:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Re: :: Случаи на некоректност ::

Мнение от ddddk » 10 Дек 2011, 12:55

Здравейте колеги,

По моя случай с колегата ehot трябва да информирам тук, че Еконт ми върнаха пратката днес.
На практика грешните огледала си остават мои. Тепърва ще търсим от каква кола са, но това е друга тема.

Та, моя въпрос можем да го приключим.
Остава ми моралната утеха, че потребителят ehot memberlist.php?mode=viewprofile&u=54477 е изтипосан тук и вече ще му е по-трудно да шмекерува... евентуално...

Благодаря все пак на модераторския екип за опита за съдействие.

Поздрави,
Д
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 10 Дек 2011, 13:09

От 3-ти декември не е влизал във форума, така че за момента реакция от/към него не можем да очакваме... като влезне отново и реагира (или не) по някакъв начин, тогава ще преценим какво ще се случва с присъствието му тук.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е36
Мечтае да кара: E38 Alpina B12

Мнение от bmw318is4 » 15 Дек 2011, 12:13

И аз да напиша нещо но не за да обвинявам някой а себе си откъм невнимание,търсех гуми, бях написал в обявата да са еднакви и четерите и да са в добро състояние,писа ми един колега и ми показа само една снимка и каза че "има четири перфектни " викам взимам ги обаче понеже бях зает пратих един приятел да ги вземе, без да се ангажира с преглеждане защото щом ми пише човек от този форум аз му имам доверие,когато ми докараха четерите гуме марката и на четерите беше еднаква но модела две по две различен,две бяха еднакво износени с дота който ми бешее казал колегата,другите две бяха различно износени до толкова различно че немогат да се ползват а дота им е по стар с три години от обявеното, както и да е аз съм си виновен и се пак съм благофарен на колегата защото две от гумите ползвам,и поуката е бъдете внимателни и не твърде доверчиви и добродушни като мен: d
И пак повтарям,не се оплаквам а просто ви информирам да питате и да преглеждате обстойно защото когато оставите възможност на някой той ще я ползва без да се интересува че това са ви последните пари или нещо такова
Изображение

Аватар
Кара: BMW 318 tds
Мечтае да кара: 730D
Детайли за колата: 318 пе4ка стига толкоз......

Мнение от iv4ooo89 » 15 Дек 2011, 13:27

Колеги и аз ще напиша некоректен продавач,става дума за "m3 metanoviq" става дума за алтернатор който ми продаде,отидох на мястото видях го платих му го и си заминах.След няколко часа опитвам да го монтирам и гледам релето е различно от мойто и не става понеже мойто е с букса а неговото не,обаждам му се и вика варни ми го няма проблеми.Отново утивам там и той слага мойто реле на неговото динамо и вика слагай го,викам ако е релето проблема какво правиме еми ще го върнеш няма проблеми викам ОК.Пак се връщам монтирам го динамото лампата пак ми свети на акумулатора,обаждам му се викам човек пак свети лампата явно релето ми е проблемно,а твойто нестава викам.Еми утре ще ти се обада да ми го донесеш и да ти върна парите.Вече 3-4 ден си изключва телефона и не ми дига като го е пуснал ! А уж беше толко алаконичен че ще си го вземе !
Изображение
Моля, повече не използвай подписа си за реклама, ще получиш БАН!

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 15 Дек 2011, 14:16

Писах му!Чакаме неговия отговор.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: БАГЕР
Детайли за колата: 4 ВРАТА

Мнение от m3 metanoviq » 15 Дек 2011, 19:44

ahah kolegata e dosta napregnat no situaciqta ne stoi taka kakto toi obqsnqva 1vo sam na mqsto kadeto vivatel nqma obhvat i zatova tu mi se vklu4va tela tu ne az ne sam kurva za da si izklu4vam telefona 2roto koeto e kolegata vze alternatora slojih mu drugoto rele i toi kaza ako e ot releto az she si kupq novo vajen mi e alternatora zashtoto na moq alternator rotora e izqden acki mnogo i az mu kazah nqma problem moq ba4ka na 1000% az go svalih ot raboteshta kola na sledvashtiq den mi se obadi i mi kaza 4e e ot releto i az mu vikam ti nali kaza 4e shte si kupish novo toi mi kaza ee da ama to e 50 lv neznam si kvo i az vikam ok varni mi alternatora na posledvashtiq den se vidqhme toi mi pokaza alternatora (moq koito dori kogato go kupuvashe razglobihme za da vidi 4etkite dali sa zdravi) donese mi go sas nqkakvi iztarkani 4etki qvno ot negoviq alternator i mu kazah da si go zadarji tova e cqlata situaciq sega qvno e slojil 4itavi 4etki i iska da si mu varna parite ama nqma kak zashtoto toi go e razglobqval 100pati moq alternator i kakvo li oshte mu lipsva samo gospod znae

Izviqnavm se za latinicata!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: баба 323ти ,
Детайли за колата: hell rot!

Мнение от cesico » 16 Дек 2011, 20:03

Здравейте и от мен - не съм прекаран, не съм палитил, но пак е вид некоректност - Колегата "лъчко" е крайно несериозен -в неделя 11.12.2011 му звъннах за едни халогени и пластмасата под чистачките - обеща да ги прати в понеделник и не ги прати, писах му на лс - във вторник - отвърна ми, че ще ги прати в сряда, днес е петък и не са пратени!
лъчко написа:Kolega mnogo sujelqvam vchera i dnes ne uspeh , no utre sutinta gi pra6tam , o6te edin put se izvinqvam

Благодаря на колегата , че е сериозен! За да си мъж трябва да си държиш на думата колега! Можеше да кажеш - тая седмица няма да мога - няма проблем, ама два пъти да кажеш , че ще стане и да не го направиш сам си прави изводите! Благодаря за вниманието!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318ис
Мечтае да кара: М3-ка

Мнение от jujko88 » 17 Дек 2011, 21:43

Колеги искам да споделя за един случай на некоректност от един колега от форума,никът му е ^ivo^ а темата която е пуснал е ето тази viewtopic.php?f=134&t=274392
Та случката е следната както се вижда в темата продава чипове за 318ис поръчах си един,дойде и го слагам за проба колата не иска да запали веднага му звъннах(предварителната ни уговорка беше ако има какъвто и да е проблем ще ми върне парите а аз чипа)и му викам чипа не бачка не иска да пали колата и той ми вика може да е от софтуера не знам си какво,имам още един ако искаш ще ти го пратя него да пробваш и аз нали естествени имах мерак викам добре,получавам 2рия чип слагам и отново колата не пали и пак му звъня и му викам колата отново не пали, а той отговаря имам нещо в предвид ще ти звъна утре да се разберем,мина този ден в който трябваше да ми звънне и на другият ден реших пак да му звънна и той ми отговаря има два варианта имам още един чип ако искаш да ти пусна него ако искаш да ти върна парите и аз му казах да ми пусне парите,че няма смисъл а аз ще му върна чиповете,а той ми вика няма смисъл да ми ги връщаш те най вероятно не работят ако искаш ги хвърли ако искаш ги подари на някой това бяха неговите думи(тоест изглежда е знаел,че чиповете не стават)а аз му казах нали как да ги хвърля на моята кола ако не палят може на друга да палят той пак вика няма смисъл само да се харча по еконт и аз викам добре,питах го кога ще ми пуснеш паричките ,а той вика до довечера ще ти ги пусна отивам на другият ден до еконт пари няма пак му звъня и му викам колега какво стана с паричките ми и той вика вчера бях зает обещавам до довечера можеш да идеш да си вземеш парите,пак на другият ден отивам пак няма пари и от тогава до днес му звъня той не ми вдига пиша му съобщения той не отговаря тука във форума му пиша също не отговаря,явно колегата няма намерение да си спази обещанието и да ми върне паричките така че колеги пазете се от него да не изгорите като мене :cry: :cry: :cry:

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 17 Дек 2011, 23:22

Писах му.А ти си намали подписа, че аз имам навика да ги трия!

Аватар

Мнение от iv4ooo89 » 18 Дек 2011, 9:59

Относно отговора на m3 metanoviq това вобще не е верно че съм ходил и съм бил сменил четките и съм връщал неработещ алтернатор,как да го намера човека като не си вдига телефона никога.......
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 18 Дек 2011, 10:03

Пусни снимки на тия четки и алтернатора.

Аватар

Мнение от iv4ooo89 » 19 Дек 2011, 14:38

http://iv4ooo89.snimka.bg/tuning/ivo.429323.25878920 Ето снимки на алтернатора.На това ако му викат заминали четки..............
Изображение

Аватар

Мнение от iv4ooo89 » 20 Дек 2011, 16:26

Е сега какво правиме като сичко му е наред на алтернатора? 1 човек преебан,незнайно още колко ще има такива като мене ако не обърнете внимание сега.....
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 20 Дек 2011, 18:08

iv4ooo89 написа:Е сега какво правиме като сичко му е наред на алтернатора? 1 човек преебан,незнайно още колко ще има такива като мене ако не обърнете внимание сега.....

Имай търпение, ако обичаш.Писал съм му.

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: 760il

Мнение от pompata » 23 Дек 2011, 18:34

Бая се чудех дали да пиша или да си премълча но е добре да се знае...
на кратко няма да ви занимавам с мойте глупости става въпрос че колегата nindjata89 продаваше един газов автомат екол, чухме се с него по телефона разбрахме се прати ми го, в сряда и четвъртак ще е при мен, аз имах доста работа по един джип и не успях да ида да го освободя и пратих един авер. моя човек ми го носи оваряме го и кво се оказва той доста по различен от това което колегата е снимал със друг по малкък пълнител, званнах му питах го колега на снимката беше с по дълъг пълтел ти си ми го пратил с по къс, колегата ми вика айде ще ти пратя и по дългия, ми то яко беше с късия нямаше да го купя,но айде тва се преживява, но това не е всичко купих една кутия патрони и кво се оказва че той не работи на единична ами само на автоматична, бре ядосах се пак му звънах колегата каза еми ти си го счупил, дребна душичка е това момче...
ето и снимките да видите че е скъс пълнител....
и неговите снимки viewtopic.php?f=64&t=278944&p=3087937#p3087937
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари