:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

Потребител
Аватар
Кара: Ракета
Мечтае да кара: M6

Re: :: Случаи на некоректност ::

Мнение от venE36 » 06 Май 2012, 14:49

Здравейте,за съжаление дойде и моя ред да пиша в тази тема. Става въпрос за Racer Mani@k. Виждам обява от въпросния че продава голям борд компютър за Е36 с буксите. Пиша му, дали може да ми го изпрати до Атина, понеже живея там, на което ми отговаря че може чрез Еконт. Дадох му данните си и му казах да провери колко е доставката до тук. Проверявайки, ми съобщава че е 22лв. Ок съгласявам се и му казвам пращай го. На 23.04 получавам смс че пратката е дошла и дължимата сума е 55.75 Евро. тоест доставката беше около14Е не бяха 22лв както ми каза той, но както и да е, ок. Отварям пратката и виждам че буксите липсват! Звъня на колегата по телефона, не вдига. Пиша му съобщение тук , на което ми отговаря: "Буксите са ми на колата още, мога да ти ги изпратя за моя сметка", въпреки че в обявата пишеше че се продава заедно с буксите(значи ако мине, мине) Следващото ми съобщение беше да ми ги изпрати, на което получавам отговор: "Ще ти ги изпратя към понеделник че тогава взимам заплата" тоест 30.04. На 01.05 го питам на ЛС дали ги е изпратил, отговаря ми на 03.05 че вечерта след работа ще ги пусне. От тогава ни вест , ни кост от този човек. Написах му ще ще го напиша тук в тази тема, прочел е и все едно ми каза "през онази ми работа"
Та сега си имам борд без букси който не мога да монтирам на колата си, но тези дни ще го изпробвам на друг автомобил да видя дали работи въобще, че може да има изненада, за което няма да се учудя. И така ако въпросния не ми изпрати буксите аз мисля че няма място в този форум, но не съм аз човекът който решава тези неща. Поздрави.
Изображение Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 06 Май 2012, 17:52

Alfoso написа:От въпросния bmwfena получих изключително некоректно отношение. Прати ми гуми по обява с качени прекрасни снимки с коментар от рода на че са проверени и са ок. Във форума също увери,че гумите са проверени и са ок. Получих гумите като направо ги платих под предтекст,че човека е сериозен и може да му се вярва. От 2те гуми,едната се оказа с яко настъргана външна стена.4 часа след като ги монтирах ,намерих колата на паркинга със същата гума на капла. Оттам на вулканизатор,който открива 2см вътрешна,маркирана при това, цепнатина по ръба,която оправи на магия.
Имайте 1 предвид и избягвайте да се доверявате.

1.Преди да ме пишете в некоректни би трябвало да ми звъннете-моите телефони работят и са навсякъде -продавам гуми 2ра употреба и е възможно да недогледам някй път-земен човек съм иимам право на грешки.
2.Гумите беха пуснати с опция-виж преди да платиш-спокойно можеше да си ги оставите при куриера-нема сърдене.Все пак това е риска на занаята.
3. В сряда ще мина през Пловдив-ще ви върна парите за гумите заедно с куриерската.Естествено ако гумите са в същия вид при който ги получихте.-само моля ми оставете тел за връзка на ЛС.
И все пак трябваше да ми звъннете по тел-мисля че щяхме да оправим нещата по друг начин.Все пак имам много гуми-можеше да ги сменим или да ви върнем парите.Както и да е-живи и здрави.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 528i

Мнение от Exesus » 07 Май 2012, 0:38

Аз съм пазарувал гуми от колегата, дори лично отидох до Хасково и пич-а ми се видя сериозен. Мисля, че е съвсем правилно първо да му звъннат на него да се разберат преди да се стигне до тази тема :dunno:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 07 Май 2012, 9:17

Аз също съм бил обуван лично в Хасково и останах много доволен !!! Само не мога да разбера колегата, който се оплаква от фена, защо първо не му звънна един телефон и да се разберете ами веднага трябва да се мъчиш да му разваляш репутацията във форума ???

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 07 Май 2012, 10:30

venE36 написа:Здравейте,за съжаление дойде и моя ред да пиша в тази тема. Става въпрос за Racer Mani@k. Виждам обява от въпросния че продава голям борд компютър за Е36 с буксите. Пиша му, дали може да ми го изпрати до Атина, понеже живея там, на което ми отговаря че може чрез Еконт. Дадох му данните си и му казах да провери колко е доставката до тук. Проверявайки, ми съобщава че е 22лв. Ок съгласявам се и му казвам пращай го. На 23.04 получавам смс че пратката е дошла и дължимата сума е 55.75 Евро. тоест доставката беше около14Е не бяха 22лв както ми каза той, но както и да е, ок. Отварям пратката и виждам че буксите липсват! Звъня на колегата по телефона, не вдига. Пиша му съобщение тук , на което ми отговаря: "Буксите са ми на колата още, мога да ти ги изпратя за моя сметка", въпреки че в обявата пишеше че се продава заедно с буксите(значи ако мине, мине) Следващото ми съобщение беше да ми ги изпрати, на което получавам отговор: "Ще ти ги изпратя към понеделник че тогава взимам заплата" тоест 30.04. На 01.05 го питам на ЛС дали ги е изпратил, отговаря ми на 03.05 че вечерта след работа ще ги пусне. От тогава ни вест , ни кост от този човек. Написах му ще ще го напиша тук в тази тема, прочел е и все едно ми каза "през онази ми работа"
Та сега си имам борд без букси който не мога да монтирам на колата си, но тези дни ще го изпробвам на друг автомобил да видя дали работи въобще, че може да има изненада, за което няма да се учудя. И така ако въпросния не ми изпрати буксите аз мисля че няма място в този форум, но не съм аз човекът който решава тези неща. Поздрави.

Писах му.

И преди да пишете тук, потърсете връзка с човека, а не бързайте да пишете сякаш вие сте изчерпали всички възможности да се оправите помежду си!

Потребител
Аватар

Мнение от bmw_318_iska » 07 Май 2012, 18:55

става въпрос за Теодор Зейнелов с никнейм Turbo-Lag поръча да му пратя една броня + машинка за ел стъклото и стойка за халоген за 80лв по телефона ми каза че са му спешни и да му ги пратя на същия ден постарах се и ги пратих въпреки че имах доста др неще за вършене стана вече 5 дена обаче не е отишал в офиса на еконт в русе да си погледне пратката звънях му 15 пъти и неси вдига телефона , днес ми се обадиха от там и ми казаха че са му званяли и е казал че няма намерение да ходи да взима нещата :ranting: направо аман от такива шматки

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 07 Май 2012, 19:18

Писах му!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: лимузина

Мнение от bat_gosho » 07 Май 2012, 23:24

Само за 2 дни 2ри случай на некоректност,вече се чудя дали да продължавам да търгувам в този форум.
Колегата Асен Юруков от форума поръча едни очила,които продавам.След като стояха 2 седмици в офиса на Еконт и му писах 3 пъти по скайп накрая ми каза че не му харесвали и затова не ги бил взел,при което ме блокира в скайп.
:clap:

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 08 Май 2012, 12:04

Какво ви става на всички бе хора, как може да сте такива същества, и да прецаквате други хора за смешни пари :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

Racer Mani@k вече не е част от този форум, влизал е, но не сметна за редно да ми отговори, а аз няма да моля никого!

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 08 Май 2012, 12:05

bat_gosho написа:Само за 2 дни 2ри случай на некоректност,вече се чудя дали да продължавам да търгувам в този форум.
Колегата Асен Юруков от форума поръча едни очила,които продавам.След като стояха 2 седмици в офиса на Еконт и му писах 3 пъти по скайп накрая ми каза че не му харесвали и затова не ги бил взел,при което ме блокира в скайп.

Дай ми ник, да видя и този случай.

BMW Fanatic!
Аватар
Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
Мечтае да кара: Cessna 152

Мнение от Turbo-Lag » 08 Май 2012, 14:17

bmw_318_iska написа:става въпрос за Теодор Зейнелов с никнейм Turbo-Lag поръча да му пратя една броня + машинка за ел стъклото и стойка за халоген за 80лв по телефона ми каза че са му спешни и да му ги пратя на същия ден постарах се и ги пратих въпреки че имах доста др неще за вършене стана вече 5 дена обаче не е отишал в офиса на еконт в русе да си погледне пратката звънях му 15 пъти и неси вдига телефона , днес ми се обадиха от там и ми казаха че са му званяли и е казал че няма намерение да ходи да взима нещата :ranting: направо аман от такива шматки

Колега много ти благодаря за всичко, но на мен ми трябваше здрава броня, а не счупена ;) би ли качил снимки МОЛЯ те, за да видят всички кой е некоректен в случая. За да няма излишни драми, с нетърпение чакам снимките и Колегите да преценят КОЙ от двамата е некоректен ;) аз силно вярвам и се надявам да не съм аз! И колега НЕ СИ МИ ЗВЪНЯЛ ;) можеш да ми звъннеш ако искаш недей да лъжеш само!

Поздрави!
Последна промяна Turbo-Lag на 11 Авг 2015, 9:22, променена общо 1 път
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от bmw_318_iska » 08 Май 2012, 20:19

бронята по тела ти казах че има забележки където са били халогените и ти ми каза "ок добре пращай я днес че ми е спешно" и ако наистина си отишъл да я видиш плати ли си доставката защо от твоя офис ми звъняха и ми казаха че никой не е ходил и са ти звънели и на теб и по тела си казал че отказваш пратката , и си толкова нагъл на всичкото от горе да лъжеш , и точно на тоя същия телефон ти звънях и никой не вдигаше, някой хора дето имат повечко мнения май са го взели тоя сайт за бащиния и си мислят че могат да правят всичко , но правилата са едни за всички мисля ???
Последна промяна bmw_318_iska на 09 Май 2012, 1:59, променена общо 1 път

BMW Fanatic!
Аватар
Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
Мечтае да кара: Cessna 152

Мнение от Turbo-Lag » 09 Май 2012, 0:32

bmw_318_iska написа:бронята по тела ти казах че има забележки където са били халогените и ти ми каза "ок добре пращай я днес че ми е спешно" и ако наистина си отишъл да я видиш плати ли си доставката защо от твоя офис ми звъняха и ми казаха че никой не е ходил и са ти звънели и на теб и по тела си казал че отказваш пратката , и си толкова нагъл на всичкото от горе да лъжеш , и точно на тоя същия телефон ти звънях и никой не вдигаше, някой хора дето имат повечко мнения май са го взели тоя сайт за бащиния и си мислят че могат да правят всичко , но правилата са едни за всичко мисля ???

Би ли пуснал снимка на бронята МОЛЯ? ;) всичко друго е излишно в момента!
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Bmw e46 м3
Мечтае да кара: BMW е92 м3

Мнение от Асен Юруков » 09 Май 2012, 0:39

bat_gosho написа:Само за 2 дни 2ри случай на некоректност,вече се чудя дали да продължавам да търгувам в този форум.

Каква некорекност , извиних ти се , не ми харесаха очилата и тва е , нали затова са тези опции виж преди да платиш , като не ми харесват няма да ги купя естествено никой не ме задължава , дай си адрес да ти пратя 5 лева да не ревеш, да си ги вземеш обратно. Аз също съм пращал и са ми връщали , не е за първи път тва . :banghead:

Потребител
Аватар

Мнение от bmw_318_iska » 09 Май 2012, 2:29

бронята с другите неща са в твоя офис в Русе кадето ме накара да ти ги пратя , как да ти я снимам, на малоумен ли се правиш, що нея снима ти като ходи да я гледаш, или изобщо неси отишъл и ся аз трябва да ти плащам и доставките , поне като си се отказал ми иди си прегледаи пратката и си плати доставката нямаше да има проблем никъв, или най малкото звънни , вместо да се праиш на луд и да не вдигаш, хората нека да се занимават да ходят да пращат работи наляво надясно така ли..

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари