:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
...
какъв е слу4аяporostorm написа:Dalona -

Re: ...
Пуска обява за мп3 в 12 вечерта, пиша му в 12:01 вечерта за днес, да го видя - не можел, питам го кога в събота и пише че е продаден....bavareca_86 написа:какъв е слу4аяporostorm написа:Dalona -

- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
Mollov написа:alexsch написа:уговорката ни беше, да го монтира и в следващите два дни ако има проблеми да ми го върне. Акумулаторът до последно е каран от мен с предишната ми кола- просто така стана, че се продаде автомобилът без него. Не е бил каран около две-три денонощия максимум. идва Kristopher - давам му акумулатора- всичко е точно. Минават се десетина дни- не се обажда.
kristopher, не знам за тебе, ма като чета това, а ти не го оборваш че е другояче не знам кой е некоректният....Че и имаш очи да говориш как ти е върнал парите и теб да не те е яд.... еб@аси...
не съм излъгал човека за АБСОЛЮТНО НИЩО, а това че е твърдоглав и не може да приеме вероятността да ми е дал развален акомулатор(вероятно без да иска), не го коментирам. няма и смисъл да го коментирам, не можах да осъществя диалог с него, даже още като купувах акомулатора. и не са така нещата както той ги представи и мога да го докажа, но аз вече няма да пиша по тази тема със сигурност, защото единствено се ядосвам. кой каквито ще заключения да си прави

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
Кристофър, няма никакъв смисъл повече да увърташ! в сервиза на акумулаторите бяха ясни хората- дало е нещо вътре на късо! това се е случило докато акумулатора беше при теб и то след като мина "гаранцията" от два дни за които се разбрахме! За мен ти си некоректен! върнах ти парите нали? въпреки че не бях длъжен! дадох ти работещ акумулатор, ти ми върна развален, който трябва да изхвърля и да забравя за него! повече не виждам какво има ДА ГОВОРЯ С ТЕБ!
Колкото до диалога- предполагал ли си, че с теб нямам какво да си кажа?!
ако имаш "доказателства"- чакам да се видим и да ги представиш
Колкото до диалога- предполагал ли си, че с теб нямам какво да си кажа?!
ако имаш "доказателства"- чакам да се видим и да ги представиш

- Kristopher
-
-
А можеш ли да обясниш защо след като си го свалил от колата си преди 48 часа, си го пълнил с вода, даже го беше овъртял целия и беше мокър, дори ми изгоря багажника на колата. и не му беше завил една от капачките, както сам видя, че я завих пред тев? нормално ли е на акомулатор свален преди 48 часа от автомобил да се налива вода??? не не сме се разбирали за 2 дни, а за няколко дни, и тези 10 дни не са 10, изчисли си ги на ново. това наистина ми е последното обръщение към тев, и все си мисля че аз пръв трябваше да пиша в тази тема, така че си направете сметка като предприемате взаимотношения с него, а не само с мен 

Последна промяна Kristopher на 29 Юли 2008, 11:25, променена общо 1 път

Kristopher написа:А можеш ли да обясниш защо след като си го свалил от колата си преди 48 часа, си го пълнил с вода, даже го беше овъртял целия и беше мокър, дори ми изгоря багажника на колата. и не му беше завил една от капачките, както сам видя, че я завих пред тев? нормално ли е на акомулатор свален преди 48 часа от автомобил да се налива вода??? не не сме се разбирали за 2 дни, а за няколко дни, и тези 10 дни не са 10, изчисли си ги на ново. това наистина ми е последното обръщение към тев, и все си мисля че аз пръв трябваше да пиша в тази тема, така че си направете сметка като предприемате взаимотношения с него, а не само с мен
Това, че е обслужил акумулатора е добре за него, всеки акумулатор има нужда от доливане, като изключим тези които са без обслужване

- alexsch
- ентусиаст
-
Кристофър- направи си справка- в акумулаторите се налива дестилирана вода. Това съм правил и аз, докато колата се продаваше с акумулатора. колата не се караше, седеше пред блока и акумулатора периодично се зарежда на зареждачка за да запали колата когато дойде клиента. така и стана- колата беше продадена- когато дойде човекът, запалихме колата, ходихме по сервизи, по нотариуси, къде ли не- после паркирахме пред тях и аз си свалих акумулатора от колата, защото такава ни беше уговорката. преседя в мен 48 часа и ти го дадох на теб! за мен- това е напълно изправен акумулатор. какво си му правил ти- незнам, но ЗАЯВЯВАМ, че ми го върна неработещ, като ме накисна, че видиш ли аз съм бил некоректен, щото не бачкал....за мен ти си един дребен лъжец, който е готов на всичко за 50 лева! аз доказах, че съм над тези неща, дори и ако трябва да бъда аз прекарания......
Защо си лъжец ли- съжалявам, че ни си пазя ЛС-то, на което ти писах - два дни гаранция- не няколко, а ДВА!
още чакам доказателствата, че съм ти дал повреден акумулатор- ако обичаш напиши ги конкретно какви са и стига си се измъквал! или най-добре спри да пишеш, защото ставаш смешен!
Защо си лъжец ли- съжалявам, че ни си пазя ЛС-то, на което ти писах - два дни гаранция- не няколко, а ДВА!
още чакам доказателствата, че съм ти дал повреден акумулатор- ако обичаш напиши ги конкретно какви са и стига си се измъквал! или най-добре спри да пишеш, защото ставаш смешен!
- Kristopher
-
-
колега, какво означава " не работи" принципно съм съгласен! не бих излъгал колега нито от форума, нито откъдето и да било другаде....ти от твоята гледна точка си си прав....откъде да знаеш, дали в тоя акумулатор има още живот....аз с тоя акумулатор само до преди два месеца си карах колата всеки ден-....кажи какво предлагаш? мога да ти дам гаранция няколко дни, въпреки, че това пак е много условно- какво става акпо примерно не ти зарежда алтернатора......въпреки това- ако си навит, може да измислим някакък вариант - номерът ми е 0888 524 904 Сашо ми е заглавието!
- колега, акумулатора палеше като ти го дадох! в това съм 100% сигурен! Съжалявам само, че не го пробвахме като ти го дадох. Колко време си го държал на зареждачката? цикъла на зареждане е 24 часа. Уговорката ни беше - няколко дни, ти ми пишеш след 10 дни....
а за мен не си само дребен лъжец а и нещо друго, и какво ти дава право да ме наричаш майчино синче
познаваш ли ме, знаеш ли колко членно семейство храня
айде ако обичаш не се занимавай вече с мен, нали си каза каквото имаш против мен
- колега, акумулатора палеше като ти го дадох! в това съм 100% сигурен! Съжалявам само, че не го пробвахме като ти го дадох. Колко време си го държал на зареждачката? цикъла на зареждане е 24 часа. Уговорката ни беше - няколко дни, ти ми пишеш след 10 дни....
а за мен не си само дребен лъжец а и нещо друго, и какво ти дава право да ме наричаш майчино синче

- alexsch
- ентусиаст
-
....колега, много избирателно си пуснал ЛС-тата във форума! що не пуснеш и твоите лс-та, жалко, че съм ги изтрил от моята кутия, че и те бяха едни бисери! Да - мамино момченце си- това е моето мнение за теб! . Що не непишеш че първо викаш- "слаб е акумулатора- има тока ама е слеб" после викаш, че не пали с него! Знаеш в какъв вид ми го върна- с мъртва клетка- знаеш ли какво прави колата с такъв проблем- светват всички лампи ярко, но като дадеш стартер умира! т.е. щеше веднага да видиш, че има нещо нередно, а не да ми разправяш, че е слаб и ще го зареждаш.....Що не кажеш какво точно си го правил докато е бил при теб акумулатора?
Както писах по-горе- няма какво повече да говоря с теб! За пореден път ти казвам ТУК ПРЕД ВСИЧКИ- дадох ти работещ и зареден акумулатор, ти ми върна неработещ с обвинението, че видиш ли съм те прекарал! просто от моя гледна точка това няма как да стане, понеже точно преди две денонощия с именно с този прословут акумулатор съм палил кола и съм я карал! може да е за 5 километра, ама палеше. Нямаше мъртва клетка в него! ако имаше такава щеше още в началото
Както писах по-горе- няма какво повече да говоря с теб! За пореден път ти казвам ТУК ПРЕД ВСИЧКИ- дадох ти работещ и зареден акумулатор, ти ми върна неработещ с обвинението, че видиш ли съм те прекарал! просто от моя гледна точка това няма как да стане, понеже точно преди две денонощия с именно с този прословут акумулатор съм палил кола и съм я карал! може да е за 5 километра, ама палеше. Нямаше мъртва клетка в него! ако имаше такава щеше още в началото
AceMF написа:Ще пиша и аз тук за един случай, знаейки че е безсмислено да се оплаквам и да пискам по форума като някой мрънкач и без идеята за писане на разни минуси и плюсове, ама поне някой може да си извади поука за в бъдеще при подобни случки.
Колегата genchovw (Евгени) си продаваше колата (Е34 525тдс) тия дни. Хареса ми, хубав екземпляр, викам аре,.........................................................................................................А пък Евгени имаше вид на сериозен човек. Доста разочароващо за мен като цяло, явно честната дума на един мъж вече не е това, което беше... А парите, похарчени за път и нощувка, ще си ги окача на ухото...
С това нямам за цел да съдя по някакъв начин колегата, защото нямам и такова право, направил е, както е преценил, може би моите разбирания за нещата са различни.
Понеже чак сега виждам поста, ще напиша и аз един-два реда макари и позакъснял.
Еми какво да се прави все пак другото момче даде по-добра оферта без огледи, без диагностики, че и капаро за нея. Нали се сещате, че за тази кола и тази цена 500лв надаване не са малко пари, пък и офертите на AceMF да разбие цената наклониха кантара към другият купувач. Все пак аз продавам колата, а всичко друго върви бонус към нея. Можеше да поиска и да махна музиката, ксенона, кожата, климата и да я дам за 3000лв, че ако махна и това което съм сменил по поддръжката 2700 ейго на 300лв

или трябваше май заради хубавите ти очи да пренебрегна едни 500лв.
PEACE

Поредния минус за колега от форума. Темата и коблегата са тези http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight= Случая е следния. Попадам на обява във орума за стопове, черни за седанче, и понеже си търся такива, налапвам въдицата, естествено си чакам разумната цена. Стига човека до моята цена, щото неговата е нереално висока. Започваме диалог на ЛС, изрично го питам дали са здрави стоповете, той ми отговори, че били парефектни, даже си били с крушките и фасунгите. Понеже е от Плевен, щях да помоля колега от там да отиде и да ги види, но просто не ми остана време да координирам нещата. Казах му, че искам да се отметне, че искам да се видят стоповете преди да се платят. Колегата каза, че не знаел дали може. Казах му че може, но понеже се пратиха на името на фирма и нямаше как. Дефакто взех стоповете на доверие. Да де, ама идват стоповете, и кво, левия с пукнатина, десния и той. Писах му съобщение на човека, но до момента, не е отговорил. Пускам снимки, не знам доколко ще се види, но все пак си е нещо.
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
laviatan написа:бате-спасил си ме-щото аз щях да ги взимам-имаш една бира от мене
Абе аз ше си ги карам, щото си ме кефят като модел, ама тоз индивид се опитва и други стоки да продава, дано някой не се натресе, мене ми дреме, че съм дал 120лв за тях, ама да ходи да ги дава тия пари там на едно място....
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
аз не искам да се оплаквам-искам да предупредя колегите да внимават с тоа другар getabe---евала че си изгубих толкова време за да му пратя спешно волан -оригинален за Е34 за сумата от 20 лв и то на адрес ---куриерите ми звънят от Ямбол и ми казват че колегата бил на път и щял да го вземе от офиса-слез 3 дни пак ме звънят и ми казват че волана вече не му трябвал--той така си решил колегата--боли го фара че аз се скъсах от бързане да му пратя спешно волана-не съм за 20 кирливи лева --яд ме е че ме взема за балък.Плащал съм грешни пари и то много по еконт ама колегите ми звънят и ми казват-тука си ме преебал и така--ама тоа другар чисто и просто си праи пишки с мене---ама ще си го върна-винаги съм бил толерантен и боклук пълен ако трябва
ето за да съм по точен....
От: getabe
До: bmwfena
Пуснато на: 07 Авг 2008, 13:24
Заглавие: Re: zdr Отговорете с цитат на съобщението
Марин Милчев Конакчиев гр. Ямбол адрес "Страхил Войвода номер 57" тел; 0878929462 прати ми единия Smile най хубавия . п.с. благодаря предварително ! само ми кажи като го пратиш че сме на зор Smile

От: getabe
До: bmwfena
Пуснато на: 07 Авг 2008, 13:24
Заглавие: Re: zdr Отговорете с цитат на съобщението
Марин Милчев Конакчиев гр. Ямбол адрес "Страхил Войвода номер 57" тел; 0878929462 прати ми единия Smile най хубавия . п.с. благодаря предварително ! само ми кажи като го пратиш че сме на зор Smile

Назад към Авточасти и аксесоари