хронологията на събитията...и колкото и да не ми се иска трябва да призная, че Милен не е прав!
Макар да го познавам лично не смятам, че е редно да бъда пристрастен!
Веднага казвам и защо смятам така!

Първо - за тези който знаят къде се намира помпата при Е39 е ясно, че за час - два - три тази помпа няма как да бъде свалена, ремонтирана, зацепена/стендвана (при това от раз!) и сложена.
Според мен, а и според друг колега, който уважавам и с когото се консултирахме цялата работа е следната - Милен е сменил уплатненията само на електрониката, като се е надявал, че проблема е там...но пък цената за това е доста голяма...и макар да смятам, че всеки сам има право да определя цените си...в случая не мисля, че Милен е подходил коректно спрямо колегата!

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 03 Окт 2011, 18:01

След като се консултирах с колегите, които знаят за какво става въпрос с тия помпи.И като се има предвид, че това не е първия случай на опарен колега от днес milennyc не е част от този форум!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 03 Окт 2011, 19:17

Аз не съм оспорвал цената, за мен беше важно да спре теча. Не ме интересуваше и дали я свалял, важното беше да не тече. Но при положение че не оправи теча, взе парите за мен не е точен. И му казах че ако ми се оправи теча на другото място само със смяна на уплътнения значи е взел пари и нищо не е свършил. И тогава му казах че за мен има само едно решение-да ми върне парите. Както и да е, негово решение.
Благодаря ви за отношението и помощта! Според мен некоректни хора нямат място в този форум!
Приятна вечер на всички!
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Е60 530i

Мнение от doc™ » 05 Окт 2011, 17:08

LiTtLeRoCk написа:Темата ще остане заключена до изясняване на случая, дали на теб ти харесва или не си е лично твой проблем.
В случая говорим за разкарване и размотаване, каквто и за хвърляне на пари по майстори монтаж и демонтаж, а чия е вината за това?

Гледам че няма развитие по случая.Писах на DRN,но той не ми връща отговор. :dunno:

Потребител
Аватар
Кара: Е39 М54B30

Мнение от DRN » 06 Окт 2011, 10:28

Изпратено на: 24 Сеп 2011, 16:39
Колега не мога да разбера защо пишеш глупости по мой адрес.Първо:първият диф който ти е дал колегата е от Е36 2.8 автомат,мога да ти го докажа,а не както си написал 2.5 автомат.На него нямаше табела и затова Lunaticc1 няма как да знае че е 3.91,това означава че е сложен в Англия.За втория 2.93 lunaticc 1 има известна вина че ти го е дал,но след като го блокирах го занесох в сервиз и те ми потвърдиха че само лагера е за смяна.След това разбирам от колегата че и той бил счупен и му казах че след като се освободя ще отида в сервиза и ще сваля моя диф и ще ти го дам и така стана.Ти ме пита кой ще ми оправи разходите в сервиза и аз ти отговорих разбери се с колегата аз не мога да направя нищо,защото аз нямам никаква вина за случилото се.И двата дифа са негови - 3.91 и 2.93,аз ти дадох моя диф читав и всичко мисля че е наред.Исках да ти помогна и за това ти казах да се обърнеш към него,защото бях зает и нямаше как веднага да ти дам моя.И още веднъж ти казвам,че дифа който ти е дал първият път няма как да разберем че е бил 3.91 преди да се отвори,всички мислехме че е 3.07.

ето още на същия ден какво ми писа doc™, аз веднага го прочетох. Косвено си отговорен, но освен че бягаш от отговорност друго не виждам.

Само пример, като продавате дадена част, нали първо трябва да видите дали работи и дали е тази за която я представяте. Ако вместо здрав м52б28 се окаже м52б25 със спукана глава какво правим ?!!?

Lunaticc1 никога не ми писа или обади.

Аз вече студената вода съм я изпил

Потребител
Аватар
Кара: Е60 530i

Мнение от doc™ » 06 Окт 2011, 11:35

ето още на същия ден какво ми писа doc™, аз веднага го прочетох. Косвено си отговорен, но освен че бягаш от отговорност друго не виждам.

Само пример, като продавате дадена част, нали първо трябва да видите дали работи и дали е тази за която я представяте. Ако вместо здрав м52б28 се окаже м52б25 със спукана глава какво правим ?!!?

Явно ти не можеш да разбереш какво се опитвам да ти обясня.Колата от която ти е дал колегата(първия диф) е 28-ца автомат(фейс - 98г,седан),следователно дифа е 3.07.Ако искаш мога да ти дам VIN-а да се убедиш.Този автомобил беше със счупена скоростна кутия и няма как да го пробваме,двигателя си палеше и работеше перфектно,но колата не можеше да се движи без скорости.Сега ще ти дам и отговор на примера който си дал:
Първо:не ми се вярва който и да е колега,където се занимава с части от марката да сваля дифовете от колите за части и да ги пробва на неговата или на която и да било кола.АЗ лично не ги разглобявам да видя дали работи или не работи,а давам да се пробва,работи - не работи.
Второ:всичките мотори могат да се пробват,ако си запознат с двигателя който купуваш,мисля че ще можеш да разбереш дали е същия и дали е със спукана глава и т.н. Ако ли не поне ще вземеш някой който разбира от тази част,според мен никой не купува на сляпо двигатели.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 06 Окт 2011, 17:01

doc™ написа:

Явно ти не можеш да разбереш какво се опитвам да ти обясня.Колата от която ти е дал колегата(първия диф) е 28-ца автомат(фейс - 98г,седан),следователно дифа е 3.07.Ако искаш мога да ти дам VIN-а да се убедиш.Този автомобил беше със счупена скоростна кутия и няма как да го пробваме,двигателя си палеше и работеше перфектно,но колата не можеше да се движи без скорости.Сега ще ти дам и отговор на примера който си дал:
Първо:не ми се вярва който и да е колега,където се занимава с части от марката да сваля дифовете от колите за части и да ги пробва на неговата или на която и да било кола.АЗ лично не ги разглобявам да видя дали работи или не работи,а давам да се пробва,работи - не работи.
Второ:всичките мотори могат да се пробват,ако си запознат с двигателя който купуваш,мисля че ще можеш да разбереш дали е същия и дали е със спукана глава и т.н. Ако ли не поне ще вземеш някой който разбира от тази част,според мен никой не купува на сляпо двигатели.

Каквото и да обясняваш е факт, че колегата няколко пъти е плащал сваляне и качване на диф, не заради друг, а заради теб и лунатик.Затова, за да няма ощетени и недоволни седнете и поговорете с колегата, как да го компенсирате за това.НЕ В ТЕМАТА, А НА ЛИЧНО!

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари