:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- ivailo.zaxariev
- Потребител
-
Re: :: Случаи на некоректност ::
latrel написа:Колега не се учудвай, мен ме мота 1 месец и накрая тази част, която ми трябваше ми излезна тройна, като цена....
колега ако добре си спомням при теб беше за една помпичка и един датчик който ти пратих за 10лв а ти ми го върна и доставката беше за моя сметка
а помпичката стана, но буксата беше различна и понеже бях в Австрия 10 дни и признавам, че го бях забравил колегата, но му пратих 3/4 букси която му свърши работа
и в крайна сметка каза, че датчика не работи и го връща
хубаво върнах му парите, но той не стига, че го прати за моя сметка, а пък и беше увеличил наложеният платеж от 10 на 13лв, че бил дал 5,2лв за доставката на буксите
и му пратих като превод 10лв колкото съм му продал датчика и датчика еконта го пратиха за унищожение
Не ми се разправя, просто за мен си несериозен и некоректен! Повече няма да коментирам!
- ivailo.zaxariev
- Потребител
-
и на мен не ми се разправя
всеки си има право на мнение и да го сподели
всеки си има право на мнение и да го сподели
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Ogi написа:Niky86 написа:...
Писах му!bmwfena написа:...
Тук не виждам как можем да помогнем при положение че човека няма профил във форума
Не чакам помощ-чисто и просто нека колеги внимават ако пращат на въпросния човек.
До дни ще пусна още един хубавец-чисто и просто след като пристигна пратката му-тел. вече спря да му работи- а става гума за почти нови гуми-ама нека изчакаме 2 дни още.

- ivailo.zaxariev
- Потребител
-
нямам против всеки да си изказва мнението, но нека първо се изясняват нещата помежду си и ако няма резултат
тогава да се пише тук, защото съм помогнал и давал части на много хора от форума напред без да ми ги плащат
и са ми ги изплащали с месеци наред, а дори и повече, но всеки гледа като не му излязат неговите сметки да наклевети някой
има хора които наистина злоупотребяват, но не мисля, че съм от тези!!!
А до колегата от Хасково и аз съм пращал доста неща и никой не си ги взима и си плащам двете посоки
миналата седмица пратих една водна помпа за Е39 525tds чисто нова с металната турбинка и момчето каза, че с куриера я сравнявали и не била същата форма турбинката и нямало да стане. Обясних му, че помпата е същата, но той не бил сигурен и си я върнах
Трябваше ли да пиша заради 6 лв. глупости за момчето?
тогава да се пише тук, защото съм помогнал и давал части на много хора от форума напред без да ми ги плащат
и са ми ги изплащали с месеци наред, а дори и повече, но всеки гледа като не му излязат неговите сметки да наклевети някой
А до колегата от Хасково и аз съм пращал доста неща и никой не си ги взима и си плащам двете посоки
миналата седмица пратих една водна помпа за Е39 525tds чисто нова с металната турбинка и момчето каза, че с куриера я сравнявали и не била същата форма турбинката и нямало да стане. Обясних му, че помпата е същата, но той не бил сигурен и си я върнах
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
latrel написа:Не ми се разправя, просто за мен си несериозен и некоректен! Повече няма да коментирам!
Теб може и да не ти се разправя, но когато отправяш обвинения в тази тема, трябва да си готов да ги защитаваш, защото иначе нямат никаква стойност. Всеки може да каже каквото си иска за който си иска, но това не значи, че е истина.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
ivailo.zaxariev написа:нямам против всеки да си изказва мнението, но нека първо се изясняват нещата помежду си и ако няма резултат
Колега-последния ти пост за мен ли се отнася

Ако е така знаеш ли колко струва пратка от 20кг в двете посоки.Аз не говоря глупости да знаеш.Проблема е че никой не отива да си ги взима а не че стоката не е същата.И не 6 лв а 29.И ми омръзна всеки месец да плащам от джоба си заради хора които си играят ей така..да се покефят .Нищо лично иначе-лека вечер

Mollov написа:latrel написа:Не ми се разправя, просто за мен си несериозен и некоректен! Повече няма да коментирам!
Теб може и да не ти се разправя, но когато отправяш обвинения в тази тема, трябва да си готов да ги защитаваш, защото иначе нямат никаква стойност. Всеки може да каже каквото си иска за който си иска, но това не значи, че е истина.
Ок ето няколко реда да не излезне, че съм спамил.Понеже си търсих датчик за температура от воден радиатор Е39 тдс той ми писа,
че има такъв, на 30 октромври. Договорихме се за цената от 10лв. И той каза, че ще провери дали има ?! На 5 ноември ми казва, че е намерил датчик.
На 6 ноември го питам дали датчика работи и също така дали има моторче за казанчето на чистачките понеже моето се развали.Той ми каза, че моторчето е 15лв,а датчика няма как да го тества. Аз ги поръчах с уговорката, че този датчик ако не работи да му го върна и да ми върне парите на което той се съгласи.На 7 сутринта ми звънна да ме пита коя година е колата ми за да знае какво моторче да ми прати на което аз отговорих, че е 97 и той каза да знам какво е...
На 8 ноември привечер взимам датчика и моторчето от еконт и виждам, че моторчето се различава от моето, но беше тъмно и нямаше как да го пробвам. Това съмнение го писах и на него. На следващият ден му писах, че моторчето не става и че за да го мъча да стане съм си срязвал буксата по средата с цел да събера отворите
но и това не помогна и после се наложи да разглобя цялата букса за да установя, че крачетата на моторчето са по-дебели от дупките на буксата.Той ми каза, че ще потърси такава букса, ако не ще ми прати др моторче направо с буксата. Аз му пратих снимка да види каква е разликата. Като казва, че ще провери за буксата и моторчето и ще ми прати правилното
аз си мисля, че понеже не ми е пратил правилното ще поправи грешката си като си плати куриера ... Това става на 9 ноември. На 12 ноември го питам дали е пратил нещо и той казва, че не е пратил понеже бил зает и щял да го прати понеделник 14 Ноември. По това време ми се развали стартера и нямаше как да пробвам датчика. На 17 Ноември пак го питах дали е пратил нещо и той пак каза, че не го е пратил с обещание на др ден да ми прати букса.
На 25 ноември аз пак питам какво става с буксата понеже колата ми стои с разкачен подкалник и свалена гума доста време и той ми отговаря на 27 ноември, че вече щял да ми я прати на др ден.
Като получих пратката виждам с учудване, че е за моя сметка. На 1 декември слагам всичко и виждам, че помпичката работи, но датчика не работи и му писах... На 4 Декември ми писа да му го върна и щял да ми върне 10лв, но да си поема куриера. На което аз вече не можах да се стърпя и му казах, че веднъж вече съм платил сумата за която сме се разбрали плюс куриер, след което пак съм платил куриер и сега за да взема 10лв трябва да платя 10лв на куриера, което значи че давам двойно на това което струват частите и оставам само с моторче на стойност 40лв.....
Предложих му да му го пратя за стойност от 13 лв като 10лв датчик и 3лв за да си поделим куриера за буксата и той да си поеме тази доставка, понеже аз не съм му виновен, че датчика е неизправен. Той не се съгласи. После писахме няколко лс-та, като всеки държеше на своето и накрая му казах, че му го пращам за негова сметка и няма какво да се разправяме повече на което той отговори с :ок:
Изпратих датчика и на др ден получавам отговор, че съм бил тарикат понеже съм му пратил датчика за 13лв вместо за 10лв и нямало да го вземе.Значи аз трябва да платя близо 50лв за да взема 10лв и да остана с едно моторче което би трябвало да получа за 15-20лв, а всъщност ....... Та този датчик отиде за унищожение и ми дадоха 10лв, което всъщност ми е отиването и връщането до Еконт. Може да проследите датите и да видите за какъв срок от време става въпрос и каква сума е дадена и в крайна сметка какво остава налично

- ivailo.zaxariev
- Потребител
-
Внимавай с обидите,
не си заслужа за глупости иначе може да разбереш дали съм селски тарикат или не
мисля, че беше достатъчно да кажеш, че не си доволен от мен
аз ти казах да го пратиш за моя сметка, но не съм разбрал, че искаш да увеличиш наложения платеж от 10лв колкото струваше помпичката на 13лв иначе нямаше да има проблем
Като искаше да ти е правилна буксата, да беше пуснал още в темата снимка на твоята помпичка
а аз лично на Е38 такава букса не съм виждал, още повече от 97г и заради това се получи разминаване
твоята помпичка е като тези от Е34 или Е36
Мисля че ти обясних и предишният път с прост пример
Аз съм от Перник ти примерно от София-идваш за някаква част сравняваме я и примерно я взимаш
слагаш я на колата и тя не работи или не пасва, идваш до мен да ти я сменя или върна парите
в този случай трябва да извадя и да ти дам 20лв за гориво ли
или като обикаляш по-моргите да не би да ти връщат пари за разходи по разкарването
аз също имам разкарване до еконт което си е разходи, но си е мой проблем
а и не виждам как станаха 50лв като помпичката 15+10датчика+ доставка около 8лв+ 5,2 за доставка на буксите
максимум 40лв
А за колегата с гумите, нямам нищо против него, просто дадох пресен пример от миналата седмица
знам, че неговата доставка е доста по-голяма
Преди време един колега си търсеше стопове за Е46 и се договорихме за цена, но той беше зает и се разбрахме да му ги закарам
като каза, че ще ги вземе на 100%. Нямах друга работа и тръгнах, през това време той си беше уговорил среща с друг колега и като отидох той каза, че му дава по-добра цена и аз си ги прибрах в колата и си тръгнах.Прецених, че той си гледа неговият интерес, хвана ме яд, но няма какво да направя.Пращал съм блок с бутала от TDS Е36, а на колегата му трябваше за Е39, но няма разлика, още повече, че Е36-цата беше с пластмасовия колектор.Колегата нещо се притесни, че нямало да стане и си платих 65лв транспорт обратно, защото да не цапам по еконта му го пратих с картера, като предварително му бях казал, че е от Е36, но той като видял картера обърнат на другата страна се отказа
Не искам да се оплаквам, но в тази работа има и такива рискове.
мисля, че беше достатъчно да кажеш, че не си доволен от мен
аз ти казах да го пратиш за моя сметка, но не съм разбрал, че искаш да увеличиш наложения платеж от 10лв колкото струваше помпичката на 13лв иначе нямаше да има проблем
Като искаше да ти е правилна буксата, да беше пуснал още в темата снимка на твоята помпичка
а аз лично на Е38 такава букса не съм виждал, още повече от 97г и заради това се получи разминаване
Мисля че ти обясних и предишният път с прост пример
Аз съм от Перник ти примерно от София-идваш за някаква част сравняваме я и примерно я взимаш
слагаш я на колата и тя не работи или не пасва, идваш до мен да ти я сменя или върна парите
в този случай трябва да извадя и да ти дам 20лв за гориво ли
или като обикаляш по-моргите да не би да ти връщат пари за разходи по разкарването
аз също имам разкарване до еконт което си е разходи, но си е мой проблем
а и не виждам как станаха 50лв като помпичката 15+10датчика+ доставка около 8лв+ 5,2 за доставка на буксите
максимум 40лв
А за колегата с гумите, нямам нищо против него, просто дадох пресен пример от миналата седмица
знам, че неговата доставка е доста по-голяма
Преди време един колега си търсеше стопове за Е46 и се договорихме за цена, но той беше зает и се разбрахме да му ги закарам
като каза, че ще ги вземе на 100%. Нямах друга работа и тръгнах, през това време той си беше уговорил среща с друг колега и като отидох той каза, че му дава по-добра цена и аз си ги прибрах в колата и си тръгнах.Прецених, че той си гледа неговият интерес, хвана ме яд, но няма какво да направя.Пращал съм блок с бутала от TDS Е36, а на колегата му трябваше за Е39, но няма разлика, още повече, че Е36-цата беше с пластмасовия колектор.Колегата нещо се притесни, че нямало да стане и си платих 65лв транспорт обратно, защото да не цапам по еконта му го пратих с картера, като предварително му бях казал, че е от Е36, но той като видял картера обърнат на другата страна се отказа
Не искам да се оплаквам, но в тази работа има и такива рискове.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ивайло, ти не си длъжен да му поемаш куриерските разноски, но когато го питаш коя година ти е колата, за да знам какво да ти пратя и му потвърждаваш, че си наясно какво трябва да му пратиш, ти не си му искал снимка за потвърждение... пращаш му нещо (на своя отговорност, че ще стане... все пак си моргаджия, демонстрираш, че ги знаеш нещата), което в последствие се оказва, че не е правилната част. В случая кой е по-виновен - че човека не ти е пратил изрично снимка, или че ти си казал, че знаеш какво трябва да се прати?
Освен това... размотаваш го 2 седмици, като постоянно обещаваш... накрая си потвърдил, че си съгласен да поемеш разходите за куриера при връщане, след което изведнъж човека се оказва "тарикат"?
Обясни ми по-подробно тази част от нещата, защото е от особена важност за това дали наистина си бил коректен или не. Щото ще е много жалко да изгориш за 3лв.
Освен това... размотаваш го 2 седмици, като постоянно обещаваш... накрая си потвърдил, че си съгласен да поемеш разходите за куриера при връщане, след което изведнъж човека се оказва "тарикат"?
Обясни ми по-подробно тази част от нещата, защото е от особена важност за това дали наистина си бил коректен или не. Щото ще е много жалко да изгориш за 3лв.
ivailo.zaxariev написа:аз ти казах да го пратиш за моя сметка, но не съм разбрал, че искаш да увеличиш наложения платеж от 10лв колкото струваше помпичката на 13лв иначе нямаше да има проблем
не помпичката, а датчика и това, че не си разбрал си е твой проблем аз съм ти го написал, а не казал !!!
ivailo.zaxariev написа:Като искаше да ти е правилна буксата, да беше пуснал още в темата снимка на твоята помпичка
темата ми беше за температурен датчик, а помпичката ти я поисках на лично и ти не ми поиска снимка, а ми даде цена ...
ivailo.zaxariev написа:а аз лично на Е38 такава букса не съм виждал, още повече от 97г и заради това се получи разминаване
Не е Е38, а Е39 и това, че не си виждал не значи, че няма

ivailo.zaxariev написа:а и не виждам как станаха 50лв като помпичката 15+10датчика+ доставка около 8лв+ 5,2 за доставка на буксите
максимум 40лв
писах, че стават близо 50лв, ако ти бях пратил датчика за моя сметка с наложен платеж 10лв (както ти настояваше) и в случая оставах с помпичка за 40лв ... затова ти го пратих за твоя сметка ама ти явно пак няма да ме разбереш.
ivailo.zaxariev написа:Внимавай с обидите,
Не ме карай да се смея

mollov написа:мотаеш го две седмици...
Молов от 9 ноември до 30 ноември не са две седмици

- ivailo.zaxariev
- Потребител
-
момчето е право, че го размотавах дълго време,
извинявам се за грешката, колата наистина беше Е39
аз се съгласих да поема куриера, за да нямам разправии, но не съм обърнал внимание, че иска да увеличи наложения платеж на 13 лв
и като отидох в еконта първо помислих, че е по-къпа доставката, но видях, че е увеличил наложения платеж и ме хвана яд и заради това така стана
нека ако не предсатвлява проблем да качи снимка на помпичката, да видят по компетентните колеги дали наистина има с такава букса
Извинявам се на колегата, нека ако му потрябва нещо да ми пише и ще се реванширам
А за израза за селски терикат се ядосах много и заради това започнах по този начин предишния отговор!
извинявам се за грешката, колата наистина беше Е39
аз се съгласих да поема куриера, за да нямам разправии, но не съм обърнал внимание, че иска да увеличи наложения платеж на 13 лв
и като отидох в еконта първо помислих, че е по-къпа доставката, но видях, че е увеличил наложения платеж и ме хвана яд и заради това така стана
нека ако не предсатвлява проблем да качи снимка на помпичката, да видят по компетентните колеги дали наистина има с такава букса
Извинявам се на колегата, нека ако му потрябва нещо да ми пише и ще се реванширам
А за израза за селски терикат се ядосах много и заради това започнах по този начин предишния отговор!
пиша по един казус с един потребител....
историята е следната...пускам обява в купува че търся кардан за е30 325 и ми пише въпросния колега ssttaannyy че има такъв...не се забавих и му звъннах...говорихме си и ме увери че е свален от стокова 25ца 30ска
парите които ми обяви си бяха направо подарък и му казах направо да ги праща...дойдоха при мен...наистина имаше преглед...но поради причината че в офиса имаше много хора които изчаках и закъснях много с времето направо го вззех...звъня на колегата да го оведомя че е при мен и да не се притеснява....до тук всичко 6...но...когато дойде момента да слагам кардана...греда.за малкото каре е т.е. 320...наистина се забавих но момчето което ми прави колата просто имаше доста спънки...писах му така и така не е това което ми трябва... в отговор получавам че минало много време и той не бил сигурен дали не съм го подменил и сега да си искам 60лв...на което онемях...после ми предлага замени и т.н. и вече на мен ми стана ясна работата...
мисля повече да не обяснявам а да приложа писаниците които бяха сътворени
извинявам се че занимавам с такива работи...но аз лично не знам как да постъпя в случая
Поздрави!
историята е следната...пускам обява в купува че търся кардан за е30 325 и ми пише въпросния колега ssttaannyy че има такъв...не се забавих и му звъннах...говорихме си и ме увери че е свален от стокова 25ца 30ска
парите които ми обяви си бяха направо подарък и му казах направо да ги праща...дойдоха при мен...наистина имаше преглед...но поради причината че в офиса имаше много хора които изчаках и закъснях много с времето направо го вззех...звъня на колегата да го оведомя че е при мен и да не се притеснява....до тук всичко 6...но...когато дойде момента да слагам кардана...греда.за малкото каре е т.е. 320...наистина се забавих но момчето което ми прави колата просто имаше доста спънки...писах му така и така не е това което ми трябва... в отговор получавам че минало много време и той не бил сигурен дали не съм го подменил и сега да си искам 60лв...на което онемях...после ми предлага замени и т.н. и вече на мен ми стана ясна работата...
мисля повече да не обяснявам а да приложа писаниците които бяха сътворени
Louis написа:Заглавие: Кардан от м20б25 или м21ТД от е30ssttaannyy написа:60lv m20b25
остави едно телефонче колега... и във Варна ли се намира карданчето?
ssttaannyy написа:0878586947 da v varna e
Louis написа:Привет колега,
преди известно време ми прати един кардан, който трябваше, както каза да е от сток м20б25 в е30,
обаче не е, това което трябва да бъде...или мотора е бил с 20кова кутия не знам, но на голямо каре няма как да се сложи:![]()
Кажи как да процедираме, защото мислих, че ще свърша работа ама явно пак ще трябва да се търси.![]()
Поздрави!
ssttaannyy написа:absoliutno sam sigurenche e ot goliamata kutia getrag 260 bih ti pratil i kareto no kolegata koito kupi kutiata go vze mislia che tuk v foruma se pisheshe Antoan 009 ilineshto takova.ne isam da se sardish ama sled tolkova vreme kakva garancia ima che shtee moia kardan .minalata godina imah sashtia problem s drug kolega koito kupi difrenciala na 20 dekemvri sled 6 meseca mi kazva che viel i sluchaino popadam na negovia proekt v facebook i snimkitena difrenciala koito e zavaril na 15 januari pone ot togava biaha snimkite.edinstvenoto koeto moga da napravia kato kompensacia e ako ne si nameril buksa kragla koiato tarseshe e da ti e pusna bezplatno
Louis написа:Нямам причина да лъжа и каквото и да било
снимките са от вчера и както виждаш голямото каре е пред кардана...и няма начин да се съединят
кардана вчера го разопаковах когато тръгнах да слагам кутията на мотора...мога дори да ти снимам двата тела вестниците и опаковачното фолио което свалих...кардана все още си е на две части...
ако си бях качил кардана да може...но при положение че и кутията е снимана пред него.
Louis написа:ssttaannyy написа:...edinstvenoto koeto moga da napravia kato kompensacia e ..pusna bezplatno
щом се говори за компенсации значи работата е ясна![]()
но можем да стигнем до решение ...
аз пускам кардана обратно
а от варна тръгва от е36 кабриото номер 16 от тази схема: http://realoem.com/bmw/diagrams/z/l/114.png
така или иначе съм платил достатъчно..поне да е за нещо което може да ми свърши работа
Поздрави!
ssttaannyy написа:tova neshto go niama dneska gledah i taka po shemata kato gledam mai sedi otdolo pod korata na dvigatelia a to kora vaobshte niamashe, poneje dvigatelia si go demontira choveka kioto go kupi i v posledstvie ustanovih dosta lipsi taka che ako sedi niakade po dvigatelia niama da se uchudia ako go e pribral
Louis написа:въпросната греда седи точно между предното магаре и ск.кутия...няма как да се обърка
пробвай да си я вземеш
ако ли не пускам кардана и очаквам парите които ми обяви за него 50лв...разхождането ясно ще е за моя сметка
ssttaannyy написа:tova neshto go niama dneska gledah i taka po shemata kato gledam mai sedi otdolo pod korata na dvigatelia a to kora vaobshte niamashe, poneje dvigatelia si go demontira choveka kioto go kupi i v posledstvie ustanovih dosta lipsi taka che ako sedi niakade po dvigatelia niama da se uchudia ako go e pribral
ssttaannyy написа:ako imash niakoi tvoi chovek v Varna da dode da svali stakloto ot kabrioto shte ti go dam zashtoto ot tri opita za svaliane na chelno staklo niamam uspeshen
извинявам се че занимавам с такива работи...но аз лично не знам как да постъпя в случая

Поздрави!

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- ssttaannyy
-
-
- Кара: е30кабрио318@325 е46купе е60комби
- Мечтае да кара: bmw turbo
е до сега все съм гледал да запазим добря тон ама вече не се сдържам.тези саобщениа нямат ли дати да цитира и тях.как колата не беше при него пак си порача кардан колата след три месеца ли доиде.......аиде ще се спра,че кви ми идват
аз ще си спазя добрия тон, защото нямам терзания 
съобщенията имат дати...няма проблем да ги напиша ако толкова държите
колата беше закарана когато събрах частите, логично. и ако лежиите на едното туткане шапка Ви свалям на търговията!
или не сте знаели какво ми пращате или сте знаели точно какво сте правили и сте се надявали да Ви мине номера... и в двата случая на мен ми е ясно..!
както и да е де...
Почерпете се за мое здраве и със здраве
Поздрави!

съобщенията имат дати...няма проблем да ги напиша ако толкова държите

колата беше закарана когато събрах частите, логично. и ако лежиите на едното туткане шапка Ви свалям на търговията!
или не сте знаели какво ми пращате или сте знаели точно какво сте правили и сте се надявали да Ви мине номера... и в двата случая на мен ми е ясно..!
както и да е де...
Почерпете се за мое здраве и със здраве

Поздрави!
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

Назад към Авточасти и аксесоари