:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- Bawarco
-
-
- Кара: Само BMW
- Мечтае да кара: e30 M - POWER
- Детайли за колата: Ненормални
Re: :: Случаи на некоректност ::
25 - те лева ще се върнат. Макар че може и да не са мойте клапани.......
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Bawarco написа:25 - те лева ще се върнат. Макар че може и да не са мойте клапани.......
А понеже си много хитър и чакаш някой да те сложи в некоректни за да реагираш получаваш 2 седмици бан а ако не си върнал парите бана остава за постоянно.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
благодаря за съдействието!
клапаните ще бъдат доставени до колегата на място до края на седмицата
клапаните ще бъдат доставени до колегата на място до края на седмицата
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
malenov
Не е некоректен - но е изключително НЕСЕРИОЗЕН!!!
От сумати време си пишем за едни седалки...все обещава....все да да утре...и сега продадени ;-) Така бизнес не се прави...
viewtopic.php?f=134&t=264490
От сумати време си пишем за едни седалки...все обещава....все да да утре...и сега продадени ;-) Така бизнес не се прави...
- freehippie
- Потребител
-
- Кара: '00 330ci
Здравейте ,колеги, и аз да се включа в тази тема, става въпрос за човек с ник acho2000 и тел номер 0886006284, който ми продаде брава за колата, като се бяхме разбрали ако нещо не е като хората да му я върна. Е машинката работи, но механизмът, който отваря вратата при дърпане на вътрешната или външната дръжка на вратата, трябва да освободи и отвори бравата не връща, трябва с отделен натиск да се издърпа вратата, което след цял ден работа по смяната на двете брави просто ми дойде в повече. Днес му звъннах да му я върна, но той каза, че тъй като работи по принцип няма да я вземе. Истина е, че сега не разполагам с много пари, но не ми е за тях, а за това , че в тази наша общност има такива случаи.
ПП Доколкото разбрах от самия човек е имало и други оплаквания срещу него.
ПП Доколкото разбрах от самия човек е имало и други оплаквания срещу него.
Обеснявам се за поледен път в този форум. Незнам как така се получава така че аз свалям машинката работеща и я изпращам на въпросното момче с право да си я гледа оглежда и всичко там... След което той ми се обажда им казва да взел съм машинката същата е и всичко е точно и въпроса да приключи и в един момент след един месец да ми се обади и да ми каже ама не машинката не работи ако не е работила да ми се беше обадил след ден два пет даса ама да ми звани и да ми казва ама тя ма6инката неработи след като е минал един месец няма такъв вариант аз нещо което неработи никога и на никои няма да го изпратя вадя достатъчно добри пари за да ходя и да паля хората а и още повече че тази ма6инка комплект със жилото и всичко което си върви към нея съм я дал за 80лв сума заради която нямам намерение да се излагам!!!
- xteem
- Потребител
-
- Кара: e60 530d
freehippie ти не видяли че в този раздел има тема за тоя мизерник acho2000, мене ме прецака с един диф на фантастична цена кадето вие, и един дебитомер искаше да ме запали но със 300 зора си го взе, хем темата му е заключена и продължава да прецаква хората, що не го блокнат направо!!!
- freehippie
- Потребител
-
- Кара: '00 330ci
Значи acho2000, ти си раздул нещата много. Първо машинката я взех миналата седмица. Нямах време и чак вчера успях да се заема със смяната, а и се бях разбрал с един майстор да помага. Машинката пасва, наистина, друг е въпросът, че е производство 11.99 , а не 04.00, както ми беше казано, но това не е проблем. Проблемът е в това, че машинката е амортизирана и се оказва негодна за употреба, защото не отпуска палчето, което трябва да отвори вратата. Това е причината да смятам, че трябва да я върна, както и се бяхме разбрали и преди покупката.
Както е казал колегата xteem явно acho2000 има практиката да бъде некоректен, затова моля модераторите поне да предотвратят бъдещи такива случаи.
Както е казал колегата xteem явно acho2000 има практиката да бъде некоректен, затова моля модераторите поне да предотвратят бъдещи такива случаи.
- malenov
- кандидат ентусиаст
-
E36TM написа:malenov
Брат изтрий си поста, темата е за некоректни а не за несериозни. Ти ми даваш бартери за някви стабилизиращи щанги, диференциали и телефони от 2000-та година. Писах ти че им търся пари а не железа. Момчетата дойдоха на място свалиха си ги и ги купиха. Мисля, че в обявата има доста снимки на седалките пак нито сам ти ги обещавал нито нищо . Поздрави
This is my FREEDOM
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
acho2000 написа:Обеснявам се за поледен път в този форум.
Щом продаваш в този форум, щом попадаш в тази тема, а като гледам не ти е за пръв път, ще се обясняваш, колкото е необходимо.Сега може да обясниш неработещата машинка и виещия диф!Ако нямаш намерение да се обясняваш, само ми кажи и да приключваме, че ми се пие.
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Абе хора, толкова ли е трудно да кажете какво точно продавате... Просто думи няям... то това подарък, то те така си бяха, оригиналните...така ги свалих... Ми кажи бе човек, колко пъти се чувахме.. после па не вдига... пфф, аман от детски хххххххххх истории
Аре, халал да са ти тъпите 50 леа...
viewtopic.php?f=134&t=268998&p=3013375#p3013375
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Apassionata написа:Абе хора, толкова ли е трудно да кажете какво точно продавате... Просто думи няям... то това подарък, то те така си бяха, оригиналните...така ги свалих... Ми кажи бе човек, колко пъти се чувахме.. после па не вдига... пфф, аман от детски хххххххххххх истории
Писал съм му на въпросния, а теб ще те помоля, да подбираш думите които използваш.
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
А аз му заключих всички теми... да се надяваме че сега ще се сети да влезе и да се изкаже...
Писал съм на колежката ЛС ако иска да ми пусне обратно пружините и ще и възтановя парите още вчера, но не ги е пуснала все още.
malenov написа:E36TM написа:malenov
Брат изтрий си поста, темата е за некоректни а не за несериозни. Ти ми даваш бартери за някви стабилизиращи щанги, диференциали и телефони от 2000-та година. Писах ти че им търся пари а не железа. Момчетата дойдоха на място свалиха си ги и ги купиха. Мисля, че в обявата има доста снимки на седалките пак нито сам ти ги обещавал нито нищо . Поздрави
Всъщност не е баш така....но ти си знаеш ;)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Назад към Авточасти и аксесоари