:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Re: :: Случаи на некоректност ::
[quote="E36TM]...[/quote]
Реално ти е обещал единствено че ще ти изпрати снимки... аз не виждам някаде да ти е обещал че седалките са твои... разговора който сте провели е супер несериозен... няма как да го накажем защото почти сте се договорили...
Реално ти е обещал единствено че ще ти изпрати снимки... аз не виждам някаде да ти е обещал че седалките са твои... разговора който сте провели е супер несериозен... няма как да го накажем защото почти сте се договорили...
Още в първото си мнение съм написал, че не искам наказание или нещо подобно - просто споменах, че е несериозен...не некоректен :yes:
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
remus00 написа:Писал съм на колежката ЛС ако иска да ми пусне обратно пружините и ще и възтановя парите още вчера, но не ги е пуснала все още.
Пружините няма да ги връщам, щото ги сложих на колата, за да не карам със счупени, докато си намеря други... Ако искаш после да ти ги пусна с процент овехтяване :DDD Просто бъдете коректни, бе хора, трябваше да кажеш, едната е различна, неоригинална, с дебели краища, така и така, по-нова е, еди ква си марка примерно или квото знаеш... но става...и пр... Знаел си, естествено... Нямаше да ги искам в такъв случай... А не да го разбирам впоследствие, да не си вдигаш телефона да се разберем кво да праим, да пишем тук и ... и да си играем на дай си ми парцалките, на си ти куклите...
Просто не го прави повече, гледам и други неща продаваш...
- malenov
- кандидат ентусиаст
-
хаха голям съм измамник нали , има други обяви купи си седалки . Реално всичко което продавам е с гарантиран произход и досега съм нямал курс назад за неработеща или т.н. стока. Никога несъм мислел че ще попадна тук , с тази смешна история. Ей предложи на оправата да направят тема " Случай на несериозност " и там да ме сложиш на 1-во място .
This is my FREEDOM
Apassionata написа:remus00 написа:Писал съм на колежката ЛС ако иска да ми пусне обратно пружините и ще и възтановя парите още вчера, но не ги е пуснала все още.
Пружините няма да ги връщам, щото ги сложих на колата, за да не карам със счупени, докато си намеря други... Ако искаш после да ти ги пусна с процент овехтяване :DDD Просто бъдете коректни, бе хора, трябваше да кажеш, едната е различна, неоригинална, с дебели краища, така и така, по-нова е, еди ква си марка примерно или квото знаеш... но става...и пр... Знаел си, естествено... Нямаше да ги искам в такъв случай... А не да го разбирам впоследствие, да не си вдигаш телефона да се разберем кво да праим, да пишем тук и ... и да си играем на дай си ми парцалките, на си ти куклите...
ОК ако има някакви проблеми пиши на ЛС, за да ги отстраним.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
remus00 написа:Apassionata написа:remus00 написа:Писал съм на колежката ЛС ако иска да ми пусне обратно пружините и ще и възтановя парите още вчера, но не ги е пуснала все още.
ОК ако има някакви проблеми пиши на ЛС, за да ги отстраним.
След като си знаел, че продаваш нередовна стока, но не си направил нищо по въпроса да оправите "недоразумението" преди, да попаднеш в тази тема.Сега получаваш месец почвика, която ще ти бъде за урок, че си се наредил на опашката за БАНани.При следващо провинение, си заминаваш завинаги!
- freehippie
- Потребител
-
- Кара: '00 330ci
Виждам, че правосъдието във форума работи, та искам да питам какво става със случая с acho2000? Няма никакво развитие що се отнася до моя случай.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
freehippie написа:Виждам, че правосъдието във форума работи, та искам да питам какво става със случая с acho2000? Няма никакво развитие що се отнася до моя случай.
За твое съжаление, ние също сме хора, с нашите проблеми и занимания, а като лтакива ни се случва да забравяме.Писах му.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
acho2000, щом продаваш в този форум, щом попадаш в тази тема, а като гледам не ти е за пръв път, ще се обясняваш, колкото е необходимо.Сега може да обясниш неработещата машинка и виещия диф!Ако нямаш намерение да се обясняваш, само ми кажи и да приключваме, че ми се пие.
нямам какво да обяснявам парво деференциала не вие и второ машинката си работи трето ако оби4а6 литлерок ли си там къв си не деи ми нарежда какво да правя саобразявай са малко 4е почваш да ме изнервяш по този заповеднически начин ще говориш на децата си ако имаш такива немисля че съм казал нещо на теб или който и да е че да ми дарйиш такъв тон така че ако искаш 100 бан-а ми слагай не ме интересува само се съобразявай как ми говориш!!!
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Сега трябва да се уплаша, ууууууууууууу.Ако искаш мога да ти се помоля, но няма да го направя.
Не ме интересува, дали се изнервяш или не, това си е лично твой проблем, проблем, който не ме вълнува.Не си първия, няма да си и последния.След като не те интересува ти съобщавам, че получаваш БАН, за некоректна търговия.
Не ме интересува, дали се изнервяш или не, това си е лично твой проблем, проблем, който не ме вълнува.Не си първия, няма да си и последния.След като не те интересува ти съобщавам, че получаваш БАН, за некоректна търговия.
- kalin_10
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квото има
Здравейте колеги,да ви пиша за един "красавец" с ник angle_pich има тема,че изкупувал катализатори: viewtopic.php?f=63&t=226218. Пиша му на ЛС ,че имам от е36 и му изпращам номера и снимки на катализатора.След кратко време ми се връща съобщение,че цената която може да ми даде е 180лв.Казвам ок и му го пращам като се разбрахме пратката да е за негова сметка.На следващия ден тоест вчера пича ми звъни и най-нагло ми заявява по телефона,че цените били паднали и като сверил в каталога си можело да ми даде 110лв за него!Никой нямало да ми даде повече пари и така...Казах му,че за мен това е безумие по такъв долен начин да гледаш да изкараш някой лев отгоре и да ми връща катализатора,при което той отговори,че ще плати доставката до там и ще нареди пратката да се върне.Днес звъня в Еконт за да видя какво става и от там ме уведомяват,че въпросния човечец е отишъл само да иска номера ми за да се свърже с мен и е изчезнал.Нито е погледнал пратката,нито си е платил доставката,нито е казал че я отказва и я връща??!!!!?? И в момента ще съм с 30лв назад за куриери,телефони навъртяни и сума ти изхабени нерви и пратката ми все още е в София!!! От друг колега разбрах,че това му бил редовния номер с падането на цените и имало и други колеги които са ужилени от angle_pich.Данните са му Митко Николов гр.София ул.Чорлу 1 тел: 0896157698. Имайте си едно на ум с този дано от тук нататък да няма други колеги в моята ситуация!
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Щом си му изпратил снимка и номер, а той ти е казал КОНКРЕТНА ЦЕНА, няма право да променя уговорката, след като си го изпратил.Писах му, чакам неговия отгово, тук в темата!
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Доколкото си спомням не му е първо отбелязване в тази тема, че и оплакаването беше ако не същото, то поне подобно.

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
mitko_n1 написа:Доколкото си спомням не му е първо отбелязване в тази тема, че и оплакаването беше ако не същото, то поне подобно.
Знаем, не сме забравили.
Назад към Авточасти и аксесоари