:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Re: :: Случаи на некоректност ::

Мнение от LiTtLeRoCk » 23 Дек 2011, 19:18

Писах му.

Аватар
Кара: Само BMW
Мечтае да кара: e30 M - POWER
Детайли за колата: Ненормални

Мнение от Bawarco » 24 Дек 2011, 10:45

Искам да предопредя колегите да не се занимават с този хубавец :
memberlist.php?mode=viewprofile&u=23587
Поръчва си Част и после часта си седи в Еконт.
Като му звънна все казва че има много работа и ще я вземе.
Не искам да използвам някакви убидни думи и няма да му звънкам повече.
Весели празници :winky:

Аватар
Кара: BMW 318 tds
Мечтае да кара: 730D
Детайли за колата: 318 пе4ка стига толкоз......

Мнение от iv4ooo89 » 24 Дек 2011, 17:19

Колегата модератор има ли развитие по мойта жалба?
Изображение
Моля, повече не използвай подписа си за реклама, ще получиш БАН!

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 24 Дек 2011, 17:30

Казах му да се свърше с теб, за да разрешшите проблема.
Потърси контакт с него, ако откаже да съдейства ми пиши лично.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 29 Дек 2011, 15:09

iv4ooo89 написа:Колегата модератор има ли развитие по мойта жалба?

Въпросния вече не е част от този форум!

Аватар
Кара: BMW 318 tds
Мечтае да кара: 730D
Детайли за колата: 318 пе4ка стига толкоз......

Мнение от iv4ooo89 » 30 Дек 2011, 12:44

Много се радвам ! Още 1-път благодаря и весели празници :D
Изображение
Моля, повече не използвай подписа си за реклама, ще получиш БАН!

Аватар
Кара: Bmw 525d common rail 2002 godina

Мнение от nindjata89 » 30 Дек 2011, 19:13

Извинявам се за закъснението , Първо - за пълнителя ок , съгласен съм , извиних му се , казах му че ще му пратя далгия палнител . Второ - за това че автомата не раболтил , съм 100 % сигурен че всичко си му беше наред , сега ако той го е прецакал нещо и сега ми се прави на такъв кадето не е ами съжалявам ама не мисля че заслужавам такова държание , като имате на предвид че го купих 170 лева и го бях пуснал 100 , а колегата като почна да се пазари с мен като на циганския пазар да му сваля цената и накрая ме хвана срам чак и се съгласих да му сваля от цената , пратих му го и сега да се държи тъка не му приляга !

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 30 Дек 2011, 19:28

nindjata89 написа:Извинявам се за закъснението , Първо - за пълнителя ок , съгласен съм , извиних му се , казах му че ще му пратя далгия палнител . Второ - за това че автомата не раболтил , съм 100 % сигурен че всичко си му беше наред , сега ако той го е прецакал нещо и сега ми се прави на такъв кадето не е ами съжалявам ама не мисля че заслужавам такова държание , като имате на предвид че го купих 170 лева и го бях пуснал 100 , а колегата като почна да се пазари с мен като на циганския пазар да му сваля цената и накрая ме хвана срам чак и се съгласих да му сваля от цената , пратих му го и сега да се държи тъка не му приляга !

Това за колко си го взел, а за колко си го дал си е твоя работа.
Факт е, че не си пратил това за което са ти платили.
Ти сам си избираш дали да се пазариш или не.
Ако ти отърва продаваш, ако ли не, не продаваш.

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: 760il

Мнение от pompata » 31 Дек 2011, 9:45

nindjata89 написа:Извинявам се за закъснението , Първо - за пълнителя ок , съгласен съм , извиних му се , казах му че ще му пратя далгия палнител . Второ - за това че автомата не раболтил , съм 100 % сигурен че всичко си му беше наред , сега ако той го е прецакал нещо и сега ми се прави на такъв кадето не е ами съжалявам ама не мисля че заслужавам такова държание , като имате на предвид че го купих 170 лева и го бях пуснал 100 , а колегата като почна да се пазари с мен като на циганския пазар да му сваля цената и накрая ме хвана срам чак и се съгласих да му сваля от цената , пратих му го и сега да се държи тъка не му приляга !

Колега от 23.12 го чакам дългия пълнител и няма нищо !!!!! пък по телефона няма проблеми още утре ти го пускам :dunno: :dunno:
А относно здравината на изделието ти много добре си знаел че не работи на единична, защото след като ти казах че не работи ти веднага ме обвини че аз съм го строшил, нали се сещаш че не мога да се разгърмя на сред центъра на града да го пробвам като го освобождавам.
И все още продължавам да чакам дългия палнител :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: Бърз м42

Мнение от Beglecca » 03 Яну 2012, 18:03

mitaka 800918 написа:тарся 10бр колянови валове с биели и бутала,за м40б16,б18 или м43б16, б18 давам до 50 кинта за комплект
0898240004 0877517796

Искам да съобщя за некоректността на този колега преди нова година видях че има тема че купува 10бр колянови валове от м40 и м43 аз имах една бройка писах му лично след 1 ден той ми се обади и ми прати на смс адресите и ми каза да му го пратя вала.На другия ден го бях свалил и го бях пуснал в офиса на еконт и на по следващият ден отвам да си взема парите казаха ми че не си е взел пратката обадих му се и той ми каза патувам към вкъщи по късно след обяд ще го взема и аз казах "ок" няма проблем това стана на 30.12.2011 днес сме вече 03.01.2012 и още пратката не е взета званя на колегата но няма кой да ми вдигне искам да му се обърне специялно внимание защото още много хора ще изгорят ако вече не са изгоряли.

Благодаря предварително!
Изображение

[url=http://smayli.ru/generatonadpisey/]Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 04 Яну 2012, 16:24

Писах му.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 4-цилиндрово сешоарче

Мнение от S204 » 06 Яну 2012, 0:18

Beglecca написа:...

Колега не си единствен!
Накратко - случая при мен е същия, историята е малко по-колоритна, ето детайлите:

Въпросния тип ми се обажда от моя обява във форума, че търси бутала, биели и колянов вал за м40. Казах му, че съм дал цена на цял блок обурудван без водна помпа, него му се видя много цената, договорихме цена за буталата с биелите и коляновия вал, като му казах, че на мен ми е проблем свалянето на големия болт, който държи шайбата на коляновия вал (тази която върти ангренажния ремък) и не мога да сваля вала, мога да му пратя блока подарък, като той си плати разноските по транспорта (пратката става тежка)
Каза "няма проблем, пращай".
След 5 минути се сещам, че имам доста познати от Пловдив, които биха свършили услугата да занесат блока и му звъня, питам го дали иска такъв вариант (с идеята да му спестя някоя стотинка) и също така колко мисли че ще му излезе по ЕКОНТ тъй като никога досега не съм пращал такава тежка стока, той каза "ами около 20-на лева предполагам". Казах си за тия пари идеално.
Пратих блока на 28-ми декември (ако не се лъжа, бележката не е пред мен).
Звъни ми на следващия ден и започва с думите "ама той гол блока, няма маслена помпа".
Попитах го дали въобще е погледнал пратката, отговора - "ами не, не съм я разопаковал" (пратката беше старателно увита с парцал и отгоре фолио - напълно непрозрачна). Започна да увърта че му бил скъп транспорта, ние сме говорили за 20-на лева, КОЕТО НЕ Е БИЛО ТАКА! И защо не съм му се обадил да му кажа, че транспорта бил 36 лева. Никога не сме се разбирали за такова нещо, въпреки всичко му предложих да му пратя 15 лева компенсация - не ми се ядосваше предновогодишно.
След малко се звъни с думите: "Не бе готин, аз се ядосах на еконта, че са взели скъпо, то цената не трябва да е такава, ще го взема, не се притеснявай, не ти искам пари".
Днес ми звънят от еконт да ме питат какво да правят с нея, защото я е отказал без да я погледне. Обаждам му се и ми обясни набързо, че имало провлачил лагер ли какво (побърза да ми затвори, не разбрах). Явно или има рентгеново зрение и вграден микрометър в китката (да не говорим, че състоянието на лагерите нямат отношение в цялата сделка), или просто е нагъл и некоректен, вие преценете - благодаря за вниманието.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 06 Яну 2012, 10:02

mitaka 800918 Е влизал във форума, но реши, че няма нужда да отговори, затова вече не е част от този форум!

Аватар

Мнение от igracha8009 » 06 Яну 2012, 15:59

здравейте искам да добавя опровержение от името на mitaka8009 значи нещата не стоят точно така както са го описали колегите, колегата beglecca вече трябва да си е взел парите от еконт,имало е известно забавяне по независищи от него причини,но в крайна сметка всичко е оки.а относно другия колега некоректноста е от негова страна,той много добре е знаел че коляновия вал е завлякъл лагер и от него нищо нестава но с цел да прекара моя приятел му е предложил да му го прати целия блок,но с познати в въпросния офис на еконт вижда пратката която е увита съвсем леко с прозрачно фолио и през което се вижда съвсем ясно че основния лагер е така замазан че е излезнал изван черупката и тогава се усеща защо колегата настоя да му го прати целия блог.ето така стоят нещата сигурно се чудите откъде сам така запознат,просто заедно работим с митака.ще помоля модератора на форума да премахне забраната на mitaka8009.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 06 Яну 2012, 16:07

igracha8009 написа:здравейте искам да добавя опровержение от името на mitaka8009 значи нещата не стоят точно така както са го описали колегите, колегата beglecca вече трябва да си е взел парите от еконт,имало е известно забавяне по независищи от него причини,но в крайна сметка всичко е оки.а относно другия колега некоректноста е от негова страна,той много добре е знаел че коляновия вал е завлякъл лагер и от него нищо нестава но с цел да прекара моя приятел му е предложил да му го прати целия блок,но с познати в въпросния офис на еконт вижда пратката която е увита съвсем леко с прозрачно фолио и през което се вижда съвсем ясно че основния лагер е така замазан че е излезнал изван черупката и тогава се усеща защо колегата настоя да му го прати целия блог.ето така стоят нещата сигурно се чудите откъде сам така запознат,просто заедно работим с митака.ще помоля модератора на форума да премахне забраната на mitaka8009.

Само се чудя, защо след като ти си регистриран днес, как mitaka8009 е писал от твоето ИП?Да не ни мислиш за балъци?
Просто сега mitaka8009 след като отнесе БАН, си направил този ник igracha8009, който даже е сходен с предният ти.
За какво забавяне говориш, като си посещавал форума редовно, и имаше възможност да напишеш твоята гледна точка, но вместо това си траеше.

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари