:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: m50b20
Мечтае да кара: квото и да е бмв да е...
Детайли за колата: м пакет брат направо самолет

Re: :: Случаи на некоректност ::

Мнение от batkoki » 07 Окт 2011, 19:20

здравейте колеги изключително ми е неприятно да пиша в тази тема но ето че аз си испатих от колега от форума.става въпрос за колегата bmw55.въпросният колега ми продаде система за газов инджекцион.уговорката ни беше да ми даде всички необходими части за монтажа на инджекциона без газовата бутилка защото аз си имам и той се съгласи да спадне от цената за сметка на бутилката.след около седмица уговорки във форума се разбрахме да се видим на живо и да купя системата от него.пак казвам разбрахме се че всичко от комплекта за монтаж ще е там.съгласих се че медни тръби филтри и маркучи е хубаво да се купят нови и той каза еми тогава няма да ти ги нося тях.видяхме се с колегата той ми донесе системата в две турбички след което го питах няколко пъти колега сигурно ли е че всичко нужно е в комплекта и всичко работи.отговорът му беше колега всичко е перфе няма никакви проблеми по нито една част ако случайно нещо сме забравили званкаш и ще го намеря и ти го давам.днес званнах на колегата пак ще го спомена bmw55 и му обясних че доста частици от редуктора са наранени едната е една много важна част за цялата система а именно датчика който показва до каква температура и загряла колата и превключва на гас,другите две са части от редуктора за входяща и изходяща гас.(извинявам се ако не се изразявам правилно сигурно вече на всички е станало ясно че не разбирам от такива системи)споменах на колегата и за другите липсващи части който ми бяха написани на една тетрадка от майстора и аз му ги четях.колегата ми се развика отсреща и започна да ми се прави на тарикат.казах му да се видим и да се разберем момчето обаче продължава да си приказва неговите глупости и въобще не ми обръща внимание на проблема който имам.надявам се тази тема да му повлияе по някакъв начин и да се съгласи да се видим и да се разберем като хора.ако ли не просто нега този пост да послужи на други колеги от форума на който им се налага да пазаруват нещо от въпросния колега.
кой според вас е вечният враг на БМВ? ....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330xd && 525d
Мечтае да кара: В европейска България

Мнение от bmw55 » 10 Окт 2011, 15:48

Аз не продавам нещо което е повредено!
Имал съм лични и обаждания от колеги които търсят части от мен,който са повредени(или такива които на мен ми се струват нечитави)и нито една от тях не е продадена а изхвърлена.
Който е дошъл и е взимал каквото му трябва,ще потвърди че със нищо не съм го ущетил и със нищо не съм го излъгал!!!
Единственото с което може да се заяде някой с мен е ако съм се забавил да изпратя някоя част,понеже работя и понякога не се прибирам,за да взема съответната част!!!На всеки е имало коментар на цената,на други съм давал части без пари!Продавам я на части,за да си върна част от парите за новата кола,а не да забогатявам!!!
Колегите с които се събираме на ОМВ дървеница,всичките ще потвърдят,че колата до последно се караше на газ без никакви проблеми.

Колегата: "batkoki" е ходил незнам си на колко майстори и всеки си му е казвал каквото пожелае,понеже не разбира и си им е шаранче!
В началото даже го попитахме ако изка да му намеря майстор,той каза :"Аз ще си намеря майстор няма проблеми,щом всичко е наред по системата"
Когато ми се обади по телефона,първо твърдеше,че липсвали части.После мина на версичта че си ги е Купил.После ми изкаше 100лв.След това станаха 150лв.После станаха 120лв.Накрая щял да дойде да ми вдига скандали в работата,щял по цял ден да седи докато не му върна парите.
Аз ако знам че нещо не е ОК по системата щях ли да му покажа къде работя или щях да го накарам да се срещнем някъде и нищо да не знае за мен освен форума.Колегата е обиколил незнам си колко "майстори" и сега да ми я върне,нямам как да стане.
Никой никога не съм прецаквал за каквото и да било осебнно за части по автомобил,защото толкова пъти са ме прецаквали мен,ЧЕ НЕ ЖЕЛАЯ АЗ ДА СЪМ КАТО ДРУГИТЕ!
Бъди честен пък да става квото ще

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от batkoki » 10 Окт 2011, 20:45

Колега нека се разберем нещо това че си продавал много части и че частите са били читави ок не споря.много от нещата които казваш са доста изопачени.спора м/у нас двамата възникна от това че аз купувам системата за цял комплект готов за монтаж(не съм казвал че системата не работи няма как да го твърдя преди да съм я сложил на колата.)накрая обаче излиза че за да се пусне системата да заработи нормално на колата трябва да се закупят още един куп части а други които видимо са захабени да се подменят.нека да преглатна това че някой части са се захабили все пак купувам нещо втора ръка и трябва да съм подготвен че не всичко ще е като ново.несправедливото от твоя страна което ме подразни е че когато ти се обадих да ти ги кажа тези неща ти започна да ми повишаваш тон и да ми говориш неща които надали би ги казал на някой ако стои срещу теб.Както и да е това беше преди да сложа уредбата,но ето че днес тя е монтирана след като си закупих всички части плюс зареждачката за която ти ми реагира еми оправяй се да си ме питал мен къде ми е била слагай си я вътре в багажника и се оправяй.та така в момента ако някой дойде и ми види колата колко е "читава"на гас ще се откаже за винаги от това гориво но да се надяваме че това ще се промени.причината да пиша в тази тема е че ти постъпи изключително детски или женски е по добре да кажа наприказва ми един куб глупости и не пожела даже да се видим.събери малко от това което ти липсва а именно кураш и нека се видим и се разберем като нормално хора ще ти кажа какво е липсвало по уредбата ти ще ги намериш липсващите неща както беше уговорката(ако има нещо липсващо обаждаш се и го намираме нямаш проблем това бяха твоите думи)и тогава пиши в тази тема и кажи аз постъпих коректно спрямо колегата.в противен случай темата е абсолютно излишна и всеки само си пише тук как са го ислъгали и чака съчувствие от колегите!!!

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 10 Окт 2011, 21:46

bmw55 В случая не говорим за неработеща газова, а за такава с липсващи части!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от batkoki » 11 Окт 2011, 10:59

точно така уредбата вече е поставена и имам списък с частите които съм закупувал допълнително както и белешки с цените на всяка една нека колегата ако не ми вярва да се видим за да му покажа още колко пари съм дал за да стане пълен комплект.като в тези пари не съм включвал цена за маркучи,тръбички и филтри тъй като с колегата се разбрахме че тези неща е хубаво да се купят нови и аз се съгласих.става въпрос за часто от сорта на температурен датчик,зареждачка,копче(защото на колегата копчето не работеше)+неща по редуктора които незнам как точно се казват знам само че са за входяща и изходяща гас доколкото съм разбрал+някакви нещица които влизат в колекторите и още няколко неща които на пръв поглед изглеждат безубидни но всъщност цената се събира и като ударих чертата "евтината"газова уредба която купих за по евтино ми излезна със 100 лв по евтина от една нова такава със гаранция :)нека колегата бмв 55 да си харчи паричките със здраве и нека да има по малко некоректни търговци във форума.

Потребител
Аватар

Мнение от kalichin » 12 Окт 2011, 22:11

колеги искам и аз да се оплача с един некоректен потребител от форума.
купих гуми от форума преди 2 дена и колегата BENQ гарантираше че гумите са без забележки но се оказаха с балон.писах,звънях но няма отговор,исках да му ги върна.и да се реши проблема дори и да не е знаел за него да се оправим както му е реда.явно е поредния измамник във форума.
той е с потребителско име BENQ.незнам някои друг дали не си е патил от него.иначе ми изглеждаше печен.цената беше премамлиива и така станах жертвата.
моляви за мнение колеги
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 13 Окт 2011, 12:29

kalichin написа: колеги искам и аз да се оплача с един некоректен потребител от форума.
купих гуми от форума преди 2 дена и колегата BENQ гарантираше че гумите са без забележки но се оказаха с балон.писах,звънях но няма отговор,исках да му ги върна.и да се реши проблема дори и да не е знаел за него да се оправим както му е реда.явно е поредния измамник във форума.
той е с потребителско име BENQ.незнам някои друг дали не си е патил от него.иначе ми изглеждаше печен.цената беше премамлиива и така станах жертвата.
моляви за мнение колеги

Писал съм му.Теб ще те помоля да не пишеш в ОБЯВИТЕ, затова е направена тази тема за некоректните

Потребител
Аватар

Мнение от kalichin » 13 Окт 2011, 17:31

Мерси колега,няма да пиша повече,просто в ядът си
Изображение

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 17 Окт 2011, 9:09

Темата:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 9#p2991289
Автора:
memberlist.php?mode=viewprofile&u=42480
Търся предна броня за Е90.
Колегата ми праща ЛС, с линк към въпросната тема.
Обаждам му се, разбираме се да ми я прати по ЕКОНТ.
Пращам му СМС с данни за ЕКОНТ.
Обаждам му се за да потвърди, че ще я изпрати и изрично го питам дали мога да разчитам на думата му за бронята - "Да разбира се!"
Чакам...ден...два...три...обаждам се - бил изключително зает.
Чакам пак...ден..два...звъня - не ми вдига.
Звъня по-късно - не ми вдига.
Днес му звъня от друг номер, без да се представям - бронята била продадена.
Лошо няма, обаче...аз съм разкачил моята броня от колата и чакам почти 1 седмица и всичко това при положение, че го попитах дали ще си удържи на думата, на което той чак обиден ми отговаря "Да разбира се!".

Смешна история... правете си вие изводите за въпросния колега!

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 17 Окт 2011, 21:31

Пиши му (модератор си все пак), да дойде "тук" да си опише гледната точка... все пак...

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 17 Окт 2011, 21:43

Ми...докато му писах ЛС с текст "Можеш ли да ми обясниш защо ме правиш на маймуна" - скалата вече му писа в темата.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 18 Окт 2011, 14:48

Хайде минус 50лв. за ДВЕТЕ посоки (джанти), поради огромната "коректност" на Борислав Елчев Добрев от гр. Варна с телефонен номер 0895 12 36 56

Чухме се по телефона миналата седмица и се разбрахме да му пратя въпросните джанти

http://store.picbg.net/pubpic/ED/4C/48d ... 33ed4c.jpg

http://store.picbg.net/pubpic/6D/98/26f ... c76d98.jpg

за 300 лева

Изрично казах по телефона и подчертах, че едната джанта има сериозна заварка, но няма проблем с баланса, тъй като такъв е правен и джантата не мята, а пък другите джанти са олюпени и са за боя, НО НЯМАТ ЗАВАРКИ!

"Колегата" вижда джантите, но не ги взема, минават 3 дни, аз му звъня 1-ви път!

- Какво става с джантите!
- От 4-те, само 1 става, другите са ремонтирани.
- Казах, че едната е заварвана, а другите не са и са просто за боя
- Не, от 4-те, една става! Помисли си пак върху цената.
Кратък размисъл, все пак вече му бях отбил от 350 на 300лв, казвам -Добре, вземи ги за 280лв.
- Ще видим, ще говоря с един приятел да си ги разделим!
- Добре, ако не ти харесват плати си доставката до там, аз ще си поема пътните наобратно.
- ОКЕЙ!

Минават още 3 дни, и аз звъня 2-ри път!

- Какво стана, взе ли ги!
- НЕ! Онзи дава 100лв, аз не мога да дам 180лв за 2 джанти!!!
- Добре, плати си еконта до там и ми ги пусни наобратно!
- Няма да го платя.

От там натам всичко за мен е приключено и с този човек не искам да разговарям и правя бизнес. Не му знам ника във форума, опитах се да го издиря, но не успях. Не мисля, че е фатално, ако не получи наказание, просто колегите да си имат 1 на ум.

Утре, като дойдат, ще снимам 3-те джанти от вътрешните страни за да покажа, че НЯМАТ ЗАВАРКИ!

*Още нещо интересно, въпросния е прегледал джантите без да си плати доставката, как стават тези неща. НЕ ЗНАМ! Ще ида да питам в Еконт, но или въобще не ги е гледал или са му дали те!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 19 Окт 2011, 17:21

и аз да се запиша с оплакване от потребителя Bawarco- http://www.bmwpower-bg.net/forums/membe ... le&u=38829.взех от него клапанчета за парно за е36,в последствие се оказа,че са по-зле от тези,къде свалих.естествено го запитах,ако има други да даде,че да свършим работата,но се оказа,че няма.намекнах,че при рекламация е редно да се върнат парите тогава,но отговори,че няма как да гарантира за нещо на 25г и свалено преди 6мес.с две думи предлагаме нещо,колкото да го продадем.
без извинение,без никаква колегиалност.
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Аватар
Кара: Само BMW
Мечтае да кара: e30 M - POWER
Детайли за колата: Ненормални

Мнение от Bawarco » 19 Окт 2011, 21:20

Колега като толкова съм те завлякал с тези пари ако може така да се нарекат.Пусни ми ги обратно, това е част която никога неможеш да гарантираш а и парите за нея са смешни.. Пътя до Еконта за да тия пусна и после да си взема парите са колкото тях. Ама айде...... ПУСКАЙ ГИ УТРЕ..

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 19 Окт 2011, 21:36

Bawarco написа:Колега като толкова съм те завлякал с тези пари ако може така да се нарекат.Пусни ми ги обратно, това е част която никога неможеш да гарантираш а и парите за нея са смешни.. Пътя до Еконта за да тия пусна и после да си взема парите са колкото тях. Ама айде...... ПУСКАЙ ГИ УТРЕ..

След като не можеш да гарантираш, че частите които продаваш във форума работят, защо въобще ги продаваш?Уточнил ли си някъде в обявите си, че не гарантираш дали дадена част работи?Това което си написал горе е меко казано смешно, едва ли не колегата е виновен, че си си му изпратил неработеща част.

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари