:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: :: Случаи на некоректност ::

Мнение от meteorman » 18 Апр 2012, 18:10

Няма да се учудя ако те наградят :mhihi: !!!
А към модераторите имам едно предложение, като човек който е част от този форум от 2008г- да премахнат правилата за пускане на обяви и да премахнат тая тема за "Случаи на некоректност " тъй като може да се нарушват безпроблемно и да стане един бит пазар :clap: :clap: :clap:

Благодаря на колегите който ме подкрепиха тук и на л.с , но сами виждате Файда-Йок,а относно "коректният" търговец ,аз знам как да постъпя от тук нататък :mhihi:

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 18 Апр 2012, 19:21

Така, явно всички обичате филмите, и сте майстори на късия разказ.Но никой от вас не се сеща, че не можем винаги да реагираме мигновенно, както на вас ви се иска, ще се наложи да проявявате търпение колкото и да не Ви се иска.И много бързо си извадихте изводи за екипа на форума, че и предложения ни давате.Аз лично подкрепям предложението да махнем темата за некоректните, един проблем по-малко за екипа.

Ние, екипа на форума нямаме семейства, работа, ангажименти, проблеми, а сме длъжни да сме нон-стоп на разположение, и да решаваме всичко на момента.Това, че известно време никой не се е изказал по случая, не означава, че всичко е забравено.Но пък никой не е длъжен да ви дава обяснение, как точно прекарва свободното си време, някой от вас двамата да ми плаща заплата, или да ми плаща сметките, или да ми решава проблемите, или да ми ебе жената, защото и тя си има нейните нужди, които трябва да посрещам всяка вечер, колкото и да не ми се иска?Това са си лично мои задължения, и си ги върша, затова понякога не ми остава много време за форума, но когато ми остане такова, гледам да го оползотворя, както и ще направя в този случай, като лично ще го доведа до край!

Към колегата потърпевш в случая, не ми цитирай правилата на форума, ние ги знаем много добре все пак ние сме ги писали.

Награди ще има, за veso_88, за angel_lalov, че на последния му стана навик, да обвинява екипа на форума, в толериране на този или онзи потребител.Ще се научите да се съобразявате какво приказвате, а преди да пишете или кажете нещо просто пребройте до 10, и помислете.

veso_88, теб по едно време май те хванах да, и беше пуснал чужда кола да я продаваш на части, точно ти ли ще ни държиш сметка?veso_88, ти освен да продаваш във форума, с нищо друго не си полезе, прав ти път и на теб.

Ангел, никой не те държи на сила във форума, като не искаш да си част от него, какво правиш още тук?Няма да липсваш особенно на никого.

drago_pavlov, за твоя случай не се сещам, припомни ми, ако искаш на лично, ако искаш тук на място.

Така, а сега по същество ludia, добре знаеш, че да продаваш части на трето лице, е абсолютно ЗАБРАНЕНО точно заради такива случай.
Факт е, че допълнителните разходи на колегата няма да бъдат възстановени( за което екипа на форума няма вина).
ludia имаш право да си изчистиш името, и да оправим случая, като за целта, ти, и колегата се разберете, как точно ще оправите тази каша, ако ти откажеш да съдействаш, не ми оставяш никакъв избор.

Към потърпевшия, след като си имал опция за преглед, защо си платил салона и си го взел, аз също съм си поръчвал салон получих го, разопаковах, харесах и платих.В този случай си имал правото да откажеш пратката, и да я върнеш на подателя за негова сметка, защо не си го направил?Моля, бъди кратък, и ясен.

Mollov е писал в понеделник, което означава, че случая не е останал незабелязан.
Днес е сряда, за два дни, вие искате от нас да направим чудеса.Вие да не си мислите, че ние сме господ?И да решаваме всичко на мига, и с един размах, я се дръжте малко по-сериозно.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 18 Апр 2012, 19:26

veso_88 написа:За пореден път се показва това което казва Ангел в този форум!!!Ако някой друг непознат на Модераторите постъпи по подобен начин до сега вече да е в червения списък.Историята помни какви ли не случаи!!!За едно отношение на някой Богопомазън нищо-мълчание от страна на Модераторите,а пък обикновенните потребители отнасят назакания за квото се сетиш,може би това е и една от причините заради която много хора спряха да пишат и да влизат дори!Жалко е да виждаш такова отношение от страна на хората на които малко или много разчиташ,рекламираш и боготвориш едва ли не....

Извинявам се за :OT: ама аман вече от произволия в тоя форум,ако някой реши да ме награди за седмица-две няма проблеми....

Аз лично не познавам въпросния колега, а не знам, и някой друг да го познава, но и да го познават, това няма да остане нне наказано.
Точно твоя произвол, да говориш без да мислиш, няма да остане незабелязан.

СЛЕД МЕН ДА ПИШАТ САМО LUDIA, И ПОТЪРПЕВШИЯ КОЛЕГА!!!
ВСЕКИ ДРУГ РЕШИЛ ДА СЕ ИЗКАЖЕ БЕЗ ДА МУ Е ИСКАНО МНЕНИЕТО ДА СЕ СЪРДИ НА СЕБЕ СИ!
Темите на лудия са заключени до изясняване на случая.Най-лесно е да баннем, но е по-добре да се потърси разрешение на проблема.

Аватар
Кара: е36 318ис М-пакет
Мечтае да кара: e30 V10

Мнение от angel_lalov » 18 Апр 2012, 20:00

Така.... не съм обвинил никой Литълрок!Нито теб нито някой от екипа!Просто исках да кажа какво е казал явно Лудиа!Пиша пак защото и аз съм засегнат от него и не си спомням да има някакво решение в моя случай!Ако ми докажеш, че греша ще си понеса наказанието!И ще се извиня пред всички на целия екип от модератори!
:OT: И искам да те попитам защо държанието ми спрямо мен и някой други говориш на някакъв особен тон... а към други колеги се отнасяш съвсем културно???Както виждаш в нищо не съм те обвинил!!!
:OT: И последно искам да кажа че специално Весо и други момчета които ти не уважаваш са готови да помогнат и да гласуват доверие в всеки един момент!И според мен във форума това е много по важно да създадеш приятелства защото всички ни обединява едно и също нещо, а не да продадеш нещо си!
Съжалявам ако съм нарушил някое правило като писах пак но просто не получих резултата от както писах за темата с Лудия!Дайте ми някакъв отговор дори да го оневинява и ще спра да пиша завинаги!
Продавам М-Техник окачване за 4 цилиндрово за отпред!аморт и пружини като нови са!120Лв!

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 18 Апр 2012, 20:12

LiTtLeRoCk написа:drago_pavlov, за твоя случай не се сещам, припомни ми, ако искаш на лично, ако искаш тук на място.

Няма смисъл - моят случай е от 2009-та... На практика това беше първото ми мнение и причината да се регистрирам - просто исках да предпазя потребителите на форума от въпросния потребител.
После се зачетох и ми стана интересно и така станах и аз фен, та смених вече 3 BMW-та :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от veso_88 » 18 Апр 2012, 20:19

Не визирам конкретния случай ми много подред случаи назад в темата.Точно и аз съм писал в темата доста по-назад за друг колега но и там никакво развитие?На всички ни е ясно и видно случващото се,което е грозно за най-големия форум в България!!! Литалрок нямам нищо против теб и за поред път се изкарваш жертва-добре няма проблеми.Само неми стана ясно как ме хвана?Мисля че случая бе доста добре описан на колегите с червени никове и чакам отговор-вече половин година!!!А ако някой от модераторите получи заплахите и обидите които бяха изписани от теб по мой адрес на Л.С. сигурно доживотно нямаше да влезе тука.....Относно това че само продавам тука и съм безполезен за форума,какво да кажа.......Това ми поведение е продиктувано от точно такива ситуации!! Щом това че нямам мнение Ви кара да мислите така-така да е,няма да споря.Те колегите на които по някакъв начин съм помогнал си знаят и това е по ценно за мен отколкото на графа ''мнения" да имам трицифрено число!!!

Щом за този форум за безполезни потребителите здраве му кажи!!!Явно най-важното е след събора да кажем "имаше еди си колко човека посетители,еди си колко коли" и така нататака....

Айде със здраве на всички честита ми награда........... :bchug:
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 18 Апр 2012, 21:35

drago_pavlov написа:
LiTtLeRoCk написа:drago_pavlov, за твоя случай не се сещам, припомни ми, ако искаш на лично, ако искаш тук на място.

Няма смисъл - моят случай е от 2009-та... На практика това беше първото ми мнение и причината да се регистрирам - просто исках да предпазя потребителите на форума от въпросния потребител.
После се зачетох и ми стана интересно и така станах и аз фен, та смених вече 3 BMW-та :mhihi:

Колега, няма как да помогнем в случая.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от meteorman » 18 Апр 2012, 21:37

Към модератора!
Благодаря ти все пак ,че взе отношение ,разбирам ,че това не ви е постоянна работа,но все пак откакто съм пуснал оплакването -темата е посетена 1000 пъти и си мислех,че не може да не е влязъл някой от вас и да е видял развитието и.
И аз работя по цял ден и аз трябва да еба -всеки е така :mhihi:

Та по същество!
Питаш ме ,защо след като съм видял салона съм го платил ли?
- Както казах в първия си пост,след като отидох до Еконт ,момчето там ми каза,че не е отбелязана опция да се види преди да се плати и предложи да се обади на подателя по телефона да разреши.Говореха около минута по телефона след което ми го даде и колегата изрично ми каза,че ако нещо не ми хареса няма проблем да го върна ,НО ЗА МОЯ СМЕТКА!
След предварителните разговори и снимките който не бяха на салона който пристигна,нямаше за какво да се притеснявам-което му казах и на колегата по телефона в Еконт и той да да да........
Като влязох в склада ,всичко беше опаковано и натикано в един голям палет.
Искарах шофьорската седалка ,видях чак тогава скъсаното на лявата страница за която знаех,но не бях виждал снимка тъй като колегата изрично ми каза , че няма нужда от снимки и всичко е ок!
Тогава и видях,че салона е по-тъмен,но това не ме притесни,защото моята кола е сива и дет се вика още по добре- прегледах и пасежерската седалка горе долу,също и задната ,видях петна на места,но неми направиха голямо впечатление ,и така го платих.
След като го натоварих на буса и го разопаковах тотално :banghead: :banghead: :banghead: -дупките от цигари ,петната на алкантара,корите ги нямаше......
Обадих му се :banghead: /разговора съм го описал в първият пост/
Ако трябваше да го върна щях да се набутам 100лв/само за да го видя салона,плащам доставката,а за да му го върна изрично ме предупреди да си поема транспорта/ и за това предпочетох да вляза още малко и да си го направя нов.
ТОВА Е
Вечерта вече разбрах,че салона не е негов и снимките който съм гледал са били на друг салон,не на този който пристигна.
Много ефтин номер и още по-ефтини номера,общо взето ако мине номера!!!

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 18 Апр 2012, 21:45

angel_lalov написа:Така.... не съм обвинил никой Литълрок!Нито теб нито някой от екипа!Просто исках да кажа какво е казал явно Лудиа!Пиша пак защото и аз съм засегнат от него и не си спомням да има някакво решение в моя случай!Ако ми докажеш, че греша ще си понеса наказанието!И ще се извиня пред всички на целия екип от модератори!
:OT: И искам да те попитам защо държанието ми спрямо мен и някой други говориш на някакъв особен тон... а към други колеги се отнасяш съвсем културно???Както виждаш в нищо не съм те обвинил!!!
:OT: И последно искам да кажа че специално Весо и други момчета които ти не уважаваш са готови да помогнат и да гласуват доверие в всеки един момент!И според мен във форума това е много по важно да създадеш приятелства защото всички ни обединява едно и също нещо, а не да продадеш нещо си!
Съжалявам ако съм нарушил някое правило като писах пак но просто не получих резултата от както писах за темата с Лудия!Дайте ми някакъв отговор дори да го оневинява и ще спра да пиша завинаги!

Към теб изпитвам по-специални чувства, така ми шепне сърцето :winky:

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 18 Апр 2012, 21:52

meteorman написа:Към модератора!
Благодаря ти все пак ,че взе отношение ,разбирам ,че това не ви е постоянна работа,но все пак откакто съм пуснал оплакването -темата е посетена 1000 пъти и си мислех,че не може да не е влязъл някой от вас и да е видял развитието и.
И аз работя по цял ден и аз трябва да еба -всеки е така :mhihi:

Та по същество!
Питаш ме ,защо след като съм видял салона съм го платил ли?
- Както казах в първия си пост,след като отидох до Еконт ,момчето там ми каза,че не е отбелязана опция да се види преди да се плати и предложи да се обади на подателя по телефона да разреши.Говореха около минута по телефона след което ми го даде и колегата изрично ми каза,че ако нещо не ми хареса няма проблем да го върна ,НО ЗА МОЯ СМЕТКА!
След предварителните разговори и снимките който не бяха на салона който пристигна,нямаше за какво да се притеснявам-което му казах и на колегата по телефона в Еконт и той да да да........
Като влязох в склада ,всичко беше опаковано и натикано в един голям палет.
Искарах шофьорската седалка ,видях чак тогава скъсаното на лявата страница за която знаех,но не бях виждал снимка тъй като колегата изрично ми каза , че няма нужда от снимки и всичко е ок!
Тогава и видях,че салона е по-тъмен,но това не ме притесни,защото моята кола е сива и дет се вика още по добре- прегледах и пасежерската седалка горе долу,също и задната ,видях петна на места,но неми направиха голямо впечатление ,и така го платих.
След като го натоварих на буса и го разопаковах тотално :banghead: :banghead: :banghead: -дупките от цигари ,петната на алкантара,корите ги нямаше......
Обадих му се :banghead: /разговора съм го описал в първият пост/
Ако трябваше да го върна щях да се набутам 100лв/само за да го видя салона,плащам доставката,а за да му го върна изрично ме предупреди да си поема транспорта/ и за това предпочетох да вляза още малко и да си го направя нов.
ТОВА Е
Вечерта вече разбрах,че салона не е негов и снимките който съм гледал са били на друг салон,не на този който пристигна.
Много ефтин номер и още по-ефтини номера,общо взето ако мине номера!!!

Никой не може да те задължи да върнеш нещо за твоя сметка при положение че:

- не е това което си поръчал
- има не описани забележки
- и не е изпратено всичко необходимо

Никой, абсолютно никой не може да те задължи да го върнеш за твоя сметка.
Сега ме разбери правилно, ако аз или който и да е потребител във форума поръча нещо, въпросното нещо дойде, и не отговаря на описанието, ще го върна отма за негова сметка, защото продавача, е бил длъжен да поясни за всички забележки.Но при положение, че си видял, и платил пратката, това означава, че я приемаш в посочения вид.Не ме разбирай погрешно, лудия, ще си понесе последствията, но ти също имаш вина.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от meteorman » 18 Апр 2012, 22:09

Ако трябваше да го върна за негова сметка,той щеше да откаже,аз щях да платя само транспорта до Бургас и щях да оставя салона в Еконт ,след което най-вероятно щях да попадна тук като некоректен .
Както казах и аз работя и не убичам да си давам парите на вятъра, но предпочетох да си доплатя за ремонтите и да истипосам този Тарикат за да няма други засегнати от него и съм съгласен с теб,че за това имам и аз вина :)

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 18 Апр 2012, 22:30

meteorman написа:Ако трябваше да го върна за негова сметка,той щеше да откаже,аз щях да платя само транспорта до Бургас и щях да оставя салона в Еконт ,след което най-вероятно щях да попадна тук като некоректен .
Както казах и аз работя и не убичам да си давам парите на вятъра, но предпочетох да си доплатя за ремонтите и да истипосам този Тарикат за да няма други засегнати от него и съм съгласен с теб,че за това имам и аз вина :)

След като той те изтипоса тук, ти щеше да обясниш ситуацията, и пак щеше да си излезеш чист, не мислиш ли?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от meteorman » 18 Апр 2012, 22:50

Пак щях да платя 50лв за нищо,но както казах и аз имам вина,ако иска колегата да оправи нещата-Ремонта на двете предни седалки е 220лв,нека да плати 110лв ремонт за пасажерската седалка/дупките от цигари/.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 18 Апр 2012, 23:05

meteorman написа:Пак щях да платя 50лв за нищо,но както казах и аз имам вина,ако иска колегата да оправи нещата-Ремонта на двете предни седалки е 220лв,нека да плати 110лв ремонт за пасажерската седалка/дупките от цигари/.

Предложението е добро, и справедливо.
Ще изчакаме да видим акво ще отговори колегата.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 20 Апр 2012, 17:55

Ангеле, за пореден път се показваш като "голЕмия разбирач" и се буташ където не ти е работа... някой да ти е искал мнението? Случайно? В тая тема да са позволени коментарите и "умните" изказвания? Отново се дъниш, като се завличаш сам... и сега ти, както и veso_88 (той поне е наясно с нещата) покрай теб ще си отнесете по един временен BAN... щото не може да се повтаря едно и също по 20 пъти и да не вдявате. Че и ви голяма устата да ръсите безпочвени обвинения...

Колкото до случая със "салона" - вина има както "продавача", така и "купувача". meteorman - нищо не ти пречеше да върнеш салона. Да, можеше и да загубиш 50лв, а може би не... може би ludia щеше да преглътне 50лв назад, но да запази добрата си репутация като продавач във форума.

Заради тая история ludia губи права да продава във форума, както и ще получи наказание. Винаги съм съветвал купувачите (и в някои случаи - продавачите) да се опитват до последно да оправят нещата с "другата страна" по цивилизован начин. Когато нищо друго не помага - има я и темата за "некоректни търговци". Но в не малко случаи решението не е в тази тема, ами в диалога преди нея.

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари