:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
Re: :: Случаи на некоректност ::
здравйте колеги,
искам отново да пиша за поредния измамник във форума и да предпазя други колеги от подобни измами!до скоро смятах че тук може да си имаме малко доверие но уви.купувал съм си доста части от колеги без никакви проблеми,всичко е било точно но последно време се напълни май със "селски тарикатчета"
ето и поредния случай:
Въпреки че си бях казал че гуми по интернет няма да купя повече защото последния път си испатих и то по същия начин,но отново реших да се доверя на колега от форума с потребителско име "Excentrik" и отново бя измамен по същия начин но този път беше с гарнитура дето се вика.не стига че гумите който ми пробута колега бяха с балон ами като му се обадих да му кажа за проблема се разбрахме да му ги върна,изпращам ги аз обратно с еконт на адрес който той искаше да си ги вземе "това беше офис на еконт в кв.ЛЮЛИН ,СОФИЯ" въпросния господинчо не утива да си ги вземе и се укрива като мишка в истинския смисъл на думата ,беше неоткриваем!Значи бива ли да е толкова тъп ми кажете.решил да ме набута ,добре взе си смешните 70лв ,после аз дадох още толкова за разходи по доставки.и за какво трябваше да се разбираме да му ги върна а да не утиде да си ги вземе.
колеги някой познава ли го тоя смешник "Excentrik" ? И това за втори пореден път ,купувам гуми от този форум и то пак с балон .а в обявата си пише че гумите са перфектни ,бес кривини,балони и лепенки и т.н.
просто модераторите да се замислят ,че във този форум има много да не кажа само шанаджий
искам отново да пиша за поредния измамник във форума и да предпазя други колеги от подобни измами!до скоро смятах че тук може да си имаме малко доверие но уви.купувал съм си доста части от колеги без никакви проблеми,всичко е било точно но последно време се напълни май със "селски тарикатчета"
ето и поредния случай:
Въпреки че си бях казал че гуми по интернет няма да купя повече защото последния път си испатих и то по същия начин,но отново реших да се доверя на колега от форума с потребителско име "Excentrik" и отново бя измамен по същия начин но този път беше с гарнитура дето се вика.не стига че гумите който ми пробута колега бяха с балон ами като му се обадих да му кажа за проблема се разбрахме да му ги върна,изпращам ги аз обратно с еконт на адрес който той искаше да си ги вземе "това беше офис на еконт в кв.ЛЮЛИН ,СОФИЯ" въпросния господинчо не утива да си ги вземе и се укрива като мишка в истинския смисъл на думата ,беше неоткриваем!Значи бива ли да е толкова тъп ми кажете.решил да ме набута ,добре взе си смешните 70лв ,после аз дадох още толкова за разходи по доставки.и за какво трябваше да се разбираме да му ги върна а да не утиде да си ги вземе.
колеги някой познава ли го тоя смешник "Excentrik" ? И това за втори пореден път ,купувам гуми от този форум и то пак с балон .а в обявата си пише че гумите са перфектни ,бес кривини,балони и лепенки и т.н.
просто модераторите да се замислят ,че във този форум има много да не кажа само шанаджий
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Писах му.
едва ли ще има смисъл,просто колегите да се пазят от подобни тарикатчета,щото подобни измами са много грозни,купуваме стари гуми не защото не знаем кое е най хубаво а защото няма пари за нови.А не стига че няма пари за нови ми сега няма и стари.пих една студена вода.жив и здрав да е пича.От такива измами доста други колеги който продават свястни неща си губят клиенти защото хората ги е страх да се доверят
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
kalichin написа:едва ли ще има смисъл,просто колегите да се пазят от подобни тарикатчета,щото подобни измами са много грозни,купуваме стари гуми не защото не знаем кое е най хубаво а защото няма пари за нови.А не стига че няма пари за нови ми сега няма и стари.пих една студена вода.жив и здрав да е пича.От такива измами доста други колеги който продават свястни неща си губят клиенти защото хората ги е страх да се доверят
Колега,ще ти дам 1 съвет.Аз никога нямам проблем с който и да било от форума,защото следвам един изключително ПРОСТ принцип,а той е винаги да пазарувам от хора които никога няма да ме излъжат,и съм 100% сигурен във тях,хора които са доказали своята коректност спрямо другите съфорумници,защо никога нямам проблем?Защото просто винаги работя с едни и същи хора..ще ти дам елемнтарен пример..трябва ми някоя част за Е46?Има не малко доказали се хора във форума особено за части и един от тях е Shopaza.Трябват ми ксенони ангели брони глезотийки?Autopro,Babuna...Трябват ми гуми? bmwfena винаги е насреща.Искам да подчертая нещо,нека този пост не БЪДЕ реклама и не искам да звучи като такъв,просто пак ще повторя един елементарен пример който може да спаси доста колеги от лъжливи измамници,ПАЗАРУВАЙТЕ ОТ ХОРА ДОКАЗАЛИ СВОЯТА КОРЕКТНОСТ ! По този начин,1 куршум не 2,а 3 заека : Няма да си навлечете главоболия и излишни разходи,няма да занимавате модераторите с глупости защото и те са хора и те имат личен живот,и 3-то няма да пълните гушите на лъжливите измамници.Ако някой модератор не е съгласен с моето мнение,аз се извинявам и нека този пост бъде изтрит ! благодаря
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
Колега,ще ти дам 1 съвет.Аз никога нямам проблем с който и да било от форума,защото следвам един изключително ПРОСТ принцип,а той е винаги да пазарувам от хора които никога няма да ме излъжат,и съм 100% сигурен във тях,хора които са доказали своята коректност спрямо другите съфорумници,защо никога нямам проблем?Защото просто винаги работя с едни и същи хора..ще ти дам елемнтарен пример..трябва ми някоя част за Е46?Има не малко доказали се хора във форума особено за части и един от тях е Shopaza.Трябват ми ксенони ангели брони глезотийки?Autopro,Babuna...Трябват ми гуми? bmwfena винаги е насреща.Искам да подчертая нещо,нека този пост не БЪДЕ реклама и не искам да звучи като такъв,просто пак ще повторя един елементарен пример който може да спаси доста колеги от лъжливи измамници,ПАЗАРУВАЙТЕ ОТ ХОРА ДОКАЗАЛИ СВОЯТА КОРЕКТНОСТ ! По този начин,1 куршум не 2,а 3 заека : Няма да си навлечете главоболия и излишни разходи,няма да занимавате модераторите с глупости защото и те са хора и те имат личен живот,и 3-то няма да пълните гушите на лъжливите измамници.Ако някой модератор не е съгласен с моето мнение,аз се извинявам и нека този пост бъде изтрит ! благодаря
колега напълно съм съгласен с теб,прав си две мнения няма,има найстина сериозни момчета във форума който са доказало коректноста си и на тях може да се довери човек на 100%
Колеги,
Миналата година исках да си взема скоростна кутия за е30 M42, и намерих една такава, която се продаваше от sundera86.
Та видяхме се, взех я. Тръгвам да я слагам и установих, че тази кутия е от е36.. Щяха да станат много къси скоростите, и реших да не я слагам.
Говорих си със sundera86 и той каза, че в момента няма пари, но по натам ще се разберем да му я върна. Известно време след това, тъй като нямаше никаква обратна връзка от него, го потърсих отново. Той ми каза, че след като си продаде е90-ката ще има пари и ще се видим тогава.. Е сега гледам че вече я е продал, писах му преди няколко дена обаче отговор към момента - никакъв.
Миналата година исках да си взема скоростна кутия за е30 M42, и намерих една такава, която се продаваше от sundera86.
Та видяхме се, взех я. Тръгвам да я слагам и установих, че тази кутия е от е36.. Щяха да станат много къси скоростите, и реших да не я слагам.
Говорих си със sundera86 и той каза, че в момента няма пари, но по натам ще се разберем да му я върна. Известно време след това, тъй като нямаше никаква обратна връзка от него, го потърсих отново. Той ми каза, че след като си продаде е90-ката ще има пари и ще се видим тогава.. Е сега гледам че вече я е продал, писах му преди няколко дена обаче отговор към момента - никакъв.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Писах му.
Като видя ново мнение тук направо се вбесявам.Така и не с еначучихте, че няма смисъл да се цакате с топла бира, кебапчетата са горещи
Като видя ново мнение тук направо се вбесявам.Така и не с еначучихте, че няма смисъл да се цакате с топла бира, кебапчетата са горещи

- misanthrope
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 ci
Poki написа:Колеги,
приятел аз ти показах скоростите защото ги свалих от е30 318ис, а ти ми звънна след повече от един месец да ми ги връщаш, това е главния проблем заради който не съм се съгласил да ги взема обратно, откъде да знам какво е правено един месец с тях
sundera86 написа:Poki написа:Колеги,
приятел аз ти показах скоростите защото ги свалих от е30 318ис, а ти ми звънна след повече от един месец да ми ги връщаш, това е главния проблем заради който не съм се съгласил да ги взема обратно, откъде да знам какво е правено един месец с тях
Звъннах ти след 1 месец, защото чак тогава тръгнах да ги качвам на колата. През това време просто си седяха в мазето. А и според мен много добре си знаел, че са от е36.
Ти какво реши, че съм ги сложил, ебал съм им майката от ръчкане и съм ги свалил да ти ги върна? Че то свалянето и слагането са по скъпи от самите скорости..
Също така защо ме мотаеш няколко месеца, да беше казал още първия път, няма да ги взема обратно и точка.
Както и да е, не съм умрял за 70 лева, още днес отиват в кофата, просто молбата ми е следващия път да не заблуждаваш хората за нещата които продаваш.
- misanthrope
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 ci
не съм знаел изобщо че са от е36, защото ги свалих от бмв е30, явно някога са сменявани
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
аз дори знам,че на твойта иеска са от 36чка
още едно време за божура ги слагаха,че са с къси предавки и мноо се реже с 4.45 диф 
п.с. аз главата и 2.0иесковото табло взех и съм доволен от колегата

п.с. аз главата и 2.0иесковото табло взех и съм доволен от колегата

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
sundera86 написа:не съм знаел изобщо че са от е36, защото ги свалих от бмв е30, явно някога са сменявани
Щом вече се изясни, значи е редно да се оправите с колегата.
Благодаря ви за съдействието, няма какво да се оправяме с колегата, явно аз съм си виновен.
Както са казали хората, докато има балъци, ще има и тарикати
Както са казали хората, докато има балъци, ще има и тарикати

- mim4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525 E34
- Мечтае да кара: Сувалка
отностно ''колегата'' sa6o_gt искам да ви кажа че от него преди година и полвина купих кола която той после и си откреадан от пред блока ми .и го казвам абсолютно сеериозно защото докато аз съм бил в банята той я е откраднал а един мой приятел го е видял ...
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Назад към Авточасти и аксесоари